Πράσινο φως με την ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 18/01/2023. Πως θα επωφεληθούμε;

Πράσινο φως με την ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 18/01/2023. Πως θα επωφεληθούμε;

Πράσινο φως με την ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 18/01/2023. Πως θα επωφεληθούμε;

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας  στον Αιγόκερω, ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 18/01/2023 και σιγά-σιγά να βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού, στα απρόοπτα, στις δυσκολίες στις σχέσεις κυρίως στα επαγγελματικά  και τις παρεξηγήσεις αλλά και στις καθημερινές μας δοσοληψίες, τις μετακινήσεις κτλ. Το να είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω που αναφέρεται σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας αλλά και στις δομές της κοινωνίας και του κράτους δεν ήταν εύκολη υπόθεση μέχρι τώρα. Καθόλου τυχαία, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τόσο με δύσκολες εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, προβλήματα με μετακινήσεις, σύγχυση σε θέματα ευθυνών, συνέπεσαν στη φάση της ανάδρομης πορείας του. Όμως, η έξοδος από το τούνελ δεν γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες, όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε καλύτερα από το Σάββατο 21/01/2023.

ΚΡΙΟΣ

Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού  επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες όντας ανάδρομος πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας ή και τους στόχους σας. Σιγά-σιγά και πολύ περισσότερο από τον άλλο μήνα κι έπειτα θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στη δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Ακόμη θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας οι μελλοντικοί στόχοι σας και θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας φιλικό κι επαγγελματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε, ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Όμως, ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία από τις 18/01 και θα γίνει πιο βοηθητικός προς το ζώδιο σας σταδιακά. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά-σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, δοσοληψίες με δημόσιο, επαφές με ξένους ή εξωτερικό, θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο ομαλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στη διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων, φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της από τις 18/01 που ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει ορθόδρομος. Βέβαια οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες είναι αυτές που μπορεί να μας δυσκολεύουν περισσότερο με τον Ερμή. Έτσι, από το Σάββατο θα αρχίσετε επιτέλους να βγάζετε άκρη σιγά-σιγά. Θα σταματήσει με κάποιο τρόπο η σύγχυση και το ένστικτο σας θα μπορεί να σας κατευθύνει σε πιο σωστούς δρόμους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιο διακανονισμό ή αν έχετε δοσοληψίες με τράπεζες, θέλετε να κάνετε ρυθμίσεις ή να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, κλπ., θα σας είναι πιο εύκολο στην πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή  θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής και των συνεργασιών. Σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις, όπως και στις επαγγελματικές και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας. Σταδιακά θα αποκατασταθούν προβλήματα που μπορεί να είχατε σε μια συνεργασία ή αν υπήρχαν κωλύματα στο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αυτά θα υποχωρήσουν. Ακόμη κι οι φιλικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν πιο θετικά στο επόμενο διάστημα και θα τονωθεί κι η ερωτική σας ζωή. Φυσικά, θα πρέπει να είστε κάπως πιο υπομονετικοί μέχρι να φύγουμε κι από την περίοδο της σκιάς του ανάδρομου Ερμή, που εκτείνεται μέχρι τις 06/2. Αν μη τι άλλο ο Φεβρουάριος θα είναι πιο ουσιαστικός μήνας για σας.

ΛΕΩΝ

Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στις σχέσεις σας, στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε επαγγελματικά, υπήρχε λόγος. Κι ο λόγος είναι φυσικά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, που ήταν κυρίαρχη η επιρροή της στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και μέχρι και στις 18/01. Ο Ερμής γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 18/01 και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη. Πολύ σημαντικό ότι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών σας δεδομένων, ώστε να προχωρήσετε στις αποφάσεις που θέλετε παρακάτω. Το επόμενο διάστημα αγαπητοί μου Λέοντες θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών σας αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Κάποιοι από σας μπορεί να είχατε και προβλήματα με διαγνώσεις σε θέματα υγείας ή ψευδή αποτελέσματα που σας δημιούργησαν σύγχυση. Μια επανεξέταση ίσως από δω και κάτω να σας δώσει μια πιο οριστική διάγνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή θα δώσει σιγά-σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους στόχους σας -προσωπικούς και επαγγελματικούς- και την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας ταλαιπώρησε με προβλήματα στην επικοινωνία, με τα μέσα τεχνολογίας, δυσκολίες σε ραντεβού, ταξίδια, κλπ. Σιγά-σιγά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή ανάβει το πράσινο φως και σε τυχόν αγορές, υπογραφές και συμφωνίες. Αλλά μην βιαστείτε πριν τις 18/01 κι ακόμη καλύτερα, αν πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, πάρτε τον χρόνο σας να βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 06/02.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας με σύγχυση, είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά, βγαίνετε σιγά-σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ή ακόμη να είχατε θέματα με ένα ακίνητο ή να περιμένατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που όμως συνέχεια αναβαλλόταν. Όμως σιγά-σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την ορθή πορεία του Ερμή, θα μπορείτε να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ευκρίνεια το μέλλον σας, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και αναβολές. Καιρός να βάλετε μια τάξη πρώτα στο μυαλό και μετά στο σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικό νέο της Τετάρτης είναι ότι ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω. Αυτό και μόνο θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Αν λοιπόν είχατε μείνει πίσω σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή μπορεί να ξανασκεφτήκατε με άλλο τρόπο τις ήδη υπάρχουσες, από δω κι έπειτα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πρόοδο σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Ακόμη και σε θέματα σπουδών η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη συναισθηματικά ή οικονομικά περίοδος, που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε, φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά. Βλέπετε ο Ερμής, ήδη από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του μπορεί να σας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς, τόσο σε θέματα των σχέσεων σας όσο και αγωνίες για την εξέλιξη κάποιων οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν αυξημένα έξοδα για έκτακτα συμβάντα, άλλοι μπορεί να νιώσατε κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται. Από δω και κάτω όμως πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και να βάλετε τάξη σε έσοδα-έξοδα. Από την άλλη, θα είναι πιο βοηθητικό αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική εκκίνηση σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας μπορεί να παλεύατε με διάφορα πράγματα που σας δημιουργούσαν σύγχυση ή που σας έκαναν να νιώθετε λίγο χαμένοι στο διάστημα, χωρίς να μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Ακόμη κι αν θέλατε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις που δεν σας άφηναν τελικά να αναλάβετε δράση. Ο Ερμής, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στη δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέρμα οι ασάφειες, η σύγχυση σε σχέση με το τι φταίει και δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Τουλάχιστον από δω και κάτω και κυρίως μέσα στον επόμενο μήνα, που θα έχουμε ξεφύγει κι από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή, θα βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Βλέπετε ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω  σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορούσατε να το μοιραστείτε με αυτούς που θα θέλατε. Έτσι το ζήσατε μόνοι σας, για να μην επιβαρύνετε τα δικά σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας. Από δω και κάτω όμως ανοίγει ο δρόμος για να κάνετε αλλαγές, διορθώσεις και φυσικά να αναλάβετε περισσότερο δράση μετά τις 11/2 που ο Ερμής θα ξαναπεράσει στο ζώδιο σας  φέρνοντας περισσότερες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας. Η στήριξη, που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας κυρίως του επαγγελματικού, θα είναι επιτέλους πιο εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών που σας κρατούσε πίσω σιγά-σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας.