Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/07/2021 – 11/07/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/07/2021 – 11/07/2021

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα από πολλές απόψεις ξετυλίγεται μπροστά μας και σίγουρα τα αστρολογικά δεδομένα της έχουν ενδιαφέρον στο πώς θα διαμορφωθούν και οι προσωπικές μας σχέσεις. Την Τρίτη 6/7 ο Ερμής σχηματίζει την τελευταία από τις τρεις συνεχόμενες όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Η πρώτη όψη σχηματίστηκε στις 23/5, ακολούθησε μια ακόμη στις 5/6 λόγω της ανάδρομης πορείας του και η τελευταία πραγματοποιείται στις 6/7, δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε δύο μήνες σύγχυσης. Φυσικά δεν μπερδεύτηκαν όλοι, ούτε απογοητεύτηκαν όλοι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά για όσους ο Ερμής παίζει σημαντικό ρόλο στο ωροσκόπιο τους στον τομέα των σχέσεων, η σύγχυση σε αυτό το τελευταίο δίμηνο χτύπησε κόκκινο. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ήταν οι πιο ευάλωτοι σε αυτή την επιρροή. Σιγά σιγά μετά τις 7/7 αυτό το σύννεφο αβεβαιότητας θα αρχίσει να διαλύεται. Όπως καταλαβαίνετε μέχρι τις 7/7 καλό είναι να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής σας ζωής. Στις 7/7 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και την επόμενη μέρα τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις παραπέμπουν σε συναισθήματα απογοήτευσης ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν όσο θα θέλατε σε μια σχέση ή ακόμη να αισθάνεστε απόσταση από το ταίρι σας. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να νιώθετε ότι το παιχνίδι του έρωτα δεν είναι για σας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις όψεις. Μέχρι εδώ είναι όμως και οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα γλυκάνει την καρδιά μας, δίνοντας ένα πιο συναισθηματικό τόνο στην πορεία του μήνα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ανεξάρτητα με το αν είστε δεσμευμένοι ή στο ψάξιμο, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση ανησυχίας στην καλύτερη, απογοήτευσης στη χειρότερη. Αν περνάτε δυσκολίες σε μια σχέση εδώ και καιρό, είναι πιθανό οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό στις 7 και 8 Ιουλίου να σας οδηγήσουν στην έξοδο. Άλλωστε πόσο να μείνετε σε μια σχέση αν νιώθετε ότι περιορίζεστε ή δεν παίρνετε αγάπη και ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Φυσικά, αν πρόκειται για μια μακρόχρονη σχέση και υπάρχουν ακόμη συναισθήματα κι από τις δυο πλευρές, οι όψεις αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε διάλογο, ώστε να απαλείψετε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες και να βρείτε τρόπους να την αναζωογονήσετε. Ο Κρόνος έχει τη φήμη του «φονέα των ελπίδων», διότι είναι ο πλανήτης που τα πάει καλά με τον ρεαλισμό. Αν για καιρό ζείτε με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν μαγικά από μόνα τους, τότε τέλος οι αυταπάτες. Αλλά όλο αυτό όσο κι αν πονά, τελικά αποδεικνύεται σωτήριο για να ξέρετε πού πάτε και τι κάνετε. Ακόμη και για σας που είστε μόνες-οι μπορεί η όψη Αφροδίτης-Κρόνου να σας υπενθυμίσει λάθη του παρελθόντος στον τομέα των σχέσεων. Με τις όψεις αυτές τελειώνει το πιο επικίνδυνο, αλλά και δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Μετά τις 9/7 όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και κυρίως με εσάς πιο συνειδητοποιημένες-ους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει για τρίτη και τελευταία φορά τον Ποσειδώνα, η σύγχυση και στην προσωπική σας ζωή δεν φαίνεται να φεύγει. Ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του έρωτα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και το τελευταίο δίμηνο φαίνεται να σας έχει παιδέψει αρκετά σχετικά με το τι είναι αλήθεια, τι πρέπει να πιστέψετε, πόσο σοβαρά να πάρετε κάποιον-α που σας δείχνει ότι του-ης αρέσετε. Βέβαια αυτή η όψη αφορά κυρίως τους αδέσμευτους ή όσους είναι στο ξεκίνημα μιας ερωτικής ιστορίας που δεν υπάρχει ακόμη η σιγουριά. Οι όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάποιες φορές μας κάνουν να σκεφτόμαστε όχι βασισμένοι στη λογική, διότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη να αγαπήσουμε που η καρδιά κάνει στην άκρη τη λογική και προτιμά να ζει στο συναίσθημα κι ας είναι και ψευδαίσθηση. Αμέσως μετά την τελευταία όψη Ερμή-Ποσειδώνα έρχεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό. Κι εκεί κάπου διαλύονται τα νέφη αβεβαιότητας σιγά σιγά και ξέρετε αν υπάρχει μέλλον σε μια κατάσταση ή όχι. Σχέσεις που δεν περνούν τα τεστ του Κρόνου σημαίνει ότι ποτέ δεν άξιζαν πραγματικά να είναι δίπλα σας ή απλώς ότι ο χρόνος τους τελείωσε. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν, καθώς ο Ιούλιος στην πορεία του δεν θα σας απογοητεύσει.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου που ξεκίνησαν οι δύσκολες όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, τίποτε δεν έμοιαζε σίγουρο για κάποιους, ακόμη και στην προσωπική τους ζωή σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής σχηματίζει την τελευταία όψη του με τον Ποσειδώνα κι έτσι σταδιακά μετά τις 7/7 η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα και δε θα μένετε μόνο στις εντυπώσεις ή και στις εσφαλμένες αντιλήψεις που μπορεί να έχετε για κάποια θέματα. Αυτό που χρειάζεται περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι η επικοινωνία στις σχέσεις σας. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως εσείς προσδοκάτε ή μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού. Αν μια σχέση είναι στο ξεκίνημα της μπορεί να νιώθετε ότι κάτι μπλοκάρεται στην επικοινωνία, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα φλερτ να σας μπλοκάρει και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε. Αυτές είναι οι τελευταίες τόσο δύσκολες επιρροές κι από τις 8/7 κι έπειτα ξεκινά ένα πολύ πιο ικανοποιητικό διάστημα και για τον έρωτα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση όχι απαραίτητα γιατί στη σχέση σας δεν υπάρχει αγάπη ή έρωτας, αλλά γιατί μπαίνουν ίσως άλλοι παράγοντες που μπορεί να σας επηρεάζουν αρνητικά. Αν π.χ. δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας ή έχετε κοινό πορτοφόλι, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά ή στη διαχείριση των οικονομικών που μπορεί να σας ζορίσει και να πιέσει τη σχέση σας. Ίσως έχετε διαφορετικές αντιλήψεις για την οικονομία κι αυτό να γίνεται αιτία γκρίνιας στην καθημερινότητα σας. Ή να έχετε διαφορές στο πώς ονειρεύεστε εσείς να περάσετε π.χ. τις διακοπές σας και σε αυτό που θέλει το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε την τρίχα τριχιά και γενικά ρίξτε λίγο τους τόνους. Αν είστε αδέσμευτοι-ες το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δείξει ένα ξαφνικό φλερτ, ενδεχομένως κι από το φιλικό σας κύκλο, αλλά προσέξτε για να μην μπερδευτείτε. Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ότι στις 10/7 σχηματίζεται στο ζώδιο σας μια Νέα Σελήνη που ανοίγει τις προοπτικές για νέες σχέσεις και γνωριμίες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος στην πορεία του φέρνει την Αφροδίτη από το ζώδιο σας σε δύο απαιτητικές όψεις, μια αντίθεση με τον Κρόνο και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, αν είστε σε σχέση δυσλειτουργική καιρό τώρα και δεν το έχετε πάρει απόφαση πώς θα κινηθείτε, η εβδομάδα αυτή σας φέρνει ενώπιον της αλήθειας της σχέσης, ώστε να προχωρήσετε σε αποφάσεις ή έστω να προχωρήσετε σε αληθινό διάλογο για να δείτε αν σώζεται μια κατάσταση και πώς μπορείτε να την ισορροπήσετε. Ο Κρόνος δεν είναι τιμωρητικός. Ο Κρόνος λειτουργεί σαν κόλλα σε ένα ζευγάρι, αλλά κάποιες φορές και σαν διαλύτης. Με ώριμη προσέγγιση κι από τις δύο πλευρές μπορείτε ακόμη και με τον Κρόνο να σώσετε μια κατάσταση, γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να είναι μια εβδομάδα που βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι δέσμευσης, ανασφάλειες και πιθανώς εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε την εξέλιξη μιας ιστορίας. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου που μπορεί να σας παιδέψει τόσο πολύ στην προσωπική σας ζωή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος εξακολουθεί να είναι ακόμη αρκετά «σκοτεινός» και μπερδεμένος, μέχρι και στα θέματα της καρδιάς. Από τη μια η τρίτη κι ευτυχώς τελευταία όψη τετραγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων και μπορεί να σας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες, αλλά και απογοήτευση όταν δεν υλοποιούνται και από την άλλη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο που αναφέρεται στα συναισθηματικά φορτία που κουβαλάτε στις σχέσεις από το παρελθόν, αλλά και το παρόν. Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εβδομάδα δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τους άλλους, αλλά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εσείς πρέπει να καταλάβετε ποια λάθη μπορεί να κάνετε στις σχέσεις, γιατί μένετε σε αυτές αν δεν ικανοποιούν βαθύτερα την ψυχή σας. Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο υπόσχεται να σας κάνει λίγο πιο εξωστρεφείς και να ανοίξει νέους δρόμους για την καρδιά σας. Μην σας πτοεί που ο Ιούλιος ακόμη είναι χλιαρός στα θέματα του έρωτα. Η συνέχεια είναι απείρως καλύτερη.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας έρχεται με μεγαλύτερα «βάρη» αυτή την εβδομάδα, παρά χαρές. Βλέπετε η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, παίρνει θέση κόντρας απέναντι από τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα στις 7/7 και την επόμενη ακριβώς ημέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αν είσαστε μόνες-οι κι είχατε βρει ένα ενδιαφέρον ή ένα νέο φλερτ, αυτή την εβδομάδα μπορεί να παγώσουν τα πράγματα για λόγους που πιθανώς δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αν είστε δεσμευμένες-οι μπορεί να νιώθετε ότι η σχέση σας δεν σας δίνει την ικανοποίηση που θέλετε ή να είναι μια εβδομάδα που το ταίρι σας πνίγεται στις υποχρεώσεις του σε άλλα μέτωπα κι εσείς δεν το χαίρεστε καθόλου. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ή και γκρίνιες, αν μένετε μαζί και έχετε κοινό πορτοφόλι, για τη διαχείριση των οικονομικών σας. Προσπαθήστε γενικά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε μια ρήξη για ψύλλου πήδημα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως θα έχετε διαβάσει και στις μηνιαίες ερωτικές μου προβλέψεις ο Ιούλιος τουλάχιστον στο πρώτο του διάστημα δεν σας κάνει πολλές χάρες, όχι βέβαια ότι κάνει και σε κανέναν. Από τη μια είναι ο Ερμής που για τρίτη -και ευτυχώς τελευταία- φορά κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κυβερνά τον τομέα του έρωτα στο ωροσκόπιο σας. Αυτό το παιχνίδι της σύγχυσης και της αβεβαιότητας που κυριαρχεί το τελευταίο δίμηνο στη ζωή σας είναι ιδιαίτερα κουραστικό, ειδικά αν είσαι Σκορπιός που θέλει να νιώθει ασφαλής στη σχέση. Με αυτή την όψη μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που δεν σας αρέσει ίσως για το ταίρι σας και μπορεί να αφορά και σε πρακτικά θέματα, όπως είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αν είστε μόνες-οι καλύτερα να απέχετε από διαδικτυακούς έρωτες αυτή την εβδομάδα, διότι πιθανώς να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Μολονότι είστε καχύποπτοι από τη φύση σας, μερικές φορές η επιθυμία σας να αγαπήσετε μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε την αλήθεια. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό έρχονται επιπροσθέτως να «βασανίσουν» λίγο περισσότερο και τους δεσμευμένους, είτε με λάθη του παρελθόντος είτε ακόμη και με ξαφνικές ιστορίες. Μια εβδομάδα είναι θα περάσει οπότε ψυχραιμία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσβατη η εβδομάδα αυτή του Ιουλίου, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης που στο ηλιακό σας ωροσκόπιο κυβερνά τις σοβαρές σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες, σχηματίζει την τρίτη κατά σειρά όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα πέπλο ασάφειας, σύγχυσης που απλώνεται το τελευταίο δίμηνο σε αυτό τον σημαντικό τομέα της ζωής σας. Το καλό νέο βέβαια είναι ότι μετά τις 7/7 σιγά σιγά κι ακόμη περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα θα ξέρετε πού ακριβώς βαδίζετε. Γι’ αυτό καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα για το μέλλον των σχέσεων σας και να κερδίσετε λίγο χρόνο ακόμη για να καθαρίσει το μυαλό σας. Στις 7/7 η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, έρχεται σε κόντρα με τον αυστηρό Κρόνο σε μια όψη αντίθεσης μέσα στον τομέα της επικοινωνίας για το ωροσκόπιο σας. Αυτό τώρα θέλει προσοχή κι από τη δική σας πλευρά, διότι με τα λόγια σας μπορείτε να πονέσετε τον άνθρωπο σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να νιώσετε απόρριψη σε μια σχέση που είναι στο ξεκίνημα της. Και στις δυο περιπτώσεις αυτό δεν είναι καλό. Προσπαθήστε να μην εξωθήσετε τα πράγματα σε επίπεδο διαλόγου σε τόσο έντονο σημείο που τελικά θα πληγωθεί η ίδια η σχέση. Από την άλλη εβδομάδα όλα θα είναι καλύτερα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μολονότι ο έρωτας δεν είναι ακριβώς η προτεραιότητα σας αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν δυο αστρολογικοί παράγοντες που μπορεί και να την κάνουν ενδιαφέρουσα. Ο πρώτος αφορά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 8/7. Κάποιο άτομο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας ή εσείς τη δική του εντελώς ξαφνικά και να νιώσετε κάτι. Άλλωστε οι όψεις του Ουρανού φημίζονται για τις κεραυνοβόλες σχέσεις. Όμως προσπαθήστε να πατάτε καλά τα πόδια σας στη γη και μην βιαστείτε να πετάξετε στα σύννεφα του έρωτα, ειδικά σε μια ιστορία που έχει ημερομηνία λήξης. Εκτός αν πάτε πολύ συνειδητοποιημένα αν συμβεί ένα τέτοιο σενάριο και αποφασίσετε ότι θέλετε να το ζήσετε κι ας είναι και λάθος. Μια πολύ πιο αισιόδοξη σταθερή προοπτική για σχέση φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Αν είστε δεσμευμένοι-ες με τη δύναμη αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να κάνετε μια νέα πιο υγιή και πιο ικανοποιητική αρχή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σχέσεων, θα ήταν λογικό να πιστεύετε ότι οι σχέσεις σας θα κυλούσαν σαν το δροσερό αεράκι τις καυτές μέρες του Ιουλίου, αλλά δυστυχώς κι αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει εμπόδια. Πριν φτάσουμε στις 7/7 που η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, ας δούμε πρώτα μια άλλη όψη που ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επαναλαμβάνεται ακόμη μια φορά στις 6/7 (τρεις συνολικά οι φορές από τις 23/5). Αυτό αφορά κυρίως τους αδέσμευτους, διότι εκείνοι φαίνεται ότι μπορεί να βιώνουν μεγαλύτερη σύγχυση στις ερωτικές τους σχέσεις. Ειδικά αν είναι ανάμεσα σε δυο καταστάσεις και δεν μπορούν να αποφασίσουν ή αν υπάρχει μια αμφίβολη έλξη που τους έχει μια στο κρύο και μια στη ζέστη. Σαφώς μετά τις 7/7 το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, ώστε να ξέρετε κι εσείς πού πάτε και κυρίως με ποιον-α! Η Αφροδίτη τώρα με τον Κρόνο επηρεάζει και τους δεσμευμένους, φέρνοντας ίσως περισσότερο ρεαλισμό στα πράγματα από αυτό που αντέχει ένας έρωτας. Είναι η στιγμή λοιπόν να σκεφτείτε με τα πόδια στη γη τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή, πόσο ικανοποίηση παίρνετε ή δίνετε στον σύντροφο σας και τι πρέπει να κάνετε, είτε για να σώσετε μια κατάσταση είτε για την ολοκληρώσετε και να πάτε παρακάτω.

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερο άγχος, σύγχυση, αλλά τελειώνει με μια Νέα Σελήνη που ανάβει πυροτεχνήματα στον τομέα του έρωτα! Η σύγχυση ή η απογοήτευση έχει να κάνει με την τρίτη και τελευταία όψη του Ερμή -που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων- με τον Ποσειδώνα, ένα τετράγωνο που το τελευταίο δίμηνο έχει επαναληφθεί άλλες δυο φορές. Έτσι τουλάχιστον οι γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βιώνουν ακόμη κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις στην ερωτική τους ζωή. Μπορεί να υπήρχαν ή να συνεχίζονται οι αποκαλύψεις, οι απογοητεύσεις ή οι συνειδητοποιήσεις ότι ίσως κάτι δεν έβλεπαν από την αρχή που βγαίνει τώρα μπροστά τους. Σαφώς και θα πρέπει να κρίνετε τη σοβαρότητα αυτών των ευρημάτων, κάτω όμως από την επιρροή του τετραγώνου αυτού καλό είναι να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα δεν αφορούν άμεσα τον τομέα του έρωτα, αλλά η δουλειά, οι ευθύνες και η αγωνία των επαγγελματικών εξελίξεων μπορεί να σας αφήνει εξουθενωμένους και χωρίς όρεξη για ενεργή συμμετοχή στην ερωτική σας σχέση. Ευτυχώς η εβδομάδα θα κλείσει με την πιο αισιόδοξη για τα ερωτικά σας Νέα Σελήνη που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή!

Για τις ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου πατήστε εδώ.