Πώς θα μας επηρεάσει ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα μας επηρεάσει ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Είχε κάνει μια δοκιμαστική βραχεία είσοδο την άνοιξη, στις 22 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου του 2020. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν πριν 27 χρόνια. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να ανατρέξετε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και να σκεφτείτε πώς πήγαν τα πράγματα τότε, ώστε να έχετε μια εικόνα πώς μπορεί να εξελιχθούν και τώρα. Βέβαια διαφοροποιούνται πολλά άλλα, αφού οι υπόλοιποι πλανήτες είναι σε διαφορετικές θέσεις, οπότε η εμπειρία δεν θα είναι ακριβώς η ίδια, αλλά μια γεύση θα την πάρετε.

Ο συμβολισμός του Κρόνου

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών, των ορίων, των δομών, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, αλλά και των δυσκολιών και των προκλήσεων. Στο ζώδιο του Υδροχόου ο Κρόνος βρίσκεται ξανά στο σπίτι του, αφού παραδοσιακά είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου. Όταν ανακαλύφθηκε πολύ αργότερα ο Ουρανός αποδόθηκε στον πλανήτη αυτόν η διακυβέρνηση του ζωδίου.

Ο συμβολισμός του Κρόνου στον Υδροχόο

Ο Κρόνος στον Υδροχόο έρχεται αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα, να γράψει νέους κανόνες, να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να φέρει σπουδαίες αλλαγές σε όλον τον κόσμο. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κέντρο του είναι ο άνθρωπος, οπότε από δω και κάτω πρέπει να εστιάσουμε όλοι μαζί στα προβλήματα που μας απασχολούν ως είδος, πάνω σε έναν πλανήτη που υποφέρει από την κακοδιαχείριση, την καταστροφή του φυσικού του περιβάλλοντος, την αδικία και όλα τα άλλα δεινά που του έχουμε εμείς προκαλέσει. Καιρός να τα δούμε κατάματα, αλλά κυρίως να κάνουμε όλοι μαζί συλλογικά κάτι για να τα επιλύσουμε. Η συλλογικότητα άλλωστε είναι άλλη μια λέξη που ταιριάζει «γάντι» στον Υδροχόο. Μέχρι το 2023 θα δούμε πολλούς «ηγέτες» να κατακεραυνώνονται για τις πολιτικές που ακολούθησαν, πολλά πολιτικά και ιδεολογικά σχήματα να μεταβάλλονται, ενώ νέοι νόμοι, νέες διεθνείς συνθήκες και αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο θα έρθουν με ρυθμούς, που κανείς μας δεν φαντάζεται αυτή τη στιγμή. Όπως δεν φανταζόμασταν μια πανδημία και εμάς τους κομπάρσους σε αυτό το σκηνικό βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο Υδροχόος πρεσβεύει την «ισότητα» ανάμεσα στους ανθρώπους ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, την κουλτούρα και το κοινωνικό τους στάτους. Είναι η εποχή που η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ θα αποκτήσει περισσότερα δικαιώματα και θα αντιπροσωπεύεται όλο και πιο πολύ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ο Υδροχόος είναι ακόμη το ζώδιο της τεχνολογίας, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το internet ήρθε στη ζωή μας στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Η διαστημική, η ρομποτική, η ιατρική τεχνολογία και τα επιτεύγματα της επιστήμης θα είναι πλέον ο βασικός άξονας στις ζωές μας.

Εκτός φυσικά από την επιρροή του σε κοσμικό επίπεδο, ο Κρόνος θα επηρεάσει και τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο. Τα επόμενα χρόνια μπορεί να φέρουν αλλαγές στις ζωές μας, αρκεί βέβαια να είμαστε κι εμείς δεκτικοί σε αυτές και κυρίως να τις υιοθετούμε οι ίδιοι πριν μας επιβληθούν.

Και τώρα διαβάστε το δικό σας ζώδιο, αλλά και ωροσκόπο, για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο που υπογράφει ο Κρόνος από τον Υδροχόο για όλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο θα είναι σε κάθε περίπτωση πιο φιλική και υποστηρικτική τα επόμενα χρόνια και θα βοηθήσει να υλοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια και όνειρα υπομονετικά και μεθοδικά. Αν κάποιοι στόχοι σας δεν είναι συμβατοί προς τα ταλέντα και τις γνώσεις σας, θα βρουν αδιέξοδα. Αν βάλετε πιο ρεαλιστικούς στόχους και εστιάσετε σε αυτούς, ακόμη κι αν αντιμετωπίσετε αντιξοότητες, δουλεύοντας σκληρά, η επιτυχία θα έρθει.

Με τη διέλευση του θα επηρεάσει τις φιλικές σας σχέσεις, τις σχέσεις με συνεργάτες κι εκεί θα γίνουν τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα! Μπορεί να αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιες φιλίες σας, κυρίως επιφανειακές, ενώ θα ενισχυθούν οι ουσιαστικοί φιλικοί δεσμοί. Οποιαδήποτε σχέση δεν σας «ωφελεί» και απλά μένει στη ζωή σας από συνήθεια ή ανασφάλεια, θα μπει κάτω από το μικροσκόπιο κι ανάλογα με τα ευρήματα θα αποχωρήσει αργά ή γρήγορα.

Άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας τα επόμενα χρόνια μπορεί να δημιουργήσουν καρμικές σχέσεις μαζί σας, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε έναν «μέντορα» που θα σας εμπνεύσει.

Μπορεί ακόμη να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή συνεργάτες ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική η νέα θέση του Κρόνου για το δικό σας ζώδιο, αφού η διέλευση του από τον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης.

Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες στη δουλειά. Από την εργατικότητά σας και το τι θα θυσιάσετε στην προσωπική σας ζωή, εξαρτάται το μέγεθος της επιτυχίας σας. Η διέλευση αυτή σχετίζεται με μια άνοδο στην καριέρα αν είχατε δουλέψει με συνέπεια στο παρελθόν ή πτώση αν η επιτυχία σας ήταν απλά μια σύμπτωση ή δώρο της τύχης. Σε κάθε περίπτωση θα θεμελιώσετε πιο γερές βάσεις στον τομέα της καριέρας σας.

Η μεγαλύτερη ανάγκη σας από δω και κάτω θα είναι να δημιουργήσετε ή να συντηρήσετε προϋποθέσεις για μια πιο υγιή καριέρα.

Όσοι εργάζεστε συνειδητά, μπορεί να φτάσετε σε ένα επαγγελματικό απόγειο και να ανέβετε στην ιεραρχία.

Οι επιλογές που κάνετε τώρα θα σας συντροφεύουν και στο μέλλον. Σε όλη τη διάρκεια της επιρροής του, θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι όχι μόνο απέναντι στους άλλους, αλλά και τον εαυτό σας και κυρίως σε ό,τι έχει σχέση και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, η οικογένεια μπορεί να χρειάζεται τον χρόνο και τη φροντίδα σας, ειδικά αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα! Δεσμεύσεις δεν θα αναλάβετε μόνο στην καριέρα όμως, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ένας γάμος, η απόκτηση ενός παιδιού ή μια σημαντική νέα σχέση είναι τα επικρατέστερα σενάρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιρροή του Κρόνου για το δικό σας ζώδιο είναι σταθεροποιητική κι υποστηρικτική. Θα επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και θα σκεφτείτε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, στην καριέρα ή στις σπουδές, αν είστε νεότεροι σε ηλικία, τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Με αυτή τη διέλευση θα κάνετε βήματα να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας. Πολλοί από σας μπορεί να ξανακαθίσετε στα θρανία για να αποκτήσετε γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο και να ενισχύσετε έτσι το βιογραφικό σας. Θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό για δουλειά ή για μια συνεργασία με ξένους. Μπορεί ακόμη να αποφασίσετε να μείνετε μόνιμα στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με πολυεθνικές εταιρείες. Αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα στο δημόσιο, τότε μπορεί αυτός ο στόχος σας να επιτευχθεί πιο εύκολα. Θα προωθήσετε σημαντικούς σας στόχους και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα οικονομικής φύσης ή νομικά ζητήματα.

Τα εμπόδια θα είναι λιγότερα και οι συνθήκες πιο φιλικές για να πάρετε αυτά που διεκδικείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Από την άλλη, επειδή Κρόνος είναι αυτός και η δράση του είναι περιοριστική, μπορεί να αναγκαστείτε να θυσιάσετε κάποια ευχαρίστησή σας, αλλά το κέρδος σας θα είναι σημαντικό. Θα αναθεωρήσετε τις φιλοσοφικές και τις ιδεολογικές τοποθετήσεις σας και θα γίνετε πιο ρεαλιστές διώχνοντας την υπεραισιοδοξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο δίνει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και πειθαρχίας, αλλά μπορεί να σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο κάπως επιβαρυντικά κάποιες φορές. Οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές και γενικότερα χρήματα τρίτων που πιθανώς να διαχειρίζεστε, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας πιέζουν για λύσεις. Ευτυχώς θα βρίσκετε τις λύσεις, ενώ θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε σε διακανονισμούς, ρυθμίσεις ή να επωφεληθείτε από κάποιες χρηματοδοτήσεις.

Φυσικά τα οικονομικά μπορεί να είναι η αιτία για έντονο στρες, προκειμένου να τα επιλύσετε και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Ακόμη όμως και η ερωτική – σεξουαλική σας ζωή θα είναι υπό εξέταση! Θα μάθετε πολλά στην επόμενη τριετία για το πώς χειρίζεστε θέματα εξουσίας, τη σεξουαλικότητα σας, τις βαθιές εμμονές ή ακόμη και τις εξαρτήσεις σας από ανθρώπους ή καταστάσεις. Θα μάθετε καλύτερα τα όρια σας και αυτά που μπορείτε να ελέγξετε. Με τη διέλευση του Κρόνου στον 8ο οίκο μπορεί να μην νιώθετε ικανοποιημένοι ούτε με το χρήμα ούτε με τον έρωτα στη ζωή σας και να έχετε μονίμως μια αίσθηση ανικανοποίητου.

Κάποιες φορές ακόμη, μπορεί μια σχέση να είναι η αιτία να είστε πεσμένοι ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπους να κατανικήσετε την απαισιοδοξία σας.

ΛΕΩΝ

Κομβική για το ζώδιο σας η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο, αφού «χτυπά» σε έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, αυτόν των σχέσεων μας με τους άλλους. Οι σχέσεις σας, ερωτικές και φιλικές, ο γάμος, οι επαγγελματικές συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο και ανάλογα με τα ευρήματα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά ή αρνητικά. Ξεκινά περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη ζωή σας, όπου μέχρι το 2023 αυτοί που θα μείνουν στο πλευρό σας θα είναι μόνο όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν. Αν ο δεσμός σας αντέχει στον χρόνο, μπορεί να παντρευτείτε. Αν όχι, θα χωρίσετε και θα ψάξετε κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό στη ζωή σας. Το ίδιο θα συμβεί και στις συνεργασίες σας που είτε θα διαλυθούν είτε θα ισχυροποιηθούν. Καμία επιφανειακή σχέση ακόμη και φιλική δεν αντέχει κάτω από την επιρροή του Κρόνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο. Μην ανησυχήσετε για τις σημαντικές και βαθιές σχέσεις σας. Αυτές θα διασωθούν. Ο Κρόνος δεν έρχεται ως τιμωρός. Σας βάζει σε διαδικασία συνειδητοποίησης των θετικών και των αρνητικών με μεγάλες δόσεις ρεαλισμού. Κάποιες φορές η αντίθεση συνδέεται και με προβλήματα του συντρόφου που επιβαρύνουν εμάς. Όμως μέχρι το 2023 μπορεί να φέρει και μοιραίες σχέσεις στη ζωή σας. Θα υπάρξει τουλάχιστον ένα πρόσωπο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά θα είστε σε ανοδική τροχιά και πολλές φορές η αντίθεση του Κρόνου δείχνει ότι μπορεί να αγγίξουμε ένα κορυφαίο σημείο στην καριέρα μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα σας, μεγαλύτερες ευθύνες και όγκο εργασίας. Φαίνεται ότι θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, που καλείστε να αποδείξετε για ακόμη μια φορά την αξία σας… Κάποιοι θα επωμιστείτε περισσότερες υποχρεώσεις ή μπορεί να κάνετε και δεύτερη ή τρίτη δουλειά προκειμένου να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να κερδίσετε και τις εντυπώσεις σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Κι επειδή η κούραση θα πλαισιώνει την καθημερινότητά σας θα χρειαστεί βέβαια να προσέξετε περισσότερο τα θέματα της υγείας, καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι κι οι άμυνες σας πιο ανίσχυρες απέναντι στην υπερκόπωση. Εννοείται ότι θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι σε ό,τι αφορά τα τσεκ απ που πρέπει να κάνετε, τη διατροφή και την άσκηση. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος «ξεπερνιέται» στον τομέα που επηρεάζει με δυο όπλα: υπομονή και πειθαρχία! Η αναδιοργάνωση των καθημερινών σας ρουτινών και του χρόνου που αφιερώνετε σ’ αυτές είναι το αίτημα του Κρόνου. Ανάληψη ευθύνης για το σώμα σας, διαφοροποίηση των διατροφικών σας συνηθειών, περισσότερη άσκηση και απαλλαγή από κακές συνήθειες ενδείκνυνται για να είναι ουσιαστική η διέλευση του. Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι «μουσική» για τα αυτιά των Παρθένων, καθώς εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που είναι πολύ συνειδητοποιημένο σε σχέση και με τα θέματα της υγείας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα θέση του Κρόνου είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για το ζώδιο σας και με την καταπληκτική σύμπτωση της πορείας και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου έχετε όλες τις καλές προδιαγραφές να φτάσετε ψηλά και να καταξιωθείτε. Από δω και κάτω θα είστε πιο επιλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις, στον τρόπο που ψυχαγωγείστε και θα αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά κι υπεύθυνα το θέμα «παιδί». Αρχικά μπορεί να νιώσετε ότι δεν βρίσκετε κάτι που να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα στη ζωή σας. Ενδεχομένως, μια ερωτική απογοήτευση των προηγούμενων ετών μπορεί να είναι η αιτία για κάποιους από σας. Συναισθήματα έλλειψης αγάπης, απόρριψης, μπορεί να είναι έντονα, αλλά στην πορεία θα εξανεμιστούν.

Αν είστε μόνοι-ες ένα άτομο μεγαλύτερο ή μικρότερο σε ηλικία από εσάς μπορεί να είναι αντικείμενο πόθου ή ίσως μπείτε σε μια πιο σοβαρή μακροχρόνια σχέση. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι η επιλογή συντρόφου θα γίνει με πιο «ρεαλιστικά» κριτήρια παρά με μεγάλες δόσεις ρομαντισμού. Οι σοβαρές ερωτικές σχέσεις θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Το θέμα «παιδί» θα γίνει υψίστης σημασίας στη ζωή σας και θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργεια σας. Άλλοι θα μπείτε σε διαδικασία να αποκτήσετε έναν απόγονο ή θα επιφορτιστείτε με περισσότερες υποχρεώσεις, προκειμένου να δώσετε λύσεις σε κάποια προβλήματα των παιδιών. Το ίδιο ισχύει και για ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό σας σχέδιο. Καιρός να δουλέψετε σκληρά για να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και το βασικότερο να μάθετε να αγαπάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και από τη φύση σας ρεαλιστές, η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο θα βοηθήσει να ξαναβρείτε τον πρακτικό σας νου. Στα θεμέλια του ωροσκοπίου σας ο Κρόνος στον Υδροχόο, μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα. Κάποιοι θα αποφασίσετε να χτίσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ακόμη να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον.

