Είσαι Τοξότης; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Τοξότης; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Τοξότης; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο Τοξότης αγαπά την ανεξαρτησία, τα ταξίδια, την περιπέτεια, τη φιλοσοφία και τις ξένες κουλτούρες. Είναι ειλικρινής, αισιόδοξος, ενθουσιώδης, ανοιχτόμυαλος, οραματιστής, αλλά και επιπόλαιος, ασυνεπής, αιθεροβάμων και επιφανειακός. Ανάλογα με τον ωροσκόπο, κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να κυριαρχούν και άλλα να επισκιάζονται.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό

Λάτρης της ζωής και των απολαύσεών της, ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικά καλοπροαίρετος, αλλά και φιλόδοξος. Η μαχητικότητα του Άρη, σε συνδυασμό με τη σοφία του Δία, δημιουργεί έναν σπουδαίο υπερασπιστή των δικαιωμάτων των ανθρώπων που αγαπάει ή αυτών που του ανατίθεται να προφυλάσσει. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην τάξη και θέλει όλα γύρω να λειτουργούν σαν ρολόι. Θέλει να κάνει μια άνετη ζωή με πλούτο, όχι σαν αυτοσκοπό, αλλά ως μια ευκαιρία να διευρύνει τη γκάμα των εμπειριών του. Είναι καθηλωτικός αφηγητής και λατρεύει τις ηδονές!

Τοξότης με ωροσκόπο στον Ταύρο

Η συναναστροφή και η αγάπη που αντλεί από αυτήν, οπλίζει αυτόν τον συνδυασμό με την αναγκαία δύναμη για να πετύχει τους ιδιαίτερους και συχνά εκκεντρικούς στόχους του. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι ένα μόνιμο ζητούμενο στην καθημερινότητά του, έτσι ώστε να μπορεί να εκδηλώνει τον παρορμητισμό του, χωρίς να κινδυνεύει να ανατραπεί όλο το σύστημα στο οποίο κινείται. Η ευθυκρισία και το ρεαλιστικό πνεύμα που διαθέτει τον κάνουν απαραίτητο «σύμβουλο» στις αποφάσεις των συνεργατών του ή των κοντινών του, σε επιχειρηματικά ή προσωπικά διλήμματα. Εξαιρετικός συνδυασμός για επιχειρηματίες!

Τοξότης με ωροσκόπο στους Διδύμους

Ευσυνείδητος και φλογερός ομιλητής, ζωντανός και περιπετειώδης εραστής. Ο συνδυασμός αυτός Δία-Ερμή γίνεται ο ειρηνικός επαναστάτης, που αλλάζει μια υπάρχουσα δομή και προτείνει στη θέση της μια καινούρια, η οποία είναι σύμφωνη με τις ανάγκες της εποχής της. Η ταχύτητα των αντιδράσεών του, η ευκολία της προσαρμογής του και η επιδεξιότητα μαζί με μια έντονη προφητικότητα, τον κάνουν να διαπρέπει σε πνευματικά θέματα και να ασχολείται με τις εκδόσεις, τα ταξίδια και την επικοινωνία σε όλη τη ζωή του. Είναι νευρικός, ανήσυχος και πληθωρικός σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Η καλοσύνη και η τάση για φιλοσοφία κάνουν αυτόν τον συνδυασμό γοητευτικό στις παρέες. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί βαθιές και πανανθρώπινες αλήθειες με απλά συναισθηματικά λόγια, που βρίσκουν το στόχο τους κατευθείαν στην καρδιά του συνομιλητή του. Εκδηλώνει μια περίτεχνη επιδεξιότητα στις ασχολίες του – ό,τι φτιάχνει έχει μια πολύπλοκη ομορφιά. Έχει μεγάλη ανάγκη να διοχετεύει το συναισθηματικό απόθεμά του σε περιστάσεις που το επιζητούν και δείχνει καρτερικότητα, ανεκτικότητα και συμπάθεια στον ανθρώπινο πόνο. Αρκετά μεγάλη η ροπή του στις σωματικές απολαύσεις.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Λέοντα

Ανακαλύπτοντας την ευτυχία, ακόμα και στα πιο καθημερινά και βατά πράγματα, ο συνδυασμός αυτός είναι ό,τι πιο φλογερό και θεαματικό έχει να επιδείξει η ανθρώπινη φύση. Επιεικής αλλά ρεαλιστής, φιλόδοξος αλλά συνεργατικός, bon viveur αλλά εκλεπτυσμένος, επιχειρηματικός αλλά και καλλιτεχνικός, συνδυάζει ποιότητες και θέαμα με έναν πολύ ισορροπημένο τρόπο. Οι ηδονές της σάρκας απαιτούν έλεγχο και σύνεση. Ο σύντροφός του πρέπει μονίμως να επιτηρεί τους ενθουσιασμούς του και να μην τον αφήνει να παρασύρεται και να ενδίδει.

Τοξότης με ωροσκόπο στην Παρθένο

Ευέλικτος χαρακτήρας, αλλά σταθερός στη δράση του, ο συνδυασμός αυτός γεφυρώνει την εργατικότητα με την απόλαυση. Μετρημένος στους τρόπους του, αλλά πρόθυμος όταν αντιμετωπίσει μια πρόκληση που πρέπει να φέρει σε πέρας, δεν φοβάται τη δουλειά, αλλά δεν περιφρονεί και το χρήμα. Αυτό καθαυτό το χρήμα δεν αποτελεί ανάγκη, αλλά ένα πρακτικό μέσο που του παρέχει ελευθερία κινήσεων στη διαρκή αναζήτησή νέων εμπειριών. Οι διακυμάνσεις της ζωής δεν τον πτοούν και φροντίζει να αντλεί από αυτές το καλύτερο δυνατό και να το χρησιμοποιεί υπέρ του. Εξαιρετικός συνδυασμός για επικοινωνιακά επαγγέλματα.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Ζυγό

Παρά την υπερβολική ευσυγκινησία και την ευαισθησία του, που εκδηλώνεται, συχνά, σε άκαιρες στιγμές, ο συνδυασμός αυτός έχει μια ενεργητική, ιδεαλιστική θεώρηση της ζωής. Το ανεκτικό, συμβιβαστικό πνεύμα του χρησιμοποιείται δημιουργικά για να γεφυρώσει καταστάσεις και να ενώσει διαφορετικές απόψεις. Αντλεί μεγάλη ικανοποίηση όταν νιώθει υπεύθυνος για την εξομάλυνση μιας μεγάλης αντιπαλότητας. Εύθυμος, αστείος, χαρούμενος και εξυπηρετικός, παρασύρεται εύκολα. Όταν νιώθει μελαγχολικός, έχει ανάγκη να απομονώνεται.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Όσο παρακινδυνευμένα και αν είναι αυτά που τολμάει να κάνει αυτός ο συνδυασμός, ποτέ δεν γίνονται τυχαία και χωρίς να τα έχει σκεφτεί καλά πριν. Έχει προνοήσει και σκεφτεί ακόμα και αστάθμητους παράγοντες. Η διεισδυτική σκέψη του τον βοηθά να κατακτά τους σκοπούς του. Ισορροπιστής και με μια καλή κουβέντα, έτοιμη για όλους, αποφεύγει τις κακοτοπιές και ακολουθεί τον τυχοδιωκτισμό του, αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι δεν βλάπτει κανέναν. Ή έτσι νομίζει. Είναι ο τύπος που καταφέρνει να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Τοξότη

Από τη μία προφητικός φιλόσοφος και εύστροφος εφευρέτης και από την άλλη λαίμαργος στο φαγητό και μέθυσος κάποιες νύχτες, ο διπλός Τοξότης απολαμβάνει ό,τι μπορεί να εξιτάρει το μυαλό του και συγκινείται με κάθε συναισθηματική εκδήλωση που είναι γνήσια και ανιδιοτελής. Αρχοντικός στους τρόπους, αλλά και γρήγορος σαν πυρκαγιά που καταλαμβάνει σε ελάχιστο χρόνο μια βουνοπλαγιά, γενναιόδωρος και μονίμως σε κίνηση, προσέχει πολύ την «αχίλλειο πτέρνα» του: να μη δεσμευτεί σε τίποτα, για να μην νιώσει την αποτυχία ότι δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Φιλόδοξος και διπλωμάτης, κινητικός αλλά και υπομονετικός, ο συνδυασμός αυτός κάνει πολύ εύκολα και άνετα φίλους, από τους οποίους κερδίζει θαυμασμό και δέος. Οι ικανότητές του είναι πολύπλοκες και ασυνήθιστες. Εκτιμάει πολύ την προσπάθεια στους άλλους, αλλά και τα προτερήματα που δεν έχει ο ίδιος. Γίνεται όμως και αυστηρός σε οτιδήποτε παραβαίνει τους όρους της ηθικής τάξης, τους οποίους έχει ψηλά στην προσωπική ιεραρχία του. Το κύρος του είναι μεγάλο και το κατακτά με τις συνεχόμενες επιτυχίες που φροντίζει να σημειώνει. Οι σκοτεινές στιγμές του είναι σιωπηλές και αντικοινωνικές.

Τοξότης με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Δύο μεγάλοι πλανήτες κυβερνούν αυτό το συνδυασμό με μια σύμπνοια αξιοζήλευτη. Η τόλμη του Δία μαζί με τη λογική και την εκκεντρικότητα του Ουρανού, τον κάνουν να βρίσκεται μονίμως μπροστά από τις εξελίξεις και την εποχή του. Πρωτότυπος, συχνά αινιγματικός και ανεξάρτητος, έχει μεγάλη ανάγκη την ελευθερία των κινήσεών του, για να αποδώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, μεγάλη αίσθηση ευθύνης και προοδευτικές αντιλήψεις σε κοινωνικό και προσωπικό πεδίο, τον κάνουν μια ιδιαίτερη περίπτωση που, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να κατακτηθεί.

Τοξότης με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Η ουτοπική αίσθηση της πραγματικότητας με τα «ροζ γυαλιά» από τη μία και η φλογερή ρεαλιστική διάθεση από την άλλη, κάνουν αυτόν τον συνδυασμό να λειτουργεί σε έναν ενδιάμεσο χώρο, στον οποίο έχει θέση όχι μόνο η τέχνη, αλλά και ένα δημιουργικό πάντρεμα λογικής και φαντασίας. Αγαπάει τα όμορφα, αισθαντικά πράγματα, λατρεύει τα ταξίδια που υπόσχονται πρωτόγνωρες εμπειρίες και βρίσκει πάντα ευκαιρίες να αναζητήσει «καινούριες» φωλιές, που θα τον εμπνεύσουν και θα λειτουργήσουν ως κίνητρο στην ενεργητικότητά του. Βουτάει ολοκληρωτικά στη χαρά και στη ζωή και δεν βγαίνει από ‘κει παρά μόνο όταν τον καλέσει κάποιο συναισθηματικό καθήκον.