Δίας στον Υδροχόο: Κοιτάζοντας το μέλλον

Δίας στον Υδροχόο: Κοιτάζοντας το μέλλον

Από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 29 Δεκεμβρίου 2021 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και των ευκαιριών, θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο της πρωτοπορίας και της επανάστασης (εκτός από την περίοδο 14 Μαΐου – 27 Ιουλίου 2021, που θα επισκεφθεί τους Ιχθύς και στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στον Υδροχόο).

Η νέα θέση του Δία θα δώσει ώθηση για έναν πιο προοδευτικό κόσμο. Θα είναι η εποχή της επιστήμης, της τεχνολογίας, των ανακαλύψεων, των εφευρέσεων, της γνώσης, του Διαδικτύου και ίσως υπάρξει και μια πιο ηθική νοοτροπία σε ό,τι αφορά αυτούς τους τομείς ή τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται. Θα υπάρχει μια έντονη ώθηση να προχωρήσουμε, να κάνουμε βήματα μπροστά, να βελτιώσουμε την ζωή μας, να έχουμε περισσότερη ανεξαρτησία, ελευθερία, ισότητα και να αγωνιστούμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ως εκ τούτου, θα είναι μεγάλη η δυσαρέσκεια στις ξεπερασμένες συμβατικές ιεραρχίες και δομές που εμποδίζουν την πρόοδο και πιθανόν να υπάρξει αύξηση εξεγέρσεων και διαμαρτυριών από ανθρώπους που θέλουν την αλλαγή και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για μια καλύτερη ζωή.

Ουρανός και Κρόνος

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού και των αλλαγών που βρίσκεται στον άκαμπτο Ταύρο, ζητά να σπάσουμε τα καλούπια και να ξεφύγουμε από τις συνήθεις πρακτικές. Επομένως, αυτή θα είναι μια περίοδος που θα μας προκαλεί να βγάλουμε τις παρωπίδες, να ανοίξουμε το οπτικό μας πεδίο και να ανακαλύψουμε διαφορετικές επιλογές. Στο ζώδιο του Υδροχόου έχει μπει ήδη, με δύο μέρες διαφορά και ο Κρόνος όπου και θα κατοικοεδρεύσει μέχρι τις 7/3/2023. Ο Κρόνος, σε αντίθεση με τον Δία, φέρνει ένα κλίμα φόβου και αντίστασης στην αλλαγή, οπότε κάθε μεταρρύθμιση δεν θα μπορεί να γίνει με ευκολία, αλλά με σκληρή δουλειά και επιμονή.

Η ποιότητα του Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι ένα φιλικό, προοδευτικό και ανθρωπιστικό ζώδιο, που αντιπροσωπεύει τη διανοητική συνείδηση, διευρύνει την επικοινωνία των ιδεών, αγαπά τους φίλους και αρέσκεται να ανήκει σε ομάδες. Είναι επίσης, ένα ζώδιο που αγαπά την ανεξαρτησία και εκτιμά την ισότητα και την ελευθερία. Μισεί τους περιορισμούς, τις δεσμεύσεις, το παλιό και το ξεπερασμένο. Είναι αντισυμβατικός, επαναστατικός και ανθρωπιστής. Είναι το ζώδιο των εφευρετών, των μεταρρυθμιστών, της αμφισβήτησης, του διαφορετικού, του μέλλοντος, του διαστήματος. Ενισχύει την πρόοδο, τον επιστημονικό πειραματισμό, την προηγμένη τεχνολογία και συνδέεται με το σύμπαν, το διάστημα, την επιστημονική φαντασία και οτιδήποτε φουτουριστικό.

