Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά η Νέα Σελήνη του Απριλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά η Νέα Σελήνη του Απριλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά η Νέα Σελήνη του Απριλίου 2021

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι ουσιαστικά η πρώτη ανοιξιάτικη Νέα Σελήνη. Θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/4/2021 στο ζώδιο του Κριού, στις 22 μοίρες συγκεκριμένα, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει πολλές πρωτιές όπως καταλαβαίνετε και αν μη τι άλλο φέρνει μια ιδιαίτερα έντονη ενέργεια, που μας κινητοποιεί σε νέα ξεκινήματα και αλλαγές προς όλες τις κατευθύνσεις και τα επίπεδα στη ζωή μας. Θα κάνει μια τονωτική ένεση σε όλων την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία, δίνοντας μας κίνητρο να επιτύχουμε τους στόχους μας προσωπικά ή επαγγελματικά.

Οι λέξεις κλειδιά με αυτό το πύρινο νέο φεγγάρι είναι αυτοπεποίθηση, γενναιότητα, πρωτοβουλία, ρίσκο.

Πέντε ουράνια σώματα θα βρεθούν τη Δευτέρα 12/4/2021 στο ζώδιο του Κριού -εκτός φυσικά από τον Ήλιο και την Σελήνη, άρα σε σύνολο 7- ενισχύοντας την επιρροή του φεγγαριού αυτού. Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Χείρωνας, η Έριδα και η Δήμητρα. Η ενέργεια του ζωδίου του Κριού είναι η ενέργεια του στοιχείου της φωτιάς, που έχει να κάνει με το πάθος, την κίνηση, την πρωτοβουλία και την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και όχι την παράδοση στις ανασφάλειες και τους φόβους. Βέβαια, η πύρινη ενέργεια του Κριού έχει να κάνει και με την παρόρμηση και τη βιασύνη, αλλά βοηθά πολύ καθώς ενισχύει την αποφασιστικότητα μας.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη θα έχουμε και την ολοκλήρωση του τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενώ η Νέα Σελήνη θα σχηματίζει ακόμη εξάγωνο με τον Άρη, αλλά τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η επιρροή Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 26 μοίρες Κριού- Αιγόκερου αντίστοιχα, θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- βάζοντας μας σε σκέψεις σχετικά με τη δύναμη της επιρροής κάποιων ανθρώπων στη ζωή και την ψυχολογία μας. Είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια εξουσίας, χειριστικά παιχνίδια μυαλού, εμμονές, αλλά και μια όψη που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε προδομένοι. Αν όντως διαπιστώσετε τέτοιες συμπεριφορές σε σημαντικές σχέσεις σας, ίσως αντί να είστε κολλημένοι και εγκλωβισμένοι σε αυτές και να βιώνετε συναισθήματα απόρριψης, ενοχών και να πέφτει η αυτοπεποίθηση σας, πρέπει να δείτε τι αλλαγές ριζικές πρέπει να κάνετε ώστε να αλλάξουν αυτά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την όψη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι θα είμαστε όλοι εξαιρετικά ευαίσθητοι συναισθηματικά αυτές τις ημέρες. Αυτοί όμως που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι όσοι έχουν τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο τους από τις 20 έως τις 27 μοίρες των ζωδίων τους.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Φυσικά όλοι θα επηρεαστούμε από τη Νέα Σελήνη, υπάρχουν όμως 4 ζώδια που φαίνεται ότι θα επηρεαστούν πιο έντονα επιθυμώντας να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Αυτά είναι:

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι απλώς μια Νέα Σελήνη αυτή που σχηματίζεται στις 12/4 στο ζώδιο σας. Είναι μια Νέα Σελήνη που κοσμεί τα γενέθλια σας και θα νιώσετε την επιρροή της περισσότερο από τον καθένα κι όχι φυσικά μόνο για τις επόμενες ημέρες, αλλά και σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Το ίδιο φυσικά αν έχετε και Κριό ωροσκόπο. Αυτή η τεράστια έκλυση ενέργειας που φέρνει στο ζώδιο σας η Νέα Σελήνη στις 12/4 σας επιτρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Όπως τα φίδια αλλάζουν δέρμα, έτσι κι εσείς με την ταυτόχρονη επιρροή του Πλούτωνα μπορεί να μεταμορφωθείτε. Τώρα είναι η ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες, τα ταλέντα σας, να αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο, να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά, να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε βαθιά να σας δείτε. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 20 έως τις 27 μοίρες του Κριού δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε μια ριζική αλλαγή και ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη χρονιά αυτή μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο πιο ψηλό και φιλόδοξο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, δεν υπάρχει περίπτωση αγαπητοί μου Καρκίνοι να μην επηρεαστεί η πορεία της καριέρας σας και η επαγγελματική σας κατεύθυνση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση ή να δεχτείτε μια εξαιρετική πρόταση που θα σας δώσει περισσότερη δύναμη και κύρος. Ιδιαίτερα αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 27 μοίρες του Καρκίνου. Είναι η στιγμή μετά από χρόνια δοκιμασίας, κούρασης, απορρίψεων, εμποδίων, να αναλάβετε τη θέση που σας αξίζει και να ακολουθήσετε μια νέα καριέρα, να πάρετε μια προαγωγή ή να αλλάξετε ριζικά επαγγελματική κατεύθυνση. Μην σας φοβίζει ένα πιθανό τέλος μιας κατάστασης. Χρειάζεται πρώτα να τελειώσει κάτι για να χτίσετε κάτι καινούριο. Από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο το άστρο σας θα λάμψει.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου που πραγματοποιείται στις 12/4 σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξετε δια παντός τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Θα επηρεαστείτε περισσότερο εσείς που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 έως τις 27 μοίρες του ζωδίου του Ζυγού. Ως ζώδιο της διπλωματίας και της αρμονίας πάντα είστε προσεκτικοί με τα όρια των άλλων, διακριτικοί και φροντίζετε να μην τα ξεπερνάτε. Όμως με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως μπείτε σε σκέψεις σχετικά με το πόσο σας επιστρέφονται οι ίδιες συμπεριφορές από αυτούς που τιμάτε με τη δική σας. Είτε πρόκειται για τον σύντροφο, τους φίλους, τους συνεργάτες. Αν διαπιστώσετε ότι όλα είναι μονόπλευρα μόνο από τη δική σας μεριά, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ένα τέλος. Αν όμως διαπιστώσετε το αντίθετο, τότε μέχρι τον Οκτώβριο μπορεί να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας, έναν γάμο, μια μεγάλη συμφωνία. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι έρχεται μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας, ακόμη κι αν δεν γίνει και με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό που πραγματοποιείται στις 12/4 στον Κριό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και κυρίως στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια. Τα συναισθηματικά σας θέματα, τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα έντονα αυτές τις ημέρες, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να βάλετε αυτά σε προτεραιότητα, κάνοντας λίγο πίσω σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Πιθανώς να έρχονται στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν, καταστάσεις που μπορεί να σας ζόρισαν ψυχολογικά ή εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει. Μπορεί όλα αυτά να είναι δύσκολα, ειδικά αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 27 μοίρες του Αιγόκερου, σας δίνεται όμως με αυτό το νέο φεγγάρι η ευκαιρία να βάλετε ένα τέλος σε ό,τι παραμένει ανοιχτό και σας πληγώνει και να κάνετε μια ολόφρεσκη νέα αρχή από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. Είναι η στιγμή να συγχωρήσετε και να πάτε μπροστά. Για κάποιους πιθανώς να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή σε ένα νέο σπίτι, το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας ή και μια νέα επαγγελματική αρχή ακόμη κι από τον χώρο του σπιτιού.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.