Είσαι Καρκίνος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Καρκίνος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Καρκίνος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και χαρακτηρίζεται από έντονο συναίσθημα και ευαισθησία. Είναι διαισθητικός, προστατευτικός, κυκλοθυμικός, δημιουργικός, υποστηρικτικός, αλλά και ακατάστατος, ανασφαλής, γκρινιάρης και προσκολλάται στο παρελθόν. Ανάλογα με τον ωροσκόπο, αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται ή αποδυναμώνονται.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Κριό

Είναι πιστός στους ανθρώπους που αγαπάει και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια (αυτήν από την οποία προήλθε ή αυτήν την οποία ο ίδιος δημιουργεί). Ο συνδυασμός αυτός είναι αυστηρός και αποτελεσματικός στις αποφάσεις και τις επιλογές του. Μπορεί να γίνει αυταρχικός όταν πεισμώνει, αλλά η ανάγκη της στοργικότητας στους αγαπημένους του λειτουργεί ως αντίβαρο. Επιχειρηματικός και φιλόδοξος θέλει να νιώθει ότι είναι πρώτος σε ό,τι καταπιάνεται.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Ταύρο

Σταθερός και παραδοσιακός, αυτός ο συνδυασμός απεχθάνεται καθετί που τον βάζει σε περιπέτειες. Προτιμά τα συνετά, προσεκτικά βήματα με τους δικούς του αργούς, αλλά συμπαγείς ρυθμούς. Οι σπιτικές συνήθειές του είναι αυτές, από τις οποίες αντλεί ζωτικότητα και την απαραίτητη ενέργεια να ανταποκριθεί στη δουλειά του. Είναι πολύ τρυφερός και περιποιητικός και έχει ανάγκη από διαρκείς εκδηλώσεις αγάπης, για να νιώθει σιγουριά. Λάτρης του καλού φαγητού και των εντυπωσιακών θεαμάτων, κάνει μια ζωή που είναι πάντα πλουσιοπάροχη.

Καρκίνος με ωροσκόπο στους Διδύμους

Οι μεγάλες αντιθέσεις στον χαρακτήρα αυτού του συνδυασμού, είναι και η μεγάλη πρόκλησή του. Πρέπει να γεφυρώσει τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα του Καρκίνου με την ανησυχία και την περιέργεια των Διδύμων. Συχνά, ο συνδυασμός μπορεί να φέρει πολύ δημιουργικά αποτελέσματα σε στόχους, που συνδυάζουν την επικοινωνία και τη συναισθηματική εμπλοκή. Από την άλλη, είναι αρκετές οι φορές που μπορεί να εγκαταλείψει έναν στόχο, επειδή βαριέται και να ξεκινήσει με παρορμητικό ενθουσιασμό έναν καινούριο.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Ονειροπόλος και με αστείρευτη εσωτερική ένταση, αυτός ο συνδυασμός αφιερώνεται με μεγάλη προσμονή στο χτίσιμο προσωπικών σχέσεων (ερωτικών ή επαγγελματικών), οι οποίες καταναλώνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς του. Το πάθος του είναι τεράστιο και οι βουτιές του στα συναισθήματά του συνεχείς. Στην τέχνη βρίσκει μια απόδραση όταν νιώθει να πνίγεται από τα συναισθήματά του, αλλά και συχνά μια δημιουργική διέξοδο της έκφρασής του. Ενθουσιάζεται όταν δέχεται κινήσεις αγάπης, αλλά πέφτει σε βαθιά θλίψη από την άλλη, όταν νιώθει μόνος του.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Λέοντα

Περήφανος και γενναιόδωρος, ο συνδυασμός αυτός αποφεύγει τα ρίσκα της ζωής. Προτιμάει τους παραδοσιακούς δρόμους. Πολύ συναισθηματικός και προσκολλημένος σε συνήθειες και πρόσωπα που έχει κατακτήσει και οικειοποιηθεί. Αντλεί όλη τη ζωτικότητά του από τους ανθρώπους που αγαπάει και προσφέρει απλόχερα τις χαρές του για να τις μοιραστεί μαζί τους. Είναι φιλόδοξος, αλλά και πολύ προσεκτικός, έχει σύνεση και λογική από το φόβο της απώλειας των ζωτικών συναισθημάτων του. Συγκινείται εύκολα και όταν πρόκειται για προσφορά είναι πάντα γενναιόδωρος.

Καρκίνος με ωροσκόπο στην Παρθένο

Μετριόφρων και έμπιστος, ο συνδυασμός αυτός γίνεται άμεσα συμπαθής και αρεστός στους ανθρώπους γύρω του, χάρη στη διακριτικότητά του. Οι τόνοι του είναι χαμηλοί και η υπομονή του πολύ μεγάλη. Έχει ανεπτυγμένη αίσθηση της προσφοράς και της καρτερικότητας και γίνεται πιστός στρατιώτης σε έναν κοινό, συναισθηματικό σκοπό. Οι προσωπικές ευθύνες τον τρομοκρατούν, γι’ αυτό πρέπει πάντα να νιώθει ότι δεν είναι μόνος του. Η φαντασία του είναι μεγάλη και πρέπει να χαλιναγωγείται και να μπαίνει πάντα στους δρόμους της λογικής.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Ζυγό

Αισθαντικός και λάτρης της ομορφιάς σε όλες τις πλευρές της, ο παρορμητικός αυτός συνδυασμός έχει όλα τα θηλυκά στοιχεία που επιβάλλουν οι κυβερνήτες ζωδίου και ωροσκόπου, Σελήνης και Αφροδίτης αντίστοιχα. Του είναι πολύ δύσκολο να πάρει αποφάσεις και χρειάζεται μια παρακίνηση για να αναλάβει υποχρεώσεις που αντιλαμβάνεται ως βαριές. Έχει ένα μυστικιστικό στοιχείο από τη φύση του και μια τάση να αφήνεται στο χώρο της φαντασίας, που τον οδηγεί σε οικεία συναισθήματα. Συχνά ωστόσο, είναι αυτή η φαντασία που του δίνει καθημερινές και πρακτικές λύσεις σε προβλήματα.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Πολύ δυνατός συνδυασμός όσον αφορά στη σωματική κατατομή, αλλά και στη συναισθηματική δύναμη. Υπάρχουν μακρές περίοδοι που είναι γεμάτος ενεργητικότητα και ζωή, ενδίδει σε υπερβολές (είτε σε εξαντλητική δουλειά είτε σε κατάχρηση απολαύσεων), αλλά και άλλες που η τεμπελιά, η νωχελικότητα και ο μόνιμος αισθησιασμός, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάθεσή του. Είναι σημαντικός ένας σταθεροποιητικός παράγοντας στο πρόσωπο ενός ανεκτικού και στοργικού συντρόφου. Όταν αισθανθεί μόνος του, αυτός ο συνδυασμός γίνεται αυτοκαταστροφικός και γκρινιάρης.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Τοξότη

Πολυμήχανος και παθιασμένος, ο συνδυασμός αυτός επιζητεί πάντα την εναλλαγή στις συνήθειες και την καθημερινότητά του, χωρίς όμως ποτέ να απομακρύνεται από μια γερή συναισθηματική βάση. Η οικογένεια και η δουλειά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ισορροπία του, όπως και οι αρμονικές σχέσεις χωρίς ένταση, που είναι αναγκαίες για να μπορέσει να αποδώσει δημιουργικά τα ανεπτυγμένα καλλιτεχνικά ταλέντα του. Αφοσιώνεται όταν αισθάνεται ασφαλής.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Ήρεμος και ισορροπημένος, αυτός ο συνδυασμός χαρακτηρίζεται από τη διακριτικότητα και την συστολή όταν βρίσκεται σε κοινωνικούς χώρους. Ωστόσο η φιλοδοξία του και τα αποθέματα αντοχής του είναι μεγάλα. Ενεργοποιούνται μόνο από μια πολύ τρυφερή και προστατευτική σχέση. Τότε είναι ικανός να δημιουργήσει εντυπωσιακά. Προσηλωμένος στις αρχές του και πιστός στους δεσμούς του δεν τολμάει να αφεθεί στο καινούριο, παρά μόνο αν έχει εγγυήσεις ότι δεν θα προδοθεί και δεν θα βρεθεί εκτεθειμένος. Γίνεται πολύ επιδέξιος μάγειρας.

Καρκίνος με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Γοητευτικός και αινιγματικός πολλές φορές, αυτός ο συνδυασμός καλείται να γεφυρώσει αντιθετικές δυνάμεις μέσα του, που του δημιουργούν συγκρούσεις. Η τάση του προς τις «κλειστές» προσωπικές σχέσεις έρχεται σε αντίθεση με τη διάθεσή του να απευθυνθεί σε ευρύ κοινό και να πετύχει σε στόχους που προϋποθέτουν μαζικά ακροατήρια. Συνήθως το καταφέρνει αντλώντας δύναμη από μια ερωτική σχέση, που τη χρησιμοποιεί ως όχημα για να πετύχει επαγγελματικά και να διαπρέψει. Το μεγάλο επικοινωνιακό του ταλέντο και ο πολύ σαγηνευτικός, συναισθηματικός χειρισμός του λόγου, τίθενται στην εξυπηρέτηση των σκοπών του.

Καρκίνος με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Η στοργή και η εξαιρετικά ευνοϊκή σχέση με τα παιδιά δημιουργεί σε αυτόν τον συνδυασμό μια πολύ συναισθηματική ατμόσφαιρα, που με τον κατάλληλο πρακτικό χειρισμό της γίνεται δημιουργική και αποδοτική. Καλλιτέχνης από τη φύση του, χρησιμοποιεί συχνά συμβολισμούς και παραβολές για να «γιάνει» μια προβληματική σχέση ή να «εξομαλύνει» μια σκληρή ένταση στο σπίτι ή στη δουλειά. Εφευρετικός και καλόπιστος, γίνεται πολύ κοντινός φίλος όταν νιώθει ότι υπάρχει έδαφος να δεχτεί την αγάπη που έχει μέσα του και ότι δεν θα προδοθεί.