Κρόνος στους 12 οίκους

Κρόνος στους 12 οίκους

Κρόνος στους 12 οίκους

Για να βρείτε σε ποιον οίκο έχετε τον Κρόνο στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Η θέση του πλανήτη Κρόνου στον αστρολογικό χάρτη σε κάθε έναν από τους 12 οίκους δείχνει ποιον τομέα στη ζωή μας παίρνουμε εξαιρετικά σοβαρά. Ποιος τομέας μερικές φορές μας φαίνεται και σαν βάρος, διότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα, απογοητεύσεις ή καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με τα αιτήματα του κάθε οίκου. Είναι ο τομέας που μπορεί να μας δώσει τα πιο πολλά μαθήματα και εμπειρίες στη ζωή μας και που μας παρέχει κίνητρο για να προσπαθούμε συνεχώς και να βελτιωνόμαστε. Είναι ακόμη ένας τομέας που μπορεί να μην έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση αρχικά, άρα θα πρέπει να την καλλιεργήσουμε, ή να νιώθουμε ενοχικά. Από την άλλη, ακόμη κι αν μας πάρει μια ολόκληρη ζωή για να τα καταφέρουμε στον τομέα αυτό, μπορεί να έχουμε την αποφασιστικότητα και τα κίνητρα για να έχουμε σταθερή και μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Κρόνος στον 1ο οίκο

Είστε άνθρωποι συγκρατημένοι και ψύχραιμοι σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να φαίνεστε αποστασιοποιημένοι και ψυχροί στους άλλους. Παίρνετε πολύ σοβαρά τις υποχρεώσεις σας και δεν διστάζετε να δουλέψετε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Έχετε πειθαρχία και αυτοέλεγχο και τα άτομα γύρω σας ξέρουν πως είστε αξιόπιστοι και μπορούν να βασιστούν επάνω σας χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορεί να μην είστε ενθουσιώδεις και θερμοί όταν αλληλεπιδράτε με τους άλλους, αλλά αυτοί που σας γνωρίζουν ξέρουν πως όσα εκφράζετε είναι αληθινά και δεν προσποιείστε. Είστε πολύ αυστηροί στην κρίση σας και προσπαθείτε να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά, χωρίς συναισθηματισμούς. Δεν σας αρέσουν οι μισοτελειωμένες καταστάσεις και οι πρόχειρες δουλειές και θέλετε να είστε παραγωγικοί σε ό,τι κάνετε. Έχετε φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, αλλά από την άλλη δυσκολεύεστε να ανταγωνιστείτε ή να αναλάβετε εύκολα πρωτοβουλίες. Πολλές φορές μπορεί να νιώθετε πως η δράση σας γίνεται μετ’ εμποδίων ή ότι πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Επιδιώκετε τη σταθερότητα και γι’ αυτό θέλετε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες με γερές βάσεις και προοπτική. Δυσκολεύεστε να κάνετε νέα ξεκινήματα χωρίς να έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, κάτι που μπορεί να σας στερήσει τις ευκαιρίες που απαιτούν αυθορμητισμό.

Κρόνος στον 2ο οίκο

Εργάζεστε σκληρά και ακούραστα προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε την υλική ασφάλεια που χρειάζεστε. Είστε πραγματιστές, σοβαροί και διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σας. Τα υλικά αγαθά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά υπάρχουν στιγμές που ξεχνάτε να απολαύσετε όσα με κόπο έχετε κατακτήσει και είστε επικεντρωμένοι στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Είναι σοφό να αποταμιεύετε χρήματα ώστε να νιώθετε ασφαλείς σε δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θα πρέπει να αγχώνεστε υπερβολικά για αυτό το ζήτημα. Ένα από τα ουσιώδη μαθήματα ζωής για εσάς είναι το να μάθετε να μοιράζεστε, καθώς αυτό θα σας κάνει πιο ήρεμους και θα σας φέρει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Είστε πολύ προσεκτικοί και συγκρατημένοι σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα και δεν συνηθίζετε να κάνετε αυθόρμητες αγορές, παράλογα έξοδα ή να παίρνετε ρίσκα. Όταν κατακτάτε κάτι, πρέπει πάση θυσία να το διατηρήσετε και αισθάνεστε ανασφάλεια όταν έχετε απώλειες. Γι’ αυτό έχετε την τάση να γίνεστε κτητικοί, ακόμα και με ανθρώπους κάποιες φορές. Είναι γεγονός ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ωστόσο, κάποιες φορές θα πρέπει να μάθετε απλώς να χαλαρώνετε καθώς δε μπορείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο και να αποδεχθείτε ότι και η απώλεια είναι μέσα στη ζωή.

Κρόνος στον 3ο οίκο

Έχετε αναλυτικό μυαλό και σκέφτεστε τα πάντα με ακρίβεια. Προκαλείτε εντύπωση με τα ποικίλα ενδιαφέροντα σας, τις γνώσεις σας και την ευφυΐα σας. Είστε εξαιρετικά παρατηρητικοί και έχετε την ικανότητα να βρίσκετε πρακτικές λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο, πολλές φορές έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας κατανοούν και σας παρεξηγούν ή ότι δυσκολεύεστε να μεταδώσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας και να μην συνεργάζεστε με τους άλλους. Είναι πιθανό να φαίνεστε απόμακροι ή ντροπαλοί όταν συναναστρέφεστε με κόσμο. Αποφεύγετε να εκφράσετε βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα, κυρίως επειδή νιώθετε πως ό,τι πείτε θα κατακριθεί. Έχετε έναν παραδοσιακό τρόπο σκέψης και προσέγγισης των καταστάσεων και δεν αποδέχεστε εύκολα ιδέες και θεωρίες, οι οποίες θεωρούνται προχωρημένες και αντισυμβατικές. Σας απωθούν οι επιφανειακές και οι χαλαρές συζητήσεις. Αντιθέτως, προτιμάτε πιο ουσιαστικά ζητήματα και είστε πολύ καλοί στην έρευνα ή στο να διαχειρίζεστε μυστικά και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η υπομονή, η σοβαρότητα και η ικανότητα να ακούτε τους άλλους, είναι τα μεγάλα σας όπλα όταν πρόκειται να φέρετε εις πέρας κάποιο σημαντικό έργο.

Κρόνος στον 4ο οίκο

Ενδιαφέρεστε πολύ για την οικογένεια και το σπίτι σας και κάνετε τα πάντα για να τα προστατέψετε. Είστε αρκετά συντηρητικοί και παραδοσιακοί και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν έχετε ένα σταθερό δίκτυο ανθρώπων και όταν νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τον τόπο σας και τις ρίζες σας και δύσκολα απομακρύνεστε από αυτά. Ωστόσο, πολύ συχνά φέρεστε απόμακρα και ψυχρά απέναντι στους οικείους σας. Διστάζετε να εμπλακείτε βαθιά συναισθηματικά με τους άλλους, διότι φοβάστε να εκφράσετε το τι αισθάνεστε και να δείξετε ευάλωτοι. Αποφεύγετε να αποκτήσετε οικειότητα και αμύνεστε, ίσως επειδή έχετε βιώσει την εγκατάλειψη και την απόρριψη σε μικρότερη ηλικία. Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σας γεμίζουν με υποχρεώσεις και ευθύνες σε κάποιες φάσεις της ζωής σας και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τις όμορφες στιγμές. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις εμπειρίες έχετε μάθει να είστε υπεύθυνα και αξιόπιστα άτομα. Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι αρκετά πολύπλοκος και δεν αποκλείεται να βασανίζεστε από ανασφάλειες και άγχη. Γι’ αυτό τον λόγο είναι σημαντικό ως ενήλικες να φτιάξετε ένα σπίτι και ένα οικογενειακό περιβάλλον ήρεμο, το οποίο θα λειτουργεί ως καταφύγιο για εσάς σε κρίσιμες στιγμές. Καλείστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε την πιο χαλαρή και διασκεδαστική πλευρά της ζωής.

Κρόνος στον 5ο οίκο

Έχετε την αίσθηση ότι δεν λαμβάνετε τόση αγάπη και αναγνώριση όση θα θέλατε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βγάζετε προς τα έξω τον πραγματικό σας εαυτό και να παρουσιάζεστε αμυντικοί. Πολλές φορές δείχνετε απόμακροι και δεν ανταποκρίνεστε θερμά σε εκδηλώσεις συμπάθειας και αγάπης, διότι δεν ξέρετε με ποιόν τρόπο να εκφράσετε όσα νιώθετε. Σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητα ή να διασκεδάσετε πραγματικά. Το μυαλό σας είναι στραμμένο περισσότερο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, παρά στην ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Μπορεί ακόμα να νιώθετε και τύψεις εάν παρασύρεστε και ξοδεύετε χρόνο σε χαλαρές και ευχάριστες δραστηριότητες. Είστε πολύ υπεύθυνα και ώριμα άτομα και δεν βρίσκετε νόημα στις έντονες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και έρωτα. Αγχώνεστε και γίνεστε νευρικοί όταν πρόκειται να αλληλεπιδράσετε και να βρεθείτε σε μέρη με πολύ κόσμο. Όλα αυτά μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας απομακρύνουν από τους ερωτικούς συντρόφους και τους φίλους σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε πολλά δημιουργικά ταλέντα, αλλά να διστάζετε να τα εκφράσετε και να μην ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε προς όφελος σας. Είστε προσγειωμένοι και μετριόφρονες και δεν επιδιώκετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ό,τι κάνετε να το κάνετε σωστά και με συνέπεια. Θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε και να κατανοήσετε ότι το να γίνετε πιο αυθόρμητοι θα σας ωφελήσει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Κρόνος στον 6ο οίκο

Είστε πολύ εργατικοί, πειθαρχημένοι και το παραμικρό λάθος που κάνετε το βλέπετε ως μάθημα για να γίνετε καλύτεροι και να διορθώσετε τις αδυναμίες σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να μην είναι το ιδανικό και να αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες μέσα σε αυτό σε κάποιες φάσεις της ζωής σας, είτε λόγω κάποιων συναδέλφων είτε λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που σας αναθέτουν. Γνωρίζουν ότι είστε αξιόπιστοι, πρακτικοί και ότι δίνετε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και γι’ αυτό σας εμπιστεύονται απόλυτα και σας αναθέτουν τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Έχετε υψηλό αίσθημα καθήκοντος και μπορείτε να είστε παραγωγικοί ακόμα και κάτω από πιεστικές συνθήκες. Σας αρέσει να βοηθάτε και να είστε χρήσιμοι στους άλλους και δεν μπορείτε να μένετε άπραγοι για πολύ ή να χαλαρώνετε υπερβολικά. Ωστόσο, όλη αυτή η υπερπροσπάθεια να είστε αλάνθαστοι και τέλειοι, έχει ως αποτέλεσμα να γεμίζετε με άγχος και εσωτερική ένταση. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα υγείας εάν δεν ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και εάν δεν πάψετε να αγχώνεστε και να ανησυχείτε για πράγματα ασήμαντα.

Κρόνος στον 7ο οίκο

Παίρνετε πολύ σοβαρά τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες και είστε πιστοί και αφοσιωμένοι σε αυτές. Είναι πιθανό να έλκετε συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας ή ώριμους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι φέρονται με συνέπεια και σοβαρότητα. Είστε πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοί με την επιλογή των ατόμων γύρω σας και δεν ενθουσιάζεστε εύκολα. Πολλές φορές, δυσκολεύεστε να έρθετε κοντά με τους άλλους και αισθάνεστε άβολα όταν αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα. Γι’ αυτό και έχετε λίγους και ποιοτικούς ανθρώπους δίπλα σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το σενάριο να παντρεύεστε ή να δεσμεύεστε με ένα άτομο ακόμα κι αν δεν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι σε βαθύτερο επίπεδο. Η ιδέα του γάμου και της σταθερής δέσμευσης σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και ολοκλήρωσης. Θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στις σχέσεις σας και στην αλληλεπίδραση σας με τους άλλους, όμως αυτά αποτελούν μαθήματα ζωής για εσάς και έτσι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Έχετε πολύ ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης και προσπαθείτε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στο πάρε-δώσε με τους άλλους και να μην αδικείται κάποιος. Καλείστε να περιλάβετε και το συναίσθημα ως κριτήριο στην επιλογή συντρόφου, πέρα από τη λογική, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε πραγματικά ολοκληρωμένοι.

Κρόνος στον 8ο οίκο

Είστε πειθαρχημένοι και καταστρώνετε πάντα ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης για να επιτύχετε τους στόχους σας. Έχετε υπομονή και επιμονή και θέλετε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Όσο προετοιμασμένοι κι αν είστε για κάθε ενδεχόμενο, δεν παύει να σας τρομάζει και να σας ξαφνιάζει η αλλαγή και η ιδέα την απώλειας. Ωστόσο, η ζωή σας αναγκάζει να έρθετε αντιμέτωποι με τέτοια ζητήματα και να συμβιβαστείτε, όσο δύσκολο κι αν είναι. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους και φοβάστε πολύ την προδοσία, γι’ αυτό και αποφεύγετε να έρθετε κοντά με τους άλλους και να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Έχετε την ανάγκη κατά καιρούς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας, να αφήνετε πίσω το παρελθόν οριστικά και να ξεκινάτε πάλι από το μηδέν. Δεν σας είναι πάντα εύκολο να κατανοήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και θα πρέπει να ψάξετε πολύ βαθιά μέσα σας για να φέρετε στο φως φοβίες, ανασφάλειες και παρελθοντικά τραύματα για να τα επιλύσετε. Τα οικονομικά και οτιδήποτε αφορά δάνεια, επενδύσεις και εφορία, μπορεί να σας βασανίζουν για αρκετά χρόνια στη ζωή σας και καλείστε να βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε. Αποτελεί στοίχημα ζωής για εσάς το να βλέπετε τη θετική πλευρά των καταστάσεων και να μην εστιάζετε μόνο στο σκοτάδι.

Κρόνος στον 9ο οίκο

Παίρνετε πολύ σοβαρά τις φιλοσοφικές θεωρίες και δεν αποκλείεται να έχετε διαμορφώσει αρκετά συντηρητικά και παραδοσιακά πιστεύω. Η γνώση και η μάθηση είναι σημαντικά ζητήματα για εσάς και δε σταματάτε σε καμία ηλικία να ψάχνεστε και να μαθαίνετε καινούρια πράγματα. Είστε αυτοί που θα αμφισβητήσουν παγιωμένες απόψεις, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με θρησκεία και φιλοσοφία. Ταυτόχρονα, είστε λογικοί και ρεαλιστές και δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε απόψεις και ιδεολογίες τρίτων που δεν τις έχετε τεστάρει ή δε συμφωνούν με τα δικά σας πιστεύω. Το άγνωστο σας ιντριγκάρει και σας δίνει κίνητρο για να αναζητήσετε λογικές εξηγήσεις. Είναι σημαντικό για εσάς να πιστεύετε σε κάτι ανώτερο ή να γεμίζετε τη ζωή σας με πνευματικές εμπειρίες, πέρα από τα υλικά και τα καθημερινά. Τα ταξίδια, η επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και η περιπέτεια, μπορούν να σας ανοίξουν το μυαλό και να σας κάνουν να αλλάξετε κοσμοθεωρία. Είναι πιθανό να έχετε κάποιο μέντορα στη ζωή σας που σας καθοδηγεί και τον θαυμάζετε ή εσείς οι ίδιοι να αποτελείτε πρότυπο ηθικής για τους άλλους. Σας ταιριάζει η διδασκαλία και γενικώς η μετάδοση γνώσεων και πληροφοριών.

Κρόνος στον 10ο οίκο

Είστε εξαιρετικά υπεύθυνοι, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας και επενδύετε πολύ χρόνο και ενέργεια για να κατακτήσετε τους υψηλούς στόχους σας. Διαθέτετε ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να διδάξετε τους άλλους και να τους καθοδηγήσετε προς την επιτυχία. Βασίζετε τις δεξιότητες σας στα μαθήματα ζωής που έχετε πάρει και στις εμπειρίες που έχετε βιώσει, οι οποίες σας ώθησαν σε βάθος χρόνου να ωριμάσετε και να σκληραγωγηθείτε. Είστε πολύ συνειδητοποιημένοι σχετικά με το ποια είναι η θέση σας στην κοινωνία και συνήθως καταφέρνετε να βρίσκεστε ψηλά και να έχετε κύρος και εξουσία. Δεν αποκλείεται να αναλαμβάνετε πολλούς κοινωνικούς ρόλους και υποχρεώσεις ταυτόχρονα, αφού θεωρείτε ότι μπορείτε να τα φέρετε όλα εις πέρας χωρίς καμία βοήθεια. Είστε ανεξάρτητοι και αυτόνομοι σαν προσωπικότητες, αλλά θα πρέπει να μάθετε να αναθέτετε και στους άλλους εργασίες και καθήκοντα όταν βλέπετε ότι υπερφορτώνεστε. Είστε σοβαροί και συγκρατημένοι ακόμα και στις πιο ανάλαφρες καταστάσεις. Φοβάστε την αποτυχία και την αρνητική κριτική και δεν μπορείτε να αφήνετε μισοτελειωμένες υποθέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθείτε τα πάντα μέχρι τέλους και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να επιτύχετε αυτό που θέλετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε την καλοπέραση ή την οικογενειακή σας ζωή.

Κρόνος στον 11ο οίκο

Είστε πολύ πιστοί φίλοι, ενδιαφέρεστε για τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και για την κοινωνία γενικότερα. Αποφεύγετε τους επιφανειακούς ανθρώπους και θέλετε γύρω σας άτομα ώριμα και σοβαρά, τα οποία έχουν έναν σκοπό στη ζωή τους. Εμπλέκεστε μέσα σε ομάδες και είστε πολύ συνεπείς και υπεύθυνοι σχετικά με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε. Ωστόσο, ενώ επενδύετε πολύ ενέργεια και χρόνο, οι προσπάθειες σας μπορεί να μην αναγνωρίζονται άμεσα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και επίμονοι και να μην το βάζετε κάτω. Έχετε περισσότερους γνωστούς παρά φίλους και όσο μεγαλώνετε γίνεστε όλο και πιο επιλεκτικοί με τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Είστε ανεξάρτητοι και δύσκολα θα εξαρτηθείτε από άλλους ή θα νιώσετε ότι ανήκετε κάπου. Από τη μία θέλετε να είστε σωστοί και τυπικοί, από την άλλη σας τρομάζει η ιδέα του να είστε συνηθισμένοι και θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος. Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και κάνετε όνειρα για το μέλλον, όμως μπορεί να διστάζετε να τα κυνηγήσετε, διότι σας απογοητεύουν τα εμπόδια ή σας κρατάει πίσω ο φόβος της αποτυχίας. Είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπους κοντά σας με τους οποίους θα μπορείτε να συζητάτε τα πάντα, θα σας κατανοούν και θα σας ξεμπλοκάρουν στα δύσκολα.

Κρόνος στον 12ο οίκο

Αγαπάτε τη μοναξιά και επιδιώκετε να εργάζεστε μόνοι σας. Αποφεύγετε να μιλάτε δημόσια και νιώθετε άβολα όταν βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Έχετε αρκετές ανασφάλειες και φοβίες και πολύ συχνά αμφισβητείτε τις ικανότητες σας ή αισθάνεστε ενοχές χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε το γιατί. Υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματα σας κατακλύζουν και δυσκολεύεστε να τα διαχειριστείτε, με αποτέλεσμα να απομονώνεστε αντί να τα μοιραστείτε με τους οικείους σας. Έχετε την αίσθηση πως αν φανερώσετε πόσο ευάλωτοι είστε και δείξετε τον εσωτερικό σας κόσμο στους άλλους, τότε θα χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και αυτό θα σας προκαλεί άγχος και ανησυχία. Είναι γεγονός ότι κάποιες φορές δε γίνεστε κατανοητοί και ξεκάθαροι προς τα έξω και ίσως παρεξηγείστε, πράγμα που σας κάνει να απομονώνεστε ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να εστιάσετε στα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να βρείτε δημιουργικές διεξόδους να εκφραστείτε, διότι μέσα από αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να διαχειριστείτε όσα πραγματικά νιώθετε, χωρίς να γίνετε αυτοκαταστροφικοί ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν δεν αντιμετωπίσετε όσα έχετε καταπιέσει στο ασυνείδητο, δε θα πιστέψετε πραγματικά στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.