Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου 2020

Η δεύτερη έκλειψη της χειμωνιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στις 14/12/2020. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη με έντονους κραδασμούς σε θέματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων, παιδείας, νόμων, ιδεολογικών και θρησκευτικών αντιπαραθέσεων. Το κλίμα δυναμιτίζεται περισσότερο από την πορεία του Ερμή στον Τοξότη, που ευνοεί τις εξτρεμιστικές απόψεις και τον φανατισμό. Η έκλειψη επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η έκλειψη στον Τοξότη κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, δεν είναι δυσαρμονική προς το ζώδιο σας κι έτσι ακόμη κι αν παρουσιαστεί κάτι προς αντιμετώπιση ξαφνικά, θα καταφέρετε στο τέλος να το χειριστείτε όπως πρέπει. Υποψήφια θέματα προς αντιμετώπιση είναι σπουδές, ταξίδια και σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή νομικές υποθέσεις. Η έκλειψη αυτή σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε το μέλλον σας, τους νέους στόχους που έχετε για τις σπουδές ή για τη δουλειά, να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε, να τροποποιήσετε, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό για τη ζωή σας. Μην αναλωθείτε σε διαφωνίες και διαμάχες για ιδεολογικούς ή πολιτικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020 μπορεί να σας φέρει ενώπιον των ευθυνών σας σε κάποιο ζήτημα, που άπτεται των οικονομικών ή των βαθύτερων συναισθηματικών σας θεμάτων. Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες σε αυτούς τους δύο τομείς, είναι πιθανόν τώρα να υποχρεωθείτε να βρείτε λύσεις και μάλιστα κάπως ξαφνικά και γρήγορα. Περιουσιακές διαφορές, αποζημιώσεις, μπόνους, διατροφές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, πριμοδοτήσεις, έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να βγάλετε λαβράκι αν κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες. Ακόμη και μια αγοραπωλησία μπορεί να γίνει πιο εύκολα με τη δύναμη αυτής της Ηλιακής έκλειψης. Σε προσωπικό επίπεδο δείχνει μια έντονη αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και σύγχυση σχετικά με τη δράση σας. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση ψυχολογικά, να υπάρχει ένταση στην προσωπική σας ζωή, κόντρες, ακόμη και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στον τομέα σχέσεων, γάμου συνεργασιών και μπορεί να σας αναστατώσει αυτές τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται από την πλευρά σας ψυχραιμία και να μην προχωρήσετε απότομα και αιφνιδιαστικά σε αποφάσεις, που ίσως μετανιώσετε λίγο αργότερα. Πολύ καλύτερα μπορεί να πάνε κάποια θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η ανάγκη για σχέση, συντροφικότητα και συνεργασία, θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε όλα τα επίπεδα. Και όντως, πολλά μπορεί να ξεκαθαρίσουν και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο συναισθηματικής και επαγγελματικής πληρότητας μέσα από νέες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία έκλειψη της περιόδου στις 14/12/2020 χτυπάει στο «ψητό» των επαγγελματικών, καθώς φαίνεται κάτι να αλλάζει στη ρουτίνα της εργασίας σας, που δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση στα προγράμματα σας. Ίσως κάποιος συνεργάτης αποχωρεί ή μπορεί να έρχεται ένα καινούριο πρόσωπο στη δουλειά και να ζητά να γίνονται διαφορετικά κάποια πράγματα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με έναν σημαντικό πελάτη σας. Προσοχή χρειάζεται η επιρροή της έκλειψης και στην υγεία, διότι η υπερκόπωση σας απειλεί! Αντίθετα, αν υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, μπορεί να καταφέρετε θαύματα για τον οργανισμό και την εμφάνιση σας μέχρι το καλοκαίρι. Μπορεί να προκύψουν τώρα νέες προτάσεις για δουλειά ή να έχετε εσείς οι ίδιοι μια εξαιρετική ιδέα για την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής κίνησης.

ΛΕΩΝ

Μολονότι η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020 είναι φιλική, αναφορικά με το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται, τον Τοξότη, είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση ή να έχετε κάπως ξαφνικά νέα, που αφορούν είτε σε κάποια ερωτική σχέση ή σε ένα φιλικό πρόσωπο. Προσπαθήστε να μην είστε νευρικοί και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αν υπάρχει μια παρεξήγηση. Νέα πρόσωπα, ίσως όμως και παλιότερες καταστάσεις, μπορεί να επανακάμψουν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά επειδή ο Ποσειδώνας παίζει κάποιο ρόλο στην έκλειψη αυτή, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Κανείς δεν λέει ότι απαγορεύονται τα παραμύθια, αρκεί να είμαστε συνειδητοποιημένοι σχετικά με τις προσδοκίες μας. Ακόμη, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, άρα σας επηρεάζει άμεσα, καθώς ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας – οικογένειας. Για κάποιους μπορεί να σημάνει και την επιθυμία ή την ανάγκη αλλαγής περιβάλλοντος σπιτιού. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να συμβάλλετε, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση ή πιθανώς και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας. Πολλές φορές οι εκλείψεις μας ξεβολεύουν, αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε μόνοι μας να δραστηριοποιηθούμε. Ακόμη, αυτή η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020 δεν είναι αρνητική, ως προς το ζώδιο που πραγματοποιείται. Θέματα που αφορούν επαγγελματικές προτάσεις, αγοραπωλησίες, το μεταφορικό σας μέσον, θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες, οι οποίες είναι αρκετά θετικές. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή, είναι να μην ανεβάσετε τους τόνους σε συζητήσεις, ειδικά αν αφορούν πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις, να είστε προσεκτικοί σε ταξίδια και αν πρέπει να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι σημαντικό, να προσπαθήσετε να το αναβάλλετε για μετά τις 21/12. Σε νέα ξεκινήματα πείτε ναι, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι κάτι στην πορεία μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στον Τοξότη αφορά τον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας κι επειδή πάντα μια έκλειψη Ηλίου είναι μαζί και Νέα Σελήνη, μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας νέας πηγής εισοδήματος είτε από μια δεύτερη εργασία είτε από την αλλαγή δουλειάς και μισθού. Σε κάθε περίπτωση, επειδή η έκλειψη επηρεάζεται κι από τον Ποσειδώνα, πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τους νέους σας πόρους. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικά ρίσκα και να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους εξασφάλισης των κεκτημένων σας. Αν συμβεί ένα δύσκολο σενάριο απώλειας εισοδήματος, να ξέρετε ότι γρήγορα θα το αναπληρώσετε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία, δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους και στα προσωπικά, αφού παίζουν αρκετά σενάρια νέων γνωριμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ακόμη έκλειψη στο ζώδιο σας, γι’ αυτή τη χρονιά (η πρώτη ήταν στις 5/6), που επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα και χαράζει έναν νέο δρόμο στη ζωή σας. Τα αποτελέσματα της έκλειψης δεν θα είναι ορατά απαραίτητα αυτές τις ημέρες, καθώς επηρεάζεται ολόκληρη η γενέθλια χρονιά σας. Συνήθως, οι Ηλιακές εκλείψεις οδηγούν σε αλλαγές καριέρας, σχέσεων και σε μια γενικότερη επανεξέταση των βασικών στόχων, μια πιο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Με τη δύναμη αυτής της έκλειψης στο ζώδιο σας μπορεί να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να μην έχετε ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη μια έκλειψη, που επηρεάζει περισσότερο την ψυχολογία σας, παρά άμεσα κάποιον πρακτικό τομέα της ζωής σας. Κάποιες ανασφάλειες, φοβίες ή άγχη, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν. Ακόμη, μπορεί να υπάρξει παρασκηνιακή δράση στον χώρο δουλειάς, γι’ αυτό κρατήστε σωστές αποστάσεις, μην μεγεθύνετε και μην παίρνετε προσωπικά πράγματα που μπορεί να αφορούν άλλους και γενικώς φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τον Ιανουάριο. Από την άλλη, σας δίνει την ευκαιρία να αποτινάξετε οτιδήποτε είναι φθαρμένο και παλιό στη ζωή σας, να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες και φοβίες και να δείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με περισσότερη υγεία για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 14/12/2020, έχει μικτή επίδραση. Από τη μια, μπορεί να σας δώσει εξελίξεις που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σας στόχους κι από την άλλη, να σας αναστατώσει με θέματα που αφορούν στον φιλικό ή στον αισθηματικό τομέα. Καλά θα κάνετε πάντως, να μην εμπλέξετε φιλία και έρωτα αυτές τις ημέρες, αν θέλετε να μην έχετε «παρενέργειες». Άλλωστε και ο Ποσειδώνας, που επηρεάζει την έκλειψη, δημιουργεί σύγχυση. Ξέρετε πολύ καλά ή μάλλον το υποψιάζεστε, ότι σε λίγο θα ξεκινήσει μια τελείως διαφορετική εποχή για σας τους Υδροχόους, ήδη από αυτή την εβδομάδα με την έλευση του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο σας. Ίσως με αυτή την έκλειψη λοιπόν, δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε, προκειμένου να επιτύχετε στους νέους σας στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη στις 14/12/2020 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και οι εξελίξεις και στα δύο μέτωπα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ίσως κάπως απρόβλεπτες ή ξαφνικές. Για κάποιους από σας, μπορεί να είναι μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση αυτό που θα συμβεί τώρα, ενώ για άλλους το τέλος μιας άχαρης κατάστασης στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα ξεβόλεμα στον χώρο του σπιτιού, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις δικές σας αποφάσεις. Βλέπετε στη ζωή μας υπάρχουν και πράγματα που δεν ελέγχουμε. Πάντως στην περίπτωση που ξεκινήσετε κάτι επαγγελματικά, λάβετε υπόψη σας ότι ίσως τροποποιηθεί στην πορεία. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τις εκκινήσεις για τον Ιανουάριο.