Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Τι μας επιφυλάσσει άραγε ο Ιούλιος στα θέματα των ερωτικών σχέσεων; Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ένας αδιάφορος μήνας για την ερωτική μας ζωή. Και πως να είναι άλλωστε με την παρουσία Αφροδίτης-Άρη στον πύρινο, ενθουσιώδη και παθιασμένο Λέοντα. Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα, όπως θα έχετε δει και στις μηνιαίες μου προβλέψεις, είναι αυτές που έχουν παγίδες και μεγαλύτερη αστάθεια, λόγω των δύσκολων όψεων Αφροδίτης – Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Στις 13/07/2021 το αιώνιο μυθολογικό ζευγάρι θα συναντηθεί σε μια όψη συνόδου, βάζοντας το σωστό αλατοπίπερο στις ερωτικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/07/2021 θα βοηθήσει να βελτιώσουμε κάποιες σχέσεις και να έχουμε μια πιο συναισθηματική προσέγγιση σε αυτούς που αγαπάμε. Θα προσφέρει μάλιστα σε κάποιους και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Στις 21/07/2021 η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο και θα την ακολουθήσει κι ο Άρης στις 29/07/2021. Εδώ οι θέσεις αυτές χάνουν κάτι από το ρομάντζο και την έξαψη, αλλά κερδίζουν σε ρεαλισμό και φροντίδα.

ΚΡΙΟΣ

Καυτός μήνας για την ερωτική σας ζωή ο Ιούλιος, καθώς Αφροδίτη και Άρης θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας. Τις πρώτες 8 μέρες βέβαια, με την Αφροδίτη και τον Άρη να χτυπούν πάνω στον Κρόνο και τον Ουρανό, μόνο σταθερότητα και ευκολίες δεν θα έχετε και πιθανώς να αναρωτιέστε αν αξίζει σε μια σχέση να ζορίζεστε τόσο πολύ. Μην βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Αφήστε τα για το τέλος του μήνα για να είναι και πιο ασφαλή. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 13/7 ανάβει πάθη και φωτιές για τους αδέσμευτους κι είναι αλήθεια ότι δύσκολα τον μήνα αυτό θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά και δύσκολα δεν θα βρίσκετε και κάποιον να αρέσει σε σας. Βέβαια ο μήνας δεν υπόσχεται μεγάλη σταθερότητα στις νέες σχέσεις. Αλλά και μια παθιασμένη αβεβαιότητα, μερικές φορές λειτουργεί πιο διεγερτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Το πολύ δυνατό κομμάτι του Ιουλίου για τα ερωτικά εκτείνεται μέχρι τις 21/7, μολονότι και μέχρι τις 29/7 που παραμένει ο Άρης στον Λέοντα δεν θα έχετε παράπονο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ιούλιος πριμοδοτεί περισσότερο τους δεσμευμένους, παρά τους αδέσμευτους και σίγουρα η έμφαση του μήνα είναι πιο πολύ στην οικογενειακή σας ζωή, στο μέλλον της καριέρας σας και στα θέματα του σπιτιού. Βέβαια, με τις δύσκολες όψεις Άρη και Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μέχρι τις 8/7, μπορεί ακόμη κι οι σταθερές σας σχέσεις να υποφέρουν από πίεση. Ειδικά αν συζείτε με το ταίρι σας μπορεί να υπάρχουν στην καθημερινότητα σας πιέσεις και εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 σαφώς θα βελτιώσει προσωρινά το κλίμα, αλλά και πάλι δεν στρώνει σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων όπως θα το θέλατε. Σίγουρα θα βοηθήσει κι ο Ερμής από τον Καρκίνο μετά τις 11/7, να μπορείτε τουλάχιστον να επικοινωνήσετε πιο σωστά με τον σύντροφο σας και να είστε πιο συναισθηματικοί, μιλώντας από την καρδιά κι όχι από το μυαλό. Κι εκεί που πάτε να απογοητευθείτε, τουλάχιστον οι αδέσμευτοι, ότι το καλοκαίρι δεν σας φέρνει αυτό που θέλετε ερωτικά, έρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο στις 21/7 για να ανοίξει τον δρόμο του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης. Θα την ακολουθήσει στις 29/7 ο Άρης. Όπως καταλαβαίνετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι αυτό που προσφέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών, παθιασμένων σχέσεων ή και αναθέρμανσης της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Αξίζει να κάνετε υπομονή, διότι η εύνοια συνεχίζεται και τον Αύγουστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος, μολονότι δεν δίνει για το δικό σας ζώδιο έμφαση στα θέματα της καρδιάς, δεν παύει να είναι ένας μήνας που το φλερτ θα κυριαρχήσει στην καθημερινότητα σας. Ούτως ή άλλως το να φλερτάρετε είναι το οξυγόνο σας στη ζωή. Τις πρώτες 8 μέρες, βέβαια, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Το ό,τι εσείς φλερτάρετε με κάποιον-α δεν σημαίνει ότι θα έχετε απαραίτητα και ανταπόκριση στα συναισθήματα σας. Οι αντιθέσεις Άρη και Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν είναι πολύ βοηθητικές άλλωστε για να έχετε την αποδοχή που θέλετε. Αν λοιπόν δεν θέλετε να φάτε τα μούτρα σας, προτιμήστε πριν τις 8/7 να μην εκφράσετε τον ενθουσιασμό και τα συναισθήματα σας πολύ ανοιχτά, ειδικά με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πολύ καλύτερα εξελίσσονται στην πορεία του Ιουλίου τα πράγματα για τα αισθηματικά σας. Αν είστε αδέσμευτες-οι δεν υπάρχει περίπτωση κοντά στις 13/7 να μην σας κάνει κλικ ερωτικά κάποιος-α. Δεν έχει σημασία πόσο σημαντική ή μακρόχρονη θα είναι η προοπτική μαζί του, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το απολαύσετε. Βγείτε, να είστε δεκτικοί σε προσκλήσεις και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά τριγύρω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος υπόσχεται μια νέα αρχή στη ζωή σας χάρη στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου. Ποια είναι η κρυφή επιθυμία σας Καρκίνοι μου; Τι θα θέλατε αυτό το νέο και πολλά υποσχόμενο φεγγάρι να φέρει στη ζωή σας; Κάντε την ευχή σας και να ξέρετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιηθεί μέσα στη γενέθλια χρονιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι από 8 μέχρι 11/7. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε μια ερωτική σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να κάνετε μια εξαιρετική νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι Καρκίνοι μπορεί να κάνετε νέα πλάνα για την κοινή ζωή σας στο μέλλον. Κάτι που πρέπει να θυμάστε οπωσδήποτε τον Ιούλιο κι ιδιαίτερα τις πρώτες 8 μέρες είναι να μην αναμίξετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, διότι δε θα βρεθείτε πουθενά κερδισμένοι. Μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να νιώσετε μεγαλύτερη εγγύτητα προς τον σύντροφο σας θα έρθει με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο μετά τις 21/7.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι τον Ιούλιο έχετε τη μερίδα του λέοντος στην πίτα του ερωτικού πάθους αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται πολλά βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σας, αλλά και πολλά φλερτ! Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε! Βέβαια, όλα αυτά μετά τις 8/7, διότι -όπως ήδη γνωρίζετε από τις μηνιαίες μου προβλέψεις- οι πρώτες μέρες του Ιουλίου βάζουν τρικλοποδιές και στην προσωπική σας ζωή. Καθώς Αφροδίτη και Άρης κονταροχτυπιούνται με τον Κρόνο και τον Ουρανό, κάποιοι μπορεί να νιώσετε ότι δεν αξίζει να προσπαθείτε άλλο για μια σχέση που μπορεί να σας πληγώνει ή να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Όμως στις 13/7 Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σας σε