Η σύνδεση με τον Δία

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της βελτίωσης και της ευκαιρίας, οπότε αυτή είναι μια χρονιά για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να έχουμε προοπτική και όραμα, να είμαστε πιο ανεξάρτητοι, να είμαστε περήφανοι για τη μοναδικότητά μας και να σκεφτόμαστε την κοινωνία. Είναι η εποχή που θα δούμε επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις, εφευρέσεις, ταξίδια στο διάστημα, ειδήσεις για εξωγήινη ζωή, νέους πλανήτες και καινοτόμες ιδέες. Ο Δίας με την ιδεαλιστική ενέργεια του Υδροχόου μας προτρέπει να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε τις μοναδικές ιδέες και ικανότητες μας, να είμαστε πιο κοινωνικοί και να μάθουμε να ανήκουμε σε ομάδες για να ενισχύσουμε την αλληλεπίδραση και την κατανόηση. Γι’ αυτό το 2021 θα κάνουμε νέες φιλίες με άτομα που θα μας ενώσουν οι ίδιες ιδέες και θα αισθανθούμε την ανάγκη να ερευνήσουμε νέα θέματα, να διευρύνουμε το μυαλό και τις γνώσεις μας. Θα είμαστε πιο ευαίσθητοι στην ανισότητα, τη μισαλλοδοξία και θα δείχνουμε μεγαλύτερη αποδοχή στη διαφορετικότητα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία θα είναι από τα βασικά θέματα της νέας εποχής που ανατέλλει με τον Δία στον Υδροχόο.

Η επιρροή του Υδροχόου στον γενέθλιο χάρτη

Εάν ο ωροσκόπος, η Σελήνη ή ο γενέθλιος Δίας σας, βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου,  τότε κατά τη διάρκεια του νέου έτους να περιμένετε αλλαγές, εξελίξεις και πρόοδο. Τα ταλέντα και οι ικανότητες σας θα εκτιμηθούν από τους άλλους και εσείς θα μπορείτε να προβάλετε πιο εύκολα το έργο και τη δουλειά σας. Αν εργαστείτε σωστά και μεθοδικά θα έχετε μεγάλες ανταμοιβές και έτσι θα πετύχετε την ανεξαρτησία που τόσο επιθυμείτε.

Ωροσκόπος στον Υδροχόο

Μπορεί να νιώθετε σαν να ξυπνάτε ξαφνικά από κώμα, σαν να αναδύεστε από τα βάθη που σας είχε ρίξει το προηγούμενο διάστημα η θέση του Δία και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Τώρα ξεκινάτε μια εντελώς νέα φάση στη ζωής σας, γίνεστε ορατοί και η φωνή σας ακούγεται. Ό,τι όνειρα είχατε κάνει για το μέλλον και ό,τι προσπάθειες είχατε καταβάλει για να λύσετε τα προβλήματά σας και δεν μπορούσατε, τώρα σιγά σιγά θα δείτε ότι όλα αλλάζουν. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα καταφέρετε να αλλάξετε ριζικά όχι μόνο τη ζωή σας, αλλά και την εμφάνιση και την εικόνα σας, ώστε να ταιριάζει με τη νέα σας στάση.

Σελήνη στον Υδροχόο

Με το γενέθλιο φεγγάρι σας να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα και γαλήνια. Μπορεί να βρείτε ένα μεγαλύτερο ή καλύτερο σπίτι ή να αλλάξετε τόπο διαμονής ή τρόπο ζωής. Επίσης μπορεί να υπάρχει επέκταση της οικογένειάς σας με νέα μέλη με την απόκτηση ενός απογόνου.

Επιστροφή γενέθλιου Δία

Όλοι βιώνουμε κάθε 12 χρόνια αυτό που είναι γνωστό αστρολογικά ως επιστροφή του Δία, περίπου στις ηλικίες 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 και 96, όταν ο Δίας επιστρέφει στη θέση που ήταν τη στιγμή της γέννηση μας. Εάν λοιπόν έχετε Δία στον Υδροχόο, φέτος έχετε επιστροφή Δία και είναι η εποχή για εσάς που συνδέεται με μια έντονη παρόρμηση για ελευθερία και επέκταση. Θα θελήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να βελτιωθείτε, να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι όλα ρέουν πιο εύκολα και ότι εκπληρώνετε τους στόχους σας, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Οι περίοδοι που ήταν ο Δίας στον Υδροχόο και άρα αν έχετε γεννηθεί σε αυτές τις ημερομηνίες έχετε επιστροφή γενέθλιου Δία είναι:

Από 21 Δεκεμβρίου 1937 έως 14 Μαΐου 1938

Από 31 Ιουλίου 1938 έως 29 Δεκεμβρίου 1938

Από 1 Δεκεμβρίου 1949 έως 15 Απριλίου 1950

Από 16 Σεπτεμβρίου 1950 έως 1 Δεκεμβρίου 1950

Από 16 Μαρτίου 1961 έως 12 Αυγούστου 1961

Από 5 Νοεμβρίου 1961 έως 25 Μαρτίου 1962

Από 23 Φεβρουαρίου 1973 έως 8 Μαρτίου 1974

Από 6 Φεβρουαρίου 1985 έως 20 Φεβρουαρίου 1986

Από 22 Ιανουαρίου 1997 έως 4 Φεβρουαρίου 1998

Από 6 Ιανουαρίου 2009 έως 18 Ιανουαρίου 2010

Οι κύκλοι του Δία στον Υδροχόο

Ο Δίας μένει περίπου έναν χρόνο σε κάθε ζώδιο και οι περίοδοι που ήταν στον Υδροχόο αναφέρονται παραπάνω. Η τελευταία φορά που βρέθηκε σε αυτό το επαναστατικό ζώδιο ήταν πριν από 12 χρόνια και συγκεκριμένα μεταξύ 6 Ιανουαρίου 2009 και 18 Ιανουαρίου 2010. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Υδροχόο, για να συνειδητοποιήσετε πώς διευρύνθηκαν οι ορίζοντές σας και τι αλλαγές είχατε στη ζωή σας, προκειμένου να καταλάβετε τους τομείς που θα επηρεαστείτε και το 2021.

