Αριθμολογία: Ο αριθμός Πορείας Ζωής που δείχνει το πεπρωμένο μας

Αριθμολογία: Ο αριθμός Πορείας Ζωής που δείχνει το πεπρωμένο μας

Αριθμολογία: Ο αριθμός Πορείας Ζωής που δείχνει το πεπρωμένο μας

Ο πιο σημαντικός αριθμός στην Αριθμολογία είναι ο προσωπικός αριθμός πορείας ζωής. Είναι ο αριθμός που δείχνει τον πυρήνα μας, δηλαδή ποιοι είμαστε, τι αντιπροσωπεύουμε και ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης μας. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από την ημερομηνία γέννησής μας και μας επηρεάζει σε όλη μας τη ζωή.

Οι αριθμοί πορείας ζωής λειτουργούν περίπου όπως τα ζώδια στην Αστρολογία, δείχνουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, πώς ενεργούμε και αντιδρούμε σε διάφορα ερεθίσματα, πώς επεξεργαζόμαστε τη ζωή, τα ταλέντα μας, τις ικανότητες και τις αδυναμίες μας. Ωστόσο μέσω της αναγνώρισης των στοιχείων μας εμείς μπορούμε να επιλέξουμε αν θα προβάλλουμε τα θετικά ή τα αρνητικά μας. Μπορεί λοιπόν κάθε άνθρωπος να γεννιέται με κάποια χαρακτηριστικά, αλλά ο ίδιος θα επιλέξει αν θα ακολουθήσει τον εύκολο ή τον δύσκολο δρόμο.

Ποιοι είναι οι αριθμοί

Στη μέθοδο της Αριθμολογίας υπάρχουν 12 συνολικά αριθμοί, οι οποίοι χωρίζονται σε απλούς και κυρίαρχους. Απλοί είναι οι αριθμοί από το 1 έως το 9 και οι κυρίαρχοι είναι το 11, το 22 και το 33.

Πώς να υπολογίσετε τον αριθμό της πορείας ζωής σας

Η ημερομηνία γέννησής μας αποτελείται από την ημέρα, τον μήνα και το έτος που γεννηθήκαμε και ο αριθμός της πορείας ζωής είναι ουσιαστικά το άθροισμα αυτών των αριθμών. Ξεκινήστε την πρόσθεση των ψηφίων και το αποτέλεσμα θα είναι ένας διψήφιος αριθμός. Εάν αυτός ο αριθμός δεν είναι ένας από τους κυρίαρχους αριθμούς (11, 22, 33) συνεχίστε την πρόσθεση μεταξύ των ψηφίων μέχρι να φτάσετε σε μονοψήφιο αριθμό. Αν όμως προκύψει το 11, το 22 ή το 33, τότε αυτός είναι ο προσωπικός σας αριθμός πορείας ζωής.

Παραδείγματα

  • Ας υποθέσουμε ότι τα γενέθλιά σας είναι 14/12/1960.

Προσθέτουμε τους αριθμούς 1 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 6 + 0 = 24. Αφού το 24 δεν είναι κυρίαρχος αριθμός προσθέτουμε το 2 + 4 = 6. Ο προσωπικός αριθμός πορείας ζωής είναι το 6.

  • Ας υποθέσουμε ότι τα γενέθλιά σας είναι 22/10/1980.

Προσθέτουμε: 2 + 2 + 1 + 0 + 1 + 9 + 8 + 0 = 23, αφού δεν είναι κυρίαρχος αριθμός το μειώνουμε περαιτέρω. 2 + 3 = 5. Ο αριθμός πορείας ζωής για αυτήν την ημερομηνία γέννησης είναι το 5.

  • Ας υποθέσουμε ότι τα γενέθλιά σας είναι 2/12/1967.

Προσθέτουμε: 2 + 1 + 2 + 1 + 9 + 6 + 7 = 28  και συνεχίζουμε 2 + 8 = 10. Το 10 δεν είναι κυρίαρχος αριθμός και συνεχίζουμε την πρόσθεση 1 + 0 = 1. Ο αριθμός πορείας ζωής σας είναι το 1.

  • Ας υποθέσουμε ότι τα γενέθλιά σας είναι 3/12/1958.

Προσθέτουμε: 3 + 1 + 2 + 1 + 9 + 5 + 8 = 29 και συνεχίζουμε 2 + 9 = 11. Το 11 είναι κυρίαρχος αριθμός και δεν συνεχίζουμε την πρόσθεση. Ο αριθμός πορείας ζωής σας είναι το 11.

  • Ας υποθέσουμε ότι τα γενέθλιά σας είναι 1/3/1971.

Προσθέτουμε 1 + 3 + 1 + 9 + 7 + 1 = 22. Εδώ σταματάμε την πρόσθεση επειδή το 22 είναι κυρίαρχος αριθμός και είναι ο αριθμός πορείας ζωής σας

 

Τώρα, που πλέον μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό πορείας ζωής σας, βρείτε τον δικό σας και διαβάστε παρακάτω τι σημαίνει για εσάς.

Πορεία ζωής 1

Είστε πρωτοπόροι, αγωνιστές και ικανοί να δημιουργήσετε πολλές ευκαιρίες για τον εαυτό σας και να επιτύχετε. Έχετε ηγετικές ικανότητες, αποφασιστικότητα και γενναιοδωρία, αλλά βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό σας, καθώς δεν πιστεύετε στις δυνατότητες σας. Παρότι φαίνεστε δυναμικοί, με πάθος και ενέργεια, η χαμηλή αυτοεκτίμηση που κρύβετε βαθιά μέσα σας, αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους, σας κρατάνε πίσω και ίσως αυτό είναι το μάθημά που πρέπει να πάρετε από τη ζωή σας.

Εργασία

Προτιμάτε επαγγέλματα που σας επιτρέπουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία, που είναι πολύ σημαντική για εσάς. Με το θάρρος και την αστείρευτη ενέργεια μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε τομείς που χρειάζονται έντονους ρυθμούς. Δεν θέλετε να σας διατάζουν, αλλά να είστε εσείς οι καθοδηγητές. Επειδή όμως είστε απαιτητικοί και το εγώ σας είναι έντονο, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την επιθετικότητα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην σας βλέπουν όλοι με καλό μάτι, παρότι είστε καλοί ηγέτες. Επίσης, ξεπερνάτε πιο εύκολα τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και ξαναχτίζετε από το μηδέν ό,τι η ζωή σας γκρεμίζει.

Σχέσεις

Είστε πιστοί, αλλά θέλετε να αισθάνεστε πάντα ελεύθεροι. Δεν σας αρέσουν οι εξαρτημένες σχέσεις και οι συναισθηματικές ακρότητες και επιθυμείτε ο άνθρωπος σας να στηρίζει τις φιλοδοξίες σας. Στη σχέση σας είστε γενναιόδωροι και σας αρέσει να κάνετε ρομαντικές αποδράσεις με τον/την σύντροφό σας.

Πορεία ζωής 2

Είστε ήρεμη δύναμη και μπορείτε να καταφέρετε πολλά με την υπευθυνότητα και τη σταθερότητα που σας χαρακτηρίζουν. Σας αρέσει η συνεργασία, η επικοινωνία και η ομαδικότητα και πάντα προσπαθείτε να εμπνέετε τους άλλους προς αυτή την κατεύθυνση. Είστε καλοί σύντροφοι, υποστηρίζετε όσους αγαπάτε και η προσωπικότητα σας αναπτύσσεται μέσω της αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια και να διεκδικείτε αγάπη και φροντίδα και για τον εαυτό σας όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας.

Εργασία

Δεν αντέχετε να δουλεύετε μόνοι σας και επιλέγετε επαγγέλματα που σας επιτρέπουν να έχετε επαφή με κόσμο και προτιμάτε να εργάζεστε σε ομάδες. Είστε αφοσιωμένοι και δεν αλλάζετε εύκολα δουλειά, λόγω των προσωπικών σχέσεων που αναπτύσσετε με τον εργοδότη και τους συναδέλφους σας. Και αυτές οι σχέσεις είναι τόσο σημαντικές για εσάς που μπορεί να παραμείνετε κάπου, έστω και αν οι συνθήκες εργασίας είναι σκληρές και απαράδεκτες. Σας ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν σχέση με μάρκετινγκ και εξυπηρέτηση πελατών.

Σχέσεις

Είστε τόσο δοτικοί, που πολλές φορές λειτουργείτε σε βάρος των δικών σας αναγκών. Προσκολλάστε στους συντρόφους σας, δεν διατηρείτε υγιή συναισθηματικά όρια και θέλετε να προσφέρετε συνεχώς, έστω και αν δεν λαμβάνετε τίποτα πίσω. Πρέπει όμως να δέχεστε και εσείς φροντίδα για να είναι ισορροπημένη η σχέση.

Πορεία ζωής 3

Είστε δημιουργικοί, επικοινωνιακοί, αισιόδοξοι και με ενέργεια μικρού παιδιού. Σας συναρπάζουν οι καινοτόμες ιδέες, δεν γονατίζετε στα προβλήματα και σας αρέσουν οι προκλήσεις. Παίρνετε ρίσκα, μυρίζεστε τις ευκαιρίες και προοδεύετε, καθώς σκέφτεστε εκτός των τετριμμένων. Ωστόσο, η ανάγκη σας για αποδοχή σας κάνει να μην εμβαθύνετε στην ουσία των καταστάσεων και των συναισθημάτων.

Εργασία

Αν η δουλειά σας δεν είναι δημιουργική μαραζώνετε. Εσείς θέλετε να βρίσκεστε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, που μέσα από την έκφραση, τη συνεργασία και τη φαντασία, να προκύπτει ένα ευφάνταστο αποτέλεσμα. Δεν θέλετε να χτυπάτε κάρτα και να έχετε στενά όρια εξαρτημένης εργασίας. Είστε αφοσιωμένοι και παραγωγικοί, αρκεί να έχετε την ελευθερία έκφρασης.

Σχέσεις

Παιχνιδιάρηδες, ενθουσιώδεις και ρομαντικοί, κινήστε στη σχέση σαν να είστε σούπερ ήρωες. Σας αρέσουν οι εκπλήξεις, οι εκδρομές και τα δώρα. Και να τα δίνετε και να τα λαμβάνετε. Το μότο σας είναι «ας διασκεδάσουμε» και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση σας δεν θα είναι βαρετή, αλλιώς δεν θα μείνετε.

Πορεία ζωής 4

Πρακτικοί, οργανωτικοί και εργατικοί, τα δίνετε όλα για να εξυπηρετείτε τους άλλους και να στέκεστε σαν βράχος στη ζωή τους. Ο στόχος σας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, επομένως κάνετε πάντα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ό,τι χτίζετε να έχει μόνιμες βάσεις και να είναι καλά εδραιωμένο. Είστε αξιόπιστοι άνθρωποι και πιστοί στις παραδόσεις. Η επιτυχία έρχεται μέσω της επιμονής και της δύναμης που έχετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια που προκύπτουν. Πρέπει όμως να χαλαρώνετε και λίγο το μυαλό σας και να μάθετε ότι η αγάπη και η απόλαυση είναι εξίσου σημαντικά με το καθήκον.

Εργασία

Δεν αρέσκεστε στις εφήμερες καταστάσεις και στις αλλαγές και θέλετε να επενδύσετε σε ένα επάγγελμα ζωής. Μπορεί να ακολουθήσετε τα χνάρια των γονιών σας, επιλέγοντας την επιστήμη ή την τέχνη τους ή τη συνέχιση της οικογενειακής επιχείρησης. Πάντως, θα προτιμήσετε να εργάζεστε μόνοι σας ή αν δεν μπορείτε, θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας άτομα που λειτουργούν με απόλυτη συνέπεια. Σας ταιριάζουν επαγγέλματα που χρειάζονται δεξιότητες, όπως κατασκευές ή επισκευή συστημάτων, μηχανισμών και αντικειμένων.

Σχέσεις

Είστε από τους πιο τρυφερούς και υποστηρικτικούς συντρόφους, με βασική προϋπόθεση να καταφέρει ο άλλος να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, που την παρέχετε δύσκολα. Αν όμως εμπιστευτείτε τότε θα σταθείτε δίπλα του/ης στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα κάνετε τα πάντα για να παρέχετε στον/ην σύντροφό σας ένα ασφαλές περιβάλλον και αυτό που ζητάτε είναι πίστη και αγάπη. Όσα άτομα είναι απρόβλεπτα και ευμετάβλητα δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν την καρδιά σας.

Πορεία ζωής 5

Η ζωή για εσάς είναι μια περιπέτεια. Λαχταράτε να ζήσετε το κάθε λεπτό που περνά και είστε πολύ κοινωνικοί και τολμηροί. Δεν σας τρομάζουν οι αλλαγές, ίσα ίσα τις επιδιώκετε και θέλετε συνεχώς να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και ιδέες. Η έμφυτη περιέργεια που έχετε σας καθοδηγεί σε νέες εμπειρίες και προκλήσεις που ποτέ δεν είναι αρκετές. Είστε ανοιχτοί στη διαφορετικότητα και αγκαλιάζετε την ποικιλομορφία. Ο στόχος σας είναι η γνώση και το πρόβλημά σας η δέσμευση. Η συνεχής ανάγκη για αλλαγή, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ανεκπλήρωτη ζωή.

Εργασία

Θέλετε ένα επάγγελμα που να σας επιτρέπει τη διασύνδεση εντός και εκτός των συνόρων και έτσι προτιμάτε τις επιχειρήσεις, το εμπόριο, τις αερομεταφορές και την ιατρική. Μάλιστα το ιδανικό για εσάς θα ήταν μια δουλειά που να περιλαμβάνει γρηγοράδα, εναλλαγές και πολλά ταξίδια. Συνεχώς ψάχνετε για κάτι καλύτερο και μπορεί να αλλάξετε αρκετές δουλειές μέχρι να βρείτε κάτι που να σας εκφράζει.

Σχέσεις

Είστε περιπετειώδεις και συναρπαστικοί και στις σχέσεις σας. Δεν σας χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η ζωή σας, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης του άλλου φύλου σάς κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς.

Πορεία ζωής 6

Είστε οι πιο υποστηρικτικοί άνθρωποι και το μέλημά σας είναι να προσφέρετε στους άλλους. Οι έννοιες της εξυπηρέτησης, της συμπόνιας, της ενσυναίσθηση και της προσοχής, σας χαρακτηρίζουν και άλλοι αναγνωρίζουν ότι έχετε μεγάλη καρδιά. Όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της αυτοαγάπης και να αναγνωρίσετε ότι οι δικές σας ανάγκες είναι εξίσου σημαντικές με των άλλων, διότι αν δεν είστε εσείς καλά δεν μπορείτε και να προσφέρετε.

Εργασία

Θέλετε και στη δουλειά σας να έχετε έναν σκοπό, να είστε επωφελείς για τους άλλους και σας αρέσει η συνεργασία και όχι η μοναχικότητα. Αν μπορούσατε να εργάζεστε σε ένα κοινωφελές ίδρυμα, σε μια δουλειά που οι ισχυροί προσφέρουν στους αδύναμους, θα ήσασταν ευτυχισμένοι. Πολλές φορές μάλιστα προσπαθείτε να βοηθήσετε και χωρίς να σας το ζητήσουν και μάλιστα επιβάλετε τη γνώμη σας γιατί πιστεύετε ότι κάνετε το σωστό. Δεν θέλουν όμως, όλοι να βοηθηθούν και αυτό θα πρέπει να το καταλάβετε.

Σχέσεις

Προτιμάτε να προσφέρετε αγάπη παρά να δέχεστε και μπορεί να μείνετε δίπλα σε άτομα που σας συμπεριφέρονται σκληρά, διότι εσείς τους το επιτρέπετε. Φροντίζετε τους άλλους, θέλετε όλοι να είναι ευτυχισμένοι, είστε πιστοί και δοτικοί.

Πορεία ζωής 7

Η ανάγκη σας για την εξερεύνηση των μυστηρίων της ζωής είναι ακόρεστη και αναζητάτε συνεχώς απαντήσεις και αλήθειες για θέματα που σε άλλους φαντάζουν πολύ δύσκολα. Είστε πιο πνευματικοί άνθρωποι και έχετε έντονο πάθος να μελετήσετε φιλοσοφίες και να βρείτε το νόημα της ζωής. Είστε τίμιοι και πετυχαίνετε μέσω της καθοδήγησης που προσφέρετε σε άλλους. Όμως όλη αυτή η διαδικασία σάς κάνει να είστε μοναχικά πλάσματα και πρέπει κάπως αυτό να το δουλέψετε.

Εργασία

Το μεγαλύτερο όραμα σας είναι να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να βοηθάτε τους άλλους για τη δική τους ευημερία. Ψυχολόγοι, θεραπευτές, προπονητές, σύμβουλοι, ερευνητές, είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

Σχέσεις

Βαθιά συναισθηματικοί, αλλά και σοβαροί, αντιμετωπίζετε τις σχέσεις ως κάτι σημαντικό. Δεν μπλέκετε σε επιπόλαιες καταστάσεις, δεν σας ενδιαφέρουν μόνο οι σαρκικές απολαύσεις, αλλά θέλετε βαθιά ένωση με το ταίρι σας. Ο σεβασμός, η κατανόηση και η επικοινωνία χωρίς λόγια, είναι αυτά που χρειάζεστε για να πείτε το «για πάντα».

Πορεία ζωής 8

Έχετε πάθος, ενέργεια, δυναμισμό, είστε στοχοπροσηλωμένοι και καταβάλλετε έντονες προσπάθειες για να επιτύχετε στην καριέρα σας. Θέτετε υψηλούς στόχους και προσπαθείτε πάντα να κυριαρχείτε. Έτσι, γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί και η έννοια της συνεργασίας μάλλον είναι το αδύναμο σημείο σας και ίσως αυτό που θα πρέπει να καλλιεργήσετε, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εργασία

Σας χαρακτηρίζει η αφοσίωση στους στόχους σας και αγωνίζεστε σκληρά για την καταξίωση σας. Θέλετε να είστε αρχηγοί και δεν δέχεστε εντολές και αμφισβητήσεις για τις αποφάσεις σας. Δεν σας φοβίζει η σκληρή δουλειά και δεν έχετε πρόβλημα να εργαστείτε σε αγχωτικά περιβάλλοντα, αρκεί να γεμίζει ο τραπεζικός σας λογαριασμός και να δέχεστε συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σας.

Σχέσεις

Περήφανοι και με τεράστια αυτοπεποίθηση προσφέρετε στο ταίρι σας την προστασία και την υποστήριξη που χρειάζεται. Δεν θέλετε ανταγωνιστικούς συντρόφους, διότι επιθυμείτε να βρίσκετε στην αγκαλιά του το συναισθηματικό σας λιμάνι, που θα σας ηρεμεί και θα παίρνει μακριά όλη την ένταση της δουλειάς.

Πορεία ζωής 9

Ευαισθησία και ανθρωπισμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τα άτομα που έχουν το 9 ως τον αριθμό που καθορίζει την πορεία ζωής. Είστε ανεκτικοί, στοργικοί και βάζετε όλη την καρδιά σας για να υποστηρίξετε το γενικό καλό. Δεν σας απασχολούν μόνο τα δικά σας προβλήματα ή των ανθρώπων που αγαπάτε και σχετίζεστε, αλλά όλης της ανθρωπότητας. Μέσω της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού προσπαθείτε να βοηθήσετε όποιον έχει την ανάγκη σας. Λαμβάνετε μέρος σε συλλόγους, οργανώσεις και διαμαρτυρίες.

Εργασία

Προτιμάτε να εργάζεστε προς όφελος της κοινωνίας και του πολιτισμού. Αν είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε μια δουλειά γραφείου ή να είστε στο δρόμο και να προσφέρετε βοήθεια, θα προτιμήσετε το δεύτερο, όσο εξοντωτικό και αν είναι για το σώμα σας. Η ταλαιπωρία δεν σας τρομάζει αν είναι να επιτύχετε τον στόχο σας. Οραματίζεστε έναν κόσμο αγγελικά φτιαγμένο, αλλά μπορεί και να φτάσετε στο άλλο άκρο (και να ασκήσετε βία), προκειμένου να περάσετε το αγωνιστικό σας μήνυμα.

Σχέσεις

Ιδεαλιστές και γενναιόδωροι είστε και στις προσωπικές σας σχέσεις και επιλέγετε συντρόφους ανοιχτόμυαλούς με πνευματικό υπόβαθρο. Όσοι είναι εγωιστές και σκληροί δεν μπορούν να σας συγκινήσουν. Χρειάζεστε από το ταίρι σας συναισθηματική και πνευματική έκσταση για να μπορέσετε να μακροημερεύσετε δίπλα του.

Πορεία ζωής 11 (διαβάζετε και το 2)

Το 11 είναι ένας από τους Κυρίαρχους αριθμούς και έχει ισχυρή δόνηση. Όσοι έχετε τον αριθμό 11 να καθορίζει την πορεία ζωής σας, είστε απίστευτα διαισθητικοί και με ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το καλό της ανθρωπότητας. Είναι σαν να καθοδηγείστε από έναν σκοπό που σας δεσμεύει ως… πεπρωμένο. Είστε αυθεντικές και μοναδικές προσωπικότητες, λειτουργείτε όπως ένας φάρος που οδηγεί τους άλλους και αποτελείτε με την πρωτοπορία σας ένα εξαιρετικό και ξεχωριστό πρότυπο. Ξεπερνάτε τις προκλήσεις με βούληση και αποφασιστικότητα, ωστόσο αυτό που καλείστε να αντιμετωπίσετε σε αυτή τη ζωή είναι το πώς θα διαχειριστείτε τις μοναδικές σας δυνάμεις και αν θα επιλέξετε τον δρόμο της αρετής.

Εργασία

Θέλετε πάντα να έχετε το προβάδισμα και προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας, διότι θεωρείτε ότι οι άλλοι σας καθυστερούν από την επίτευξη του στόχου σας. Συνήθως επιτυγχάνετε θεαματικά αποτελέσματα στην εργασία σας, αλλά το ότι δεν δέχεστε καμία βοήθεια σας αποσυνδέει από το κοινωνικό σύνολο. Το μότο σας είναι «Μπορώ να το κάνω καλύτερα μόνος/η μου» και ναι μπορείτε, όμως τελικά αυτό σας εξουθενώνει ψυχικά και σωματικά.

Σχέσεις

Στις σχέσεις αμφιταλαντεύεστε, διότι από τη μία θέλετε να είστε ελεύθεροι και από την άλλη επιθυμείτε να εξαρτώνται οι άλλοι από εσάς και να σας δείχνουν την αγάπη τους. Προτιμάτε να βιώνετε την αγάπη από τις πράξεις των άλλων, δεν είστε εκδηλωτικοί, αλλά θέλετε το ταίρι σας να είναι απόλυτα αφοσιωμένο σε εσάς και να σας δείχνει συνεχώς την εκτίμηση του για ό,τι του προσφέρετε.

Πορεία ζωής 22 (διαβάζετε και το 4)

Το νούμερο 22 έχει μια εσωτερική δύναμη που όσοι το εκπροσωπούν μπορούν να κάνουν τις ιδέες τους να πάρουν σάρκα και οστά. Είστε άνθρωποι του πνεύματος και φέρετε ουσιαστικά την «ευθύνη» να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να βελτιώσετε τον κόσμο. Είστε οι δάσκαλοι, που μπορείτε να καθοδηγείτε τους άλλους και να τους μυήσετε σε πιο υψηλούς στόχους. Μοιράζεστε τις γνώσεις σας και μεταλαμπαδεύετε τη σοφία σας, βοηθώντας τους άλλους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και ενισχύοντας την κατανόησή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εργασία

Μπορείτε να διαπρέψετε ως σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί. Έχετε την ικανότητα να εμπνέεται τους γύρω σας για το πώς θα πετύχουν τους στόχους τους και πώς να έχουν θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή και την εργασία. Ωστόσο αντιμετωπίζετε με σκληρότητα εκείνους που δεν θέλουν να μάθουν και να ακολουθήσουν το δρόμο που χαράζετε.

Σχέσεις

Είστε πολύ συνειδητοποιημένοι και στις σχέσεις σας και μπορείτε να προβλέψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και να τις καλύψετε πριν τις εκφράσει. Επιδιώκετε ισορροπία και υγιή όρια και θέλετε να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά με τον σύντροφό σας.

Πορεία ζωής 33 (διαβάζετε και το 6)

Είναι πολύ σπάνιο να έχει κάποιος το 33 ως αριθμό πορείας ζωής και για αυτό αυτά τα άτομα θεωρούνται ως πνευματικοί ηγέτες. Λειτουργείτε σχεδόν θεραπευτικά στους άλλους και τους διδάσκετε πώς να συνδέονται με τη δική τους καρδιά και συνείδηση. Έχετε έρθει σε αυτή τη ζωή για να θεραπεύετε τις ψυχές, να μεταφέρετε πνευματική γνώση και σοφία και να διδάξετε την ουσία της ύπαρξης και την αφοσίωση στην αγάπη. Ασχολείστε με αρχαίους πολιτισμούς και σοφίες και το θεϊκό στη ζωή.

Εργασία

Με αφοσίωση στην πνευματική καθοδήγηση των άλλων, δεν κάνετε καριέρα με την συμβατική έννοια. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας θα βρουν τον δρόμο τους, θα δουν την μεγάλη εικόνα και είστε πάντα διαθέσιμοι όταν σας έχουν ανάγκη. Επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, είστε ένας πνευματικός φάρος και όποια εργασία κι αν επιλέξετε, θα προσφέρετε στους ανθρώπους γύρω σας την ευκαιρία να εμβαθύνουν στη θεϊκή τους φύση.

Σχέσεις

Επιδιώκετε την αγάπη ως έναν υψηλότερο σκοπό και όχι με την πεζή και τετριμμένη έννοια. Ίσως να δυσκολευτείτε να βρείτε το άλλο σας μισό που θα κατανοήσει αυτή την ανάγκη σας, αλλά όταν το βρείτε δένεστε μαζί του ψυχή τε και σώματι.