Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν ένα αξέχαστο γουηκέντ (11, 12, 13 Ιουνίου 2021)

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν ένα αξέχαστο γουηκέντ (11, 12, 13 Ιουνίου 2021)

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν ένα αξέχαστο γουηκέντ (11, 12, 13 Ιουνίου 2021)

Στο τέλος μιας πολύ κουραστικής, εκνευριστικής και ιδιαίτερα ασταθούς εβδομάδας, μετά από μια έκλειψη που συνοδευόταν από την ταλαιπωρία στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, όλοι ψάχνουν να βρουν κάποιες μέρες με μεγαλύτερη ηρεμία και προοπτικές διασκέδασης, χαράς και ευχαρίστησης. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας και για κάποια ζώδια είναι πολλά υποσχόμενο. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη -που θα περάσει στον Καρκίνο την Παρασκευή και θα κάνει υπέροχες όψεις με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στη διάρκεια του γουηκέντ- είναι πραγματικά βάλσαμο για τις πληγές που μπορεί να άνοιξε η έκλειψη που προηγήθηκε. Ένα ωραίο τριήμερο ξεκινά από το μεσημέρι της Παρασκευής και για κάποιους απλά θα είναι κορυφαίο. Ποιοι όμως θα είναι αυτοί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στο ζώδιο σας σχηματίζοντας εξαιρετικές όψεις στην πορεία του Παρασκευοσαββατοκύριακου. Οι όψεις με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σας κάνουν να νιώθετε στο επίκεντρο και ό,τι αγαπάτε και όποιους αγαπάτε θα είναι στο πλευρό σας και θα σας επιστρέφουν το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την αγάπη σας. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να περάσετε υπέροχα το τριήμερο είναι ότι την Παρασκευή αποχωρεί από το ζώδιο σας ο Άρης, μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα αγωνίας, ανησυχίας, άγχους και δύσκολων καταστάσεων! Και μόνο αυτό θα σας κάνει να ανακουφιστείτε ψυχολογικά και να γίνετε πιο αισιόδοξοι. Θα νιώθετε μετά από αρκετό καιρό πιο τυχεροί. Και μολονότι όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας θα ευνοηθούν, τα σκήπτρα κρατά το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ωροσκόπου ανήκετε πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και άκρως δημιουργικό Παρασκευοσαββατοκύριακο σας περιμένει, με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αρμονικές όψεις τόσο με τον Δία όσο και την Αφροδίτη. Μετά από αρκετές πιεστικές μέρες που το μυαλό σας έτρεχε με χιλιάδες χιλιόμετρα το λεπτό και με αρκετό άγχος, αυτό το γουηκέντ θα είναι πραγματικά βάλσαμο. Θα είστε πιο χαλαροί και αξίζει πραγματικά να βρείτε τρόπο και χρόνο να είστε και πολύ δημιουργικοί και να εκφραστείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Είτε σας αρέσει να γράφετε, να ζωγραφίζετε, να παίζετε μουσική, να χορεύετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη Μούσα σας και να εκφραστείτε. Όμως είναι κι ένα γουηκέντ που γιορτάζει τον έρωτα. Μάλιστα για τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο ίσως κρύβει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, αλλά και για τους δεσμευμένους πιο όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας. Το σύνθημα είναι βγείτε, διασκεδάστε και χαρείτε με όποιον τρόπο θέλετε. Εσείς βάζετε τους κανόνες σ’ αυτό το γουηκέντ.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ωροσκόπου ανήκετε πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια έκλειψη που δημιούργησε αρκετή ένταση τόσο μέσα σας όσο και στις συνθήκες γύρω σας, έρχεται ένα λυτρωτικό Παρασκευοσαββατοκύριακο που πραγματικά σας ανήκει! Καταρχάς είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό γουηκέντ για σας, αφού θα το περάσετε με παρέα είτε με φίλους είτε και συνεργάτες σας. Ένα γουηκέντ που μπορεί να μάθετε νέα ή κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε έναν στόχο σας πιο γρήγορα. Είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε όλες τις δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά, από μια βόλτα μέχρι ένα δείπνο έξω στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Ιδιαίτερα η Παρασκευή και το Σάββατο που συγκεντρώνουν τις καλύτερες όψεις, είναι δυο μέρες που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο αυτό το γουηκέντ μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Πιθανώς κι ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να παίξει ρόλο σε αυτό. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και εξόδους ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο ή στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο του ωροσκόπου ανήκετε πατήστε εδώ.