Ας δούμε όμως σε ποιους τομείς θα επηρεάσει ο Δίας στον Υδροχόο κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο και παίρνετε μια ανάσα, αφού σχηματίζει ένα δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας, επηρεάζοντας το 11ο ηλιακό σας σπίτι. Για το μεγαλύτερο μέρος του 2021 ο Δίας από τον Υδροχόο θα ευνοεί τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τη δικτύωση με φίλους, συλλόγους, ομάδες και οργανισμούς. Θα μπορείτε να ονειρευτείτε το μέλλον και όχι μόνο να θέσετε τους στόχους σας, αλλά και να τους πραγματοποιήσετε. Φίλοι και σημαντικά άτομα θα είναι στο πλευρό σας και θα μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για να λάβετε τη βοήθεια και την υποστήριξή τους. Επίσης, θα είστε πιο δραστήριοι και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Το 2021 θα ανακάμψετε οικονομικά και ψυχολογικά και θα βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Οι επιχειρηματικές σας κινήσεις θα είναι πιο σωστές από δω και κάτω, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα ρίσκα που παίρνετε σε οικονομικό επίπεδο κυρίως στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αρκετοί Κριοί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή δουλειά, αρκεί να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι σωστά για ραντεβού, συναντήσεις, συνεντεύξεις εργασίας. Ο συναισθηματικός τομέας δέχεται, επίσης, εύνοια από τον γενναιόδωρο Δία και  πολλοί από εσάς μπορεί να κάνουν σημαντικές επιλογές, όπως να παντρευτούν, να συμβιώσουν, να αγοράσουν σπίτι ή να αποκτήσουν παιδί. Βέβαια, όσοι Κριοί δεν είναι ικανοποιημένοι στη σχέση τους θα αποφασίσουν να βρουν αλλού την ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο, επηρεάζει το 10ο ηλιακό σπίτι σας και σας υπόσχεται κοινωνική καταξίωση, αναγνώριση και επαγγελματική επιτυχία. Μόνο που επειδή θα βρίσκεται και ο Κρόνος μαζί του, θα πρέπει να κοπιάσετε λίγο παραπάνω για να λάβετε την επιβράβευσή σας. Γενικά, θα είναι μια παραγωγική περίοδος και μια χρονιά προόδου και επιτυχίας. Μπορεί να αλλάξει θετικά και το κοινωνικό σας στάτους, είτε με έναν γάμο, είτε με μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για εργασία, είτε με κάποιο βραβείο ή πτυχίο που θα λάβετε. Το 2021 η καριέρα σας θα είναι στο προσκήνιο και εσείς θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επεκταθείτε. Άτομα κύρους και με επιρροή θα σας στηρίξουν και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα πέσουν από τον ουρανό, ούτε θα ξυπνήσετε ένα πρωί και όλα θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, πρέπει να κοπιάσετε και να προσπαθήσετε, διότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα μεγάλα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις. Να πατάτε πάντα στη γη, όπως ξέρετε πολύ καλά να κάνετε, να ξεψαχνίζετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να μην πέσετε θύματα απάτης και μην υπογράφετε έγγραφα πριν διαβάσετε τα πάντα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο, σχηματίζοντας ένα ευεργετικό τρίγωνο με το ζώδιο σας και στο 9ο ηλιακό σας σπίτι. Από τώρα έως τον Δεκέμβριο του 2021 θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντές και να γνωρίσετε άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Θα έχετε την τάση να είστε πιο περίεργοι, θα θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις, να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να κάνετε γνωστό το έργο σας. Θα υπάρχει εύνοια σε επιχειρηματικές συναλλαγές και σε νομικές διαδικασίες, αρκεί να έχετε δίπλα σας σωστούς συμβούλους. Όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή και τις εκδόσεις θα δείτε να αυξάνεται η αποδοχή σας από το ευρύ κοινό, οπότε κάνετε τις σωστές κινήσεις για την προβολή σας. Αυτή τη χρονιά θα ηρεμίσει λίγο το νευρικό σας σύστημα, διότι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας είτε σε διδασκαλία είτε σε μάθηση. Μπορεί και να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη ή χώρα. Επίσης, αυτή τη χρονιά μπορεί να δείτε την υλοποίηση των μεγάλων στόχων σας, που μέχρι πριν λίγους μήνες έμοιαζε αδιανόητο να επιτευχθούν. Με λίγα λόγια, θα νιώθετε σαν να βγάζετε μια αλυσίδα από το πόδι σας και επιτέλους να πετάτε και στα επαγγελματικά σας και στα προσωπικά. Ιδιαίτερα γύρω στο τέλος του καλοκαιριού και την περίοδο του φθινοπώρου θα δείτε τη σχέση σας να ισχυροποιείται ή θα γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα. Εάν θέλετε να παντρευτείτε, να ξεκινήσετε συμβίωση ή να αποκτήσετε παιδί, η χρονιά σας ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα θέση του Δία στον Υδροχόο επηρεάζει τον 8ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με την περιουσία, τις κληρονομιές, τα χρήματα μέσω τρίτων, τη σεξουαλικότητά σας, τον προσωπικό μετασχηματισμό και την ψυχολογία σας και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν. Έτσι, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 ενδέχεται να δείτε οφέλη μέσω κοινών πόρων, ασφαλιστικών διακανονισμών, μειώσεις φόρου ή μιας κληρονομιάς