Θέματα που αφορούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σας απασχολήσουν πιο έντονα. Πολλοί βέβαια θα αποφασίσετε να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια ή αν είστε νεότεροι σε ηλικία μπορεί να απομακρυνθείτε από την οικογένεια σας και να αναλάβετε, λόγω σπουδών ή εργασίας, τις ευθύνες του εαυτού σας. Άλλωστε, ο Κρόνος σε όποια φάση κι αν είστε, έρχεται για να σας κάνει πιο ώριμους.

Αν είχατε προβλήματα, ακόμη και ψυχολογικά από την παιδική σας ηλικία, μπορείτε να τα λύσετε πιο άνετα τώρα.

Με αυτή τη διέλευση του Κρόνου αναδιοργανώνετε τη ζωή σας ξεκινώντας από το σπίτι και καταλήγοντας σε σας τους ίδιους. Μπορεί να αισθανθείτε αρχικά «μόνοι» ή απογοητευμένοι, αλλά αυτό θα είναι μια αρχική αίσθηση. Στην πορεία θα αρχίσουν οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές. Μπορεί να μετακομίσετε, να αναλάβετε την ευθύνη να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις ακινήτων, να προβείτε σε αγοραπωλησία ακινήτου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα μεγάλης ηλικίας. Προσοχή σε θέματα καριέρας, ιδιαίτερα αν δουλεύετε σε οικογενειακή επιχείρηση αλλά και στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημαντικότερη ελάφρυνση με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα την νιώσετε αρχικά, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Δεν εννοώ ότι θα γίνετε ξαφνικά πλούσιοι, απλά δεν θα νιώθετε τόσο περιορισμένοι, όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Την περίοδο του Κρόνου στον Υδροχόο κάποιοι θα θελήσετε να εξειδικευτείτε με γνώση ή σεμινάρια στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Ίσως κάποιοι ξανακαθίσετε στο θρανίο να σπουδάσετε κάτι ακόμη ή να κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό. Οι επιστήμονες και όσοι ασχολείστε με πνευματική εργασία, εκπαίδευση, επικοινωνία, διαδίκτυο και ΜΜΕ μπορεί να θριαμβεύσετε στους τομείς σας.

Ακόμη, μπορεί να ταξιδέψετε πολύ μέσα στα πλαίσια της δουλειάς σας ή ίσως πάρετε ριζικές αποφάσεις να αλλάξετε ακόμη και αντικείμενο δουλειάς μετά από χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση θα μετράτε τον χρόνο καλύτερα και θα είστε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία με τους άλλους.

Αυτή την τριετία ο Κρόνος επιτάσσει σοβαρές σκέψεις, συζητήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να αναδειχθεί η ωριμότητα που θα σας επιτρέψει να εδραιώσετε σταθερότερες βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στην επόμενη τριετία μπορεί να χρειαστεί να υπερφορτώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, να πιεστείτε να παράγετε ιδέες και να τις υλοποιήσετε. Θα νιώθετε έντονα την επιθυμία να μην χάνετε το χρόνο σας σε επιφανειακές συζητήσεις και σχέσεις. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος μετακομίζει από το ζώδιο σας στον Υδροχόο και τα οικονομικά γίνονται θέμα υψίστης σημασίας στη ζωή σας. Όχι ότι δεν είναι πάντα, ειδικά για σας τους Αιγόκερους που θέλετε να νιώθετε την ασφάλεια ή τη δύναμη που χαρίζει η ύλη. Από δω και κάτω και για τα επόμενα τρία χρόνια, θα χρειαστεί να τα αναδιοργανώσετε, να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και φυσικά να τα προσέξετε περισσότερο.

Πρέπει να αποφύγετε όμως οικονομικά ρίσκα και να είστε δύσπιστοι απέναντι σε όσους σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Καλύτερα λιγότερα και σίγουρα παρά πολλά και αμφίβολα!

