Black Friday: Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις εποχές προσφορών και εκπτώσεων και πόσο καλά μπορούν να συμβουλέψουν και τους άλλους;

Black Friday: Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις εποχές προσφορών και εκπτώσεων και πόσο καλά μπορούν να συμβουλέψουν και τους άλλους;

Black Friday: Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις εποχές προσφορών και εκπτώσεων και πόσο καλά μπορούν να συμβουλέψουν και τους άλλους;

Οι αγοραστικές συνήθειες κάθε ζωδίου είναι διαφορετικές και βρίσκονται σε μια συνάρτηση με τα ενδιαφέροντα και την ιδιοσυγκρασία του. Στο όλο μίγμα έρχεται να προστεθεί και το πώς το καθένα τείνει να μοιράζεται αυτήν την εμπειρία με κάποιον άλλον. Ανάλογα με το ζώδιο αλλά και τη Σελήνη να παίζει τον ρόλο της στο αγοραστικό του προφίλ, όλοι έχουν τον τρόπο τους να συμβάλλουν.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη πατήστε εδώ.

Ήλιος ή Σελήνη στον Κριό

Ο Κριός έχει να κάνει με την ταχύτητα και μπορεί να ξημεροβραδιάζεται στον υπολογιστή ώστε να είναι πρώτος που θα εντοπίσει, θα αγοράσει και θα προτείνει την καλύτερη προσφορά. Συνήθως του αρέσουν το πιο καινούρια, τα πιο γρήγορα και τα πιο δυνατά μηχανήματα, αλλά και οτιδήποτε δει και τον ενθουσιάσει πολύ από κάθε είδος. Επίσης του αρέσουν όλα τα νέα gadget που κυκλοφορούν στην αγορά. Όντας ριψοκίνδυνοι αλλά και παρορμητικοί, οι Κριοί θα δοκιμάσουν ό,τι τους ενθουσιάζει επειδή μόνο με την εμπειρία μαθαίνουν και επειδή τους αρέσει να είναι πρώτοι. Με την τεχνολογία τα πάνε καλά, γιατί και οι δύο κινούνται εξίσου γρήγορα. Οι Κριοί τείνουν να ξεπερνούν γρήγορα τις παλιότερες αγορές τους, γι’ αυτό και ενημερώνονται συνεχώς για να πάνε στην επόμενη πρόκληση, αλλά δεν ξεμένουν από λίστες επιθυμιών γιατί η αγορά έχει τόση πληθώρα προϊόντων διαρκώς που αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα δρόμου. Οπότε αν θέλετε το πιο πρόσφατο μοντέλο σε ένα προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να φτάσει γρήγορα στα χέρια σας, τότε ένας Κριός ή κάποιος που έχει Σελήνη στον Κριό θα είναι το κλειδί για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Ήλιος ή Σελήνη στον Ταύρο

Με έναν Ταύρο στο πλευρό σας ή κάποιον που έχει τη Σελήνη του σε αυτό το ζώδιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεται για να κάνετε τις πιο όμορφες και αξιόπιστες αγορές, αρκεί να διαθέτετε ένα καλό πόσον. Οι Ταύροι λατρεύουν τα ψώνια και είναι πάρα πολύ καλοί σ’ αυτά. Συνήθως έρχονται διαβασμένοι και έχοντας κάνει έρευνα αγοράς, για να διασφαλίσουν ότι το αντικείμενο που θα επιλέξουν είναι στιβαρό, φτιαγμένο με γερά υλικά, είναι αισθητικά άρτιο και έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει για πολύ καιρό. Δεν θα πάνε στο πιο φτηνό εύκολα, αλλά η σχέση ποιότητας τιμής θα είναι μακροπρόθεσμα αποδοτική. Εκεί που δεν μπορούν να αντισταθούν είναι σε άλλες κατηγορίες αγορών που κεντρίζουν το αισθητήριο της ομορφιάς και τις αισθήσεις τους, όπως διακόσμηση, ένδυση, καλλυντικά και γκουρμέ φαγητά και ποτά που εύκολα τους αδειάζουν την κάρτα.

Ήλιος ή Σελήνη στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους διερευνητικά πνεύματα και προσαρμόσιμοι, και αυτό καθιστά πιο πιθανό να επιθυμούν να εξερευνήσουν και να θέλουν να αποκτήσουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας gadgets και τις πιο μοντέρνες συσκευές. Τους αρέσει να είναι πάντα ενημερωμένοι, κάτι που τους κάνει ενεργούς και πολύ χρήσιμους στις αγορές. Η έμφυτη προσαρμοστικότητα τους επιτρέπει να εξερευνούν διάφορα πεδία, να έχουν ψάξει πολύ και να έχουν δοκιμάσει πολλά. Οι Δίδυμοι είναι εκείνοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θέλουν όσο τίποτα να κοινωνικοποιούνται, επομένως δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι είναι ειδήμονες για όλα εκείνα τα μέσα της τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται κυρίως μέσω του Διαδικτύου.

Ήλιος ή Σελήνη στον Καρκίνο

Οι Καρκίνοι και όσοι έχουν τη Σελήνη τους στον Καρκίνο είναι επιφυλακτικοί και σπιτικοί. Συνήθως γι’ αυτό αγοράζουν με σύνεση ό,τι τους λείπει και τα βασικά και αναγκαία. Κάνουν καλή χρήση αυτών που έχουν, και τους είναι δύσκολο να πετάξουν οτιδήποτε. Έτσι, θα κάνουν σωστές εκτιμήσεις για το πού και πόσο θα ξοδέψουν για κάτι. Ο Καρκίνος αγαπάει την τεχνολογία κυρίως αυτή που τον ταξιδεύει νοερά, όπως εικόνα και ήχο, και ως μέσον για να αποθηκεύει τις αναμνήσεις του. Λατρεύει επίσης να αγοράζει πράγματα που κάνουν το σπίτι του να φαίνεται όμορφο, ζεστό και περιποιημένο. Οι Καρκίνοι θέλουν οι φωλιές τους να είναι τέλειες, γι’ αυτό ένας άνετος καναπές, σεντόνια, ωραίος φωτισμός ή και μια ηλεκτρική κουζίνα είναι μερικά συχνά πράγματα στη λίστα με τα ψώνια τους. Καθώς είναι συνήθως καλοί μάγειρες, είδη όπως ένα σετ από μαγειρικά σκεύη, μια νέα προσθήκη σε γυαλικά και πιάτα είναι αγαπημένοι τρόποι που θέλουν να επενδύουν σε αγορές.

Ήλιος ή Σελήνη στον Λέοντα

Ο Λέοντας και όποιος έχει Σελήνη σε αυτό το ζώδιο είναι σταθερή αξία στα ψώνια και παραμένει ο καλύτερος συνεργάτης για οποιαδήποτε μοντέρνα και κομψή αγορά κάθε κατηγορίας. Γενικά πάντα ψάχνουν για κάτι που να κάνει τη διαφορά ή μία δήλωση, κάτι που να είναι ασυνήθιστο και συνάμα εκθαμβωτικό. Οι Λέοντες κάνουν τους άλλους να νιώθουν ότι τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια τους, αν και αυτό δεν ισχύει πάντα. Είναι ότι ξέρουν πώς να ξοδεύουν και να επενδύσουν στις αγορές επιλέγοντας με ιδιαίτερο γούστο. Ακόμα κι αν ξοδέψουν υπερβολικά, τα χρήματα θα τοποθετηθούν για αγαπημένα πρόσωπα, καθώς είναι ζωτικής σημασίας μέσω δώρων να δείχνουν την αγάπη τους δίνοντας στα αγαπημένους ό,τι καλύτερο μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα.

Ήλιος ή Σελήνη στην Παρθένο

Ένας Παρθένος και όποιος έχει τη Σελήνη του στην Παρθένο είναι πολύ οργανωμένος και πρακτικός, και πάντα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήστε χρήματα με διάφορους τρόπους καθώς δεν είναι παρορμητικός αγοραστής. Είναι τόσο προσεκτικός με τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα όλων των κριτικών, που απλά δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Σπάνια ξοδεύει σε ακριβά αντικείμενα και μπορεί εύκολα να συστήσει μία πιο οικονομική βερσιόν που κάνει την ίδια δουλειά. Είναι πολύ ενημερωμένος για τις καλύτερες προσφορές σε ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό, γιατί ένα από τα αγαπημένα του χόμπι είναι να ερευνά διεξοδικά τα τεχνολογικά gadget. Επιπλέον, η πρακτική φύση ενός Παρθένου μπορεί να εκτιμήσει την τεχνολογία που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την οργάνωση στην εργασία. Σε αυτά τα ζώδια της γης αρέσει επίσης να συναναστρέφονται άτομα με ομοϊδεάτες κι έτσι να έχουν πολλές πληροφορίες στη διάθεσή σας εκεί που τις χρειάζεστε.

Ήλιος ή Σελήνη στον Ζυγό

Ο Ζυγός και όποιος έχει τη Σελήνη του στον Ζυγό πιστεύει ακράδαντα στο ρητό που λέει ότι «στη ζωή δεν είναι τα απαραίτητα αυτά που την κάνουν απολαυστική» και ψωνίζει αναλόγως. Δυσκολεύονται να πουν όχι σε ανθρώπους και σε αγορές. Έχουν συνήθως μια επιθυμία να ευχαριστούν τους άλλους γενικά, και τον εαυτό τους ειδικά, στα ψώνια. Συνηθίζουν να αγοράζουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πραγματικά, αλλά τους γοητεύουν και τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα. Παρά την επιθυμία να ξοδέψουν σαν να μην υπάρχει αύριο, οι Ζυγοί αποφεύγουν να αγοράζουν πράγματα με πιστωτική, γιατί ξέρουν την αδυναμία τους. Ελκύονται από την ομορφιά και έχουν ικανότητα να βοηθήσουν στη δημιουργίας πολυτελών και αρμονικών σετ ρούχων, καλλυντικών, αρωμάτων αλλά και ειδών σπιτιού. Οι Ζυγοί εκτιμούν την υψηλή μόδα, την κομψή διακόσμηση και τις εκλεπτυσμένες αγορές. Προσπαθούν να περιβάλλουν τον εαυτό τους και τους άλλους με ομορφιά και πολυτέλεια που αντιστοιχεί με την αίσθηση της αρμονίας που βγαίνει από μέσα τους.

Ήλιος ή Σελήνη στον Σκορπιό

Ο Σκορπιός και όποιος έχει τη Σελήνη του σε αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι τόσο παθιασμένος με κάποια είδη αγορών όσο είναι και γενικότερα ως άνθρωπος, γι’ αυτό είναι υπέροχος σύντροφος για ψώνια αν τον ενδιαφέρει φυσικά το αντικείμενο. Μπορεί να ερευνά τις τιμές σε μια ήσυχη αναζήτηση στον υπολογιστή, και να περιμένει υπομονετικά την ώρα των προσφορών για να κάνει την κίνηση του. Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο έχουν έλξη για το μυστήριο και τη σοφιστικέ αποπλάνηση της πολυτέλειας. Ελκύονται από τους κρυμμένους θησαυρούς και τις μυστηριώδεις απολαύσεις που έχει να προσφέρει αυτός ο κόσμος. Οι Σκορπιοί αναζητούν αποκλειστικές εμπειρίες και ελκύονται από μάρκες πολυτελείας με μια νότα μυστηρίου και ίντριγκας. Επειδή οι Σκορπιοί έχουν και μία τάση στην εμμονή, μπορεί να εθιστούν στην τεχνολογία και τον κόσμο της πολύ εύκολα, ειδικά επειδή λειτουργεί διαδραστικά με πολλές από τις επιθυμίες τους. Απολαμβάνουν τη συγκίνηση να επιδοθούν σε πολυτελείς, σαγηνευτικές αλλά ταυτόχρονα και οικονομικές αγορές, ώστε να έχουν μια γεύση με τους δικούς τους όρους από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή.

Ήλιος ή Σελήνη στον Τοξότη

Εάν ένας Τοξότης ή κάποιος που έχει τη Σελήνη του στον Τοξότη σας συμπαθεί και του αρέσετε, δεν τον πειράζει να κάνετε ταξίδι ως την άλλη άκρη της πόλης για να ελέγξετε την αγορά που του αναφέρατε. Το πιο πιθανό είναι να μιλάει με άλλους φίλους του σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, σε μια προσπάθεια να τσιμπήσει πληροφορίες και απόψεις επί του θέματος και τα καταφέρνει πάντα πολύ καλά. Αυτό γίνεται γιατί θέλουν να μάθουν τα πάντα αλλά και να επιταχύνουν τη διαδικασία των αγορών όσο είναι δυνατόν. Οι Τοξότες είναι συνώνυμοι με την ταχύτητα. Σίγουρα θα μπαινοβγαίνουν από sites και διαφορετικά καταστήματα με την ταχύτητα του φωτός για να τελειώσετε γρήγορα. Είδη τεχνολογίας, ταξίδια και εισαγόμενα είδη απευθύνονται στη σφαίρα των ενδιαφερόντων τους. Κάθε τι που εκπέμπει μια αίσθηση κουλτούρας, περιπέτειας και είναι κοσμοπολίτικο χτυπάει τους Τοξότες. Αν και είναι καλοί και έξυπνοι αγοραστές, δεν είναι πάντα υπομονετικοί στα ψώνια. Μόλις τσεκάρουν αυτά που πρέπει στη λίστα αγορών, τείνουν να γίνονται ανήσυχοι και ανυπόμονοι. Συνήθως έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν.