και ίσως είστε σε θέση να βοηθήσετε και φίλους σας που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε στον οικονομικό σχεδιασμό και τη στρατηγική σας και κέρδη μπορεί να προκύψουν αν είστε μέλη εταιριών ή μέσω της αύξησης του εισοδήματος του/της συζύγου. Αν ασχολείστε με την έρευνα και τη μελέτη θα ευνοηθείτε. Εάν κάνατε κάποια νέα αρχή τον περασμένο χρόνο, ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν κάποια δεδομένα, αλλά αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μέσα στο 2021 κάτι καινούργιο και δη μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, καλό θα ήταν να περιμένετε τους τελευταίους μήνες του έτους. Τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που ενέχουν ρίσκο, διότι θα έχετε μεγαλύτερη σύγχυση και μπορεί να κάνετε λάθη, τα οποία είναι δύσκολο να διορθωθούν στο μέλλον. Στον συναισθηματικό τομέα οι εξελίξεις δεν θα είναι ραγδαίες, ωστόσο η σεξουαλικότητά σας θα είναι αυξημένη και οι ερωτικές ευκαιρίες πολλές. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, αλλά αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τις προδοσίες και τις συζυγικές απιστίες, διότι θα σας βάλουν σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιο σας και η επιρροή του θα είναι έντονη στον 7ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με αυτούς που είναι σημαντικοί στη ζωή σας είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική. Και όσοι δεν σας κάνουν, δεν σας γεμίζουν, δεν σας εκφράζουν και δεν σας κατανοούν να περάσουν στο περιθώριο. Το 2021 είναι πιθανό να δημιουργήσετε σημαντικές και επωφελείς συνεργασίες και να κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε νομικά θέματα που σας αφορούν. Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα στον χρόνο, να μην παίρνετε ρίσκα και να έχετε πάντα δίπλα σας ειδικούς συμβούλους, αλλιώς οι επιπλοκές και τα προβλήματα δεν θα λείψουν. Επίσης, μπορεί τώρα να αυξηθεί η δημοτικότητα και η φήμη σας, αλλά και τα κιλά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 6ο ηλιακό σας σπίτι και τον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας επηρεάζει ο Δίας που μπαίνει στον Υδροχόο. Είναι πιθανό να δείτε οφέλη και να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει και στα επαγγελματικά και τη φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα τη δουλειά σας και να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Γενικά, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα έχετε επιτυχίες και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα είναι πιο καλές. Μπορεί μέσα στο 2021 να έχετε και προτάσεις για προαγωγή ή νέα εργασία, αφού πλέον οι κόποι σας θα αναγνωρίζονται. Στον τομέα της υγείας θα πράγματα θα είναι καλύτερα και ίσως βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Ίσως κάποιοι πάρουν και ένα κατοικίδιο κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ευεργετικό τρίγωνο με το ζώδιο σας σχηματίζει ο Δίας που μπαίνει στον Υδροχόο και επηρεάζει τον οίκο της δημιουργίας, της διασκέδασης, του ρομαντισμού, των παιδιών και των απολαύσεων. Οπότε ετοιμαστείτε για μια χρονιά που θα θυμηθείτε τι θα πει «η χαρά της ζωής». Θα υπάρξει εύνοια στα δημιουργικά σας σχέδια, αναγνώριση και υλική ανταμοιβή. Η αγάπη και ο έρωτας θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει και πάλι δυνατά, καθώς όσοι είστε δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν το άλλο τους μισό. Για όσους είστε γονείς, οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι γεμάτες ευχαρίστηση και όσοι θέλετε να γίνετε γονείς, αυτή η χρονιά σας ευνοεί. Θετική έκβαση και κέρδη θα υπάρχουν και σε επενδύσεις, αρκεί να μην πάρετε ρίσκα με κερδοσκοπικές κινήσεις. Επίσης, θα είναι μια χρονιά που θα μπορέσετε να εκφραστείτε δημιουργικά και να είστε παραγωγικοί, ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με τις τέχνες και τον αθλητισμό θα ευνοηθούν πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας θα επηρεάσει ο Δίας στο ταξίδι που θα κάνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τον Δεκέμβριου του 2021 είναι πιθανό να βιώσετε στιγμές χαράς και ευχαρίστησης στην οικογενειακή σας ζωή, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος και να αισθάνεστε ασφαλείς κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Τα μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα επιλύονται και οι σχέσεις με τους γονείς και άλλα μέλη της οικογένειας καλυτερεύουν. Μπορεί να απολαμβάνετε περισσότερες ώρες μαζί τους ή να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες ή τις οικογενειακές σας παραδόσεις. Υπάρχει και η περίπτωση να λάβετε οικονομική βοήθεια από τους γονείς σας ή μια κληρονομιά. Η νέα θέση του Δία θα βελτιώσει και την ψυχολογία σας, ενώ μπορεί να έχετε και ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης ακινήτων με οικονομικό κέρδος. Μπορεί κάποιοι να μπείτε στη διαδικασία να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή μετακομίσετε σε μια μεγαλύτερη ή πιο άνετη κατοικία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο και σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με το ζώδιο σας, επηρεάζοντας τον 3ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά επικοινωνία, μόρφωση, σχέσεις με συγγενείς και ταξίδια. Μέσα στο 2021 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την εκπαίδευση σας και θα μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Η διδασκαλία και η συγγραφή ευνοούνται, όπως και τα ταξίδια που σχετίζονται με γνώση και μελέτη.  Οι σχέσεις σας με γείτονες, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς θα εξομαλυνθούν και μάλιστα μέσω αυτών μπορεί και να επωφεληθείτε. Θα επικοινωνείτε και θα εκφράζεστε με περισσότερο ενθουσιασμό, το μυαλό σας θα δουλεύει σε υψηλές στροφές και θα μπορείτε να κατανοείτε πολύπλοκα θέματα και να τα εξηγείτε στους άλλους με κατανοητό τρόπο. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε νέο όχημα . Μπορεί ακόμη να ασχοληθείτε περισσότερο με τεχνολογίες, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο ή να δουλέψετε πλέον μέσω διαδικτύου. Πιο ενεργοί θα είστε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θετικές ειδήσεις για όσους έχουν επιχειρήσεις ή ασχολούνται με το εμπόριο, καθώς είναι πιθανό να αυξήσετε τις πωλήσεις, μέσω σωστής επικοινωνίας και προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο γενναιόδωρος Δίας φεύγει από το ζώδιο σας και μπαίνει στον Υδροχόο, αλλά από τη νέα του θέση δίνει την εύνοια του στον τομέα των χρημάτων, των αξιών και των περιουσιακών σας στοιχείων. Έτσι πλέον μπορείτε να χαμογελάτε, αφού το 2021 αναμένεται να είναι μια πολύ παραγωγική και κερδοφόρα χρονιά για εσάς. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι, δυνατοί και ενθουσιώδεις και θα κάνετε κινήσεις για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, προκειμένου να ενισχύσετε και το πορτοφόλι σας. Μπορεί να πάρετε αύξηση, μπόνους ή προαγωγή και να καταφέρετε να ισοφαρίσετε τη χασούρα που είχατε από τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων και οι συνετές επενδύσεις. Βέβαια, όλη αυτή η θετική ενέργεια, μπορεί να σας κάνει σπάταλους και να ξοδεύετε τα χρήματα πριν καν τα πάρετε στα χέρια σας. Χρειάζεται σύνεση και συνέπεια. Σίγουρα έχετε περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν χρειάζεται να το ρίξετε τόσο έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλώς τα δεχτήκατε! Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης, ο Δίας, έρχεται στο ζώδιο σας και από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 (εκτός από την περίοδο 14 Μαΐου – 27 Ιουλίου 2021, που θα επισκεφτεί για λίγο τους Ιχθύς) θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ό,τι συνέβη στο παρελθόν, όσο και αν πονέσατε, όσο και αν παιδευτήκατε, πλέον δεν θα έχει σημασία για εσάς, διότι θα κοιτάτε μόνο μπροστά. Ο ευεργέτης του πλανητικού συστήματος ο Δίας, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα μπορέσετε με ενθουσιασμό να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σας. Θα σας παρουσιάζονται συνεχώς ευκαιρίες που θα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, τα οποία μέχρι χθες φάνταζαν ανυπέρβλητα και θα βρείτε την ελπίδα σας. Όχι άκοπα, θα ρίξετε σκληρή δουλειά αν θέλετε να πετύχετε, αλλά τουλάχιστον με τον Δία στο πλευρό σας θα ανταμείβονται οι κόποι σας και θα επιβραβεύονται οι προσπάθειες σας. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα, αυξηθούν τα κέρδη και οι φιλοδοξίες σας και επειδή θα έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος σάς ανήκει, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρετε υπερβολικά ρίσκα και ακραίες αποφάσεις. Ψυχραιμία! Ο Δίας είναι στο πλευρό σας, αλλά μην προκαλείτε και την τύχη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο, ένα ζώδιο πριν το δικό σας και θα μείνει εκεί για το μεγαλύτερο μέρος της νέας χρονιάς. Ωστόσο, από τις 14 Μαΐου έως τις 27 Ιουλίου 2021 θα σας επισκεφθεί για λίγο, δίνοντας σας ένα δείγμα για το τι καλό σας περιμένει το 2022. Για τους περίπου δέκα μήνες που θα βρίσκεται στον Υδροχόο όμως, θα επηρεάζει το 12ο ηλιακό σας σπίτι και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με πιο εσωτερικές διεργασίες. Θα έρθετε σε επαφή με τα βαθιά συναισθήματα και τα τραύματα σας, όχι για να ψυχοπλακωθείτε, αλλά για να απαλλαγείτε από τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, τους φόβους και τις βαθιά ριζωμένες ενοχικές σας συμπεριφορές. Ο Δίας στο 12ο σπίτι προσφέρει πνευματική προστασία και ψυχική αναζωογόνηση και έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τον εαυτό σας, τη δύναμή σας και να επενδύσετε στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι, φιλάνθρωποι και θα προσφέρετε τη βοήθεια σας χωρίς προσδοκία ανταμοιβής. Επίσης, αυτό το διάστημα επωφελούνται οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται «στο παρασκήνιο», οπότε αν έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε κάτι κρατήστε το κρυφό και βάλτε τα θεμέλια του όταν ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο.