Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει θεμελιώδεις αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή μας. Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει θεμελιώδεις αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή μας. Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει θεμελιώδεις αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή μας. Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Το 2023 θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη συλλογική συνείδηση. Μία από αυτές τις αλλαγές περιλαμβάνει την αλλαγή θέσης του Κρόνου. Όταν οι εξωτερικοί πλανήτες, όπως ο Κρόνος, αλλάζουν ζώδιο, σημαίνουν κοινωνικές αλλαγές και περιόδους πολιτιστικής εξέλιξης.

Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο μία φορά κάθε 2-3 χρόνια. Φέτος, στις 7 Μαρτίου 2023 ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο, όπου βρίσκεται από το 2020, και μπαίνει στους Ιχθύς.

Κόντρα χαρακτήρες

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, τη δομή και τα όρια, καθώς και την υπομονή, τη συνέπεια, τον χρόνο και την παράδοση. Το ζώδιο των Ιχθύων από την άλλη αντιπροσωπεύει τη διάλυση των ορίων, όπως συμβαίνει με τα συναισθήματα, την πνευματικότητα, τη φαντασία, τα όνειρα και την υπέρβαση.

Ο Κρόνος είναι ένας σοβαρός και αυστηρός δάσκαλος, ο οποίος βασίζεται σε παλιές δοκιμασμένες μεθόδους, που προσπαθεί να διδάξει πειθαρχία με έναν πρακτικό, ανελαστικό και ακριβοδίκαιο τρόπο. Τι γίνεται όμως όταν έχει να κάνει με έναν ευαίσθητο και καλλιτεχνικό μαθητή που θέλει τον δικό του τρόπο για να μάθει και προσπαθεί να εκφράσει την ιδιαιτερότητα τόσο τη δική του όσο και των άλλων; Σίγουρα κανένας από τους δύο δεν θα κάνει ένα βήμα πίσω εύκολα, ούτε κανένας δεν θα απολύτως ευχαριστημένος με τον άλλον.

Ίσως γι’ αυτό οι περίοδοι της Ιστορίας που ο Κρόνος ήταν στους Ιχθύς έφεραν πολλές διαμαρτυρίες και σαν αποτέλεσμα τους, επαναστάσεις και κινήματα που προσπαθούσαν να δώσουν δύναμη και φωνή στους αδύναμους. Από τη Γαλλική επανάσταση και τον Σοσιαλισμό, ως την αντίδραση στην καταπίεση παλαιότερων γενεών, όπως το κίνημα των χίπις και τη μίνι φούστα, υπήρξαν ξεσηκωμοί και διαμαρτυρίες, όπως αυτές για τα δικαιώματα των γυναικών, για τον πόλεμο του Βιετνάμ, και πύρινοι λόγοι που έδειχναν έναν άλλο δρόμο, όπως εκείνοι του Νέλσον Μαντέλα και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ για τις διακρίσεις και την εκμετάλλευση των Αφρικανών.

Η συνοχή του Κρόνου

Όμως η συνεργασία Δάσκαλου-Μαθητή είναι απαραίτητη για ένα καλύτερο αύριο. Το όραμα χρειάζεται σταθερά βήματα, έναν πρακτικό, σωστό τρόπο εφαρμογής και να δοκιμαστεί στον χρόνο για να επιτύχει. Όταν ο Δάσκαλος του ζωδιακού βρίσκεται στο τελευταίο ζώδιο, το σύστημα και η ελπίδα πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν φωνή οι αδύναμοι, να ωριμάσουν οι ιδέες και να καρποφορήσουν τα όνειρα για κάτι που να υποστηρίζει το γενικότερο καλό. Είναι η στιγμή που μπορεί η έμπνευση να γίνει σχέδιο, να υπάρξει επεξεργασία, να εξεταστούν ενδελεχώς όλες οι παράμετροι και να γίνουν οι σωστές επιλογές. Όταν υπάρχει ο σωστός συντονισμός, το μονοπάτι γίνεται ανοιχτός δρόμος. Αν υπάρξουν παραλείψεις, λάθη και καταχρήσεις εξουσίας, σε κάποια επόμενη επιστροφή του Κρόνου στους Ιχθύς το οικοδόμημα θα καταρρεύσει, για να δώσει τη θέση του σε ένα καινούργιο όνειρο με πιο γερές βάσεις.

Ιησούς και Ιούδας

Με Κρόνο στους Ιχθύς ανθίζει ο Διαφωτισμός που φέρνει το φως στο σκοτάδι του Μεσαίωνα, αλλά με την ίδια θέση ήρθαν σε θέση ισχύος κληρικοί αμφίβολης ηθικής, όπως ο Ρασπούτιν. Σε τέτοιες εποχές υπήρξαν πάντα πολλά γεγονότα σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, όπως η διατύπωση του Χριστιανικού δόγματος, οι εξεγέρσεις κατά της Παπική εξουσίας στην Ιταλία το 1347, των Ιρλανδών καθολικών ενάντιων των Άγγλων και Σκωτσέζων προτεσταντών, η δημιουργία της εκκλησίας των Μεθοδιστών, αλλά και των Σατανιστών, και πολλοί ψεύτικοι μεσσίες και ανθρώπινα είδωλα που λατρεύτηκαν σαν θεοί ανά την υφήλιο.

Το καλό και το κακό είναι ένα δίπολο που σχετίζεται με αυτή τη θέση, υποδεικνύοντας ότι οι ρόλοι του θύματος και του θύτη, του προδότη και του σωτήρα, του αληθινού και του κίβδηλου, μπορούν να εναλλάσσονται και να συνυπάρχουν όπως τα δύο ψάρια στο έμβλημα των Ιχθύων που θυμίζουν το γιν και το γιαν.

Παράλληλα, το σημείο κλειδί που σχετίζεται με τον Κρόνο είναι η διαφορά μεταξύ ευθύνης και ενοχής. Η ευθύνη είναι μια υγιής, ώριμη έκφραση αυτού του πλανήτη. Υπευθυνότητα είναι η ικανότητα να ανταποκρίνεται κάποιος με τον σωστό τρόπο. Η ενοχή όμως είναι μια υπερβολική αίσθηση καθήκοντος, υποχρέωσης ή τιμωρίας του σφάλματος. Η διάκριση της διαφοράς μεταξύ των δύο είναι σημαντική για την ισορροπία και την επίτευξη των σωστών στόχων. Χρειάζεται σύνεση για να μην μετατρέπεται, για παράδειγμα όπως έγινε στο παρελθόν, η καλοσύνη και η συμπόνια που πρέσβευε ο Χριστιανισμός στον μεσαίωνα του αυτομαστιγώματος, του σκοταδισμού και του κυνηγιού μαγισσών.

Ένας άλλος κίνδυνος αυτής της θέσης είναι οι περιορισμοί και τα τραύματα να οδηγήσουν σε φοβίες, τάσεις εκδίκησης ή φυγής από την πραγματικότητα, με τη μορφή καταστροφικών και αυτοκαταστροφικών συνηθειών που γίνονται ανεξέλεγκτα και επαναλαμβανόμενα, όπως ο θυμός, το σαμποτάζ, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο καταναλωτισμός, κλπ., όταν θα πρέπει να διοχετευθούν δημιουργικά για να ενισχύσουν την αίσθηση της δύναμης, της συμπόνιας, της ασφάλειας και της αξίας.

Αυτά που υπαγορεύουν τα μεταβλητά ζώδια και ο Κρόνος

Ο Κρόνος ήταν στους Ιχθύς από τον Απρίλιο του 1758 έως τον Μάρτιο του 1761, όταν ο Διαφωτισμός άνθιζε με τα έργα του Βολταίρου, του Ντιντερό και του Ρουσσώ. Με την ίδια θέση υπήρξε κορύφωση του ρομαντισμού με τη μουσική των Λιστ, Βάγκνερ, Μπραμς και Βέρντι και την άνοδο των γοτθικών μυθιστορημάτων. Ο Πικάσο ζωγράφισε το πρώτο έργο του κυβισμού, τις Δεσποινίδες της Αβινιόν, πάλι με Κρόνο στους Ιχθύς.

Μέσα στους αιώνες τα παραδείγματα για την ανύψωση της τέχνης που φέρνει ο Κρόνος στο καλλιτεχνικό και εμπνευσμένο αυτό ζώδιο είναι πολλά και προκύπτουν συνήθως σαν αντίδραση σε περιορισμούς, στο κατεστημένο, ή ως νέοι τρόποι έκφρασης που καθρεφτίζουν μια νέα εποχή. Μαζί με την τέχνη υπάρχουν αλλαγές, ή δοκιμάζονται τα θέματα που σχετίζονται με τα μεταβλητά ζώδια. Έτσι υπήρξαν πολλές επιδημίες που μάστιζαν αυτές τις περιόδους, αλλά υπήρξε και η εξέλιξη της φαρμακευτικής που οδήγησε στην καταπολέμηση τους. Υπήρξαν επαναστάσεις για τη ζοφερή καθημερινότητα των ανθρώπων, που έφεραν όμως δικαιώματα σε καταπιεσμένους. Οι πολιτικές δομές, η φιλοσοφία, η πνευματικότητα, η γεωργία, η επικοινωνία, ακόμη και οι μετακινήσεις, είναι τομείς που δοκιμάστηκαν και εξελίχθηκαν κατόπιν ραγδαία. Δεν είναι τυχαίο που το 1907 έγινε ο πρώτος διάπλους του Ατλαντικού με ατμόπλοιο σε χρόνο ρεκόρ για την εποχή, πέντε μόνο ημέρες. Στο τέλος της καταιγίδας υπάρχει πάντα ένα ουράνιο τόξο που κρύβει στην άκρη του κάποιο θησαυρό για την ανθρωπότητα έτοιμο να αποκαλυφθεί.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Οι Ιχθύες αντιπροσωπεύουν το τέλος ενός κύκλου που θα δώσει έναυσμα σε ένα νέο, ενώ ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τον απολογισμό, το κάρμα και τους κύκλους του χρόνου. Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτή η διέλευση θα περιλαμβάνει το τέλος κάποιων παλαιών τρόπων που γίνονταν τα πράγματα, ή ακόμα και δομών, καθώς είμαστε και κάπως υποψιασμένοι με τις συνέπειες που η φύση και η ανθρωπότητα έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Στον τομέα της επικοινωνίας, στο διαδίκτυο που είναι ένας νέος σχετικά χώρος, μπορεί να θεσπιστούν επιπλέον κανόνες και περιορισμοί σχετικά με την ασφάλεια και τους κανονισμούς που διέπουν τη χρήση του. Η τέχνη θα γνωρίσει άνοδο και κάποιες νέες μορφές έκφρασης της μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους το πιθανότερο σε ηλεκτρονική μορφή.

Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι μια μετάλλαξη της βιομηχανικής εποχής (η αρχή της έγινε άλλωστε με Κρόνο στους Ιχθύς) και η ανασύνθεση του δυτικού πολιτισμού. Αυτό μπορεί να σημάνει την αντικατάσταση της υπερκατανάλωσης και της ανάπτυξης με μια διαφορετική πιο ισορροπημένη οπτική για το μέλλον. Ακόμη, αυτή η διέλευση μπορεί να οδηγήσει στον περιορισμό ή και στο τέλος των υγρών καυσίμων, διότι ο Ποσειδώνας συνδέεται με το υγρό στοιχείο, αλλά και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ως κύριος υπεύθυνος για τα ορυκτά καύσιμα μπορεί να έχει τη συνεισφορά του σε αυτό, όπως έχει ήδη ξεκινήσει με την ηλεκτροκίνηση (Υδροχόος) των οχημάτων. Ίσως υπάρξουν άλλες μεταλλάξεις ιών, αλλά και νέα φάρμακα και τρόποι αντιμετώπισης διαφόρων ασθενειών που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν.

Οι πεποιθήσεις και τα όνειρά μας θα δοκιμαστούν και τουλάχιστον κάποια θα πρέπει να αφεθούν στο παρελθόν. Μέχρι να αλλάξουν όμως τα πράγματα ίσως να υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής ή ακόμη και δυσκολίας. Αλλά μπορεί επίσης παράλληλα να μας ξυπνήσει τη συλλογικότητα και την επιθυμία να συμμετέχουμε πιο ενεργά. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί μέσω κάποιων ιδεολογικών ή πολιτικών κινημάτων, όπως έγινε με τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, τα οποία γνώρισαν άνοδο αλλά και πτώση με Κρόνο στους Ιχθύς, αλλά και νέων που δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί στον ορίζοντα. Τέτοια κινήματα συμπίπτουν συνήθως με τις ευθυγραμμίσεις του Κρόνου-Ποσειδώνα, και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορεί να ενισχύσει αυτή την τάση. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα σχετικά με το νερό, πλημμυρικά φαινόμενα, έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και ανομβρία που θα μας αναγκάσουν να γίνουμε πιο συνετοί με τους υδάτινους πόρους, τα σχετικά απαραίτητα έργα και πιο υπεύθυνοι με τις επεμβάσεις στη φύση.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα κριθούν για τα πεπραγμένα τους

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως τις 24 Μαΐου 2025 και στη συνέχεια από την 1η Σεπτεμβρίου 2025 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2026.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο με αυτή τη θέση του Κρόνου είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και φυσικά οι Ιχθύες.

Δίδυμοι: Καριέρα, επαγγελματική εξέλιξη, έργο ζωής

Ο Κρόνος στους Ιχθύς έρχεται να ελέγξει τη δουλειά που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και καθώς θα περάσει από το Μεσουράνημα σας μπορεί να σας χαρίσει αναγνώριση και επιτυχία αν είχατε καταβάλει τις ανάλογες προσπάθειες. Αν όμως κάτι δεν αποδίδει, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τη βιωσιμότητα του και να βρείτε ποια στοιχεία του χρειάζονται βελτιώσεις. Αν πάλι ήσασταν αμελείς στις υποχρεώσεις σας ή υπήρξαν αθέμιτοι τρόποι ανέλιξης σας, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση μπορεί να αποκαλυφθούν τα λάθη και οι παραλήψεις σας. Από την προηγούμενη θέση του Κρόνου πήρατε σημαντικά μαθήματα ζωής και επιτυχίας και για κάποιους ήρθε η ώρα να περάσετε αυτή τη γνώση που αποκτήσατε, ίσως υπό μορφή διδασκαλίας σε άλλους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επιστραφεί η καλή ενέργεια πίσω στην κοινωνία και αυτό θα σας γεμίσει περηφάνια και θετικά συναισθήματα, ενώ παράλληλα είναι κάτι που σας ταιριάζει και διαθέτετε τα κατάλληλα επικοινωνιακά προσόντα για να είστε αποτελεσματικοί. Το φιλανθρωπικό έργο ή μία μορφή κοινωνικής προσφοράς θα είναι μια εμπειρία που θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Κάποιοι Δίδυμοι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν τη δική τους δουλειά ίσως παράλληλα με την υπάρχουσα. Επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, βεβαιωθείτε ότι δεν θα βιάζεστε να αποδεχθείτε προσκλήσεις και να υποσχεθείτε πράγματα που μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε, γιατί αυτό θα φέρει άγχη και ενοχές. Φροντίστε να γειώσετε τον εαυτό σας με ιδανικό τρόπο και να κάνετε συχνούς προγραμματισμένους περιπάτους στη φύση. Η κίνηση θα σας βοηθήσει και είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Παρθένος: Συνεργασίες, σχέσεις, ευθυγράμμιση

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα επηρεάσει τον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, βάζοντας τις σχέσεις σε δοκιμασίες και ενθαρρύνοντάς σας να βρείτε τρόπους να αισθανθείτε πραγματική έμπνευση, χαρά και συναίσθημα. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να συνδεθείτε με κάποιο ξεχωριστό άτομο, κάτι που θα σας οδηγήσει στο να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να εξελιχθεί αυτή η νέα σχέση ή για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Γενικότερα, δεν θα ικανοποιείστε εύκολα, παρά μόνο με τον ιδανικό άνθρωπο στο πλευρό σας. Όμως βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε για κάποιον που θα σας ταιριάζει, θα συμβαδίζει μαζί σας και θα ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Κάποιοι μπορεί να αλλάξουν το στάτους τους και να παντρευτούν, ενώ κάποιοι δεσμευμένοι μπορεί να αρχίσουν να αναζητούν την περιπέτεια και να νιώθουν έτοιμοι να κάνουν ανατροπές. Εάν είστε σε μια σχέση, η επικοινωνία των κοινών στόχων σας για το μέλλον θα είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και χρειάζεται ξεκάθαρη και γεμάτη κατανόηση επικοινωνία με το ταίρι σας. Την περίοδο που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς, το να ακούτε τη διαίσθησή σας θα είναι το κλειδί σε θέματα καρδιάς, αλλά χρειάζεται προσοχή σε εξιδανικεύσεις. Χρειάζεται επίσης προσοχή και μια ρεαλιστική αντιμετώπιση στον τομέα των συνεργασιών και να μην κάνετε βιαστικά βήματα. Πάντως σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, η προτεραιότητά σας αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι πώς να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, διότι μόνο έτσι θα αγαπήσετε σωστά και τους άλλους.

Τοξότης: Θεραπεία, εσωτερικές αναμοχλεύσεις, βελτίωση συνθηκών διαβίωσης

Μπορεί να νιώσετε ότι καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας το επόμενο διάστημα, ο Κρόνος όμως σας παρακινεί να ενεργήσετε έχοντας κατά νου τα θεμέλιά σας. Μπορεί κάποιος από την οικογένεια να σας έχει ανάγκη ή να χρειάζεται τη βοήθεια σας. Ενώ η διέλευση αυτή έχει τη δυνατότητα να σας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους ή να θεραπεύσετε κάποια παλιά τραύματα. Μερικές φορές κουβαλάμε μηνύματα από την παιδική ηλικία, όπως κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά ή άλλες αρνητικές συμπεριφορές που πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές. Άλλες φορές τα τραύματα των γονέων περνούν από τη μια γενιά στην επόμενη και καθώς ο Κρόνος είναι υπεύθυνος για το κάρμα, ίσως ο κλήρος έχει πέσει σε εσάς να θεραπευτείτε ή να θεραπεύσετε αυτό το γενετικό φορτίο. Το να βρείτε τρόπους να ξεχωρίζετε τον εαυτό σας από τους άλλους θα είναι σημαντικό, καθώς και το ότι μπορεί να εργάζεστε παράλληλα για τη δημιουργία του χώρου των ονείρων σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα προσέγγιση στο θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Μπορεί να μετακομίσετε και να χρειαστεί να διακοσμήσετε με έμπνευση το νέο σας χώρο ή να εργάζεστε από το σπίτι. Αν συμβεί αυτό, μην ξεχάσετε την αλληλεγγύη που είναι ζητούμενο σε αυτή η διέλευση και δώστε ό,τι δεν χρειάζεστε σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Η αναζήτηση πρακτικών ευεξίας που μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από μια καθημερινή ρουτίνα που μπορεί να σας έχει κουράσει. Ο Κρόνος στους Ιχθύς σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας απλό, ή να κάνετε μια μικρή απόδραση από το σπίτι πιο συχνά που θα σας ωφελήσει. Εάν μπορείτε να βρείτε αυτές τις μικρές βαλβίδες ασφαλείας θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, καθώς θα βοηθήσει περισσότερο με την ηρεμία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματός σας.

Ιχθύες: Πειθαρχία, ωριμότητα, ευημερία

Στις 7 Μαρτίου ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά την καριέρα, εισέρχεται στο ονειροπόλο ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στη βελτίωση του εαυτού και του έργου σας για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας. Αρκεί φυσικά να λειτουργήσετε με την απαραίτητη σοβαρότητα και πειθαρχία που επιβάλλει ο Κρόνος και όχι να κυνηγάτε… ανεμόμυλους. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα σας επιβραβεύσει για τους κόπους των περασμένων ετών αν όντως είχατε καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες, αλλά θα σας παιδέψει αν υπήρξατε αμελείς ή κρύβατε τα προβλήματα κάτω από χαλάκι και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και τις επιπτώσεις των επιλογών σας. Οι Ιχθύες στο ζώδιο, στη Σελήνη ή στον ωροσκόπο, συνήθως διστάζουν να εκφράσουν πλήρως τον αληθινό εαυτό τους και κρατούν πολλούς θησαυρούς κρυμμένους μέσα τους για να μην κινδυνεύσουν. Αυτή η διέλευση όμως σας καλεί να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει όλοι να δουν και να θαυμάσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες, τα ταλέντα και την πρόοδο που σημειώσετε όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύοντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές πάνω στο αντικείμενο σας. Είναι καιρός να βγείτε μπροστά με τόλμη, αφήνοντας πίσω παλιές συνήθειες, αναστολές και φόβους που δεν λειτουργούν πλέον υπέρ σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διέλευση για να τελειοποιήσετε την όποια ιδέα σας, για να πάρετε σοφές πρωτοβουλίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε πραγματικά την επιτυχία και τον σκοπό σας. Καθαρίστε το μυαλό, αναπνεύστε, μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει με τη βιασύνη του σε λάθη και συμβουλευτείτε την εσωτερική σας φωνή για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Φροντίστε να παραμείνετε ήρεμοι με γιόγκα ή διαλογισμό και ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μην αμελήσετε να έχετε πάντα έτοιμο το σημειωματάριο ή τον καμβά σας, γιατί πρόκειται να έχετε κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις που δεν πρέπει να πάνε χαμένες.