Η Λίλιθ στο ωροσκόπιο και τα «μαύρα φεγγάρια του έρωτα»

Η Λίλιθ στο ωροσκόπιο και τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα

Η Λίλιθ στο ωροσκόπιο και τα «μαύρα φεγγάρια του έρωτα»

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε την Λίλιθ στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας χρειάζεται η ημερομηνία, ο τόπος και η ώρα γέννησης για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εάν δεν γνωρίζετε ήδη σε ποιο ζώδιο έχετε την Λίλιθ πατήστε εδώ.

Τι είναι η Λίλιθ και τι συμβολίζει;

Η Λίλιθ ή αλλιώς η Μαύρη Σελήνη, είναι το σημείο που παραμένει άδειο από την τροχιά της σελήνης γύρω από τη γη. Στην αστρολογία συμβολίζει τη θηλυκή πλευρά του ατόμου, την σκοτεινή του πλευρά, το βαθύ τραύμα που κρύβει μέσα του ο καθένας από εμάς και που οφείλει να αποδεχτεί και στη συνέχεια να ξεπεράσει, για να ζήσει ελεύθερος το παρόν του. Η Λίλιθ ακόμη συμβολίζει την επαφή μας με την σεξουαλικότητα μας. Όταν η Λίλιθ του ενός συντρόφου βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με το Ήλιο, την Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Άρη τότε έχουμε μια σπάνια σεξουαλική ένταση και έλξη που δεν σταματά σχεδόν ποτέ.

Λέξεις κλειδιά: κίνδυνος, σκοτάδι, όνειρο, φόβος, ζήλια, μίσος, πάθος, φαντασία, μαγεία, μυστήριο, νύχτα, μυστικά, αποπλάνηση, εκδίκηση.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Έντονα συναισθήματα, μοιραία πάθη και ακραία συμπεριφορά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης. Τα απόλυτα συναισθήματα και η παρόρμηση ρυθμίζουν τη ζωή και υπαγορεύουν τη δράση αλλά και την έκφραση. Υπάρχει μια ένταση σε οτιδήποτε νιώθει, σκέφτεται ή κάνει και τη δείχνει τόσο με τα λόγια, όσο και με τις πράξεις της. Είναι έντονα ερωτική και συχνά φροντίζει η εμφάνισή της να είναι διαφορετική από εκείνη των πολλών, υιοθετώντας ένα πολύ προσωπικό στυλ. Δεν συγχωρεί την αδυναμία ούτε στον εαυτό της, ούτε στους άλλους. Αντιδρά στην απόρριψη και είναι δύσκολη στις σχέσεις της, από τις οποίες περιμένει να ανταποκρίνονται στα δικά της μέτρα και σταθμά. Έχει ανάγκη να διατηρεί το “εγώ” και την ακεραιότητά της και να μάθει να εμπιστεύεται τις σχέσεις της, ώστε  να ξεπεράσει τους φόβους της απόρριψης και της αδυναμίας που πραγματικά την κάνουν ευάλωτη. Οι εντάσεις και οι εκδηλώσεις πάθους λειτουργούν αφροδισιακά!

Ακόμη η Λίλιθ στο Κριό φανερώνει την επιθυμία του ατόμου να εξουσιάζει και να επιβάλλεται. Στις ερωτικές του σχέσεις είναι ο τύπος που προσπαθεί συνεχώς να υποτιμά τον σύντροφο του, ενώ σπάνια έχει την υπομονή να ακούσει την άποψη του άλλου. Δυσκολεύεται ιδιαίτερα να απολαύσει το σεξ αφού το αντιμετωπίζει σαν μία πράξη χωρίς συναίσθημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να διατηρεί διαρκώς την αίσθηση του ανικανοποίητου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στις σχέσεις του. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Κριό, αποφύγετε να είστε παθητικοί και περάστε στην επίθεση θέτοντας όρια και επιβάλλοντας την προσωπικότητα σας.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Την περιγράφουν ως θεά της γονιμότητας, το αρχέτυπο της θηλυκότητας στις γυναίκες, εκείνη που γνωρίζει τον ρυθμό του σύμπαντος. Λέγεται μάλιστα, ότι μόνο άντρες με την ίδια μαγική θέση μπορούν να συνάψουν μια σταθερή σχέση μαζί της. Και αυτό γιατί μπορούν να μοιραστούν το ταλέντο της, να βρίσκει την ομορφιά και την αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Άντρες και γυναίκες με αυτή τη θέση έχουν έμφυτη την αίσθηση τού ρυθμού, αγαπούν τη ζωή με όλες τις αισθήσεις τους, είναι λάτρεις του γέλιου, της χαράς, του έρωτα και όλων εκείνων των στοιχείων που σημαίνουν “καλή ζωή”. Είναι συνδεδεμένοι με τη γη και τη φύση, με μια αόρατη κλωστή που οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά τους. Το έμφυτο καλλιτεχνικό ταλέντο τους ανυψώνει τις συνειδήσεις τους και την αντίληψή τους. Από νωρίς στη ζωή, απολαμβάνουν χωρίς μέτρο κάθε διαθέσιμη ηδονή και γίνονται πιο μετρημένοι με την πάροδο του χρόνου. Μπαίνουν σε ερωτικό mood με τη μουσική ή ένα ρομαντικό δείπνο. Λατρεύουν τα χάδια και τα φιλιά.

Ακόμη η Λίλιθ στον Ταύρο, ωθεί το άτομο σε μία συνεχή προσπάθεια να αποδεικνύει ότι είναι ικανό. Θέλει πάντοτε να έχει άριστη απόδοση σε όλους τους τομείς, κρίνοντας τον εαυτό του, μέσα από ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρίσμα. Η σχέση του με το χρήμα είναι αρκετά σημαντική, αφού πολλές φορές προσπαθεί μέσω αυτού να εξαγοράσει την ευτυχία. Στις σχέσεις του είναι κτητικός και ζηλιάρης ενώ δεν αποκλείεται να έχει συχνά ξεσπάσματα θυμού. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Ταύρο, προσπαθήστε να είστε η φωνή της λογικής και του μέτρου, κρατώντας απόσταση από τις δικές του υπερβολές.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Βιώνει μια διαρκή πρόκληση ανάμεσα σε αντίρροπες δυνάμεις, αυτή η θέση. Εναλλάσσοντας τις απόψεις της, προσπαθεί να αντιληφθεί την αλήθεια και να αποκτήσει το στίγμα της στον κόσμο. Η αμφιβολία είναι το τέρας που στοιχειώνει τη ζωή της και αυτό που στέκεται ανάμεσα σ’ εκείνη και στην ευτυχία. Ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων, που είναι ο πιο πολύπαθος, βρίσκει από την πρώτη στιγμή το κάθε ψεγάδι, αναγνωρίζει και εντοπίζει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, αντιμετωπίζει ανάλογα τόσο το άτομο όσο και την ίδια την πρόθεσή της απέναντί του. Άντρες και γυναίκες, ενδόμυχα φοβούνται τη δέσμευση, γιατί επιθυμούν να αλλάζουν διαρκώς, να κινούνται και να μην υποκύπτουν στην πλήξη της μονοτονίας. Αρέσκονται να αφήνουν σεξουαλικά υπονοούμενα και έχουν ένα μοναδικό τρόπο να εξάπτουν με λόγια τις φαντασιώσεις του συντρόφου τους. Η ζωή τους μπορεί να είναι γεμάτη σκάνδαλα, ανατροπές και θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις. Ερεθίζονται με λόγια και εικόνες.

Ακόμη η  θέση των Διδύμων για την Λίλιθ, δείχνει ότι το ανικανοποίητο βρίσκεται και σε επίπεδο γνώσεων. Το άτομο είτε θέλει να συγκεντρώνει πολλές και ενίοτε άχρηστες πληροφορίες επί όλων των θεμάτων, είτε επιθυμεί να μην ξέρει τίποτα! Συχνά οδηγείται σε ναρκισσιστική συμπεριφορά φλερτάροντας με την εικόνα του στον καθρέφτη και ξεχνώντας να έχει ουσιαστική σχέση με άλλους ανθρώπους. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στους Διδύμους, οφείλετε να τον αφήσετε να αναλάβει τις ευθύνες του αποφεύγοντας να τον καλύπτετε και να τον δικαιολογείτε.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η συναισθηματική περιφρούρηση μεγεθύνεται εδώ, ενώ είναι πιθανή και η ύπαρξη ενόρασης ή έντονων προαισθημάτων. Το σπίτι και η οικογένεια είναι το ζητούμενο για την ολοκλήρωση και την ευτυχία. Βαθύτατα αισθησιακή, αυτή η θέση, και άκρως ερωτική, αγαπά να παίρνει αλλά και να προσφέρει απόλαυση στο ταίρι της. Ενστικτωδώς νιώθει τις ανάγκες του συντρόφου της και προσπαθεί να τις καλύψει. Αν της απευθυνθούν ερωτικά, δυσκολεύεται να μην ανταποκριθεί. Πρώτα αντιδρά το ένστικτό της και έπειτα ακολουθεί η λογική της. Δύσκολα παιδικά χρόνια προκαλούν ανεξίτηλα τραύματα τα οποία συχνά δημιουργούν μοτίβα συμπεριφοράς, που διαιωνίζουν τον πόνο που βίωσε. Έτσι, ή αρνείται το συναίσθημα από τη ζωή της ή προσελκύει άτομα που έχουν ψυχολογία θύτη ή θύματος. Σε τέτοια περίπτωση δεν πρέπει να αφήσει ένα κακό παρελθόν να μολύνει το παρόν. Αυτή η θέση υπαγορεύει τη δημιουργία ενός ήρεμου οικογενειακού περιβάλλοντος, στο οποίο βασιλεύει η χαρά και η ευτυχία.

Ακόμη η Λίλιθ στον Καρκίνο, φανερώνει έντονη προσκόλληση του ατόμου με την παιδική του ηλικία. Από τα παιδικά του βιώματα καθορίζεται το πάθος και ο ερωτισμός του στο παρόν. Προτιμά να καθοδηγείται από τον σύντροφο του και αποφεύγει να έχει το πάνω χέρι. Τρέφει μεγάλο φόβο για τον θάνατο σε σημείο που του γίνεται εμμονή και ζει με το άγχος ότι ίσως να χάσει κάποιον δικό του… Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Καρκίνο, προσπαθήστε να μην ενδώσετε στο ψυχολογικό παιχνίδι που θα στήσει για να σας αποδείξει ότι εκείνος είναι το θύμα κι’ εσείς ο θύτης.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Εγωκεντρική αλλά και ικανή να λάμψει και να φτάσει ψηλά, αυτή η θέση δίνει ένα χαρισματικό χαρακτήρα του οποίου οι προσδοκίες είναι ανάλογες με την αποφασιστικότητα που διαθέτει για να τις πετύχει. Ηγετική φυσιογνωμία, δεν συμβιβάζεται εύκολα και συνήθως καταφέρνει αυτό που θέλει χωρίς ιδιαίτερο κόπο, προβάλλοντας απλά την καθαρή, έντονη ενέργειά της, η οποία δεν είναι εύκολο να αγνοηθεί. Παράλληλα, διαθέτει  μια χρυσή καρδιά που με τη θέρμη της λιώνει τις αντιστάσεις, όπως ο ήλιος τον πάγο. Έχει έμφυτη την αίσθηση του δράματος και της αρέσει να παίζει στο κοινό της, επιδεικνύοντας τη θεατρικότητα και το χιούμορ της. Είναι έντονα ερωτική και ξυπνά πολλά πάθη κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής της. Το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα, μπορεί να τη φέρει αντιμέτωπη με τους εσωτερικούς δαίμονές της, οδηγώντας την συχνά σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια εξαρτήσεων. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε εκδηλώσεις θαυμασμού και κομπλιμέντα.

Όσοι έχουν την Λίλιθ στον Λέοντα, είναι οπλισμένοι με την ιδιότητα να επιβιώνουν και να βγαίνουν νικητές, μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Σε ό,τι κάνουν αναζητούν το βαθύτερο νόημα της ζωής, ξεχνώντας συχνά να απολαμβάνουν και να αφήνονται στις απολαύσεις. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ανθρώπους φοβισμένους και ανασφαλείς που κάνουν τα πάντα για να γιατρέψουν τον πληγωμένο τους εγωισμό. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Λέοντα, να ξέρετε ότι δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει όλες τις υποσχέσεις που θα σας δώσει…

ΛΙΛΙΘ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ανάγκη να δηλώσει την διαφορετικότητά της, παρουσιάζεται σε αρκετά μικρή ηλικία χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι είναι και εύκολο να το καταφέρει. Διαθέτει λαμπρό μυαλό με αναλυτική ικανότητα και ισχυρή εργατικότητα, εξ ου και διαπρέπει στον τομέα που επιλέγει. Γοητευτική αλλά συχνά ντροπαλή, έχει ανάγκη από μακρόχρονη πολιορκία και διακριτικό φλερτ για να ενδώσει στον έρωτα. Είναι τελειομανής και πρέπει να εκτιμήσει ότι ο επίδοξος σύντροφος, συγκεντρώνει αρκετές αρετές, για να τον επιλέξει. Έχει έμφυτη την αίσθηση του στιλ και απαιτεί άψογη εμφάνιση. Το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι το μυαλό και συνήθως βρίσκει συντρόφους στο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να καταπιέσει τον αισθησιασμό της, υποκύπτοντας σε έναν καθωσπρεπισμό ή να θυσιάσει αυτό το κομμάτι για να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις και την εργασία. Μπορεί να κυνηγά τη λαγνεία και τις σαρκικές απολαύσεις και να έχει επιφυλάξεις στο συναισθηματικό δόσιμο.

Όσοι έχουν την Λίλιθ στην Παρθένο διατηρούν μια τάση προς την ανασφάλεια και την γκρίνια. Στην πραγματικότητα κατακλύζονται από φόβο, γεγονός που θολώνει την αντικειμενικότητά τους και τους ωθεί στην αυστηρή κριτική και τα σκληρά λόγια τόσο προς τους άλλους, όσο και προς τον ίδιο τους τον εαυτό. Ίσως γι’ αυτό συχνά η διάθεση τους για κοινωνικές επαφές εναλλάσσεται με μια περίεργη τάση για απομόνωση. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Παρθένο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πνίξετε τις επιθυμίες σας λόγω της δικής του ανασφάλειας. Αντίθετα πρέπει να δείξετε και σ’ εκείνον τον τρόπο να απολαμβάνει την ζωή.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Εξαιρετικά γοητευτική, με αρμονικούς τρόπους και έμφυτη κοινωνικότητα, χρησιμοποιεί τα όπλα της για να αποπλανήσει το υποψήφιο ταίρι της και να εξασφαλίσει το θαυμασμό του κοινωνικού περίγυρου. Είναι επιρρεπής σε συμβιβασμούς, προκειμένου να ικανοποιήσει τους γύρω της. Στον αγώνα της να φέρει την ισορροπία και να είναι δίκαιη, δυσκολεύεται να πάρει θέση ή να καθορίσει τη δική της με αποτέλεσμα την αναποφασιστικότητα. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει είναι να αποδεχτεί τους άλλους, χωρίς να χάσει την ταυτότητά της. Όταν ζευγαρώνει, δεν πρέπει να προσφέρει γη και ύδωρ στο σύντροφό της αλλά να μοιράζει το ενδιαφέρον της και σε άλλους τομείς. Κι αυτό διότι αν νιώσει την απόρριψη, έχοντας δώσει τα πάντα, θα πληγωθεί βαθύτατα και μπορεί να γίνει εχθρική και εκδικητική προς κάθε κατεύθυνση. Με τη γοητεία που διαθέτει εξάλλου, σπάνια μένει μόνη. Γοητεύεται από κοσμοπολίτες συντρόφους που ξέρουν να ζουν, να ντύνονται και να προσφέρουν ποιότητα. Με την Λίλιθ στον Ζυγό, το άτομο ξέρει καλύτερα από τον καθένα την τέχνη των περιστασιακών σχέσεων, ενώ συνηθίζει να χωρίζει με έντονα δραματικό ίσως και κακό τρόπο. Διαθέτει έμφυτη γοητεία την οποία όμως χρησιμοποιεί για να παραπλανεί τους άλλους και να τους φέρνει σε μια κατάσταση εγκατάλειψης και μοναξιάς. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Ζυγό, προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα όμορφα και εύκολα λόγια. Θωρακίστε καλά τον εαυτό σας, ώστε να μην επηρεάζεστε αρνητικά και να μην πέφτετε στις παγίδες του.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Η αγάπη για αυτή τη θέση, είναι σκοτεινό πάθος, ίντριγκα, ζήλια και ακραίος πόθος. Τίποτα λιγότερο από το ολοκληρωτικό, δεν την ικανοποιεί και η βιαιότητα των ενστίκτων, απαιτεί ωμή δύναμη σε όλες τις εκφάνσεις για να καλυφθεί. Ο ερωτισμός της ξυπνά, όταν πληγωθεί, γιατί έρωτας και πόνος είναι έννοιες συνυφασμένες μέσα της. Όταν το κεντρί της ζήλιας, τσιμπήσει την καρδιά της, όταν η περηφάνια της υποστεί πλήγμα, είναι η στιγμή που οι παλμοί της αρχίζουν να χτυπούν στους ρυθμούς της ερωτικής φρενίτιδας. Όμως οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος είναι λεπτές, οπότε μαζί της κάποιος ακροβατεί στην κόψη του ξυραφιού. Το σεξ είναι στο μυαλό της διαρκώς. Μ’ αυτό αναζητά επιβεβαίωση για να τονώσει την χαμηλή αυτοπεποίθησή της και αποδείξεις για αγάπη. Όποιος δοκιμάσει τη μαγεία του ερωτισμού της, σίγουρα θα του αφήσει ανεξίτηλο σημάδι.

Ακόμη  Λίλιθ στον Σκορπιό, φανερώνει την τάση του ατόμου να βρίσκεται σ’ ένα μόνιμο υπαρξιακό κενό. Έχει ροπή προς τις καταχρήσεις ενώ κινητήριος δύναμη αποτελεί η γονική φιγούρα την οποία προσπαθεί είτε να μιμηθεί, είτε να απορρίψει. Οι άντρες με την Λίλιθ στο Σκορπιό, έχουν μεγάλη σεξουαλική όρεξη που μπορεί να τους οδηγήσει σε υπερβολές, ενώ οι γυναίκες κινδυνεύουν να πέσουν θύματα σεξουαλικής υποταγής. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στο Σκορπιό, καταφύγετε στον διάλογο και ενισχύστε την επικοινωνία για όλα τα θέματα.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Ο ερωτισμός είναι για αυτή τη θέση μια περιπέτεια, ένας τρόπος να ανακαλύψει τον εαυτό της και τον κόσμο γύρω της. Είναι ελεύθερο πνεύμα, που αποζητά την εξερεύνηση του ερωτισμού και συνήθως στο πρόσωπο μιας καινούριας γνωριμίας, οι προοπτικές φαντάζουν άπειρες και υπέροχες. Το όνειρο όμως ξεθωριάζει γρήγορα και σύντομα θα στραφεί προς ένα νέο γοητευτικό άγνωστο, που θα συναντήσει. Η σταθερότητα δεν είναι το φόρτε της, γι’ αυτό χρειάζεται ή έναν σύντροφο που θα επανεφεύρει τον εαυτό του και τη σχέση ή ένα βράχο υπομονής που θα είναι ανεκτικός και θα κρατάει τα γκέμια. Λατρεύει τα ταξίδια, γι’ αυτό αν θέλετε να την ξελογιάσετε κάντε το με δύο εισιτήρια και μία βαλίτσα. Κυρίως όμως αγαπάει το μυαλό και τη γνώση οπότε φροντίστε να μάθετε την ιστορία της χώρας την οποία επισκέπτεστε, για να καταπλήξετε το πνεύμα της.

Ακόμη η  Λίλιθ στον Τοξότη, οδηγεί το άτομο σε μία συνεχή αναζήτηση συμβουλών και γνώσεων. Αισθάνεται ότι το ίδιο δεν θα αποκτήσει ποτέ σοφία και δεν έχει καθόλου εμπιστοσύνη στις προσωπικές του απόψεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνει απαντήσεις για τα προσωπικά του ερωτήματα σε άλλους ανθρώπους και σε ξένες θεωρίες. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Τοξότη, προσπαθήστε να του δείξετε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε απλά πράγματα.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο ερωτισμός της είναι γνήσιος και έντονος. Γοητεύεται από μεγαλύτερους και πιο ώριμους εραστές καθώς και από άτομα που διαθέτουν κύρος και οικονομική επιφάνεια. Μολονότι λατρεύει το σεξ, δεν της αρέσει να συζητά ανοιχτά για αυτό, ιδιαίτερα με τρίτους. Όταν φλερτάρει, της αρέσει να αφήνει υπονοούμενα και έχει μια έντονη προσέγγιση. Καθώς είναι ταγμένη στην καριέρα, μπορεί να περάσει μεγάλα διαστήματα χωρίς σχέσεις ή σεξ, αρκούμενη σε γνωριμίες της μίας νύχτας. Μπορεί να συνάψει δύσκολες σχέσεις ή να βιώσει πόνο στα ερωτικά της, μέχρι να συναντήσει την ευτυχία. Τη γοητεύουν οι πετυχημένοι σύντροφοι που διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία, καθώς αποζητά την ασφάλεια και εκτιμά την εργατικότητα. Λατρεύει το επώνυμο ντύσιμο. Είναι κτητική, ζηλεύει πολύ και ανταγωνίζεται κάθε ερωτικό αντίπαλο.

Με την Λίλιθ στον Αιγόκερω, το άτομο έχει την τάση να απομονώνεται στον δικό του ιδανικό κόσμο. Θεωρεί ότι δεν αξίζει να ξοδεύει τον χρόνο του με ανούσια πράγματα και ασήμαντους ανθρώπους. Το αποτέλεσμα είναι να ζει μία μοναχική και μίζερη ζωή απομονωμένο από φίλους και συγγενείς. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Αιγόκερω, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του και χωρίς εντάσεις και καβγάδες να τον πείσετε να βγει από το καβούκι του.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Την ελκύουν ασυνήθιστοι ή ιδιόρρυθμοι σύντροφοι τους οποίους συνήθως γνωρίζει μέσω φίλων και συνεργατών. Είναι πολύ ανοιχτή αλλά και αντισυμβατική στον έρωτα και στο φλερτ. Δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις και αντιδρά στην κτητικότητα. Όσον αφορά το σεξ έχει μια τάση εξερεύνησης, η οποία μπορεί να ξενίσει έναν πιο ρομαντικό σύντροφο. Συχνά λειτουργεί σαν να θέλει να εφαρμόσει όλο το κάμα σούτρα. Την εξιτάρει η αναμονή του σεξ καθώς έτσι, οι φαντασιώσεις εξάπτουν την όρεξή της. Μπορεί να θελήσει να πειραματιστεί με την σεξουαλικότητα της στις πιο ακραίες εκφράσεις της.  Επιθυμεί ο σύντροφός της να είναι ειλικρινής, να σέβεται τα όρια της ελευθερίας της και να μην την καταπιέζει. Για να κερδίσει κάποιος την καρδιά της, πρέπει να της προσφέρει τη φιλία του και να την ακολουθεί στις περιπετειώδεις εξερευνήσεις της.

Ακόμη η Λίλιθ στον Υδροχόο, δημιουργεί στο άτομο ένα είδος κοινωνικής ανασφάλειας. Από τη μία συναναστρέφεται ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, από φόβο μήπως μείνει μόνο, και από την άλλη αισθάνεται εχθρικότητα και κίνδυνο ακόμη κι’ όταν είναι με τους φίλους του. Αν ο σύντροφος σας έχει την Λίλιθ στον Υδροχόο, αφήστε τον να κινηθεί ελεύθερα και αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Συναίσθημα και έρωτας είναι συνυφασμένα για εκείνη και νιώθει ολοκληρωμένη μόνο όταν υπάρχουν και τα δύο. Είναι εμπνευσμένη στον έρωτα και έχει αχαλίνωτη φαντασία. Τίθεται με προθυμία στην υπηρεσία της ευχαρίστησης, του συντρόφου της. Το δόσιμό της είναι ολοκληρωτικό χωρίς αναστολές, ένα ονειρικό ταξίδι στην απόλαυση. Είναι η ίδια της η ύπαρξη που υπόσχεται όλες τις ηδονές, αυτό που την κάνει θελκτική. Μπορεί να υποφέρει για τον έρωτά της, να γίνει θύμα του ή να απογοητευτεί και να οδηγηθεί σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες. Μπορεί όμως, να συμπεριφερθεί με σκοτεινούς τρόπους επίσης, για να καταφέρει να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου της. Ψάχνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που θα τη γλιτώσει από τη ρευστή κατάσταση που ζει η Ποσειδώνια φύση της. Την κερδίζει όποιος της εμπνέει σιγουριά.

Η Λίλιθ στους Ιχθύς καθιστά το άτομο αισθησιακό και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Συχνά μάλιστα απορρίπτει την πραγματικότητα και προτιμά να ζει σε ονειρικούς κόσμους με μυστηριώδεις ανθρώπους και φανταστικές ρομαντικές συναντήσεις. Έτσι όμως αφήνει την πραγματική ζωή να περνά, χωρίς να κάνει τίποτα αξιόλογο. Αν ο σύντροφός σας έχει την Λίλιθ στους Ιχθύς διατηρήστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, γιατί καλείστε να πάρετε εσείς όλες τις σημαντικές αποφάσεις της σχέσης!