Είσαι Ζυγός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Ζυγός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Ζυγός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο Ζυγός είναι ιδεαλιστής, γοητευτικός, ευγενικός, καλαίσθητος, διπλωματικός και φυσικά τιμώντας το σύμβολο του ζωδίου του, αγαπά τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Στη ζυγαριά του, όμως, υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία, όπως η αναποφασιστικότητα, ο ναρκισσισμός, η ματαιοδοξία, τα κατά συνθήκη ψεύδη και ο μελοδραματισμός. Ανάλογα με τον ωροσκόπο του τονίζονται και τα χαρακτηριστικά του, αρνητικά ή θετικά.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Κριό

Ο αυθορμητισμός και οι ενθουσιασμοί είναι καθημερινότητα σε αυτόν τον συνδυασμό, με τις περισσότερες κυκλοθυμικές τάσεις από οποιονδήποτε άλλο. Είναι ικανός να γεννήσει αμφιβολίες και ενδοιασμούς μόνος του για οτιδήποτε. Θερμός, έχει ανάγκη από πολύ μεγάλη κοινωνική επιφάνεια, συχνά συγκρούεται μετωπικά για θέματα που έχουν αφετηρία στον τεράστιο εγωισμό του. Η ποικιλία των ενδιαφερόντων του είναι μεγάλη αλλά κανένα από αυτά δεν κερδίζει ουσιαστικό μεγάλο βάθος.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Ταύρο

Η διπλή επίδραση της Αφροδίτης δίνει σε αυτόν τον συνδυασμό τον καλλιτέχνη από τη φύση του, αλλά και τον φιλάρεσκο τύπο για τον οποίο η ενασχόληση με την αισθητική του είναι ζωτικής σημασίας. Ευχάριστος, αγαπητός και κοινωνικά ευέλικτος, αναζητά πάντα την αρμονία στη ζωή του. Η επιρροή του γήινου Ταύρου τον καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό, όσον αφορά τις ευθύνες και τα προβλήματά του. Εχθρός του είναι ο καταναγκασμός και η αδικία, αλλά και η στέρηση. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη ασφάλειας και σταθερότητας.

Ζυγός με ωροσκόπο στους Διδύμους

Αέρινος και αεικίνητος αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί χαρακτήρα αισιόδοξο, επικοινωνιακό και με υψηλό προσωπικό γούστο. Η ανεμελιά είναι κύριο συστατικό του χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι καθόλου επικίνδυνη ακόμα και όταν η σοβαρότητα των περιστάσεων απαιτεί πειθαρχία. Με κάποιο τρόπο, είναι ζυγισμένη η συμπεριφορά του με μια σοφία που έχει το δικαίωμα να φαίνεται χαριτωμένη. Ευφραδής και πολύ κινητικός, κατακτά τους -συνήθως- βραχυπρόθεσμους στόχους που θέτει και αποπνέει τον αέρα επιτυχίας, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι υπέρ του.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Ευσυγκίνητος και ρομαντικός, ο συνδυασμός αυτός έχει μια αρμονική «θηλυκότητα» (με την έννοια της δεκτικότητας και της προσφοράς) χάρη στη συντονισμένη επίδραση της Αφροδίτης και της Σελήνης. Υπομονετικός, παρά τον παρορμητικό χαρακτήρα του και αβρός στους τρόπους, έχει ανάγκη να προχωρά στη ζωή του αργά και σταθερά, χωρίς απροσδόκητους παράγοντες που τον αποσυντονίζουν. Έχει το χάρισμα να λειτουργεί η καρδιά και το μυαλό του σε παράλληλους, φιλικούς δρόμους χωρίς συγκρούσεις.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Λέοντα

Το κύρος και η αίσθηση μιας ισχυρής προσωπικότητας, είναι αυτά που κάνουν τον συγκεκριμένο συνδυασμό κυριαρχικό. Το θάρρος, η φιλοδοξία και η πάντα καλή πρόθεση, τον προχωρούν μπροστά με ρυθμούς συχνά υπερβολικούς, που ενδέχεται να τον καταβάλλουν πρόωρα. Η κοινωνική ευαισθησία του είναι πολύ αυξημένη, όπως και το ακτιβιστικό πνεύμα του για οικολογικούς σκοπούς ή για την ενίσχυση των παγκόσμιων, ανθρωπιστικών σκοπών. Η αυτοπεποίθησή του είναι μεγάλη και αποσυντονίζεται μόνο όταν αισθάνεται αρνητικές προθέσεις στο περιβάλλον του.

Ζυγός με ωροσκόπο στην Παρθένο

Η γλυκύτητα που αποπνέει αυτός ο συνδυασμός κρύβει έναν σταθερό χαρακτήρα και μια επίμονη θέληση, που μπορεί να «κινήσει βουνά». Το πνεύμα του είναι πολύ πρακτικό και τίθεται μονίμως στις υπηρεσίες ενός σκοπού. Υπηρετεί πιστά και με προσήλωση τις πεποιθήσεις του, έχει πολύ αυξημένο κριτικό μυαλό, αλλά και πολύ ραφιναρισμένους τρόπους, ώστε να αποφεύγει την ψυχρότητα που συνήθως είναι ταυτισμένη με την κριτική διάθεση της Παρθένου. Αντιπαθεί τις θορυβώδεις καταστάσεις και κινείται πάντα με μέτρο στη ζωή του.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Ζυγό

Η διπλή επίδραση της Αφροδίτης και σε αυτόν τον συνδυασμό δημιουργεί έναν καλοπροαίρετο χαρακτήρα, γενναιόδωρο όσο και διακριτικό. Η γοητεία που εκπέμπει είναι φυσική και αβίαστη. Πρέπει όμως να καλλιεργήσει την υπομονή και την επιμονή του, όχι επειδή δεν έχει αντοχές, αλλά επειδή ο παρορμητισμός του τον εμποδίζει να παραμείνει προσηλωμένος σε ένα στόχο. Διαπρέπει σε οποιοδήποτε πεδίο έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής και την αισθητική του περιβάλλοντός του. Γίνεται καλλιτέχνης, διπλωμάτης ή απλώς ο καλύτερος δημοσιοσχεσίτης! Έχει άκρατο μεταδοτικό ενθουσιασμό.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Εξαιρετικά ενδιαφέρον συνδυασμός που «παντρεύει» την τρυφερή οικειότητα της Αφροδίτης και την υπόγεια, εσωτερική ενεργητικότητα του Άρη και του Πλούτωνα. Οι εκφράσεις του είναι καταιγιστικές, αλλά όχι απαραίτητα θορυβώδεις. Είναι δυνατόν να προκαλέσει μεγάλες και επαναστατικές αλλαγές, χωρίς να φανεί αυτή η ταραχή επάνω του. Η ισορροπία του είναι μονίμως ταλαντευόμενη και ενδόμυχα την κρατάει και ο ίδιος έτσι, διότι αν βρεθεί σε ακινησία, βαριέται. «Κουνάει τη βάρκα» για να έχει στόχους να ασχοληθεί.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Τοξότη

Σταθερός και γελαστός, ισορροπημένος και αρμονικός, ο συνδυασμός αυτός συντονίζει τις επιδράσεις της Αφροδίτης με τον πολύ συμβατό, σε αυτήν, πλανήτη Δία. Η τέχνη είναι μονίμως παρούσα στη ζωή του με τον ένα ή άλλο τρόπο, είτε κάνοντάς τον δημιουργό είτε τον απλό κοινωνό της. Η διπλωματία του είναι αξιοθαύμαστη, καθώς γεννιέται αβίαστη όταν το καλούν οι περιστάσεις. Είναι προσηλωμένος στις αρχές του, αλλά και τα αγαθά του και όταν χρειαστεί να στερηθεί ή να χάσει κάτι, βγαίνει ένας πολύ άστατος και παρορμητικός εαυτός.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Η καλοσύνη και η ευσυγκινησία υπάρχουν βαθιά κρυμμένες στα συναισθήματα του συνδυασμού αυτού, ενώ στην επιφάνεια υπάρχει μια πειθαρχημένη αυστηρότητα και μια ενεργητικότητα που πάντα είναι πρόθυμη να διοχετευθεί σε μια επαγγελματική, κοπιώδη ενασχόληση. Ο θυμός και οι τακτικές κρίσεις των ετοιμοπόλεμων διαθέσεων του, λόγω του κυκλοθυμικού χαρακτήρα του, ισορροπούν όταν έχει να αντιμετωπίσει ένα βαθιά καλοπροαίρετο και συνεργατικό περιβάλλον. Διαπρέπει σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με ομαδικό πνεύμα.

Ζυγός με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Ανθρώπινος και με πολύ οξυμένες κεραίες κοινωνικής ευαισθησίας, αυτός ο συνδυασμός προσαρμόζεται σε περιβάλλοντα και έκτακτες περιστάσεις, χωρίς δυσκολία. Καλός ακροατής, εξαιρετικά δίκαιος κριτής, αλλά και αποστασιοποιημένος εραστής, γίνεται συχνά σωτήρας στο κοινωνικό πεδίο, απουσιάζοντας αντίστοιχα από το προσωπικό ερωτικό πεδίο. Συγχωρεί εύκολα τις αδυναμίες, έχει μια ευαίσθητη γενναιοδωρία, όσον αφορά στον ψυχικό πλούτο του, αλλά αποστασιοποιείται από τις πολλές οικειότητες. Έχει ανάγκη να κατακτά πριν οικειοποιηθεί κάτι.

Ζυγός με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Η διαισθητική εξυπνάδα αυτού του συνδυασμού, μπορεί να τον οδηγήσει στη λύση ενός μυστηρίου χωρίς να χρησιμοποιήσει καν τεχνοκρατικές ή μαθηματικές μεθόδους. Του αρκεί η βαθιά πίστη του στο ένστικτό του. Συχνά γίνεται εθελοντικό θύμα σε αυτούς που αγαπάει και συνειδητά ίσως θυσιάσει δικά του αγαθά, προκειμένου να μη διαταραχθεί μια αναγκαία για αυτόν ισορροπία. «Αχίλλειος πτέρνα» του είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, που μπορεί να τον οδηγήσει σε παράδοξες συμπεριφορές και σε έναν εαυτό που ξέρει και ο ίδιος ότι είναι άσχημος.