Κρόνος στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη μέχρι το 2026 (ΜΕΡΟΣ Γ)

Κρόνος στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη μέχρι το 2026 (ΜΕΡΟΣ Γ)

Κρόνος στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη μέχρι το 2026 (ΜΕΡΟΣ Γ)

Καταρχάς όταν ο Κρόνος επηρεάζει ένα πλανήτη στον αστρολογικό μας χάρτη, η επιρροή του είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με την όψη που σχηματίζει. Δεν είναι όλες οι όψεις του Κρόνου δύσκολες στη διαχείριση τους, μολονότι όλες οι όψεις αρμονικές και δυσαρμονικές απαιτούν ένα βαθμό δέσμευσης, πειθαρχίας και σκληρής δουλειάς.

Παρακάτω θα αναλύσω ξεχωριστά τις όψεις για κάθε πλανήτη που επηρεάζει στον αστρολογικό σας χάρτη.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά των όψεων. Για να σχηματίζει όψη συνόδου με κάποιον πλανήτη σας, θα πρέπει ο πλανήτης να βρίσκεται στους Ιχθύς. Για να σχηματίζει όψη αντίθεσης, θα πρέπει ο πλανήτης σας να βρίσκεται στην Παρθένο. Για να σχηματίζει όψη τετραγώνου, θα πρέπει ο πλανήτης σας να βρίσκεται είτε στους Διδύμους είτε στον Τοξότη.

Αν έχετε πλανήτες στα υπόλοιπα ζώδια της νερού, δηλαδή στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, ή της γης στον Ταύρο, τον Αιγόκερω τότε ο Κρόνος σχηματίζει αρμονικές όψεις είτε τριγώνου στην περίπτωση του νερού είτε εξαγώνου στην περίπτωση της γης.

Αν έχετε πλανήτες στον Ζυγό, τον Λέοντα, τον Κριό και τον Υδροχόο η επιρροή είναι ουδέτερη σχετικά.

Πότε θα μας επηρεάσει;

Ο Κρόνος περνά στις 07/03/2023 στους Ιχθύς και η ημερομηνία εξόδου του από αυτό το ζώδιο θα είναι στις 14/02/2026. Θα υπάρξει μια μικρή περίοδος από τις 25/05/2023 μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2025 που θα κάνει μια δοκιμαστική πτήση στον Κριό. Στην πορεία του αυτή θα επηρεάσει διαφορετικές μοίρες κάθε χρόνο.

Έτσι αν οι πλανήτες σας είναι από τις 0 μέχρι τις 7 μοίρες του κάθε ζωδίου θα επηρεαστείτε το 2023 από τον Κρόνο

Αν οι πλανήτες σας είναι από τις 3 μέχρι τις 19 μοίρες του κάθε ζωδίου θα επηρεαστείτε όλο το 2024 από τον Κρόνο

Αν οι πλανήτες σας είναι από τις 13 μέχρι τις 29 μοίρες του κάθε ζωδίου θα επηρεαστείτε το 2025 από τον Κρόνο

Αν οι πλανήτες σας είναι από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του κάθε ζωδίου θα επηρεαστείτε μέχρι τις 14/02/2026.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε τους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

 

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Ήλιο και τη Σελήνη σας (ΜΕΡΟΣ Α) πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη σας (ΜΕΡΟΣ Β) πατήστε εδώ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 – Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο με τον Δία σας

Αν ο Δίας σας βρίσκεται στους Ιχθύς, θα έχετε την επιρροή του Κρόνου μέχρι τις 14/02/2023 σε όψη συνόδου. Συνήθως με αυτή την επιρροή μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και με κάποιο τρόπο υποχρεούστε να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πολλές φορές σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας περιορίζει, οι δεσμεύσεις που έχετε επαγγελματικά ή προσωπικά να σας φαντάζουν ασφυκτικές και να θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ενέργειες που δε βασίζονται πολύ στη λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δουλέψετε ακόμη πιο σκληρά και να συνυπολογίσετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε μια απόφαση ζωής.

Κρόνος σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Δία σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία σας, έχετε δηλαδή γενέθλιο Δία στους Διδύμους, στον Τοξότη ή είναι σε αντίθεση με τον Δία σας, έχετε δηλαδή Δία στην Παρθένο, η τάση σας θα είναι να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα σε βαθμό που μερικές φορές να αποκαρδιώνεστε και να μη θέλετε να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Είναι κάποιες περίοδοι στη ζωή μας που νιώθουμε ότι έχουμε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και ξεχύνονται το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Μολονότι κάποια από τα προβλήματα αυτά είναι υπαρκτά, είναι η τάση μας να τα βλέπουμε «βουνό» και να χάνουμε το κουράγιο μας. Τις περισσότερες φορές ο Κρόνος σε αυτές τις όψεις έρχεται να περικόψει τη βολή μας, να μας κινητοποιήσει και προς άλλες κατευθύνσεις και να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να ωριμάσουμε. Φυσικά και δεν είναι εύκολες επιρροές, αλλά οι λέξεις κλειδιά για να τις αντιμετωπίσουμε είναι: πειθαρχία, δουλειά και υπομονή. Οτιδήποτε άλλο απλώς θα κάνει τα πράγματα πιο δυσάρεστα. Κι εννοείται όχι ρίσκο και λύσεις που φαντάζουν εκ πρώτης εύκολες.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Δία σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Δία σας, έχετε δηλαδή Δία στον Ταύρο, στον Αιγόκερω, στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, είναι μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδος για σας που μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είστε πιο πρόθυμοι να κουραστείτε για να επιτύχετε. Είναι μια περίοδος που θα μάθετε περισσότερα, θα αποκτήσετε εμπειρίες, θα πατήσετε πιο γερά τα πόδια σας και θα στηρίξετε τον εαυτό σας αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Δίας σας πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΚΡΟΝΟ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο σας

Αν ο γενέθλιος Κρόνος σας βρίσκεται στους Ιχθύς, τότε μέχρι τις 14/02/2026 θα αντιμετωπίσετε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία, επιστροφή Κρόνου. Επιστροφή δηλαδή του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο που τον είχατε όταν γεννηθήκατε. Αυτή είναι μια επιρροή που στη ζωή μας, ανάλογα φυσικά και με το πόσο ζήσουμε, θα το βιώσουμε 2 έως 3 φορές, περίπου κάθε 28-31 χρόνια. Η πρώτη φορά είναι ίσως και η πιο απαιτητική, καθώς είναι ουσιαστικά η διαχωριστική γραμμή της ενήλικης ζωής μας που μπορεί στα χαρτιά να ξεκινά πολύ νωρίτερα, αλλά στην ουσία πριν την πρώτη επιστροφή του Κρόνου δεν φαίνεται να έχουμε ωριμάσει επαρκώς. Για κάποιους μπορεί να είναι μια πολύ απαιτητική περίοδος που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, τα οποία ξεπερνώντας τα θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την ωρίμανση τους και θα έχουν γίνει πιο σοφοί. Άλλοι, που μπορεί από μικρότερη ηλικία να έχουν δουλέψει σκληρά, μπορεί να βιώσουν μια περίοδο ανταμοιβών και ανόδου. Στην πρώτη επιστροφή Κρόνου χτυπάνε καμπανάκια πάντως ανάλογα και με τη φάση που βρισκόμαστε. Άλλοι αναρωτιούνται τι θα κάνουν με τα επαγγελματικά τους. Αν υπήρχε σύγχυση σε σχέση με το τι κατεύθυνση θα ήθελαν να ακολουθήσουν, στη φάση της επιστροφής Κρόνου φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά με την επιλογή τους. Άλλοι μπορεί να αναρωτιούνται και να επιδιώκουν να βάλουν σταθερές δομές στη προσωπική τους ζωή και να αποκτήσουν οικογένεια. Κάθε φορά που θα βιώσουμε μια επιστροφή Κρόνου κοντά στα 30, κοντά στα 60 ή για τους τυχερούς κοντά στα 90, ερχόμαστε αντιμέτωποι με το πέρασμα του χρόνου και φιλοσοφούμε με διαφορετικό τρόπο τη ζωή και τα πεπραγμένα μας.

Κρόνος σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο σας

Αν ο γενέθλιος Κρόνος σας βρίσκεται στους Διδύμους ή στον Τοξότη, τότε ο διελαύνων Κρόνος από τους Ιχθύς θα σχηματίζει όψη τετραγώνου, ενώ αν ο γενέθλιος Κρόνος σας βρίσκεται στην Παρθένο θα σχηματίζει όψη αντίθεσης. Σε αυτή την περίοδο της ζωής σας, δηλαδή μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, μπορεί να νιώθετε πιο περιορισμένοι από τις συνθήκες που βιώνετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και η τάση είναι να μην αγνοήσετε το συναίσθημα σας αυτό προσπαθώντας να κάνετε κάτι ώστε να ελευθερωθείτε. Έτσι κάπως έρχονται και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Εύκολο δεν θα είναι σχεδόν τίποτε από αυτά που μας προσφέρει ο Κρόνος, αλλά η καλή προσαρμογή και όπως πάντα η υπομονή είναι οι λέξεις κλειδιά για να επιτύχετε.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο σας

Αν ο γενέθλιος Κρόνος σας βρίσκεται στον Ταύρο, τον Αιγόκερω, τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό, τότε θα δεχτείτε την αρμονική επιρροή του Κρόνου προς τον γενέθλιο Κρόνο σας. Για σας η περίοδος μέχρι τον Φεβρουάριο θα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος σε σχέση με παλιότερα και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα είστε αποτελεσματικοί, πιο αυτάρκεις και θα αφοσιώνεστε με ευκολία σε αυτά που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Κρόνος σας πατήστε εδώ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 – Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΚΡΟΝΙΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο ή αντίθεση ή τετράγωνο με τον Ουρανό σας