Ήλιος ή Σελήνη στον Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι και όσοι έχουν τη Σελήνη τους στον Αιγόκερω είναι γνωστοί για την πρακτικότητα και την αποφασιστικότητά τους να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν. Διαθέτουν γνώση και εμπειρία σε πολλά πράγματα. Στη σφαίρα των αγορών, του εμπορίου, της τεχνολογίας και των ηλεκτρικών, η σοφία και η συμβολή τους αποδεικνύονται ανεκτίμητες. Οι Αιγόκεροι υπολογίζουν τα χρήματα και είναι από τα πιο αυστηρά ζώδια, οπότε φυσικά μια αγορά είναι πραγματικά καλή όταν την προτείνουν. Αυτό το ζώδιο θέλει να βεβαιωθεί ότι θα πετύχετε την καλύτερη σχέση τιμής, ποιότητας και αντοχής για τα χρήματα σας. Επίσης θα εξετάσουν κυρίως όλες τις αγαπημένες, επώνυμες μάρκες που εμπιστεύονται. Διαθέτουν την πειθαρχία και την υπομονή να περιμένουν την καλύτερη προσφορά, αλλά ίσως όχι για να σας συνοδεύουν στα μαγαζιά, ιδίως αν δοκιμάζετε αρκετά πράγματα. Οι Αιγόκεροι ελκύονται από επώνυμες μάρκες, πολυτελή αντικείμενα που έχουν διαχρονική και κλασική αισθητική και αξία. Τους αρέσει να απολαμβάνουν τα καλύτερα του είδους, και προσπαθούν να περιβάλλουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους με ποιότητα.

Ήλιος ή Σελήνη στον Υδροχόο

Οι Υδροχόοι και η εποχή του Υδροχόου έχει να κάνει με την τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό και την επικοινωνία. Έτσι, οι εκπρόσωποι του ζωδίου και όσοι έχουν τη Σελήνη τους στον Υδροχόο είναι εντελώς βυθισμένοι σε αυτόν τον κόσμο. Κάνουν τα πάντα online και τα κάνουν πριν από όλους. Η περιέργειά τους και οι πνευματικές τους αναζητήσεις τούς οδηγούν συχνά στο να είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για όλες τις σχετικές εξελίξεις. Αυτοί οι λάτρεις της τεχνολογίας προσαρμόζονται επίσης εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι συνήθως κολλημένοι με κάποιες συγκεκριμένες μάρκες, αλλά είναι έτοιμοι να ψαχτούν με διάφορα καινοτόμα είδη που έχουν νέες δυνατότητες. Οι Υδροχόοι είναι πάντα οι πρώτοι άνθρωποι που βρίσκουν κάθε προσφορά που μπορεί να φανταστεί κανείς on line και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι επίσης καλοί με τον προϋπολογισμό αγορών, κάτι που δεν είναι παράξενο γιατί τους αρέσει να περιμένουν και να σκέφτονται το καθετί πριν κάνουν την κίνηση τους. Το μεγαλύτερο σπάσιμο για τους Υδροχόους, τις μέρες προσφορών, είναι να γίνει κάποια διακοπή ρεύματος.

Ήλιος ή Σελήνη στους Ιχθύς

Αν θέλετε να μάθετε αν η αγαπημένη επωνυμία σας πραγματοποιεί εκπτώσεις και σε τι ποσοστό, ο πάντα πρόθυμος να σας συνοδεύσει σε κάθε είδους αγοραστική εξόρμηση φίλος σας Ιχθύς είναι το άτομο που πρέπει να απευθυνθείτε. Όσοι εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο ή έχουν τη Σελήνη τους στους Ιχθύς παρακολουθούν κάθε είδους πωλήσεις είτε πρόκειται για ομορφιά, ρούχα, διακόσμηση σπιτιού ή τεχνολογία και συσκευές. Τους αρέσει να ψωνίζουν και είναι κατά καιρούς οριακά shopaholics. Οι Ιχθύες έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Τείνουν να ψωνίζουν αντικείμενα που κεντρίζουν τη φαντασία τους και θα τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, όπως ηλεκτρονικά gadgets, μακιγιάζ, υφάσματα, χρώματα, πινέλα και καμβάδες. Αλλά κανένας τομέας αγορών και ευκαιριών δεν τους αφήνει ασυγκίνητους, ακόμη κι αν είναι παιχνίδια για τα παιδιά των φίλων τους. Οι Ιχθύες λατρεύουν επίσης να ψωνίζουν καλλυντικά και είδη που θα τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν, όπως εξωτικά σαπούνια, βόμβες μπάνιου και αρωματικά κεριά, χωρίς να αρνούνται όμως ούτε τη γοητεία των πιο μοντέρνων led.