Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν έντονες πιέσεις με τον Άρη στον Τοξότη από 24/11/2023 – 04/01/2024

Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν έντονες πιέσεις με τον Άρη στον Τοξότη από 04/11/2023 - 04/01/2024

Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν έντονες πιέσεις με τον Άρη στον Τοξότη από 24/11/2023 – 04/01/2024

Ο Άρης αποχωρεί από τον εσωστρεφή Σκορπιό και εισέρχεται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου 2023 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 04 Ιανουαρίου 2024. Όσο ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό μάς κυβερνούσαν τα συναισθήματά μας, οι φοβίες μας και ίσως πιέζαμε τα πράγματα στα άκρα. Το διάστημα που θα βρίσκεται στον πύρινο Τοξότη θα αναζητάμε τη χαρά, την περιπέτεια, θα κυνηγάμε τους στόχους και τα όνειρά μας και οι πράξεις θα υποκινούνται από τα ιδανικά μας. Θα λέμε τη γνώμη μας με μεγαλύτερη ευκολία και ίσως με σκληρή ειλικρίνεια και θα έχουμε πάθος για το μέλλον. Ο ορμητικός και διεκδικητικός Άρης είναι αρκετά αισιόδοξος και φιλόδοξος στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, να ταξιδέψουμε και να ρουφήξουμε όλη τη γνώση, να κοιτάξουμε πέρα από περιορισμούς και όρια, και να ρισκάρουμε.

Ο Άρης στον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι θετικός, αισιόδοξος και ικανός να βλέπει μακριά, εκεί που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι. Δεν έχει μόνο όραμα, αλλά έχει και την ορμή να μετατρέψει αυτό το όραμα σε πραγματικότητα. Δεν τον σταματούν τα προβλήματα και τα εμπόδια, αφού θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει στον στόχο του. Βέβαια, αυτή η παρόρμηση και η ευκολία με την οποία μπορεί να παίρνει ρίσκα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα, αλλά το πάθος του δεν σβήνει ποτέ. Ο Τοξότης αναζητά τη βαθιά γνώση και την αλήθεια και δίνει αγώνες για να πάρει απαντήσεις. Φιλοσοφεί τη ζωή και δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει επιχειρήματα, αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ ισχυρογνώμων υπερασπιζόμενος μέχρι τελευταίας ρανίδας τις ιδέες και τις απόψεις του. Πολλές φορές είναι ο Άρης του φανατικού που δημιουργεί πόλωση με τις αιρετικές ιδέες του και έχει σχέση με τη θρησκεία και τον φονταμενταλισμό. Γι’ αυτό και μπορεί να φέρει έντονες και εκρηκτικές καταστάσεις τώρα που το Μεσανατολικό βρίσκεται σε κρίση και οι φανατικοί και από τις δύο πλευρές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Η ενέργεια του Άρη από τον Τοξότη πρέπει να βρει το σωστό κανάλι για να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλές και ετερόκλητες πλευρές και να αφήνει τα πράγματα στη μέση χωρίς να τα ολοκληρώνει.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Τοξότη

Οι άνθρωποι που έχουν γενέθλιο Άρη στον Τοξότη είναι ανήσυχα πνεύματα και αρέσκονται στην περιπέτεια και στην εξερεύνηση. Είναι αεικίνητοι και θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Η ενέργεια τους είναι τεράστια, δεν ξεκουράζονται σχεδόν ποτέ και έχουν απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είναι διασκεδαστικοί, αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι και πάντα έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια. Καθοδηγούνται από τις πεποιθήσεις και τις αξίες τους και παλεύουν να αποκτήσουν γνώση και σοφία.

Αν δεν ξέρετε τον γενέθλιο Άρη σας πατήστε εδώ.

Οι σημαντικές όψεις του Άρη από τον Τοξότη

Στις 25/11/2023 ο Άρης από τον Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπορεί να αισθανθούμε πίεση που θα μας φέρει στα όρια μας και να προκύψουν ξεσπάσματα και εντάσεις. Επίσης, τα αποθέματα των αντοχών θα στερέψουν και θα υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας στους περιορισμούς, οι οποίοι ενδεχομένως να αυξηθούν. Η κούραση και οι απογοητεύσεις θα κυριαρχούν στην ημέρα, όπως και τα νεύρα και το άγχος. Οι ανασφάλειες θα μας κυριεύσουν, το στρες θα αυξηθεί και όλο αυτό θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και ατυχήματα. Όλοι θα είναι στα κόκκινα, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Στις 28/12/2023 έχουμε τη σύνοδο Ερμή-Άρη και γινόμαστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Ο Άρης θα πυροδοτεί την κατάσταση και οι συζητήσεις θα παίρνουν φωτιά. Μπορεί να πούμε ή να ακούσουμε λόγια βαριά, δεν θα δεχόμαστε καμία αντίρρηση και δεν θα παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Θα προτιμάμε να ακούμε τη γνώμη των ατόμων που συμφωνούν μαζί μας έστω και αν το κάνουν με ανειλικρίνεια, και θα αδικούμε όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική μας. Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται ψυχικά ανώτεροι από τους άλλους και να το δείχνουν με υπεροψία. Θα είμαστε βιαστικοί στην κρίση μας, θα διακόπτουμε τους συνομιλητές μας και θα επιμένουμε στις απόψεις μας χωρίς να ακούμε τους άλλους. Δύσκολα θα ανεχόμαστε την απόρριψη και θα τα παίρνουμε όλα προσωπικά. Επίσης, μπορεί να νιώθουμε κόπωση. Όσοι επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη μπορεί να έχουν τρομερό επικοινωνιακό ταλέντο και πειθώ. Επειδή αυτή η όψη επηρεάζει τόσο την επικοινωνία όσο και τις μετακινήσεις μας και πέφτει τις ημέρες των εορτών που πολλοί ταξιδεύουν και έρχονται σε επαφή με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, καλό είναι να προσέχουμε πολύ τόσο τις συζητήσεις μας όσο και τις μετακινήσεις μας. Αν ταξιδεύετε να είστε πολύ προσεκτικοί και ανεκτικοί σε τυχόν καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά και ατυχήματα.

Στις 29/12/2023 έρχεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που ναι μεν θα ισχυροποιήσει την έμπνευση και τη φαντασία μας, αλλά θα βλέπουμε «φαντάσματα», θα βασιλεύει το ψέμα, οι απατεωνιές και οι ψευδείς ειδήσεις. Ίσως αποκαλυφθούν σκάνδαλα, αλλά όλα θα είναι μέσα σε ένα πέπλο σύγχυσης. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες και δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή.

Η επιρροή του Άρη στα δεκαήμερα των ζωδίων

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη η επιρροή θα «ακουμπά» και τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχτεί την επιρροή του Άρη από τις 24/11/2023 έως τις 07/12/2023. Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 08/12/2023 έως τις 21/12/2023 και το τρίτο δεκαήμερο από τις 22/12/2023 έως τις 04/01/2024.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Άρη στον Τοξότη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Τοξότη και θα πυροδοτεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα αισθάνεστε ότι οι άλλοι έχουν το βασικό πρόσταγμα στη ζωή σας και ότι εσείς θα εκτελείτε «εντολές», αφού θα πρέπει να εξυπηρετείτε τις δικές τους ανάγκες. Είτε ο σύντροφος σας είτε οι συνεργάτες σας θα σας πιέζουν, θα έχουν πολλές απαιτήσεις και θα σας ανταγωνίζονται κι εσείς θα νιώθετε ότι είστε με την πλάτη στον τοίχο και θα φτάσετε στα όρια σας. Επειδή θα μαζεύετε την οργή σας και θα έχετε εγκλωβισμένο θυμό, μπορεί να ξεσπάσετε και σε λάθος άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα και να χαλάσετε σχέσεις που σας είναι σημαντικές. Προσέξτε λοιπόν τις μάχες που θα δώσετε είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι στις απόψεις σας και πιο ευγενείς στον τρόπο που εκφράζεστε. Ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας θα ήταν πιο φρόνιμο να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική προσέγγιση με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας και να μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις. Βέβαια με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να προκύψουν και νέες συνεργασίες ή προτάσεις που θα ανεβάσουν και την αυτοεκτίμηση σας, ή μπορεί να υιοθετήσετε μια πιο επιθετική πολιτική για να λύσετε προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Ακόμη, θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να ζήσετε στιγμές πάθους. Όμως, αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην εμπλακείτε σε παράνομους δεσμούς και εξωσυζυγικές σχέσεις, διότι μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Φροντίστε επίσης την υγεία σας και να προσέχετε όταν ταξιδεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη δεν θεωρείται και η πιο εύκολη για εσάς, διότι δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές με τους γύρω σας. Ο φιλοπόλεμος πλανήτης θα επηρεάζει τον 4ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας, και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 που θα βρίσκεται στον Τοξότη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που αφορά και το διάστημα των εορτών, θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς, ή μπορεί και να ετοιμάζεστε να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη ή να δεχτείτε επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα. Όμως επειδή όλα θα σας φταίνε και θα γκρινιάζετε με το παραμικρό μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις είτε με συγγενείς είτε με τον σύντροφό σας και τελικά, αντί να περάσετε καλά, να τσακωθείτε. Προσπαθήστε να περιορίσετε λίγο το κακό συνήθειο που έχετε να κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα, για να μην έχετε αντιδράσεις και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτή η διέλευση δείχνει και τεράστια κινητικότητα εκεί που μένετε και αυτό μπορεί να σημαίνει αγορά σπιτιού, μετακόμιση, ανακαίνιση, ή προβλήματα με τους γονείς και καβγάδες για κληρονομικά θέματα. Στην καριέρα σας καλείστε να βελτιώσετε τις ιδέες σας, να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να χτίσετε νέες στρατηγικές για να ξεκινήσετε καινούριους στόχους. Όμως όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και σύστημα και χωρίς να λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι ήταν καλό να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε στήριξη από τους άλλους. Τα θέματα της υγείας χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό καλύτερα να λάβετε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο σας και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα έχετε γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, θα τρέχετε συνεχώς για όλους και για όλα και πολλές φορές δεν θα σας φτάνει το 24ωρο για να προλάβετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 θα είναι μια περίοδος με μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να λάμψετε. Ίσως δεχτείτε τη βοήθεια συναδέλφων ή ατόμων που βρίσκονται κοντά σας και σας εκτιμούν για να λυθούν πιο εύκολα ό,τι προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και σας καθυστερούσαν από την επίτευξη των στόχων σας. Οι νέες προσπάθειες μπορεί να έχουν επιτυχία, οπότε μην φοβηθείτε να βάλετε τις βάσεις για το όραμα σας. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένες και θα μπορείτε να διαπραγματεύεστε με επιτυχία και προς όφελος σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ετοιμάσετε τους μακροπρόθεσμους προϋπολογισμούς και τα οικονομικά σας σχέδια και να κινηθείτε για να αποκτήσετε καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές. Όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, διότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς αλλά όχι τους απερίσκεπτους, γι’ αυτό μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και ρίσκα λόγω του ενθουσιασμού σας. Επίσης, επειδή θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ορμή, προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό και την επιθετικότητά σας. Μη νομίζετε ότι εσείς θα βαράτε το ντέφι και οι άλλοι θα χορεύουν επειδή το θέλετε εσείς, χρειάζεται και διπλωματία. Αν θέλετε να γίνονται όλα με τον τρόπο σας και δεν είστε υποχωρητικοί, το μόνο που θα καταφέρετε τελικά είναι να έχετε τσακωμούς και εντάσεις και όχι το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα είναι μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από βιασύνη. Επίσης, προσέξτε τις σχέσεις με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους, διότι μπορεί κάποιος να σας φέρει στα όρια σας με την περίεργη συμπεριφορά του.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024, δηλαδή το διάστημα που ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της πρωτοβουλίας, του ρίσκου, θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, θα δώσετε τον αγώνα σας για να αναγνωριστείτε. Ο Άρης από τον Τοξότη επηρεάζει ό,τι αφορά την καριέρα, τη φήμη και τη δημόσια εικόνα σας και όπως καταλαβαίνετε τα επαγγελματικά σας πλάνα γίνονται προτεραιότητα και η αγωνία σας αυξάνεται κατακόρυφα. Θα είναι ένα διάστημα που θα έχετε δύναμη, ενέργεια, φιλοδοξία και ενθουσιασμό για να κινητοποιηθείτε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια, να δουλέψετε σκληρά, διότι όσο πιο πολύ κουραστείτε τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείξετε τις ικανότητές σας, τις ιδέες σας και να εκτιμηθούν οι κόποι σας από τους συνεργάτες σας. Επειδή όμως η πίεση θα είναι τεράστια και θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός και ίσως κάποιοι σας στήνουν παγίδες για να βλάψουν τη φήμη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα λόγια σας όσο στις πράξεις και στα νευρά σας. Μην παραγκωνίζετε τις ανάγκες των άλλων, μην είστε αναιδείς και θρασείς και αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Η ευγένεια και η διπλωματία μπορεί να μην εκτονώνει τον θυμό, όμως σώζει καριέρες, οπότε προσπαθήστε να μην κοντράρεστε πολύ, αλλά να συμπλέετε με όμορφο και συνετό τρόπο και αφήστε τους άλλους να εκτεθούν από μόνοι τους. Μπορεί να δεχτείτε νέες προτάσεις, να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή να αποφασίσετε αλλαγές στις οικονομικές επενδύσεις σας που να σας αποφέρουν απροσδόκητα κέρδη. Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσουμε την πίεση και το άγχος που θα έχετε στα επαγγελματικά και την έλλειψη χρόνου, η διάθεση σας θα είναι θετική και χαρούμενη και θα περάσετε όμορφες προσωπικές στιγμές. Όμως επειδή θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχολογικά θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας.