Είσαι Λέων; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Λέων; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Λέων; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο βασιλιάς του ζωδιακού είναι γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος, υπερήφανος, ειλικρινής, πιστός, αλλά και αυταρχικός, δογματικός, αλαζόνας και μελοδραματικός. Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του Λέοντα, που όμως μεταβάλλονται θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος.

Λέων με ωροσκόπο στον Κριό

Μεγάλη αυτοπεποίθηση και προσωπική λάμψη χαρακτηρίζουν αυτό το συνδυασμό, που δεν διστάζει να απαντήσει σε οτιδήποτε, ακόμα και όταν του λείπουν οι πληροφορίες ή η σιγουριά για το ορθό του λόγου του. Ο συνδυασμός αυτός είναι προορισμένος να προχωράει μπροστά και να ασχολείται παθιασμένα με αλλεπάλληλα σχέδια και σκοπούς. Αντλεί τα κίνητρά του από ιδέες που εμφανίζονται στον ορίζοντά του και ενθουσιάζεται όταν ένα πετυχημένο αποτέλεσμα συμπεριλαμβάνει στα οφέλη του τον θαυμασμό και το δέος. Έχει ανάγκη να θαυμάζει και να τον θαυμάζουν.

Λέων με ωροσκόπο στον Ταύρο

Η δυνατή σωματική κράση αυτού του συνδυασμού, συχνά, τον παρασύρει σε υπερβολές και απολαύσεις, που τον φέρνουν αντιμέτωπο με προβλήματα που δεν έχει προβλέψει ότι θα αντιμετωπίσει. Η φρόνησή του υποχωρεί μπροστά στις πλούσιες προκλήσεις της ζωής. Η γενναιότητα και η επιμονή είναι δεδομένες στο κυνήγι της ευτυχίας και της οικονομικής επιτυχίας. Παρέχει πλουσιοπάροχα τις υπηρεσίες του, όπου του ζητηθούν και επιθυμεί έντονα την αποδοχή και την επιβεβαίωση. Είναι πολύ ζωτικό γι’ αυτόν να βρίσκει πάντα πρόθυμους ακροατές-θεατές των δραστηριοτήτων του.

Λέων με ωροσκόπο στους Διδύμους

Ευφράδεια στο λόγο και μαγνητισμός στις κινήσεις κάνουν αυτόν τον συνδυασμό πετυχημένο πάντα στο χώρο που κινείται. Σίγουρα διαπρέπει επαγγελματικά, διότι νιώθει ότι δεν έχει άλλη επιλογή! Επίσης ξεχωρίζει ως παρουσία, γιατί είναι γοητευτικός, ευχάριστος και χαμογελαστός, έτοιμος να ανταπαντήσει θετικά σε κάθε πρόκληση. Ευφάνταστος και δημιουργικός, αντισταθμίζει την ανεμελιά του με τις δυνατές, έμπιστες σχέσεις που χτίζει γύρω του, οι οποίες τον βοηθούν να αντεπεξέρχεται όταν η υπερβολική καλοπέραση τούς δημιουργεί προβλήματα.

Λέων με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Ευαίσθητος, αλλά και φιλόδοξος, τολμηρός, αλλά και συχνά ανασφαλής, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει τον πετυχημένο επαγγελματία που είναι μακράν πρώτος στον χώρο του, αλλά και τον παρορμητικό χαρακτήρα που δεν έχει ευκολία στο να ελέγξει τους βίαιους θυμούς του. Η φαντασία του καλπάζει σε μέρη που δύσκολα φτάνει άλλος και όταν αποφασίζει να κάνει οτιδήποτε, έχει σιγουρευτεί ότι οι πιθανότητες για να πετύχει είναι με το μέρος του. Έχει μια τάση στο καλό φαγητό και πρέπει να προσέξει την παχυσαρκία.

Λέων με ωροσκόπο στον Λέοντα

Θεληματικός, λαμπερός και ηγετικός, ο διπλός Λέων ανεμίζει τη χαίτη του γνωρίζοντας από πριν τη γοητεία που εκπέμπει. Συχνά μάλιστα, βασίζεται πολύ σε αυτή ακριβώς τη γοητεία… η οποία σπάνια τον προδίδει ή τον αφήνει έκθετο. Φλογερός εραστής και φιλόδοξος όσο κανένας άλλος, ο συνδυασμός αυτός έχει πάντα μια «αυλή» ανθρώπων γύρω του, που τον θαυμάζει και τον βοηθά. Αντίστοιχα και ο ίδιος είναι πάντα παρών στα καλέσματα βοήθειας που του κάνουν οι αγαπημένοι του. Η φυσική ρωμαλεότητά του είναι μοναδική.

Λέων με ωροσκόπο στην Παρθένο

Θάρρος, αλλά και εργατικότητα δημιουργούν ένα συνδυασμό που κερδίζει την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Η προθυμία του να αντεπεξέλθει σε μεγάλους στόχους είναι εντυπωσιακή. Αντίστοιχα, ο εγωισμός του στο να παραδεχτεί τις αδυναμίες του μπορεί να τον οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους ανθρώπους του. Έχει πάντα να αντιμετωπίσει μέσα του μια διαρκή αγωνία που συχνά δεν έχει μια ξεκάθαρη αιτία. Είναι ανήσυχος και ακούραστος και δίνει μεγάλη σημασία σε οτιδήποτε αντιλαμβάνεται ως προσωπικό καθήκον – συναισθηματικό ή επαγγελματικό.

Λέων με ωροσκόπο στον Ζυγό

Η λάμψη και η πλουσιοπάροχη ζωή είναι ένα αίτημα που πάντα προσπαθεί να καλύψει αυτός ο συνδυασμός. Έχει ανάγκη από την αίσθηση της ακριβής ζωής και της κατάκτησης υψηλών στόχων, για να νιώσει ότι πετυχαίνει. Φυσικά, οι φιλοδοξίες του είναι τεράστιες. Τα όπλα του απέναντι στις προκλήσεις της ζωής είναι η νωχελική γοητεία του και η γενναιόδωρη, χαμογελαστή συμπεριφορά του. Πρέπει να κυριαρχεί σε έναν τουλάχιστον τομέα στη ζωή του (στην οικογένεια, στη δουλειά, στις κοινωνικές συναναστροφές), για να αντλεί δύναμη και να αγωνίζεται για τους στόχους του. Είναι σοβαρός, υπεύθυνος, αλλά και ευχάριστος.

Λέων με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Ερωτευμένος με την επιτυχία και συχνά με την εξουσία, αυτός ο συνδυασμός δίνει την αίσθηση του απροσπέλαστου και του σκεπτικιστή. Ωστόσο είναι οπλισμένος με ένα γερό σύστημα αξιών, που τον βοηθούν να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Έχει θάρρος, διαύγεια και πειθαρχία και αναγνωρίζει πρώτα ο ίδιος ότι το αδύνατο σημείο του είναι οι αισθαντικές απολαύσεις. Η σχέση του με το αλκοόλ ή το κάπνισμα είναι, το λιγότερο, περιπετειώδης. Είναι ξεροκέφαλος σε υπερβολικό σημείο και καθόλου εύκολος αντίπαλος.

Λέων με ωροσκόπο στον Τοξότη

Φιλελεύθερος και καλοπροαίρετος, αυτός ο συνδυασμός τείνει να βλέπει μόνο τις καλές πλευρές στους άλλους και να αφήνει τη φαντασία του να καλπάζει, για να ανακαλύπτει δημιουργικές διεξόδους που κάνουν πιο εύκολη ή πιο χαρούμενη τη ζωή. Φιλήδονος, αλλά με εκλεπτυσμένο γούστο, χαδιάρης και λάτρης της ποιότητας, ξέρει να φιλτράρει την καλή τέχνη, αλλά και να βρίσκει επιχειρηματικές λύσεις σε μεγάλα προβλήματα. Γερός και φτιαγμένος να αντέχει, έχει μια ροπή στις σπατάλες και τις υπερβολές. Χρειάζεται διαρκώς καινούρια κίνητρα για να λειτουργήσει.

Λέων με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Αυστηρός αλλά δίκαιος, ο συνδυασμός αυτός επιβραβεύει στον εαυτό του, αλλά και στους άλλους, την πειθαρχία και την αφοσίωση. Στρατεύεται σε σκοπούς που προϋποθέτουν σωματική κόπωση, αλλά και πνευματική συμμετοχή. Είτε επιστήμονας με ζήλο είτε εργάτης με περίσσια προθυμία για το έργο του, πετυχαίνει να ολοκληρώσει συνήθως απτούς στόχους και να εισπράξει γεμάτος περηφάνια τα οφέλη τους. Έχει αδυναμία στις φιλοφρονήσεις των άλλων και τις επιζητά με κάθε κόστος.

Λέων με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Ιδιαίτερα συμπαθής και μονίμως στο επίκεντρο μιας εξέλιξης, ο συνδυασμός αυτός δίνει τον πρωταγωνιστή, τον κύριο ρόλο μιας υπόθεσης. Βουτάει με φλογερό πάθος στις ασχολίες του και δεν βγαίνει από αυτές, παρά μόνο αν νιώσει ότι έχει δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί πρώτα τον ίδιο και μετά το περιβάλλον του. Δεν διαπραγματεύεται την ηγετική θέση του και φροντίζει να επιβεβαιώνει την αρχοντιά του με κάθε ευκαιρία. Τα προσωπικά πάθη του είναι μόνιμα και αδιασάλευτα. Δεν υποκύπτει εύκολα σε καινούριους πειρασμούς, διότι έχει πολύ μεγάλη αίσθηση προσωπικής ευθύνης απέναντι στα πράγματα.

Λέων με ωροσκόπος στους Ιχθύς

Κτητικός και επεκτατικός, αυτός ο συνδυασμός κινείται στη ζωή από τα ψηλά ιδανικά του, αλλά και σε μεγάλο μέρος από την προσωπική συναισθηματική ικανοποίησή του. Η υπερβολική ανησυχία του είναι μόνιμη και εκτονώνεται μόνο αν αποδειχτεί ότι κατέχει το αντικείμενο του πόθου του, είτε αυτό είναι ένας δύσκολος σύντροφος είτε ένας φιλόδοξος επαγγελματικός στόχος. Συχνά χάνει το μέτρο και δεν διστάζει να βουτήξει στα πάθη του, με πλήρη συνείδηση των συνεπειών τους. Αντιλαμβάνεται τη ζωή του ως ένα διαρκές κυνήγι καινούριων εδαφών, στα οποία πρέπει να βάλει οπωσδήποτε το «σημαιάκι» του.