Αν ο Ουρανός σας βρίσκεται στους Ιχθύς, στην Παρθένο, στους Διδύμους, στον Τοξότη, θα νιώθετε διχασμένοι στη δράση σας ανάμεσα στο να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν στη ζωή σας ή να αλλάξετε τα πάντα. Όμως η αλλαγή θα σας προκαλεί μεγαλύτερο φόβο. Φυσικά και μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες και να πάρετε ένα ρίσκο. Όμως αυτό το ρίσκο, η όποια αλλαγή θα θελήσετε να κάνετε προσωπικά ή επαγγελματικά, θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη κι εσείς πολύ καλά προετοιμασμένοι για ό,τι προκύψει. Τα άμυαλα και βιαστικά ρίσκα με τον Κρόνο μας βάζουν σε μπελάδες. Τα πιο μικρά και προστατευμένα αποφέρουν πολύ.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ουρανό σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ουρανό σας, έχετε δηλαδή Ουρανό στον Ταύρο, στον Αιγόκερω, στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε κάποιες πρακτικές ή δομικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς να διακινδυνεύετε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι μια πολύ δυνατή όψη αυτή. Κάποιες φορές μπορεί να περάσει χωρίς καν να τη συνειδητοποιήσετε.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ουρανός σας πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΑΣ

Κρόνος σε αντίθεση ή τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας

Αν ο Ποσειδώνας σας βρίσκεται στην Παρθένο, στον Τοξότη, τότε θα αντιμετωπίσετε μια περίοδο που συχνά περιγράφεται στην αστρολογία σαν την «έξοδο από τον παράδεισο». Φυσικά όλο αυτό είναι συμβολικό και αναφέρεται κυρίως στο ότι οι συνθήκες στη ζωή μας μπορεί να γίνουν πιο πιεστικές ή να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα ή ακόμη να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που φέρνει η επαφή με την πραγματικότητα. Το να αιθεροβατούμε κρίνεται απαγορευτικό με αυτή την επιρροή. Όμως άλλο είμαι ρεαλιστής κι άλλο πεσιμιστής και τα βλέπω όλα μαύρα. Αυτό είναι που πρέπει να διαχωρίσετε εδώ. Πολλές φορές οι όψεις αυτές μπορεί να έρχονται με τη δυσάρεστη συνειδητοποίηση ότι ένα όνειρο μας δεν θα γίνει πραγματικότητα… κι αυτό να μας ρίχνει. Δεν χρειάζεται όμως να αποκαρδιώνεστε. Ένα άλλο όνειρο μπορεί πιο εύκολα να υλοποιηθεί με αυτές τις όψεις, αρκεί να μην είναι ουτοπικό κι εμείς να είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας, έχετε δηλαδή Ποσειδώνα στον Αιγόκερω ή στον Σκορπιό, μπορείτε πιο εύκολα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να τα υλοποιήσετε, φυσικά πάντα με περισσότερη δουλειά και πειθαρχία.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ποσειδώνας σας πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΑΣ

Κρόνος σε αντίθεση ή τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας

Αν ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιο σας είναι στην Παρθένο ή τον Τοξότη, ο Κρόνος θα σχηματίζει πιο δυσαρμονικές όψεις κι έτσι είναι μια πιο απαιτητική και δύσκολη περίοδος για σας μέχρι τον Φεβρουάριο 2026 και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα ποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, διότι μπορεί να μη δείχνουν το «ποιόν» τους με το πρώτο και ίσως οι προθέσεις τους να μην είναι τόσο αγνές. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά πιο καχύποπτοι και προσεκτικοί. Μπορεί να γίνετε πιο ελεγκτικοί με τους άλλους ή χειριστικοί ή μπορεί να πέσετε θύματα χειριστικών ατόμων. Αν εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι παραγωγικό και ουσιαστικό, τότε μπορεί να καταφέρετε πολλά πράγματα, καθώς τόσο τα επίπεδα της συγκέντρωσης σας όσο και η θέληση σας θα είναι στα φόρτε τους, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα διαχείρισης θυμού, προκειμένου να τα επιλύσετε.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Πλούτωνα σας

Αν ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται στον Αιγόκερω ή τον Σκορπιό και τον Καρκίνο μπορεί να είστε πιο παραγωγικοί και να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Θα έχετε καλή συγκέντρωση, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και ακόμη θα είστε πιο πειθαρχημένοι.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Πλούτωνας σας πατήστε εδώ.

 

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Ήλιο και τη Σελήνη σας (ΜΕΡΟΣ Α) πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη σας (ΜΕΡΟΣ Β) πατήστε εδώ.