Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς τις σχέσεις μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς τις σχέσεις μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς τις σχέσεις μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 θα φέρει αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας φέρνει μπροστά στη γυμνή αλήθεια, ακόμα κι αν δεν είμαστε έτοιμοι να την αντικρίσουμε. Οι σχέσεις μας λοιπόν θα δοκιμαστούν και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι άνθρωποι αποτελούν μια σταθερά για εμάς και από ποιους θα πρέπει να πάρουμε μια απόσταση, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο. Ο Κρόνος απαιτεί ουσιαστικές και ώριμες σχέσεις και δεν θα μας επιτρέψει να διαιωνίσουμε καταστάσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν κάτι παραπάνω να μας προσφέρουν. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και μπορεί να φέρει στη ζωή μας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας δώσουν σημαντικά μαθήματα και θα μας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να εξελιχθούμε.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς τις σχέσεις κάθε είδους και με ποιο τρόπο, ανάλογα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο μας

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες με το παρελθόν και να βγάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν σας ωφελούν και επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Ο Κρόνος για τα επόμενα χρόνια θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις σας, προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Αυτό όμως που χρειάζεται τώρα είναι να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που κάνατε μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες ή να νιώσετε ενοχές για σφάλματα που έχετε κάνει μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι αυτά τα συναισθήματα δεν θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί επίσης να εντείνει το αίσθημα μοναξιάς, όμως δεν θα πρέπει να απομονωθείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας και πάνω απ’ όλα δεν θα πρέπει να διατηρήσετε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς για τα επόμενα χρόνια θα δοκιμάσει τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και μπορεί να φέρει δυσκολίες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ομαδική δουλειά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που στηρίζονται σε γερές βάσεις θα πάνε ένα βήμα παρακάτω και θα νιώσετε ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να απομακρυνθείτε από φίλους και παρέες ή να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες που έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία, και δεν σας ενώνει πλέον κάτι ουσιαστικό. Είναι επίσης πιθανό να αναλάβετε πολλές ευθύνες ή να νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσάς, κάτι που θα σας πιέσει αρκετά. Καλείστε όμως να βρείτε τρόπο να αντεπεξέλθετε σε όλα αυτά και μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε και να γυρίσετε την πλάτη σας. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί επίσης να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους πιο ώριμους ή μεγαλύτερους σε ηλικία, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα σας κατευθύνουν στο σωστό μονοπάτι και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε οριστικά μια επαγγελματική συνεργασία ή να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες, ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σας καλεί να αποδείξετε στους άλλους τις ικανότητες σας και πού μπορείτε να φτάσετε. Από την άλλη πλευρά, εάν τα προηγούμενα χρόνια είχατε δουλέψει σκληρά και είχατε θυσιάσει την προσωπική σας ζωή για τους στόχους σας, τώρα οι κόποι σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθείτε από τους ανωτέρους σας. Μπορεί λοιπόν κάποιοι να πάρετε προαγωγή ή να αναλάβετε μια καινούρια θέση η οποία όμως θα συνοδεύεται από περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο Κρόνος έρχεται για να σταθεροποιήσετε μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να είναι ωφέλιμη για εσάς και είναι επίσης πιθανό να φέρει στον δρόμο σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε για τα επόμενα χρόνια να δείξετε επιμονή και υπομονή και να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους που έχετε θέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι μια πιο φιλική θέση για εσάς, η οποία μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εάν λοιπόν έχετε σκοπό να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή σας έχει γίνει μια επαγγελματική πρόταση σε άλλη χώρα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να φτάσετε ψηλά, αρκεί να δουλέψετε με πειθαρχία και προσήλωση. Εάν είστε σπουδαστές, ο Κρόνος μπορεί να φέρει περισσότερες απαιτήσεις από τους καθηγητές σας και θα νιώσετε ότι πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε με επιτυχία όσα έχετε αναλάβει. Αντίστοιχα, αν είστε καθηγητές, ή ασχολείστε με την πολιτική, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή αναβολές στα σχέδια σας. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και δυσκολίες σε νομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, οι οποίοι θα σας διδάξουν πολλά και μπορεί να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να δυσκολέψει τόσο τις συναισθηματικές σας σχέσεις όσο και τις σχέσεις με άτομα που διαχειρίζεστε χρήματα από κοινού. Εάν είστε σε ένα γάμο ή σε μια μακροχρόνια σχέση, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά και συναισθηματικά και θα πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Τοξικές σχέσεις θα λήξουν και θα απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας εκμεταλλεύονται ή παίζουν παιχνίδια εξουσίας εις βάρος σας. Εάν διατηρείτε σεξουαλική σχέση με κάποιο άτομο, τώρα αυτή η σχέση θα δοκιμαστεί και είναι πολύ πιθανό ένας από τους δύο να θέλει κάτι παραπάνω από τον άλλον και να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί επίσης να σας φέρει αντιμέτωπους με χρέη και οφειλές, επομένως θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξετε πολύ τι συμφωνίες κάνετε και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βάζει στο στόχαστρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνει ένα πολύ αναγκαίο ξεκαθάρισμα και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι αξίζει να μείνουν δίπλα σας και ποιοι θα πρέπει να φύγουν οριστικά από τη ζωή σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο για εσάς. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε μια σχέση ή σε ένα γάμο που έχει φτάσει σε τέλμα, ο Κρόνος σας καλεί να δείτε την αλήθεια κατάματα και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Από την άλλη πλευρά, εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και δεν αποκλείεται να παντρευτείτε, να συγκατοικήσετε ή με κάποιο τρόπο να την επισημοποιήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε σχέση με διαφορά ηλικίας ή να μπει στη ζωή σας ένα ώριμο και συνειδητοποιημένο άτομο που θα σας δώσει πολλά μαθήματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό κάποιες συνεργασίες να λήξουν εάν δεν είναι πλέον ωφέλιμες για εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στον δρόμο σας άτομα τα οποία θα είναι αξιόπιστα και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος επιβάλλει να χτίσετε ουσιαστικές σχέσεις και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα, αλλά να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τώρα και για τα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως το κλίμα να είναι ιδιαίτερα πιεστικό ή να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ωστόσο, ακόμα κι αν καταφέρετε να είστε αποδοτικοί και να φέρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι πιθανό να μην αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας, γεγονός που θα σας απογοητεύσει. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε με επιμονή και υπομονή και να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε ρήξη με συναδέλφους ή υφιστάμενους σας, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις μεταξύ σας ή αισθανόσασταν ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε αποτελεσματικά μαζί τους. Είναι σημαντικό όσο θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας και να μην αναλώνεστε σε αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και γενικώς να είστε όσο πιο τυπικοί γίνεται για να αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια και την έντονη κριτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και για τα επόμενα χρόνια θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εάν λοιπόν είστε στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας, τώρα θα φανεί εάν το άλλο άτομο είναι αξιόπιστο και εάν όλο αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Ο Κρόνος άλλωστε θα σας χαρίσει περισσότερη ωριμότητα και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σχέσεις, επομένως δύσκολα θα παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να δεσμευτείτε μέσα στα επόμενα χρόνια και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Από την άλλη πλευρά όμως, κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί και δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή και έντονο φόβο μοναξιάς, όμως δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας και να συμβιβαστείτε σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν. Αν έχετε παιδιά είναι πιθανό να δημιουργηθούν αυξημένες υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να σας επιβαρύνουν και να σας δημιουργήσουν άγχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βρίσκεται για τα επόμενα χρόνια σε έναν πολύ κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να φύγετε από το πατρικό σας σπίτι ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος σας καλεί να ενηλικιωθείτε και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε σύγκρουση με γονείς ή με συγγενικά πρόσωπα και δεν αποκλείεται να πέσουν πάνω σας οικογενειακά βάρη και υποχρεώσεις. Ο Κρόνος στους Ιχθύς αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να κόψετε οριστικά δεσμούς με το παρελθόν και να φύγετε από σχέσεις εξάρτησης ή καταστάσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Ο Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει έντονο αίσθημα μοναξιάς ή μια ανάγκη για απομόνωση, όμως δεν θα πρέπει να απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι σας στηρίζουν και νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική επιρροή για τις σχέσεις σας, όμως μπορεί να φέρει προβλήματα επικοινωνίας και παρεξηγήσεις με τους γύρω σας και πιο συγκεκριμένα με κοντινούς συγγενείς, αδέρφια ή γείτονες. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αυστηρή κριτική ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν κατανοούν το σκεπτικό σας και δεν συμμερίζονται τις ιδέες σας με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να απομονωθείτε εντελώς, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα μέσα από την οποία θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, είναι πιθανό κάποια άτομα να φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στη δουλειά σας, ειδικά εάν ασχολείστε με διδασκαλία, συγγραφή ή με τα μέσα ενημέρωσης. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σάς καλεί να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας και στο άμεσο περιβάλλον σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές. Η παγίδα εδώ θα είναι να σας κατακλύσει η απαισιοδοξία και οι αρνητικές σκέψεις και να βγάλετε συμπεράσματα που μπορεί να μην ισχύουν. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ανοιχτό διάλογο με τους γύρω σας και μη διστάσετε να εκφράσετε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος φεύγει επιτέλους από το ζώδιο σας και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως το 2026. Αυτό σημαίνει ότι τώρα είστε πλέον πιο συγκροτημένοι και πιο συνειδητοποιημένοι, όμως μπορεί στο επαγγελματικό κομμάτι τα συμφέροντα σας να έρθουν σε σύγκρουση με των άλλων. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν κάποιες οικονομικές διαφωνίες ή να έχετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε μια χρηματική αύξηση ή κάποιο μπόνους που πρόκειται να λάβετε. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να σας δημιουργήσει έντονη ανησυχία, όμως χρειάζεται αρκετή υπομονή από την πλευρά σας, γιατί εάν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Στο προσωπικό κομμάτι, είναι πιθανό να βγουν ανασφάλειες στην επιφάνεια και γι’ αυτό το λόγο να αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφο σας. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σάς καλεί να αναγνωρίσετε πρώτοι απ’ όλους εσείς οι ίδιοι την αξία σας, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσετε την αποδοχή και την εκτίμηση των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο στόχαστρο για τα επόμενα χρόνια. Ο Κρόνος σας καλεί να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσετε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που σας ωφελούν και σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία που σας δημιουργεί ανασφάλεια, τώρα θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της και να αναρωτηθείτε εάν όλο αυτό έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να λήξετε οριστικά μια τέτοια κατάσταση και να προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εάν τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσατε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, τώρα ο Κρόνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με αυτές και μπορεί να δεχτείτε έντονη κριτική από τους γύρω σας για λάθη που έχετε κάνει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις ή να χτίσετε κάτι νέο που θα έχει πιο γερές βάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να οριστικοποιήσετε μια συνεργασία η οποία θα έχει περισσότερες ευθύνες, αλλά θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε, και να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε συνειδητοποιημένοι και ξέρετε τι θέλετε.