μια σπάνια σύνοδο κι αν είστε αδέσμευτες-οι μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία κι ένας θυελλώδης έρωτας σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες. Στους δεσμευμένους αυτή η όψη βέβαια μπορεί να λειτουργήσει περίεργα, ειδικά αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου η Πανσέληνος στις 24/7 στον Υδροχόο μπορεί να δείχνει ένα σημείο καμπής σε μια σχέση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ιούλιος δεν παρέχει ιδιαίτερες βοήθειες στον ερωτικό τομέα. Με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο αφενός δεν είναι προτεραιότητα σας, αφετέρου ακόμη κι αν υπάρχει κάτι πιθανώς δεν το έχετε εκδηλώσει προς τα έξω ακόμη ή βρίσκεται σε ένα πολύ αρχικό στάδιο ή για κάποιους λόγους πρέπει να παραμείνει κρυφό. Φυσικά όλα αυτά τα σενάρια αφορούν τους αδέσμευτους. Η πρώτη θετική ένδειξη έρχεται με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7, που λαμβάνει χώρα μέσα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται περισσότερο με τον φιλικό σας κύκλο. Είναι μια Νέα Σελήνη με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, που σας βοηθά να μην είστε τόσο συνεσταλμένοι και να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες. Το πραγματικά ερωτικό διάστημα του Ιουλίου έρχεται στις 21/7 με την Αφροδίτη που προχωρά στο ζώδιο σας, η οποία ακολουθείται από τον Άρη στις 29/7. Αυτή η συγκυρία που θα διατηρηθεί και μέσα στον Αύγουστο ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για τις σχέσεις, είτε είστε μόνες-οι και τις ψάχνετε είτε είστε ήδη σε σχέση. Μολονότι στο δικό σας ζώδιο δεν θα φτάσουν σε σύνοδο, όπως νωρίτερα στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, και πάλι το να τους φιλοξενείτε και τους δυο στο ζώδιο σας, σαφώς αυξάνει τις μετοχές σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν είστε μόνες-οι θα βρείτε πιο εύκολα κάποιον-α να σας συγκινεί ερωτικά, ενώ αν είστε δεσμευμένοι-ες θα ανανεώσετε το ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα του Ιουλίου ο έρωτας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, σαφώς είναι κάτι που πάντα σας απασχολεί, αφού το ζώδιο σας είναι το ζώδιο των σχέσεων. Με κάποιο τρόπο ο Ιούλιος στρέφει την προσοχή σας περισσότερο στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας σχέσεων και στις επαφές με τους συνεργάτες σας. Αν είστε μόνες-οι οι πρώτες οκτώ μέρες του Ιουλίου είναι απογοητευτικές προς τα ευρήματα τους, είτε γιατί δεν βρίσκετε κάτι αξιόλογο είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένα συναισθήματα ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε ζορισμένοι από τον σύντροφο σας για κάποιους λόγους ή απογοητευμένοι από τη στάση του σε κάποια ζητήματα που αφορούν από κοινού και τους δυο σας. Πάντως χρειάζεται προσοχή και στις φιλικές σας σχέσεις και πόσο αφήνετε να επηρεάζουν και την προσωπική σας ζωή. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 13/7 μπορεί να δείξει μια νέα προοπτική σε ερωτικό επίπεδο, μέσω μιας γνωριμίας σε μια έξοδο ή μέσω μιας φιλικής παρέας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στις αρχές του ζωδίου. Στο τέλος του μήνα, στις 29/7, ο Δίας επανέρχεται μέσα στον τομέα των φλερτ, των ερωτικών σχέσεων, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου δεν φαίνεται να σας απασχολεί τίποτε περισσότερο από την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας στο μέλλον. Αυτό φυσικά μπορεί να αναφέρεται όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στις σπουδές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια κλπ. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα κυλούν σταθερά σε όποια φάση κι αν είστε, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, αλλά ειδικά τις πρώτες 8 μέρες μπορεί να έχετε και σημαντικό προβληματισμό αν δεν παίρνετε την ικανοποίηση που επιδιώκετε από τις σχέσεις σας. Πιο προβληματισμένοι μπορεί να είστε όσοι μπορεί να δουλεύετε μαζί με τον σύντροφο σας και με κάποιο τρόπο τα προσωπικά επηρεάζουν τα επαγγελματικά και το αντίστροφο. Μέχρι τις 21/7 κι αν δεν έχετε κάποιο πιο ευνοημένο ωροσκόπο, όπως είναι π.χ. ο Κριός ή ο Λέων, οι ερωτικές εξελίξεις θα είναι μέτριες. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο κι εκεί ξεκινά με κάποιο τρόπο το καλοκαίρι για σας. Ξεκινά ένα διάστημα που θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για γνωριμίες και θα έχετε και ανταπόκριση σ’ αυτή σας την προσπάθεια. Μετά τις 29/7 που θα περάσει στην Παρθένο κι ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στα θέματα του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι οι οίκοι του έρωτα και των σχέσεων δεν ενεργοποιούνται ιδιαίτερα τον Ιούλιο, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι ένας κακός μήνας για σας. Το τελευταίο δίμηνο πολλοί Τοξότες είχατε απογοητευθεί ίσως από την ερωτική σας ζωή, αφού ο κυβερνήτης των σχέσεων σας Ερμής ήταν ανάδρομος στους Διδύμους και σχημάτιζε τρεις όψεις σύγχυσης με τον Ποσειδώνα. Η τελευταία του όψη μάλιστα πραγματοποιείται στις 6/7 κι από κει και κάτω θα αρχίσει να καθαρίζει το τοπίο στην καρδιά και το μυαλό σας, είτε είστε σε φάση αναζήτησης είτε είστε σε μια σχέση που μπορεί να σας έχει ταλαιπωρήσει ή κουράσει. Αν είστε μόνες-οι, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα στις 13/7 μπορεί να φέρει στο οπτικό σας πεδίο ένα άτομο για το οποίο να νιώσετε στιγμιαία έλξη. Όμως δεν υπόσχεται αυτή η όψη ότι αυτό το άτομο θα είναι απαραίτητα κάτι περισσότερο από ένα πάθος για το καλοκαίρι. Όχι ότι αυτό είναι αμελητέο! Ούτως ή άλλως είστε σε μια φάση που πιθανώς απολαμβάνετε την ελευθερία σας και σεις οι ίδιοι διστάζετε για περαιτέρω δεσμεύσεις. Θα έλεγα ότι ο Ιούλιος μετά τις 21/7 δίνει περισσότερο έμφαση στην καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και το χρήμα, παρά τόσο πολύ στις σοβαρές ερωτικές δεσμεύσεις. Τα φλερτ ειδικά μέχρι τις 21/7 θα αφθονούν, οπότε διασκεδάστε το, παίξτε, φλερτάρετε, χαρείτε με ό,τι σας συμβαίνει και μια χαρά θα κυλήσει ο μήνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος έρχεται με μια Νέα Σελήνη στις 10/7 που ενεργοποιεί τον τομέα των σοβαρών δεσμεύσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Ενδεχομένως λοιπόν αυτό το φεγγάρι να φέρει τη σχέση που πάντα καρτερούσατε. Αν ήδη έχετε κάποια σχέση, μπορεί να αποφασίσετε από κοινού με τον σύντροφο σας να την πάτε στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης κι επισημοποίησης ή να συμβιώσετε αν δεν είστε αποφασισμένοι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Για κάποιους μπορεί να έρχεται κι ένας απόγονος, οπότε να αποφασίσετε πιο γρήγορα να προχωρήσετε σε έναν γάμο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας και να αφήσετε πίσω σας δύσκολες συμπεριφορές και προβλήματα, ειδικά αν προέκυψαν τον τελευταίο μήνα. Σαφώς οι σχέσεις δεν είναι υπολογιστής για να κάνεις reset τα συναισθήματα και για να περάσεις από μια δύσκολη κατάσταση στην εξομάλυνση της, χρειάζεται χρόνος, φροντίδα και ειλικρινείς προθέσεις. Αν είστε μόνες-οι η πολύ θετική όψη εξαγώνου, που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό μέσα στον τομέα του έρωτα, μπορεί να φέρει και κεραυνοβόλες καταστάσεις. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και να μην αποκλείετε τίποτε. Στις 21/7 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στην Παρθένο, τότε που πραγματικά ξεκινά το καλοκαίρι για σας και θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος είναι «καυτός» μήνας για την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται μέσα στον τομέα των σχέσεων, αλλά δυστυχώς στις πρώτες 8 μέρες του Ιουλίου συγκρούονται με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας ένταση, αστάθεια και αβεβαιότητα. Αν είστε σε μια δύσκολη σχέση, ακόμη κι αν ο σύντροφος σας θέλει να προσποιείστε ότι δεν τρέχει τίποτε και να θάβετε κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα, μπορεί εσείς να μην είστε πρόθυμοι να κάνετε το ίδιο. Οι αδέσμευτοι-ες Υδροχόοι μπορεί το τελευταίο δίμηνο να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τα ερωτικά σας. Είτε γιατί μπορεί η κατάσταση να έχει ασάφειες είτε γιατί εσείς μπορεί να είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και να μην ξέρετε ποιο σας ενδιαφέρει περισσότερο. Ευτυχώς ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα στο ωροσκόπιο σας, ολοκληρώνει στις 6/7 το τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι έτσι το μυαλό κι η καρδιά σας θα αρχίζει να ξεθολώνει! Στις 13/7 έρχεται η κορυφαία σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα και μια καινούρια γνωριμία ή μια νέα αρχή για τους δεσμευμένους μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ερωτευμένες-οι! Στις 24/7 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, ίσως, σας κάνει να νιώθετε πιο συναισθηματικοί. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σας -για το υπόλοιπο του 2021- στις 29/7 μπορεί να φέρει περισσότερη τύχη και στην προσωπική σας ζωή κι έναν μεγάλο έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον Ιούλιο πρέπει να έχετε τεντωμένες κεραίες, ιδιαίτερα αν είστε μόνες-οι και ψάχνετε έναν άνθρωπο να σας εμπνεύσει ερωτικά. Βέβαια μέχρι τις 8/7 είναι από δύσκολο μέχρι απίθανο να βρείτε κάτι με ανταπόκριση, γι’ αυτό στοχεύστε στις 10/7 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μέσα στον πιο ερωτικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει τουλάχιστον ένα άτομο, το οποίο να σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μάλιστα θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα δοτικός, γενναιόδωρος, συναισθηματικός τύπος συντρόφου, που ταιριάζει ιδιαίτερα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική και σε θέματα παιδιών, αν ψάχνετε να βρείτε ένα διάστημα πιο τυχερό για να επιχειρήσετε κάτι τέτοιο. Αν έχετε σχέση αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να ταράξει ευχάριστα τα ύδατα στη σχέση σας. Και μάλιστα επειδή πέφτει Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια δικαιολογία για να κανονίσετε ένα ταξιδάκι, για να περάσετε μαζί σούπερ ερωτικά. Πολύ ερωτικό και το τρίγωνο Ερμή-Δία για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Πέραν των ερωτικών φαίνεται ότι μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση εκείνη την ημέρα. Ο έρωτας παίρνει προτεραιότητα με την άφιξη της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/7. Αν είστε ήδη σε σχέση ξεκινά μια υπέροχη περίοδος για να χαρείτε με τον σύντροφο σας. Αν είστε μόνες-οι μεγιστοποιούνται οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.