Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Όσοι έχουν την τύχη να γεννιούνται με την Αφροδίτη στον Τοξότη, απολαμβάνουν τα βλέμματα θαυμασμού για την εξωτερική τους εμφάνιση και το μοναδικό στιλ τους. Η ομορφιά τους τονίζεται από την ελευθερία που νιώθουν, καθώς εκφράζονται, ντύνονται και καλλωπίζονται όπως αυτοί επιθυμούν. Έχουν τη διαφορετικότητα μέσα τους, θέλουν να ξεχωρίζουν και κινούνται εκτός πλαισίων και ορίων που προστάζει η μόδα, την οποία οι ίδιοι δημιουργούν με τις πρωτοποριακές ιδέες τους.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της αγάπης, βρίσκει στο ζώδιο του Τοξότη ένα περιβάλλον ανεξάρτητο και ελεύθερο, για να εκφραστεί με μια παιδικότητα που την κάνει απίστευτα γοητευτική. Τα άτομα με αυτή τη θέση της Αφροδίτης είναι πολύ φιλικά, διασκεδαστικά, περιπετειώδη, γενναιόδωρα και αισιόδοξα. Εκτιμούν απίστευτα την ειλικρίνεια από τους άλλους και εκφράζονται και αυτά με τη δική τους αλήθεια. Τους αρέσει να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα και να συλλέγουν καινούριες εμπειρίες, όχι μόνο στη ζωή αλλά και στον έρωτα, αφού θεωρούν ότι οι σχέσεις και η αγάπη είναι μια υπέροχη περιπέτεια. Έχουν απίστευτα αποθέματα ενέργειας, αγαπούν τον αθλητισμό και ακτινοβολούν φρεσκάδα και λάμψη.

Όλα στην υπερβολή

Η θεά του κάλλους στη συνάντηση της με το ζώδιο του Τοξότη, που έχει κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, διακρίνεται από μια υπερβολή σε όλα της, από το ντύσιμο μέχρι τον τρόπο που φλερτάρει και σχετίζεται. Θέλει την ελευθέρια της αυτή η Αφροδίτη. Όχι ότι δεν μπαίνει σε σχέσεις, ίσα ίσα το πάθος της είναι τεράστιο, αλλά δεν θέλει να εξαρτάται και να καταπιέζεται. Οπότε αναζητά να έχει στο πλευρό της άτομα που είναι άνετα και να νιώθουν σιγουριά για τον εαυτό τους, ώστε να μπορούν να δεχτούν την ανεξαρτησία της χωρίς γκρίνιες και σκηνές ζήλιας. Επίσης, συγκινείται και ερωτεύεται άτομα που έχουν υψηλή μόρφωση και πνευματικότητα και θέλει ο σύντροφός της να συμμετέχει στις απολαύσεις και τις περιπέτειες και να μοιράζεται το πάθος της.

Χιούμορ και αισιοδοξία

Οι άνθρωποι που γεννιούνται με την Αφροδίτη στον πύρινο Τοξότη είναι ελεύθερα πνεύματα, έχουν την τύχη με το μέρος τους και η λαχτάρα για τη ζωή τούς οδηγεί σε ένα ατελείωτο ταξίδι μάθησης και εξερεύνησης. Είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι, έχουν έντονη αίσθηση του χιούμορ, που κάνει τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται συνεχώς κοντά τους. Απολαμβάνουν τη ζωή και θέλουν να αφηγούνται τα απίστευτα κατορθώματά τους, που είναι πολλά και χαρακτηρίζονται από υπερβολή, θάρρος και τόλμη. Είναι πολύ αυθόρμητοι και δεν θα πουν και όχι σε μια πιο ελεύθερη και παρορμητική σχέση, έστω και αν καταλήξει ολέθρια. Τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να γελάνε και να κάνουν και τους άλλους χαρούμενους με την αστεία τους πλευρά, η οποία ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στους άλλους.

Υπάρχει βέβαια και ένα αγκάθι σε όλη αυτήν τη θετικότητα. Η υπερβολή μπορεί πολλές φορές να τους κάνει αναξιόπιστους στον έρωτα και να σκορπίζουν στο διάβα τους απογοητεύσεις. Όχι επειδή το θέλουν και το επιδιώκουν, αλλά επειδή ενθουσιάζονται εύκολα και μπορεί να πετάξουν σαν πεταλουδίτσες σε άλλο λουλουδάκι, όταν βαρεθούν ή δεν λάβουν την επιβεβαίωση που έχουν ανάγκη. Έτσι, εκεί που βρίσκονται σε μια σχέση και έχουν πει μεγάλα λόγια αγάπης και υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, φεύγουν για την επόμενη εμπειρία τους που θα ξαναγεμίσει τις «μπαταρίες» του πάθους που αναζητούν.

«Επιθετική» θηλυκότητα

Οι γυναίκες που γεννιούνται με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχουν έντονες προσωπικότητες. Αγαπούν τη διασκέδαση, τους αρέσει να χορεύουν και να επιδεικνύουν «επιθετικά» τη θηλυκότητα τους με κάθε τρόπο. Τη μια μέρα μπορεί να παρουσιάζονται ως «σεξοβόμβες» με έντονο μακιγιάζ και προκλητικά ρούχα και την άλλη πολύ φυσικές, αλλά πάντα τονίζοντας τη γυναίκεια τους υπόσταση που δεν γερνά ποτέ.

Έχουν μια διασκεδαστική αίσθηση του στιλ που προβάλουν και τίποτα επάνω τους δεν φαίνεται επιτηδευμένο, όσο εκκεντρικό και αν είναι. Έχουν συνήθως επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και προτιμούν ρούχα που τραβούν την προσοχή. Δεν φοβούνται τίποτα και πλασάρουν μόδα με ιδιόρρυθμα στιλ, επιλέγοντας από έντονα χρώματα στα μαλλιά ή ρούχα που μοιάζουν με κοστούμια από ταινίες του Χόλυγουντ. Μπορούν να υποστηρίξουν με μεγάλη μαεστρία και το πιο εξεζητημένο ρούχο, από μεγάλα καπέλα, μέχρι ροκ εμφανίσεις και ρούχα άλλης εποχής. Προσέχουν πολύ το σώμα και τη φόρμα τους, έχουν συνήθως εκπληκτικά πόδια, ζεστό και έντονο βλέμμα.

Ποιοι μοιράζονται την Αφροδίτη στον Τοξότη

Επειδή, όπως έχουμε πει πολλές φορές, η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας βρίσκεται πολύ κοντά στο ζώδιο του Ήλιου μας, δηλαδή στο ζώδιο μας, για να έχει κάποιος Αφροδίτη στον Τοξότη θα πρέπει να εκπροσωπεί τα ζώδια από τον Ζυγό έως τον Υδροχόο.

Οι διάσημοι που μοιράζονται την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πάρα πολλοί, θα σας αναφέρω μόνο μερικούς για να καταλάβετε και τα χαρακτηριστικά που σας ανέφερα πιο πάνω.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Τοξότης με Αφροδίτη στον Τοξότη είναι η αεικίνητη, εντυπωσιακή και πάντα πρωτοπόρος τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα, που οι εκκεντρικές εμφανίσεις της αφήνουν εποχή και πολλές σπεύδουν να τη μιμηθούν.

Κένταλ Νικόλ Τζένερ

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Αν είναι να μιλήσουμε για ωραία πόδια, τότε θα πρέπει να αναφερθούμε στην Κένταλ Νικόλ Τζένερ, της γνωστής οικογένειας των Καρτασιάνς, που είναι Σκορπιός με Αφροδίτη στον Τοξότη και τα ατέλειωτα πόδια της έχουν περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου.

Κιμ Μπάσιντζερ

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Εντυπωσιακά πόδια έχει και η Τοξότης με Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο Κιμ Μπάσιντζερ, που κόλασε με την ομορφιά της εκατομμύρια άνδρες σε όλον τον κόσμο με τα αξέχαστα πλάνα της ταινίας 9,5 εβδομάδες, που την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο όμορφες και ποθητές γυναίκες στον πλανήτη.

Τζέιν Φόντα

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Η αγέραστη Τζέιν Φόντα, έχει και αυτή την Αφροδίτη και τον Ήλιο της στον Τοξότη και κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να την βάλει σε καλούπια. Πάντα πρωτοπόρος και αδέσμευτη, κατάφερε να χαράζει την δική της πορεία στο χώρο της μόδας, της γυμναστικής και της ηθοποιίας.

Τάμτα

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Η Υδροχόος τραγουδίστρια Τάμτα, έχει ίσως όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται για την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ελεύθερο πνεύμα, υπέροχο σώμα και πόδια, εκκεντρικό στιλ, πλασάρει μόδα και δεν φοβάται τις αλλαγές, εξάλλου το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Ζωή Λάσκαρη

Η ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της Αφροδίτης στον Τοξότη

Για το κορμί, αλλά και την εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη μιλούσε όλη η Ελλάδα. Η ανεξάρτητη Τοξότης με Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δεν χρειαζόταν πολλά για να προβάλει τη θηλυκότητα της. Είτε εμφανιζόταν με τουρμπάνι στα μαλλιά και κελεμπία είτε με καυτά σορτς, η Ζωή Λάσκαρη γοήτευε τα πλήθη χωρίς καμία προσπάθεια. Όσο για την ειλικρίνεια της, μάλλον σόκαρε όσους την άκουγαν, αφού μπορούσε να παραδεχτεί αυτά που όλες οι άλλες έκρυβαν… όπως για παράδειγμα τις απιστίες του συζύγου της.