Ερμής στους Διδύμους από τις 04/05/2021: Και η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη!

Ερμής στους Διδύμους από τις 04/05/2021

Ερμής στους Διδύμους από τις 04/05/2021: Και η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη!

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, του εμπορίου, των δοσοληψιών, της πνευματικής εργασίας, των μετακινήσεων και των ταξιδιών, προχωρά στις 04/05/2021 στο ζώδιο της διακυβέρνησης του στους Διδύμους και κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μας, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του Μαΐου που θα είναι σε κανονική πορεία, διότι στο τέλος του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος και τα πράγματα θα περιπλεχθούν. Στις 29/05/2021 γίνεται φαινομενικά στάσιμος και στις 31/05/2021 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις 21/06/2021. Έτσι έχουμε μπροστά μας 3 εβδομάδες για να εκμεταλλευτούμε την ορθή του πορεία, αφού θα μας επιτρέψει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα μηνύματα που θέλουμε να στείλουμε στους άλλους, να έχουμε πιο δημιουργικές και έξυπνες ιδέες, να κάνουμε πιο ουσιαστικές επαφές με τους άλλους και να οργανώσουμε καλύτερα υποχρεώσεις, μελέτη για τους σπουδαστές και την καθημερινότητα μας. Αυτό είναι και το ενδεδειγμένο διάστημα αν θέλετε να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια, να κάνετε διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να προωθήσετε επικοινωνιακά τις ικανότητες σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου δεν προσφέρεται για όλα αυτά, καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του θα αρχίσει να επηρεάζει περισσότερο και συν τοις άλλοις θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση, έλλειψη συγκέντρωσης και αφηρημάδα. Για τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα επανέλθω με νέα δημοσίευση. Αν θέλετε να ξέρετε ποιες είναι οι θετικές όψεις του Μαΐου και ποιες να αποφύγετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού μπορεί να επωφεληθούν από την πορεία του Ερμή στους Διδύμους, ας δούμε αναλυτικά παρακάτω πώς:

ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχει μια θέση για τον Ερμή που ταιριάζει απόλυτα με το ζώδιο σας, είναι αυτή στους Διδύμους αγαπητοί μου Κριοί, καθώς θα διελαύνει μέσα στο 3ο Ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, των επαφών, των σπουδών και της κίνησης. Εκεί που όλα ήταν στάσιμα και οι εξελίξεις δεν έρχονταν, από τις 4/5 κι έπειτα οι ρυθμοί αλλάζουν και θα νιώσετε πολύ πιο ζωντανοί και ενθουσιώδεις με όσα συμβαίνουν καθημερινά. Θα είναι μια περίοδος με πολλές επαφές, συζητήσεις, συσκέψεις, μελέτη, πνευματική έξαψη και περιέργεια, που μπορεί να σας ανοίξει δρόμους είτε στις σπουδές είτε και επαγγελματικά. Είναι μια εξαιρετική περίοδος αν θέλετε να ψάξετε για δουλειά, για να οργανώσετε μια έρευνα, να έχετε αποτελέσματα σε διαφημιστικές καμπάνιες, να τρέξετε για την προώθηση της δουλειάς ή του brand σας. Να είστε ακόμη πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πιο συνεργάσιμοι. Ακόμη, είναι μια περίοδος που -δοθείσης της άρσης κάποιων περιορισμών- θα μπορέσετε να κάνετε κάποια κοντινά ταξιδάκια είτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Βέβαια όλα αυτά υπολογίστε ότι θα έχουν εύνοια περισσότερο μέχρι τις 20 Μαΐου, διότι μετά -εξαιτίας των όψεων αλλά και της ανάδρομης πορείας του Ερμή- θα είναι πιο ασταθή και έκρυθμα για ένα διάστημα σχεδόν μέχρι τις 21/6.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και στο διάστημα των επόμενων εβδομάδων μέχρι τις 11/7 θα καταφέρετε να αυξήσετε την ένταση της συγκέντρωσης και της προσοχής σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και των οικονομικών σας. Ακόμη, μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές που θα διευκολύνουν πιο πολύ την ποιότητα της δουλειάς σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 20/5 μπορεί να κάνετε περισσότερες οικονομικές διαπραγματεύσεις, να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, να πάρετε ίσως και μια αύξηση ή κάποια δώρα, να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία ή να βρείτε ένα νέο πόρο εσόδων, πιθανώς κι από την εκμετάλλευση της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σας. Μάλιστα, επειδή ο Ερμής θα βρίσκεται σε ένα διπλό ζώδιο, μπορεί να υπάρχουν δυο διαφορετικές προτάσεις ή πηγές εσόδων. Με αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες και την δουλειά σας μπορείτε μέχρι τις 20/5 να καταφέρετε πολλά περισσότερα απ’ ότι στο διάστημα του Απριλίου που ο Ερμής βρισκόταν στο δικό σας ζώδιο. Όμως μετά τις 20/5 χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μέχρι τις 21/6, καθώς θα έχουμε παράλληλα εκλείψεις και ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή άρα θα είναι ένα ακατάλληλο διάστημα για ενάρξεις και συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ακούτε πυροτεχνήματα ακόμη, όχι δεν είναι το Πάσχα, είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή που επιστρέφει στο ζώδιο σας και φέτος και υπόσχεται να τρέξει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις και μάλιστα προς όφελος σας. Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας, θα ξαναβρείτε τη φωνή σας και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θα γίνετε πιο ορατοί και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να κάνετε την έρευνα σας σε επίπεδο εργασίας. Βοηθητικός και στα θέματα σπουδών. Φυσικά ο πλανήτης της κίνησης θα σας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια. Έτσι, αν το επιτρέπουν και οι συνθήκες, μπορεί να κάνετε και περισσότερες βόλτες αυτό τον μήνα. Βέβαια, όλα αυτά θα ευνοηθούν περισσότερο μέχρι τις 20/5 κυρίως, διότι μετά -τόσο η όψη με τον Ποσειδώνα, οι εκλείψεις και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του- θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και καθυστερήσεις ή μπερδέματα. Κινηθείτε γρήγορα λοιπόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν βρισκόμαστε στην περίοδο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια μας και οι πλανήτες βρίσκονται στο προηγούμενο από το δικό μας ζώδιο φαίνεται ότι η δράση μας δεν είναι τόσο έκδηλη, ενώ δεν έχουμε ιδιαίτερη διάθεση να μοιραστούμε με όλους τις σκέψεις και τις ιδέες μας. Μπορεί τώρα που περνά ο Ερμής στους Διδύμους να προετοιμάζετε κάτι μυστικά και να είναι πιο παρασκηνιακή ή δράση σας, μπορεί να σκέφτεστε και να οργανώνετε στο μυαλό σας πιο εντατικά τις επόμενες κινήσεις σας ή μπορεί τη δουλειά ή την έρευνα σας να την κάνετε μόνοι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μολονότι όλοι γύρω σας επιταχύνουν το βήμα τους και λειτουργούν με μια μεγαλύτερη βιασύνη, εσείς είστε πιο εσωστρεφείς σε αυτή τη φάση. Είναι όμως μια σημαντική περίοδος για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε λίγο, να ασκήσετε το μυαλό σας, να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, προκειμένου να προχωρήσετε όταν θα περάσει στο δικό σας ζώδιο σε αυτά που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον έξω κόσμο. Μέχρι τις 20/5 παρόλα αυτά όλα φαίνεται να κυλούν με μεγαλύτερη ταχύτητα και δεν υπάρχουν μεγάλες αντιξοότητες. Στην πορεία, εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, τα πράγματα θα περιπλεχθούν κάπως.

ΛΕΩΝ

Μετά από μια περίοδο με έντονες εξελίξεις κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, η είσοδος του Ερμή στις 4/5 στους Διδύμους μοιάζει με γιορτή για το δικό σας ζώδιο! Καταρχάς περνά σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τους Διδύμους, που συμβολίζει τον κοινωνικό, φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο, αλλά και τους στόχους σας για το μέλλον. Από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περισσότερο την κοινωνικότητα σας, να ανοίξετε τον κύκλο σας κάνοντας νέες γνωριμίες, να έχετε περισσότερες επαφές με τους φίλους σας που πιθανώς και λόγω των περιορισμών το προηγούμενο διάστημα σας έλειψαν και να δείτε με περισσότερη σαφήνεια τι θα κάνετε παρακάτω σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ακόμη, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε περισσότερα οικονομικά κέρδη και να επωφεληθείτε και σε συναλλαγές, οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Όμως όλα αυτά πρέπει να τα τρέξετε λίγο, διότι σταδιακά μετά τις 20/5 -εξαιτίας των όψεων, των εκλείψεων και της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή- τα πράγματα θα περιπλεχθούν κάπως και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή και μπερδέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ταύρο δεν ήταν τόσο δύσκολος για το δικό σας ζώδιο, αντιθέτως υπήρξε και αρκετά βοηθητικός στην επικοινωνία, η καινούρια του θέση στους Διδύμους που είναι πολύ πιο δυναμική θα δώσει ένα πιο γρήγορο ρυθμό σε εξελίξεις που θα θέλατε να προκύψουν κυρίως στον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς θα είστε πιο ορατοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενδεχομένως και πιο περιζήτητοι ανάλογα και με τις επιδόσεις σας και μπορεί να έχετε περισσότερες προτάσεις να συζητήσετε. Μια νέα δουλειά, μια μεταγραφή, ένα νέο επαγγελματικό πόνημα ή επιχείρηση δική σας, είναι μερικά από τα σενάρια του Μαΐου. Η διέλευση αυτή θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σας επαγγελματικά, αλλά επειδή η θέση του είναι σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο, προσέξτε τη βιασύνη και τους ενθουσιασμούς ειδικά όταν δεσμεύεστε σε μια καινούρια δουλειά. Κι εννοείται αποφύγετε το επιθετικό στιλ σε συζητήσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Το πιο απαιτητικό διάστημα θα είναι από τις 20/5 κι έπειτα, καθώς μπαίνουμε στην περίοδο των εκλείψεων και ο Ερμής θα γυρίσει στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας σύγχυση, μπερδέματα και καθυστερήσεις. Αν δεν έχετε βγάλει άκρη μέχρι τις 20/5 τότε μην περιμένετε πριν το τέλος Ιουνίου να καταλάβετε τι θα γίνει!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής παίρνει θέση στις 4/5 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων κι αυτή η ενέργεια αν μη τι άλλο σας πηγαίνει ιδιαίτερα! Καταρχάς θα νιώθετε σαν να καθαρίζει το μυαλό σας από διάφορους θορύβους και θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Θα έχετε περισσότερη περιέργεια για τα πράγματα και μεγαλύτερο ενθουσιασμό με το καινούριο κι αυτό που σας υπόσχεται μια νέα περιπέτεια. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα μεταπτυχιακό, για άλλους η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, η απόκτηση ενός πτυχίου, ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια καινούρια σχέση. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε τώρα να μάθετε, να διδάξετε, αλλά και να πραγματοποιήσετε αγαπητοί μου Ζυγοί. Μόνο βιαστείτε. Ο Ερμής θα παραμείνει μέχρι τις 11/7 στους Διδύμους, αλλά μετά τις 20/5 και μέχρι τις 21/6 θα υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία και εξαιτίας των εκλείψεων, αλλά και της ανάδρομης πορείας του σε αυτό το ζώδιο, άρα καλό θα ήταν ένα νέο ξεκίνημα σε όποιον τομέα επιθυμείτε να το εγκαινιάσετε μέχρι τις 20/5. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε με αυτή την επιρροή είναι η τάση να «τα ξέρετε όλα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα η πορεία του Ερμή στον Ταύρου ώθησε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούσαν περισσότερο τους άλλους στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με κάποιο τρόπο ήταν σαν να έπρεπε να ανταποκριθείτε στη δράση ή τις αποφάσεις άλλων ή τουλάχιστον να τους λάβετε σοβαρά υπόψη για να εκδηλώσετε τη δική σας δράση. Εδώ όμως ο Ερμής ανακατευθύνει την ενέργεια σας και τη στρέφει σε εσάς τους ίδιους. Από τις 4/5 μέχρι τις 11/7 καλείστε να εστιάσετε στον εαυτό σας, στον κόσμο του συναισθήματος, αλλά και στα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, όπως τα κοινά οικονομικά με την οικογένεια ή τον σύντροφο ή έναν συνέταιρο. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει σε αυτή την περίοδο να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και να το κάνετε γνωστό και στους άλλους. Είναι μια ιδανική περίοδος να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές, να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επενδύσεις ή να κάνετε μια εξαιρετική οικονομική συμφωνία. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει κάπως να τα επιταχύνετε μέχρι τις 20/5, διότι έπειτα ξεκινούν παρατράγουδα, όπως είναι οι εκλείψεις και η ανάδρομη πορεία του Ερμή που φέρνει καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Αν δεν επιτύχετε σε αυτή τη φάση αυτά που θέλετε, έχετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 22/6 προκειμένου και πάλι να υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν ζώδιο της φωτιάς προτιμάτε σαφώς έναν Ερμή πιο κοντά στη δική σας πύρινη ποιότητα και μολονότι ο Ερμής στους Διδύμους από τις 4/5 θα βρίσκεται απέναντι σας και σε ζώδιο του αέρα, είναι σαφώς προτιμότερος ως θέση σε σχέση με αυτή που είχε στον Ταύρο. Μέσα στον τομέα των σχέσεων, των σημαντικών άλλων στη ζωή σας, των συνεργασιών θα περιδιαβαίνει ο πλανήτης της επικοινωνίας από τις 5/4 μέχρι τις 11/7 και καταλαβαίνετε πόσο πολύ θα πυκνώσουν οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή και να επισημοποιείτε σχέσεις αυτή την περίοδο ή απλώς να δίνετε ή να παίρνετε την υπόσχεση μιας επισημοποίησης. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι «σπουδή» στον τομέα των σχέσεων για σας, διότι πάντα με τον Ερμή σε όποιον τομέα διελαύνει στο ωροσκόπιο μας έχουμε κάτι νέο να μάθουμε. Εσείς λοιπόν έχετε να μάθετε πολλά για το μέλλον μιας σχέσης, μιας συνεργασίας, αλλά και για τον τρόπο που σχετίζεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους. Βέβαια, όλα αυτά θα είναι πολύ πιο εύκολο να λειτουργήσουν και να ευνοηθούν μέχρι τις 20/5 και μετά τις 22/6, καθώς στο ενδιάμεσο θα έχουμε εκλείψεις, αλλά και ανάδρομη πορεία του Ερμή που δυσχεραίνει την επικοινωνία και φέρνει καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μολονότι η περίοδος του Απριλίου που ο Ερμής βρισκόταν στον Ταύρο δεν ήταν τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, έλειπαν ίσως οι γρήγορες εξελίξεις και η δράση. Στις 4/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τους Διδύμους και δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς, των επαγγελματικών σας σχέσεων και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν ψάχνατε να βρείτε πώς θα οργανώσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αν είχατε ανάγκη από λίγη έμπνευση για να δημιουργήσετε κάτι καινούριο στη δουλειά, αν θέλατε να ενεργοποιήσετε και τους συνεργάτες σας ή να ψάξετε για νέους συνεργάτες, ο Ερμής από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει αρκετά. Ακόμη, αν θέλετε να συστηματοποιήσετε την εργασία σας ή και τις καθημερινές σας ρουτίνες της διατροφής και της άσκησης, θα έχετε έναν καλό σύμβουλο μέχρι τις 11/7 που εκτείνεται η επιρροή του. Όμως… πάντα υπάρχει ένα «όμως» και σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που συμπίπτει με την περίοδο των εκλείψεων, έτσι από τις 20/5 και μέχρι τις 21/6 θα υπάρχουν καθυστερήσεις, προβλήματα, παρεξηγήσεις και σύγχυση, γι’ αυτό σε ό,τι θέλετε να εγκαινιάσετε καλείστε είτε να βιαστείτε είτε να το αφήσετε για το τέλος Ιουνίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από μια απαιτητική περίοδο σε πνευματικό επίπεδο κυρίως με τον Ερμή στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο που δεν σας βοηθούσε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε όπως θέλετε ή να τρέξουν οι εξελίξεις στη ζωή σας, έρχεται η μαγική στιγμή που ο Ερμής περνά στις 4/5 στους φιλικούς σας Διδύμους, δημιουργώντας εξαιρετικές προοπτικές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Καταρχάς θα έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και θα είστε πιο αισιόδοξοι κατά συνέπεια. Δευτερευόντως θα νιώθετε ότι τα πράγματα ρέουν πιο εύκολα στην καθημερινότητα σας, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε εσείς τεράστια προσπάθεια. Θα είστε πιο κεφάτοι, ο λόγος σας θα γίνεται πιο εύκολα αποδεκτός από τους άλλους και θα εκπέμπετε ζωντάνια και αισιοδοξία. Αυτό φυσικά θα έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή, σε νέες γνωριμίες, στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Μέχρι και σε οικονομικό επίπεδο θα επωφεληθείτε. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, να επισημοποιήσετε μια δέσμευση, να επιχειρήσετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, είτε θα πρέπει όμως να βιαστείτε μέχρι τις 20/5 είτε θα πρέπει να το αφήσετε για μετά τις 22/6, καθώς στο ενδιάμεσο θα έχουμε περίοδο εκλείψεων, αλλά και ανάδρομο Ερμή που δεν ευνοεί το καινούριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και η προηγούμενη θέση του Ερμή στον Ταύρο δεν ήταν κόντρα στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας πίεσε κάπως πνευματικά καθώς έκανε κόντρες με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Υδροχόο και μπορεί να σας εξουθένωσε σε θέματα επικοινωνίας και επαφών στην καθημερινότητα σας. Η επιρροή του βέβαια από τους Διδύμους δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς το δικό σας ζώδιο, αφού οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα που βλέπει τα πράγματα μόνο με λογική, χωρίς να ενδιαφέρεται για το συναίσθημα. Παρόλα αυτά θα σας βοηθήσει να έχετε λίγο πιο γρήγορα αντανακλαστικά και θα σας δώσει αυτή την ευκρίνεια που χρειάζεστε για να κάνετε κάποιους διαχωρισμούς που ήταν δύσκολο να προκύψουν τους προηγούμενους μήνες. Ακόμη, θα σας δώσει ώθηση να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια σας. Αν χρειάζεται να κάνετε μια ανακαίνιση, αν έχετε ένα εξοχικό που θέλετε να το φροντίσετε ή αν σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θέλει προετοιμασία, η θέση αυτή προσφέρεται. Από τις 20/5 μέχρι τις 21/6 είναι όμως το πιο ακατάλληλο διάστημα για ενάρξεις, καθώς θα έχουμε την περίοδο των εκλείψεων και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική για νέα ξεκινήματα. Ακόμη είναι μια περίοδος που θέλει προσοχή στην επικοινωνία και στις σχέσεις με τους συγκατοίκους ή την οικογένεια σας.