Σχέση με Ταύρο

Σχέση με Ταύρο

Σχέση με Ταύρο

Πώς μπορεί να περιγράψει κάποιος την ερωτική συμπεριφορά των παιδιών της Αφροδίτης;

Οι Ταύροι είναι παθιασμένοι, αισθησιακοί, σέξι και ακαταμάχητοι. Με λίγα λόγια έχουν το εγχειρίδιο διότι ο έρωτας είναι δική τους υπόθεση. Αν ταιριάξετε με έναν Ταύρο προσπαθήστε να μην τον χάσετε, θα κάνει ότι μπορεί για να σας συμπαρασταθεί, να ομορφύνει τη ζωή σας και θα είναι βράχος ακλόνητος παντός καιρού στο πλευρό σας.

I’m your Venus, I’m your fire, your desire. (Είμαι η Αφροδίτη σου, είμαι η φωτιά σου, είμαι ο πόθος σου)

Οι Ταύροι μαγνητίζονται καταρχάς από το πώς επικοινωνεί κάποιος, διότι μέσα από την έκφραση του μπορούν να αναγνώσουν την αρμονία και τη φινέτσα που αναζητούν.

Αν βρεθούν ανάμεσα σε πολλά άτομα, θα τραβήξει την προσοχή τους πώς κινείται κάποιος στον χώρο, θα βασιστούν σε πληροφορίες που τους δίνει η γλώσσα του σώματος του και το πώς ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους προσδοκίες γοητείας. Αν το άτομο που τους ενδιαφέρει περάσει το πρώτο αυτό τεστ, θα ακολουθήσουν πολλές συζητήσεις, κυρίως για τέχνη, σχέσεις, φιλοσοφία και lifestyle.

Ψάχνουν για έναν πιστό σύντροφο ζωής, που θα στηρίζουν και θα τους στηρίζει, έναν γοητευτικό αφοσιωμένο εραστή, έναν έμπιστο φίλο, κάποιον που θα τους εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά, αλλά που θα διαθέτει και τις απαραίτητες δόσεις μυστηρίου ώστε να τους κεντρίζει το ενδιαφέρον ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι σχέσεις που δημιουργούν ξεκινούν φιλικά, με ραντεβού σε εστιατόρια ή χώρους με μουσική την οποία λατρεύουν, συνεχίζουν με ψώνια και καταλήγουν σε σπιτικά δείπνα που θα τους φέρουν πιο κοντά. Αγαπούν πολύ την καλή ζωή, τις απολαύσεις, αλλά και να μοιράζονται την οικειότητα, διότι ο στόχος τους είναι συνήθως οι μακροπρόθεσμες σχέσεις και όχι κάτι το εφήμερο.

Στιλ και γοητεία

Είναι συνήθως όμορφοι, καλοντυμένοι και καλοχτενισμένοι, πάντα περιποιημένοι και ευχάριστοι στη συντροφιά. Οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου συνήθως συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα επάνω τους με την ομορφιά, την κομψότητα και το στιλ τους. Σε γενικές γραμμές τους αρέσει η αριστοκρατική διακριτικότητα στην εμφάνιση, αν και δεν θα διστάσουν να δώσουν την απαραίτητη έμφαση στο μακιγιάζ ή στο ντύσιμό τους όταν το απαιτεί η περίσταση. Συχνά οι άλλες γυναίκες μπορεί να νιώθουν ανταγωνιστικά στην παρουσία τους. Οι άντρες είναι φιλικοί, σοβαροί, μετρημένοι, διαθέτουν τον αέρα της επιτυχίας και έχουν έντονη προσωπικότητα. Και τα δύο φύλα τείνουν να διατηρούν τη γραμμή τους και να μην έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στο βάρος τους.

Single, and ready to mingle (Νέος-α μόνος-η ψάχνεται… για σχέση)

Στην αρχή της γνωριμίας θα σας ρωτήσουν για τα πάντα, παρόλο που οι ίδιοι αποκαλύπτουν για τον εαυτό τους μόνο αυτά που θέλουν σε δόσεις, όσο κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους με την πάροδο του χρόνου.

Τους αρέσει να κάνουν τον συνομιλητή τους, τον φίλο τους, να νιώθει σημαντικός και θα σας εκφράζουν συχνά τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για ό,τι μοιράζεστε μαζί τους. Είναι η προσωποποίηση της ευγένειας και δεν θα φέρουν κάποιον σε δύσκολη θέση αν δεν τους προκαλέσει. Βρίσκουν ακαταμάχητους εκείνους που συνδυάζουν τη συναισθηματική και την οικονομική σταθερότητα, διότι αγαπούν την υπευθυνότητα, την ασφάλεια και τα θεωρούν απαραίτητα συστατικά για μία ευτυχισμένη ζωή.

Δεν τους αρέσουν οι υπερβολές, τα ψέματα και το δράμα, έχουν ένα ταλέντο να διακρίνουν τέτοιου είδους παραφωνίες και συχνά μπορεί να αντιδράσουν με ένα αιχμηρό σαρκαστικό σχόλιο, αν πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή τους.

Γενικά είναι πολύ cool, θα πάρουν τον χρόνο τους να σας μελετήσουν με διακριτική παρατηρητικότητα, διότι για εκείνους οι πράξεις κάποιου θα μετρήσουν περισσότερο από τα λόγια και τις δηλώσεις που εύκολα κάνουν οι άνθρωποι.

Can’t get enough of your love baby (Δεν μπορώ να χορτάσω την αγάπη σου)

Τα παιδιά της Αφροδίτης είναι μακράν το πιο ρομαντικό, ερωτικό ζώδιο και θα φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη προκειμένου να ικανοποιήσουν το άτομο που επιθυμούν. Θα σας μαγέψουν με το ερωτικό τους κάλεσμα, καθώς ξεδιπλώνουν τα πολύχρωμα φτερά τους όπως τα πουλιά του παραδείσου. Είναι σαγηνευτικοί, προκλητικοί και ταυτόχρονα αθώοι και διστακτικοί. Στόχος τους είναι η απόλυτη ικανοποίηση του συντρόφου τους και μόνο έτσι παίρνουν οι ίδιοι χαρά. Στον έρωτα είναι ακούραστοι όταν πρόκειται να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ή φαντασίωση εκείνου που αγαπούν. Θα προσπαθήσουν να κεντρίσουν όλες σας τις αισθήσεις με παρατεταμένα φιλιά, θα εξερευνήσουν κάθε εκατοστό του κορμιού σας με τα χάδια τους, θα σας κανακέψουν με γκουρμέ λιχουδιές και ποτά. Όταν μέσα στο κεφάλι τους αρχίζει να παίζει Barry White, έχει έρθει η στιγμή για τον ερωτικό τους χορό.

By the book (Όλα σύμφωνα με τους κανόνες)

Στους Ταύρους αρέσουν οι θεσμοί, οι κανόνες, η τήρηση των νόμων και της τάξης. Συχνά φτιάχνουν και δικούς τους, τους οποίους αλίμονο αν καταπατήσει κάποιος. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να διακόψετε τον ύπνο τους ή να αργήσετε μερικές ώρες να τους σερβίρετε το μεσημεριανό τους φαγητό… Οποιαδήποτε τέτοιου είδους παρασπονδία, μπορεί να έχει ηχηρές συνέπειες ή ατμόσφαιρα δυσαρέσκειας. Λειτουργούν καλύτερα σε καλά δομημένα πλαίσια και δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους εκπλήξεις.

Είναι πολύ ικανοί στο να δημιουργούν ένα καλά οργανωμένο οικογενειακό σύστημα, που όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πότε. Είναι αφοσιωμένοι και πρακτικοί και θα είστε καλοζωισμένοι, φροντισμένοι και υγιείς όσο είστε μαζί τους. Προσέξτε πάντα να παίρνετε την άδειά τους πριν χρησιμοποιήσετε κάτι δικό τους, διότι δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους αυθαιρεσίες και το θεωρούν τεράστια αγένεια αν κάνετε κάτι τέτοιο χωρίς να τους ρωτήσετε. Δεν θέλουν ούτε μία πατάτα να πάρετε από το πιάτο τους (είναι πολύ κτητικοί με το φαγητό τους) και αν σας δανείσουν κάτι φροντίστε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση. Αγαπούν και προσέχουν πολύ τα πράγματά τους και είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους. Έχουν 20 αντικείμενα τα οποία είναι για εκείνους πολύτιμα, όπως δίσκους, περιοδικά, βιβλία, ρούχα και άλλα 3-4 καλά κρυμμένα τα οποία θεωρούν ανεκτίμητα και σπάνια θα τα αφήσουν σε κοινή θέα ή χρήση. Μην πάει το μυαλό σας σε χρυσαφικά αν και δεν αποκλείεται. Μπορεί να είναι ένα αποξηραμένο λουλούδι που τους πρόσφερε κάποια παλιά τους αγάπη ή το πρώτο τους ρολόι που τους είχε αγοράσει η γιαγιά τους. Είναι οι θησαυροί τους και είναι ποινικό αδίκημα να τους τα πειράξετε.

BULLying

Οι Ταύροι είναι τα πιο ήρεμα πλάσματα του κόσμου… μέχρι να νευριάσουν. Αργούν πολύ να το κάνουν διότι μαζεύουν «ατμό» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ υπομονετικοί και πριν φτάσουν στο ξέσπασμα θα έχετε δοκιμάσει τη σιωπηρή μεταχείριση. Δηλαδή θα σας «τη φυλάνε» για οτιδήποτε τους έχει πειράξει χωρίς να λένε τίποτα, ενώ μέσα τους βράζουν κάθε φορά που επαναλαμβάνεται ότι τους πονάει και τους θυμώνει. Όταν συμβεί η έκρηξη, θα είναι σαν ατομικό μανιτάρι και δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε.

Αυτά που τους εξοργίζουν είναι η κακή συμπεριφορά, η παράβαση των κανόνων, και το χειρότερο, αν δεν τους εκτιμήσετε ή θεωρήσετε δεδομένους τους ίδιους, την προσφορά τους και την καλή τους την καρδιά. Πληγώνονται πάρα πολύ, δεν αντέχουν την αχαριστία, την αγένεια, την πίεση και τον εξαναγκασμό. Πολλές φορές μπορεί να γίνονται εύθικτοι, ακόμα και με πράγματα που δεν θα έπρεπε να παίρνουν προσωπικά. Για παράδειγμα, τη ματαίωση μιας εξόδου λόγω φόρτου εργασίας ή αν ο σύντροφος τους είναι εκνευρισμένος με κάτι άλλο και τους φέρεται λίγο κοφτά και απότομα. Αυτό συμβαίνει διότι για τους ίδιους η σχέση έχει πάντα προτεραιότητα και αυτό περιμένουν να κάνει και το ταίρι τους. Είναι συνήθως το πιο πιστό ζώδιο, αντέχει στα ζόρια και διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα και δύναμη στο σώμα, αλλά και τον χαρακτήρα του. Κατά βάθος είναι λίγο πεσιμιστές και η ανάγκη τους να νιώθουν ασφαλείς μπορεί να τους δημιουργεί την τάση να είναι παραπάνω ελεγκτικοί με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω τους. Οι ίδιοι πρέπει να μάθουν να είναι λίγο πιο ευέλικτοι, λιγότερο πεισματάρηδες και οι γύρω τους πρέπει να δείχνουν κατανόηση ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Ο άντρας Ταύρος

Η ήρεμη, φιλική φύση του κερδίζει τον σεβασμό στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του. Έχει την αίσθηση του καθήκοντος και προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεται δύστροπος και δεσποτικός όταν πληγώνεται και όταν θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο των πραγμάτων. Είναι φλογερός εραστής. Παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του συζύγου και του πατέρα και μπορεί να είναι λίγο άκαμπτος στις απόψεις του όσον αφορά τους κανόνες και τις επιθυμίες του. Είναι λίγο πεισματάρης και θέλει να του δείχνουν προσοχή και φροντίδα. Αγαπά την οικονομική σταθερότητα και προσπαθεί να εξασφαλίσει τους αγαπημένους του.

Η γυναίκα Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος είναι μία γυναίκα γεμάτη χάρη και καλαισθησία. Είναι ευχάριστη, αγαπά τη διασκέδαση, θέλει να προσφέρει και να δέχεται περιποιήσεις. Είναι πρακτική, έχει αίσθηση της οικονομίας και διαχειρίζεται περίφημα τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Αν θέλει να κάνει μία ακριβή αγορά, μπορεί να πείσει το ταίρι της ότι τους είναι απαραίτητη. Καμιά φορά δεν παραδέχεται τα λάθη της, αλλά είναι γενικά ευθύς και ανοιχτός τύπος. Είναι καλή φίλη, συνεπής και απολαμβάνει τα δώρα, τα γλυκά και το καλό φαγητό. Από νωρίς, φροντίζει να έχουν τα παιδιά της το αίσθημα της ασφάλειας με τη διαρκή της παρουσία και επίβλεψη.