Είσαι Αιγόκερως; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Αιγόκερως; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Αιγόκερως; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Αποφασισμένος και φιλόδοξος, με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως διακατέχεται από επιμονή, υπομονή, αφοσίωση στον στόχο και υπευθυνότητα. Είναι πολυμήχανος, τίμιος, πιστός, με αίσθηση του χιούμορ, παραδοσιακός, αλλά και απόλυτος, απαισιόδοξος, προβλέψιμος, βαρετός, ψυχρός, υλιστής και σνομπ. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μεγεθύνονται ή συρρικνώνονται, ανάλογα με τη θέση του ωροσκόπου.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Κριό

Ο κινητικός και παρορμητικός Άρης, αλλά και ο μετρημένος, φρόνιμος Κρόνος επιδρούν ως μια σύζευξη στον συνδυασμό αυτό. Οπλισμένος με μεγάλες αντοχές απέναντι στην πίεση, τον πόνο και τη δοκιμασία, μπαίνει ατρόμητος στο τερέν της ζωής και αναζητάει τους συμμάχους που θα τον βοηθήσουν να χτίσει αυτό που ονειρεύεται. Συνήθως σπίτια. Η ζωτικότητά του και η διαρκής ενασχόλησή του με διάφορους σκοπούς, διακόπτεται μόνο όταν ο παρορμητισμός του τού υποδείξει μια καινούρια αρχή για ένα νέο πεδίο που αξίζει να κατακτηθεί. Έχει ανάγκη την επιβράβευση σε κάθε βήμα του, αλλιώς γίνεται εγωιστής με δυσάρεστες εκρήξεις θυμού.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Ταύρο

Εξαιρετικά ρεαλιστής στα όρια του κυνισμού και απίστευτα δυνατός ως διάπλαση, ο συνδυασμός αυτός αναλαμβάνει μεγάλα και δύσκολα έργα, χωρίς θόρυβο και γκρίνια. Η δουλειά και η διαρκής απασχόλησή του με κάτι που υπόσχεται «προκοπή» είναι πολύ ζωτικής σημασίας για να έχει καλή διάθεση. Αν στερηθεί την απασχόληση πέφτει σε μιζέρια και γίνεται γκρινιάρης. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει υλιστής και άπληστος, αν η συναισθηματική κάλυψη που του παρέχεται δεν είναι στο ύψος των αναγκών του. Ακούραστος εραστής και πειθήνιος υπηρέτης των αναγκών του συντρόφου του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στους Διδύμους

Συνήθως νευρώδης και ευέλικτος, ο συνδυασμός αυτός γίνεται… κυριολεκτικά «λάστιχο» για να πετύχει. Επικοινωνεί ακομπλεξάριστα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και εκδηλώνεται με πολύ ζωντανές εκφράσεις, προκειμένου να κατακτήσει το σύντροφό του ή να πετύχει σε ένα επιχειρηματικό σχέδιό του. Ο θυμός του είναι άστατος και μπορεί να πληγώσει τους άλλους, αλλά όταν συνέρχεται δεν διστάζει να παραδεχτεί την αδυναμία του και να τακτοποιήσει το δίκαιο. Είναι γενικά, χαρούμενος και ελαφρώς απρόβλεπτος με μεγάλες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Φρόνηση και ωμή ειλικρίνεια είναι οι ποιότητες που κάνουν αυτόν τον παρορμητικό συνδυασμό να κερδίζει στη ζωή του αυτά που επιδιώκει, αλλά και να μπαίνει συχνά σε κύκλους παρεξηγήσεων. Η τιμιότητά του είναι μεγάλη, αλλά συχνά επώδυνη για τους άλλους. Είναι πολύ έντονο το χαρακτηριστικό του ότι ποτέ δεν μπορεί να «κρύψει» το πώς αισθάνεται. Κάθε του ψυχολογική μετάπτωση διαγράφεται στις εκφράσεις του προσώπου του. Συχνά μπαίνει σε εσωτερικούς λαβύρινθους που σχετίζονται με την αισθηματική ζωή του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Λέοντα

Σε ένα μόνιμο κυνήγι της αλήθειας και της πραγματικής διάστασης πίσω από κάθε κατάσταση, αυτός ο συνδυασμός απεχθάνεται την κολακεία. Όλος ο αγώνας στη ζωή του είναι στην κατεύθυνση των κατακτήσεών του, που κάνει με τα πόδια του να πατούν γερά στο έδαφος. Ασυγκράτητα εργατικός και τολμηρός, κινδυνεύει να πάθει ανά πάσα στιγμή υπερκόπωση. Δε μετράει τη σωματική κούραση, διότι το κέρδος του από τα επιτεύγματά του είναι πολύ μεγαλύτερο. Απεχθάνεται την τεμπελιά και ακόμα και όταν χαλαρώνει, βρίσκει χρόνο να σκεφτεί στρατηγικά για μια καινούρια ιδέα.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στην Παρθένο

Λογική και λεπτότητα και μια ακατανίκητη επιθυμία προς την επίτευξη του τέλειου, κάνουν μοιραία αυτόν τον συνδυασμό, έναν ανικανοποίητο τύπο που δεν ησυχάζει ποτέ. Η φαινομενική ψυχρότητά του και αυτό που φαντάζει ως συστολή επάνω του, δεν είναι παρά μια ακραία έκφραση της ιδιαίτερα μεγάλης ευθύνης που έχει απέναντι σε όλα όσα καταπιάνεται. Δίνει μεγάλη σημασία στις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του και αφήνεται στα χέρια του συντρόφου του, αφού τον έχει δοκιμάσει συναισθηματικά. Εγκράτεια και ειλικρίνεια τον χαρακτηρίζουν, όπως και μεγάλη αντοχή στις δύσκολες συνθήκες.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Ζυγό

Είναι αρκετές οι παραπλανητικές αντιθέσεις που συνιστούν αυτόν τον πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό. Όταν εκδηλώνει ανεξέλεγκτη και ενθουσιώδη χαρά, είναι επειδή έχει νιώσει ότι έχει προσθέσει κάτι στον πλούτο του και όταν θυμώνει και φέρεται περιφρονητικά είναι επειδή έχει νιώσει μια ήττα στις προσπάθειές του. Ξέρει καλά ότι, σε όλες τις περιπτώσεις, η αφετηρία των συναισθημάτων του είναι ο ίδιος ο εαυτός του, για αυτό δεν κρατάει χρόνιες κακίες. Σωματικά είναι εντυπωσιακός, ρωμαλέος ή νευρώδης. Έχει μεγάλη διπλωματικότητα και ξέρει πώς να ελίσσεται μέσα σε δύσκολες καταστάσεις. Τα βρίσκει δύσκολα στη διαχείριση του συναισθήματος!

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Ο δυναμισμός που φαίνεται στη συμπεριφορά του και η εφευρετικότητα της σκέψης του συνδυασμού αυτού, είναι στην ουσία τα οχήματα με τα οποία κατακτά τις κρυφές και ανομολόγητες φιλοδοξίες του. Η φυσική κλίση του είναι η εσωτερικότητα και ο «υγρός» κόσμος των συναισθηματικών σχέσεων. Όταν όμως βγαίνει στην κοινωνία να εργαστεί, οπλίζεται με αποφασιστικότητα και πειθαρχία. Αφοσιώνεται συγκινητικά σε έναν σκοπό και δεν παρεκκλίνει καθόλου από την πορεία του μέχρι το τέλος της υποχρεωτικής διαδρομής, όποια και αν είναι τα εμπόδια.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Τοξότη

Αγαθό και καλοπροαίρετο παρουσιαστικό, ερωτικό και ανθεκτικό, δίνει την εικόνα ενός συνδυασμού που όχι μόνο μπορεί κάποιος να εμπιστευθεί, αλλά και να στηριχτεί πάνω του. Συνήθως τα φέρνει σε πέρας και ως αντίτιμο επιζητά ένα χάδι, φορτισμένο με το νόημα της αποδοχής ή μια άνετη, ηγετική θέση στην καρδιά ενός συντρόφου. Συχνά εκνευρίζεται με την ίδια τη βιασύνη του, αλλά είναι προικισμένος με το πρακτικό ταλέντο του ανθρώπου, που ξέρει να τακτοποιεί εκκρεμότητες με σύνεση και μεθοδικότητα. Κάποιες στιγμές γίνεται υπεραναλυτικός και χρειάζεται φρένο.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Διπλός Αιγόκερως σημαίνει ένας απόλυτα ελεγκτικός, πειθαρχημένος και απαρέγκλιτος Κρόνος, που δεν σκάει χαμόγελο αν δεν υπάρχει γνήσιος συναισθηματικός λόγος. Η συμπεριφορά αυτού του συνδυασμού είναι σχεδόν μηχανοκίνητη και ασυμβίβαστη. Ο μόνος που μπορεί να πατήσει το «off», σε αυτή τη μηχανή κίνησης, δουλειάς και παρατηρητικότητας, είναι ένας σύντροφος που ξέρει, ταυτόχρονα, και ποιο είναι το «on» του πάθους του. Συχνά γεννάει μόνος του ψυχαναγκασμούς που τους υπηρετεί με προσήλωση, κάτι σαν προκαταβολική αυτοτιμωρία σε μελλοντικά ψεγάδια του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Πολύ ενδιαφέρον, από κάθε άποψη, συνδυασμός που γεφυρώνει το χάσμα του ανθρωπιστικού αιτήματος (ο οργανωτής των διαδηλώσεων υπέρ κοινωφελών σκοπών) και της προσωπικής αυτοπραγμάτωσης (ο επιχειρηματίας που ανταγωνίζεται τον εαυτό του σε μεγέθη κέρδους). Εφευρετική διάνοια και καλπάζουσα φαντασία, δίνουν έναν άνθρωπο που θέλει να νιώθει προσγειωμένος μόνο με τους δικούς του αδιαπραγμάτευτους όρους. Η πρακτικότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη, όπως και το χιούμορ που συχνά λειτουργεί ως σωτήρια απόδραση.

Αιγόκερως με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Σεμνότητα και μια ηθική παντιέρα που ανεμίζει σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζουν αυτόν τον συνδυασμό. Αυτό όμως που φαινομενικά τείνει στον συντηρητισμό, στην ουσία είναι μια μεγάλη ανάγκη για τυπικότητα και τάξη. Ο εσωτερικός του κόσμος ταλανίζεται από αντικρουόμενα αισθήματα και αναζητεί τις λύσεις και την άκρη του νήματος σε μια ήσυχη, τακτοποιημένη και ευνομούμενη πραγματικότητα. Όταν ερωτεύεται είναι ικανός για όλα και το ξέρει. Η υπερευαισθησία του στις ανθρώπινες ανάγκες τον ημερεύει και τον κάνει δοτικό.