Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/01/2023 – 22/01/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/01/2023 – 22/01/2023

Η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται από αυτή την εβδομάδα, αφού στις 18/01/2023 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα λάβουν τέλος και θα μπορέσουμε επιτέλους να εκφράσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους και να συνεννοηθούμε χωρίς συγκρούσεις και παρανοήσεις. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν οι εμμονές και οι αρνητικές σκέψεις, ειδικά αν ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και τη χειριστική συμπεριφορά και προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα σας μέσα από τον διάλογο. Στις 20/01/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το αυστηρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση του Ήλιου εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στις σχέσεις μας. Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εμάς. Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στις 21/01/2023 στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η δυναμική και αισιόδοξη Νέα Σελήνη αποτελεί την ιδανική ευκαιρία είτε για να κάνουμε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, είτε για να θέσουμε νέους στόχους μέσα στη σχέση μας και να σχεδιάσουμε το κοινό μέλλον με το ταίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε σε καινούριες παρέες και να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσάς. Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο εγκεφαλικούς και αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε έλξη για άτομα που έχουν εκκεντρική συμπεριφορά και με κάποιο τρόπο διαφέρουν από τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε συνήθως. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέσα σε αυτό το διάστημα και είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε και σας καταλαβαίνει απόλυτα. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Άλλωστε, ο Ερμής και ο κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκονται πλέον σε ορθή πορεία και θα νιώσετε ότι όλα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα ερωτική γνωριμία θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας και να οραματιστείτε το αύριο με αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στις 18/1 γυρνάει σε ορθή πορεία στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους γύρω σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για το μέλλον. Είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Την ίδια ημέρα με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας εμπνεύσει. Από τις 20/1 ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα. Προσπαθήστε όμως να μην παραμελήσετε τον σύντροφο και να μην αγνοήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά ή μια σημαντική ευκαιρία καριέρας η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, αλλά και στην οικογενειακή σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και ήδη μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Θα νιώσετε πιο αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε πρωτοβουλίες και θα δείτε σιγά – σιγά την εξέλιξη σχέσεων που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα, καθώς και των αποφάσεων που πήρατε για την αισθηματική σας ζωή. Στις 18/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα βαρύνει αρκετά το κλίμα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Αν και γενικά είστε χαλαροί μέσα στις σχέσεις σας, τώρα μπορεί να σας κατακλύσουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα και κάποιοι από εσάς μπορεί με κάποιο τρόπο να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο άλλο πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη θα σας χαρίσει πολλή δύναμη, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να αφήσει πίσω σας τοξικές καταστάσεις. Από τις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια αισιόδοξη περίοδο, κατά την οποία θα ταξιδέψετε και θα βάλετε στη ζωή σας ανοιχτόμυαλα άτομα που θα σας παρασύρουν σε κάτι νέο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Θα τολμήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα περιπέτεια ή απλώς θα αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα δώσει τέλος σε παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες, αφού από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες να αισθανθήκατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και να κλειστήκατε στον εαυτό σας. Τώρα σιγά – σιγά η επικοινωνία θα αποκατασταθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν υπήρξαν εντάσεις με το ταίρι σας, τώρα θα διαπιστώσετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν, αρκεί να κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Επιπλέον, αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα ξεκινήσατε μια καινούρια σχέση ή επανασυνδεθήκατε με ένα πρόσωπο, τώρα θα δείτε εάν όλο αυτό αξίζει να προχωρήσει. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα σας δώσει τη δύναμη που χρειαζόσασταν για να αφήσετε οριστικά πίσω σας μια τοξική κατάσταση και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει επώδυνο. Θέλετε σχέσεις βαθιές και ουσιαστικές και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι εφήμερο ή επιφανειακό. Προσπαθήστε όμως να μην είστε απόλυτοι και να μην παρασυρθείτε σε παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικές συμπεριφορές που θα σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας παθιάσει και θα σας φέρει σε επαφή συναισθήματα που κρύβατε βαθιά μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος εισέρχεται από τις 20/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα σχέσεων και συντροφικότητας. Είστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας και να μοιράζεστε στιγμές μαζί του, επομένως είναι πολύ πιθανό να μπείτε μέσα σε μια καινούρια σχέση ή να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που σας πολιορκεί. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση ή σε ένα γάμο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να έφεραν ψυχρότητα και απομάκρυνση μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Αν και γενικά μπορεί να σας κατηγορούν ότι είστε εγωκεντρικοί και δεν βάζετε νερό στο κρασί σας, τώρα θα είστε πιο ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και δεν θα διστάσετε να κάνετε υποχωρήσεις προκειμένου να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με θετική σκέψη και αισιοδοξία. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στην αισθηματική σας ζωή και γι’ αυτό δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα δώσει νόημα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι παρανοήσεις και οι ασυνεννοησίες επιτέλους θα λάβουν τέλος αυτή την εβδομάδα, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής από τις 18/1 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω. Θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη την αισθηματική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας. Ο Ερμής θα δώσει ξανά ώθηση σε καταστάσεις που ήταν στάσιμες και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας στους άλλους. Εάν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κάνατε μια νέα ερωτική γνωριμία ή επέστρεψε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα θα διαπιστώσετε εάν αξίζει να επενδύσετε και να κάνετε όνειρα και σχέδια με αυτό το άτομο. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει έντονα πάθη και ακραία συναισθήματα. Η όψη αυτή είναι των άκρων, επομένως δύσκολα θα συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Θα είστε πολύ πιο αποφασισμένοι τώρα και θα βρείτε τη δύναμη να κάνετε ένα απαραίτητο ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας ή ακόμα και να αφήσετε οριστικά πίσω σας μια κατάσταση. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας και προτιμήστε να διοχετεύσετε την έντονη αυτή ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας φέρει σε επαφή με κρυφές πτυχές του εαυτού σας και θα σας αλλάξει ριζικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 18/1 και θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα. Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις μέσα στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού θα λάβουν τέλος και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που μπορεί να απομακρύνθηκαν από κοντά σας. Επιπλέον, θα αξιολογήσετε καλύτερα μια ερωτική γνωριμία που ξεκίνησε μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, ενώ κάποιοι από εσάς θα διαπιστώσετε εάν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν που μπορεί να έκανε την εμφάνιση του. Από τις 20/1 ο Ήλιος εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική και δημιουργική περίοδο για εσάς. Θα ανακτήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στους άλλους με απόλυτη ειλικρίνεια. Να είστε σίγουροι ότι αν είστε ο εαυτός σας θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι και θα λάβετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε από το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή. Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Αν είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση, είναι πιθανό να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 18/1 και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία θα αποκατασταθεί και θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις και θα μπορέσετε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα για μια σχέση ή για ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ραντεβού, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο, αφού είναι πολύ πιθανό μέσα στο προηγούμενο διάστημα να υπήρξε στασιμότητα και οι καταστάσεις να μην είχαν την εξέλιξη που επιθυμούσατε. Από τις 20/1 ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ο επόμενος μήνας λοιπόν μπορεί να είναι πιο εσωστρεφής για εσάς, όμως προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι μια ευκαιρία για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σας ή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το φεγγάρι για να ξεκαθαρίσετε πού ανήκετε συναισθηματικά και επενδύστε σε εκείνα τα άτομα που σας κατανοούν και σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη εδώ και λίγες ημέρες σε ορθή πορεία στους Δίδυμους, έχετε αρχίσει ήδη να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και σιγά – σιγά θα μπορέσετε να πάρετε ξανά τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Θα νιώσετε πιο σίγουροι να πάρετε πρωτοβουλίες και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στις σχέσεις σας. Η ορθή πορεία του Άρη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας αν δεν περιορίσετε την ορμή σας. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν ξανά καταστάσεις που ήταν στον πάγο και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε από τις σχέσεις και από τους άλλους. Από τις 20/1 ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο επικοινωνία και εξωστρέφεια. Η διάθεση σας θα είναι πιο ανάλαφρη και θα επιδιώξετε να βγείτε ραντεβού και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας προκειμένου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας. Με λίγα λόγια, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε, να αναζητήσετε καινούριες εμπειρίες και να μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο από τις 18/1. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία υπήρξαν παρανοήσεις και μπερδέματα στην αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ήρθατε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, γιατί νιώσατε ότι δεν γίνεστε κατανοητοί ή ότι δεν υπάρχει κοινό σημείο μεταξύ σας. Είναι επίσης πιθανό να γνωρίσατε ένα άτομο που σας γέμισε ερωτήματα ή να επανήλθε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Τώρα σιγά – σιγά η επικοινωνία θα αρχίσει να ομαλοποιείται και να δείτε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε από τους άλλους και από τις σχέσεις. Θα διαπιστώσετε ποιοι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να είναι δίπλα σας και σε ποιους αξίζει τελικά να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει έντονα πάθη και θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ακραία συναισθήματα που θα σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε λοιπόν να κρίνετε τις καταστάσεις με λογική και μην παρασύρεστε σε χειριστικές ή ακραίες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι αυτή η εβδομάδα σας ανήκει δικαιωματικά, αφού ο Ήλιος από τις 20/1 εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία να βγείτε ραντεβού, να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όλα όσα κρατούσατε κρυμμένα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βάλετε τους δικούς σας κανόνες μέσα στη σχέση και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τους άλλους. Να θυμάστε ότι τώρα στο επίκεντρο είναι ο εαυτός σας και οι προσωπικές σας επιθυμίες. Εξίσου σημαντικό νέο για εσάς είναι το γεγονός ότι στις 21/1 θα φιλοξενήσετε την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον και να αναλογιστείτε ποια άτομα θέλετε να έχετε δίπλα σας. Επιπλέον, θα σας οπλίσει με αισιοδοξία και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα σας ανανεώσει και δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής από τις 18/1 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Θα μπορέσετε λοιπόν να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας προκειμένου να λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και θα νιώσετε επιτέλους ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν. Εάν ήρθατε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή κάνατε μια καινούρια ερωτική γνωριμία η οποία σας προβλημάτιζε, τώρα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα διαπιστώσετε ποιος είναι αληθινός και ποιος αξίζει την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να μπείτε σε νέες παρέες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε μαζί τους να μοιραστείτε απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Ωστόσο, από τις 20/1 ο Ήλιος θα εισέλθει στον Υδροχόο και θα εγκαινιάσει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Ο επόμενος μήνας λοιπόν μπορεί να μην είναι ιδανικός για δράση και νέα ξεκινήματα, όμως προσφέρεται για να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη συναισθηματική σας ζωή και να απαλλαχτείτε από ανασφάλειες και φοβίες που σας κρατάνε πίσω.