Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Ο Μάιος είναι μήνας με έντονο σασπένς, εξελίξεις, θετικές ημέρες, την πρώτη έκλειψη του 2021 και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή να ξεκινά στο τέλος του.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πότε πρέπει να αποφύγετε τη δράση ή τις εντάσεις;

2 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τα ζώδια της γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχουν μια θετική ημέρα που θα τους αποκαλυφθεί κάποια πληροφορία που μπορεί να έχει και οικονομικό χαρακτήρα ή μπορεί να κάνουν μια συζήτηση που ίσως οδηγήσει σε οικονομικό κέρδος στο μέλλον. Την ίδια μέρα σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχει μια ρομαντική εξέλιξη σε Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου επίσης.

3 Μαΐου: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κάποιοι μπορεί να ζοριστούν περισσότερο, να περιοριστούν ή απλώς να είναι κακοδιάθετοι ή απαισιόδοξοι. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες συνέπειες από παλιότερες αποφάσεις ή χειρισμούς. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Γενικότερα για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου, δεν είναι μια θετική μέρα για νέα ξεκινήματα.

6 Μαΐου: Η δυνατή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα κάνει εξαιρετική την ημέρα για τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Μια νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ευνοεί τη σεξουαλικότητα, αλλά και τα μεγάλα deal! Τις οικονομικές συμφωνίες και τα συμβόλαια με οικονομικό προσδιορισμό. Ευνοούνται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Εξαιρετική μέρα για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

8 Μαΐου: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είμαστε επιρρεπείς σε ατασθαλίες σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολη μέρα για να πειθαρχήσετε σε μια δίαιτα, σε δουλειά που απαιτεί προσοχή και καλή συγκέντρωση και μια μέρα που μας κάνει πιο επιπόλαιους και στα ερωτικά.

11 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη ευνοεί να θέσουμε νέους στόχους και παράλληλα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ευνοεί τις πρωτότυπες ιδέες, το ρίσκο, το καινούριο. Εξαιρετική για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες και Αιγόκερους 1ου και 3ου δεκαημέρου!

12 Μαΐου: Πολύ καλή μέρα για υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, για οποιαδήποτε εργασία απαιτεί καλή πνευματική συγκέντρωση, για μελέτη, έρευνα, για ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα, για εμπορικές συναλλαγές και αγορές. Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά είναι αξιοποιήσιμη από όλους μας.

13 Μαΐου: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση, έμπνευση και δημιουργική διάθεση Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως του τρίτου δεκαήμερου.

17 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια μέρα ιδιαίτερα δυναμική για σοβαρές αποφάσεις, για ισχυρές δεσμεύσεις, για επενδύσεις, για οικονομικά οφέλη, για συμπράξεις με «δυνατούς». Αν έχετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με θετικούς οικονομικούς όρους αυτή είναι η κατάλληλη μέρα, καθώς ταυτόχρονα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη πάνω στον Βόρειο Δεσμό. Όλοι μπορεί να επωφεληθούν, αλλά ακόμη περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

19 Μαΐου: Εξαιρετική μέρα για προσωπικές δεσμεύσεις και αποφάσεις ακόμη και για γάμο. Οικονομικές και ερωτικές προοπτικές σε καλό δρόμο για τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

21 Μαΐου: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι τυχερό, αλλά θέλει προσοχή μόνο στις υπερβολές. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

22 Μαΐου: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνει τη μέρα δύσκολη για όλους, καθώς θα είναι απίθανο να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ημέρα των «ψευδών πληροφοριών και ειδήσεων». Ημέρα με ψεύτικες υποσχέσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ημέρα για λάθη, καθώς θα είμαστε αφηρημένοι. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, ιδιαίτερη προσοχή. Όλοι πρέπει να αποφύγουμε κρίσιμες αποφάσεις και δεσμεύσεις.

26 Μαΐου: Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον Τοξότη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν είναι απίθανο να έχουμε σημαντικά προβλήματα σε μετακινήσεις, επικοινωνία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα.

27 Μαΐου: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια μέρα με κούφιες υποσχέσεις, τάση για εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις, αυταπάτες. Ακατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και για δανεισμό. Ακατάλληλη για σημαντικές προσωπικές δεσμεύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ιδιαίτερη προσοχή.

29 Μαΐου: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια, την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, την έκφραση των συναισθημάτων μας και καλύτερη ανταπόκριση από τους άλλους.

30 Μαΐου: Ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, από δω και κάτω προσοχή σε ραντεβού, στα δεδομένα του υπολογιστή μας, στην ασφάλεια των κωδικών που χρησιμοποιούμε από τις τράπεζες μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο μεταφορικό μας μέσο, στις μετακινήσεις μας.

31 Μαΐου: Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες παράνομες ή παρασκηνιακές ενέργειες, αλλά δεν είναι μια θετική μέρα για να αναλάβουμε δράση ή να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Ευνοείται η καλλιτεχνική έμπνευση και η δημιουργικότητα, καθώς η φαντασία μας θα οργιάζει! Τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες ευνοούνται περισσότερο!