Κάποιοι μπορεί να αγοράσετε ένα σπίτι ή να έχετε ένα μεγάλο έξοδο για κάποια σημαντική αγορά ή αποπληρωμή χρεών, άρα θα στριμωχτείτε περισσότερο. Σύνεση και συντήρηση θα βοηθήσουν να μην χαλάσει η οικονομική σας ισορροπία

Σαφώς θα πρέπει να κάνετε πιο συνετή διαχείριση και να είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε την ευθύνη ενός τακτικού εξόδου, όπως ένα ενοίκιο ή την αποπληρωμή ενός δανείου ή ακόμη ένα μεγάλο έξοδο όπως η αγορά ενός ακινήτου. Ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει το εισόδημά σας, αν δουλεύετε σκληρά. Το πιο σημαντικό όμως από την επιρροή του είναι η συνειδητοποίηση των σημαντικών αξιών στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν ή του Κρόνου, αφού ο Κρόνος στην αστρολογία είναι ο χρόνος. Καιρός λοιπόν να αποδείξετε ότι έχετε ωριμάσει, ανάλογα πάντα με τις επιταγές της ηλικίας σας, ότι έχετε αναλάβει πλήρως τις ευθύνες για τον εαυτό σας κι ότι είστε έτοιμοι να αποδείξετε όλα αυτά και στους άλλους. Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας, αν μη τι άλλο θα σας κάνει πιο σοφούς!

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, μπορεί να φέρει ανταμοιβές για τις προσπάθειες σας ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και προκλήσεις ή εμπόδια.

Νέα και σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα, περισσότερες ευθύνες, πιο σκληρή δουλειά, λιγότερος ελεύθερος χρόνος για σας κι όσα αγαπάτε να κάνετε είναι μερικά από τα σενάρια της επιρροής του από τώρα μέχρι την άνοιξη του 2023.

Τα θέματα της αυτοπεποίθησης, η στάση σας απέναντι στους άλλους και τη ζωή, αλλά και η κατάσταση της υγείας σας, επηρεάζονται από τον Κρόνο. Με την επιρροή του όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα κι εσείς γίνεστε πιο σοβαροί στον τρόπο που τα αντιμετωπίζετε. Αυταπάτες για τον εαυτό σας, το σώμα και τις ικανότητες σας με το πέρασμα του Κρόνου δεν επιτρέπονται. Ακόμη, από αυτή τη θέση μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσες είναι ισχυρές όχι μόνο θα αντέξουν, αλλά θα θεμελιωθούν σε ακόμη πιο γερές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι μια ιδιαίτερη επιρροή για σας τους Ιχθύς, αφού θα επηρεάσει ένα πιο σκοτεινό, μυστικό και βαθιά ψυχολογικό τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός των ξεκαθαρισμάτων και της εξυγίανσης σε ένα βαθύτερο επίπεδο, εκεί που κατοικούν ανασφάλειες, φοβίες, αγωνίες και φαντάσματα. Καιρός να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω, κακές συνήθειες, ανθρώπους που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης γίνονται προτεραιότητα και πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιφρουρήσετε την καλή κατάσταση του σώματος, αλλά και της ψυχής. Πολλές φορές η συγκεκριμένη διέλευση του Κρόνου συμπίπτει με σωματοποίηση ψυχολογικών προβλημάτων. Τη μακριά αυτή περίοδο θα πρέπει να προσέχετε και τα νώτα σας, αλλά και το παρασκήνιο στα επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση αρχίζει μια περίοδος προετοιμασίας για τα καινούρια ξεκινήματα που θα κάνετε, όταν μπει ο Δίας στο ζώδιο σας! Καλώς ή κακώς είναι μια απαιτητική διέλευση, καθώς μπορεί να σας ρίξει λίγο ψυχολογικά. Είναι το τέλος ενός κύκλου, που δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Η αίσθηση σύγχυσης ή ανικανοποίητου θα είναι έντονη στην αρχή της διέλευσης. Αλλά στην πορεία η σκληρή δουλειά και η ανάληψη πολλών ευθυνών θα βοηθήσει να πάτε μπροστά.

Άλλοι μπορεί να κουραστείτε περισσότερο, μπαίνοντας σε νέους επαγγελματικούς δρόμους! Ακόμη προσέξτε θέματα οικογένειας, την υγεία σας ή ηλικιωμένων ατόμων στην οικογένεια.