Είσαι Ταύρος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Ταύρος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Ταύρος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται για την υπομονή, τη σταθερότητα, την οργανωτικότητα και το πείσμα του. Είναι ρομαντικός, λάτρης της καλής ζωής και της τέχνης, αλλά και επιρρεπής σε υπερβολές, με μια δόση ματαιοδοξίας. Ωστόσο κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου, μπορεί να αλλοιώνονται ή και να μεγεθύνονται από την επιρροή του ωροσκόπου.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Κριό

Γεροδεμένος και ακούραστος, ο συνδυασμός αυτός παραδίδεται στις απολαύσεις με μεγάλη λαχτάρα. Είναι χαρούμενος και ανεξάντλητος όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις, με μια ζωτικότητα που εντυπωσιάζει. Τολμηρός και σεξουαλικά ακούραστος, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με αποφασιστικότητα. Γίνεται σοβαρός αντίπαλος και όταν νιώσει ότι κινδυνεύει μπορεί να προκαλέσει μεγάλους μπελάδες σε όποιον το τολμήσει. Οι νευρικές του εκρήξεις είναι πολύ δυνατές.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Ταύρο

Οι υλικές απολαύσεις και τα οφέλη είναι το σταθερό, αμετακίνητο ζητούμενο αυτού του συνδυασμού. Μπορεί να επιστρατεύσει ακόμα και την προσωπική ζωή του, προκειμένου να πετύχει την απόκτηση όσων θεωρεί αναγκαίων για την ευτυχία του. Ήρεμος, αλλά με πολύ μεγάλη εσωτερική δύναμη, στωικός και υπομονετικός, αλλά αδιατάρακτος όσον αφορά στον σκοπό του, πετυχαίνει με τα μεγάλα αποθέματα της φυσικής δύναμής του το αποτέλεσμα που επιζητεί. Δεν ανέχεται τη στέρηση και τον πόνο και δουλεύει πάντα για να μην χρειαστεί να περιέλθει σε φάση αδυναμίας.

Ταύρος με ωροσκόπο στους Διδύμους

Έξυπνος και επινοητικός, αυτός ο συνδυασμός γίνεται συχνά ένας καλλιτέχνης με μεγάλη εξελικτική πορεία μέσα στο χρόνο. Έχει τη στόφα του ηθοποιού – παρατηρητή και χτίζει αργά, αλλά σταθερά την επιτυχία του. Βρίσκεται πάντα ανάμεσα σε ανθρώπους που παίζουν έναν ρόλο στο σκοπό του. Η επιδεξιότητα και η διάθεση της προσφοράς τον κάνουν συχνά απαραίτητο –ίσως αναντικατάστατο- στη δουλειά του. Η υπερκόπωση χτυπά την πόρτα συχνά, αλλά ο συνδυασμός αυτός δε βάζει εύκολα μυαλό. Ξεκινάει και πάλι καινούριες κουραστικές περιπέτειες.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Απλός και ξεκάθαρος, ο συνδυασμός αυτός αντιπαθεί τις περιπλοκές και λατρεύει τις σταθερές, παραδοσιακές απολαύσεις. Είναι ιδιαίτερα ζωτικό το να νιώθει ασφάλεια μέσα σε μια αγαπημένη οικογένεια, να νιώθει ότι το τραπέζι του δείπνου είναι πάντα πλούσιο και να έχει την άνεση να προσφέρει οτιδήποτε του ζητηθεί. Επαγγελματικά επίσης, ζητάει μια μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Μπορεί να θυσιάσει μια τολμηρή και υποσχόμενη θέση προς χάρη μιας λιγότερο συναρπαστικής, αλλά σίγουρης. Υπάρχει τάση για παχυσαρκία και πρέπει να ελεγχθούν οι ορέξεις.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Λέοντα

Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού, με τις θετικές, αλλά και όλες τις αρνητικές συνέπειές της. Δύσκολα αλλάζει γνώμη αυτός ο συνδυασμός και μόνο αν δοκιμάσει ο ίδιος τα αποτελέσματα της δράσης του θα πειστεί για οτιδήποτε. Η φυσική δύναμη είναι εντυπωσιακή και η ενεργητικότητα που απορρέει από αυτήν εξίσου μεγάλη. Πρέπει να βρεθεί ένα αντίβαρο στην επίμονη επεκτατική τάση αυτού του συνδυασμού και στην φιλαρχία του. Σε συνθήκες ασφάλειας διοχετεύει όλες τις προσπάθειές του, για την καλυτέρευση της ζωής των δικών του ανθρώπων.

Ταύρος με ωροσκόπο στην Παρθένο

Ιδιαίτερα αυξημένη αναλυτική ικανότητα και ευθυκρισία χαρακτηρίζει αυτόν τον γήινο συνδυασμό. Η επαγγελματική συνείδηση είναι πολύ μεγάλη και συχνά κατακτά υψηλές θέσεις, χάρη στις αρετές της μεθοδικότητας, της υπομονής και της προσφοράς. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τον πετυχημένο στρατηγό, αν και είναι αρκετά συντηρητικός και παραδοσιακός. Οι αλλαγές συμβαίνουν με αργό ρυθμό στη ζωή του. Επικοινωνιακά είναι ευχάριστος και συγκαταβατικός, δεν πείθεται όμως εύκολα. Τα αισθήματά του είναι βαθιά και δύσκολα αλλάζουν.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Ζυγό

Η ροπή προς τις απολαύσεις και τις ηδονές είναι τεράστια σε αυτόν τον συνδυασμό. Η διπλή επίδραση της Αφροδίτης (ως κυβερνήτης ζωδίου και ωροσκόπου) είναι καταλυτική. Η αναζήτηση της ευτυχίας και της άνεσης είναι ζωτικής σημασίας. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τον καλλιτέχνη, αλλά και τον θαρραλέο επαγγελματία που θα φροντίσει όχι μόνο για την οικονομική επιτυχία του, αλλά και για την αισθητική ποιότητα του περιβάλλοντός του. Το ένστικτο εδώ έχει τον πρώτο λόγο, παρά η ψυχική καθοδήγηση. Γοητευτικός στην όψη και κομψός στους τρόπους, έχει πολλές ερωτικές κατακτήσεις.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Η έντονη δίψα για ζωή και για τα δώρα της μπορεί να οδηγήσουν στις καταχρήσεις αυτόν τον συνδυασμό. Σταθερός και άκαμπτος στις απόψεις του, ξέρει τι θέλει και συχνά μηχανεύεται τρόπους εφευρετικούς να το αποκτήσει. Η ευαισθησία και η αδυναμία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο είναι επίσης πολύ μεγάλη. Μπαίνει στη διαδικασία να θυσιάσει πολλά για αυτούς που αγαπάει, όταν έχει εξασφαλίσει την αγάπη και τη σιγουριά. Εξαιρετικά γερή, σωματική κράση.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Τοξότη

Πολύ κοινωνικός χαρακτήρας, με μια έμφυτη σοφία απέναντι στα πράγματα. Παρά τον έντονο εγωισμό του, ο συνδυασμός αυτός δεν μπορεί παρά να μοιράζεται ό,τι απολαμβάνει. Οι δεσμοί που φτιάχνει κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι σταθεροί αν και περιπετειώδεις στην πορεία του. Δεν εγκαταλείπει ποτέ τις προσπάθειές του για οτιδήποτε θεωρεί αξιόλογο. Η μεγάλη ευστροφία και το πρακτικό πνεύμα τον κάνουν ιδιαίτερα ταλαντούχο στις χειρωνακτικές εργασίες.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Εργατικός και υπομονετικός, ο συνδυασμός αυτός μπαίνει σε (ειρηνικές ή βίαιες) μετωπικές συγκρούσεις, αλλά δεν εγκαταλείπει ποτέ πρώτος τον αγώνα. Η υπομονή του είναι τεράστια. Βασίζεται πολύ στις φυσικές δυνάμεις του και διαθέτει σωματική κατατομή που είναι αξιοθαύμαστη. Η πρακτική φύση του τού χαρίζει μια έφεση στις θετικές επιστήμες και σε ότι έχει να κάνει με αριθμούς και μετρήσιμα μεγέθη. Είναι αυστηρός κριτής στα επαγγελματικά του, αλλά τρυφερός δέκτης στα αισθηματικά του.

Ταύρος με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Νευρώδης και δραστήριος, ο συνδυασμός αυτός βρίσκει δυσκολίες στο να υιοθετήσει έναν συνετό τρόπο ζωής. Μπαίνει γενναία σε καινούριες περιπέτειες, αλλά δεν μετράει σωστά τις δυνάμεις του και συχνά τις «καίει». Έχει την τάση να προσφέρει και να «δίνεται» ολοκληρωτικά στους αγαπημένους ανθρώπους του. Έχει ωστόσο και αξιώσεις που μπορούν να φτάσουν στο σημείο της υπερβολής. Του αρέσει η πλούσια, καλή ζωή και ανανεώνεται από τα ταξίδια. Είναι επιδέξιος τεχνίτης.

Ταύρος με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Ευσυγκίνητος και απρόβλεπτος, αυτός ο συνδυασμός παίρνει στοιχεία από τον υδάτινο συναισθηματικό κόσμο, αλλά και από τον στιβαρό γήινο. Βασίζεται πολύ στο ένστικτό του και εμπιστεύεται δύσκολα τη λογική των άλλων ανθρώπων. Νιώθει ότι έχει τις απαντήσεις μέσα του στα ερωτήματα που ανακύπτουν. Είναι γοητευτικός με αρμονικά χαρακτηριστικά και επιζητά πάντα μια αγκαλιά ως «φωλιά», από την οποία αντλεί δύναμη και ενέργεια. Οι συναισθηματικές διαταραχές του μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες.