Άρης στον Λέοντα 2021: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ και πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα

Άρης στον Λέοντα 2021:

Άρης στον Λέοντα 2021: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ και πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, του θάρρους, της αποφασιστικότητας και της δράσης, που κυβερνά το ένστικτο επιβίωσης, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, αποχωρεί από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου στις 11/06/2021 και προχωρά στον πύρινο Λέοντα, ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 29/07/2021, όπου για μεγάλο διάστημα θα πορεύεται παράλληλα και η Αφροδίτη, η αιώνια ερωμένη του, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι παθιασμένο και πολύ ερωτικό. Αυτά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, διότι η θέση του Άρη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα και συνδέεται με εκρηκτικά γεγονότα, πυρκαγιές και έντονη σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Φωτιά με φωτιά

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού που είναι ζώδιο της φωτιάς και θα βρεθεί στον Λέοντα που ανήκει και αυτός στα ζώδια της φωτιάς και αναμένεται να κάψει καρδιές. Ο φλογερός πολεμιστής του ηλιακού συστήματος σταματά πλέον να είναι ευαίσθητος και στοργικός, όπως ήταν στον Καρκίνο και θα γίνει διεκδικητικός, δημιουργικός, με μία τάση προς στις σαρκικές απολαύσεις. Το ζώδιο του Λέοντα δίνει στον Άρη περισσότερη εσωτερική δύναμη, ενθουσιασμό και κυριαρχία και τον κάνει έναν ευγενή πολεμιστή με τεράστιες επιθυμίες και φιλοδοξίες. Με τον Άρη στον Λέοντα θα εξακολουθήσουμε να ψάχνουμε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όπως και στον Καρκίνο, αλλά νιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μας. Οι ποιότητες που ψάχνει στις σχέσεις ο Άρης στον Λέοντα είναι η πίστη, η αφοσίωση, η αγάπη, ο σεβασμός, αλλά και το έντονο πάθος. Ο Λέων κρατά τους φίλους και την οικογένειά του κοντά και ξεχωρίζει για την υπερηφάνεια του, ενώ είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του, αποφασιστικός, ειλικρινής και παραγωγικός. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και εκτιμά τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα και του αρέσει να ξοδεύει και χρήματα και χαρά. Με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο και θα αναζητούμε ευχαρίστηση σε ό,τι κάνουμε. Θα είμαστε πιο ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και εκφραστικοί, αλλά και περισσότερο δραματικοί.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Λέοντα

Την 1η Ιουλίου ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο και θα αισθανόμαστε έντονη εξάντληση και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Οι ανασφάλειες θα μας κυριεύσουν και το άγχος θα αυξηθεί και όλο αυτό θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και ατυχήματα. Όλοι θα είναι στα κόκκινα, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να αποφύγουμε τα χειρότερα ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια με γενέθλια στο τέλος του 1ου δεκαήμερου αρχές 2ου.

Στις 4 Ιουλίου ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και θα έχουμε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας και θα μας χαλάνε την ψυχολογία. Θα είμαστε νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί πολύ, διότι θα υπάρχει τάση για ατυχήματα και πολλές εντάσεις. Ίσως κάποια προβλήματα που δεν έχουμε ξεπεράσει να τα βρούμε ξανά μπροστά μας και αυτό να συμβάλει στη συναισθηματική μας κατάρρευση.

Στις 13 Ιουλίου, σημειώστε αυτή την ημερομηνία, ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα και θα είναι μια μέρα γεμάτη αισθησιασμό, ερωτικό πάθος και ρομαντική διάθεση. Υπέροχη ημερομηνία για γάμους και επισημοποιήσεις σχέσεων, αλλά και για νέες φλογέρες γνωριμίες. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου ευνοούνται περισσότερο.

Στις 29 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν ο Άρης φύγει από τον Λέοντα για να μπει στην Παρθένο, κάνει μια αντίθεση από τον Δία που θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Υδροχόο και δημιουργεί άγχος, νευρικότητα, αλλά και έντονα και δραματικά γεγονότα. Θα νιώθουμε έντονη υπερένταση και ίσως θα έχουμε και προβλήματα με τον ύπνο.

Γενέθλιος Άρης στον Λέοντα

Αν έχετε γεννηθεί με τον Άρη στον Λέοντα, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ.

Αν έχετε λοιπόν Άρη στον Λέοντα ήρθε η ώρα να δράσετε και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Να βγείτε μπροστά και να διαπρέψετε. Να κάνετε την ερωτική εξομολόγηση που τόσο καιρό σκεφτόσασταν, να τολμήσετε, να ξεχωρίσετε. Μέχρι τις 29/7 θα τραβάτε όλα τα βλέμματα και θα λάμπετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα κυριαρχείτε στον τομέα που επηρεάζεστε ανάλογα και με το ζώδιο σας. Μόνο προσέξτε λίγο, διότι μπορεί η συμπεριφορά σας να φαίνεται αρκετά αλαζονική στους άλλους.

Από τη νέα θέση του Άρη στον Λέοντα ευνοούνται πολύ οι Λέοντες, οι Κριοί και οι Τοξότες, αλλά ας δούμε αναλυτικά σε ποιους τομείς επηρεάζει όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, που είναι και κυβερνήτης σας, παίρνει μια καλύτερη θέση για εσάς στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 και θα επηρεάσει τον 5ο ηλιακό σας οίκο που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Έτσι, ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Εάν το τελευταίο διάστημα είχατε διαφωνίες με το ταίρι σας, ίσως τώρα θα βρείτε τους τρόπους να επιλύσετε τις διαφορές σας και να έρθετε πιο κοντά. Επίσης, αν είστε μόνοι-ες μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που να σας εντυπωσιάσει και να το διεκδικήσετε. Καλά είναι τα νέα και στον τομέα παιδί, καθώς αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ευνοήστε μέχρι τις 29/7, αλλά και αν είστε γονείς θα καταφέρετε να περάσετε πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Γενικά θα είστε πιο χαρούμενοι και πιο εξωστρεφείς και θα έχετε μεγαλύτερη όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας ή μπορεί και να βγείτε μπροστά και να ασχοληθείτε με τα κοινά. Και στη δουλειά θα έχετε εύνοια, αφού θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξεχωρίζετε με τις ιδέες σας. Την επιθετικότητα σας ελέγξτε λίγο και την τάση σας να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τον Λέοντα θα μετακινηθεί στον 4ο ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Θα έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς ή μπορεί και να ετοιμάζετε να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη. Μπορεί όμως να δεχτείτε και εσείς επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα και να τους φιλοξενήσετε. Επίσης, μπορεί να προκύψουν θέματα ακίνητης περιούσιας και είτε να προβείτε σε κάποια αγοροπωλησία, είτε να ξεκινήσετε να κάνετε επισκευές σε κάποιο ακίνητο σας ή να μετακομίσετε. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια εργασία με έδρα το σπίτι σας ή να συνεργαστείτε με τους γονείς ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή και να σας χρηματοδοτήσει κάποιος από αυτούς. Όμως, υπάρχει και η περίπτωση να χρειαστεί κάποιο δικό σας άτομο τη βοήθεια σας ή να νιώσετε πίεση σε κάποιες οικογενειακές κουβέντες, οι οποίες να καταλήξουν σε έντονες αντιπαραθέσεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης παίρνει μια πιο βοηθητική θέση για εσάς και θα σας κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακούς! Από τη νέα του θέση στον Λέοντα επηρεάζει τον 3ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια, δηλαδή το στοιχείο σας. Για τις επόμενες επτά εβδομάδες ο λόγος σας θα έχει βαρύτητα και θα είστε πιο εξωστρεφείς. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες γνωριμίες. Θα είναι μια περίοδος που θα ταξιδέψετε, θα μάθετε, θα μαζέψετε πληροφορίες για να τις μοιραστείτε με τον κόσμο γύρω σας. Είναι ένα θετικό διάστημα για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, την τεχνολογία και τους συγγραφείς. Μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, να γράψετε το μυθιστόρημά σας, να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Θα έχετε όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με αδέλφια, φίλους και γνωστούς και να κάνετε και νέες γνωριμίες. Και στα επαγγελματικά σας θα έχετε καλές προοπτικές, αφού θα ξεκαθαρίσει λίγο η ομίχλη που είχατε και θα καταφέρετε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στις 11/6 αφήνει το ζώδιο σας για να επισκεφθεί τον Λέοντα και από τη νέα του θέση επηρεάζει τον 2ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά πρέπει να δείξετε προσοχή, διότι το νόμισμα έχει δύο όψεις. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη όρεξη να ξοδέψετε χρήματα είτε για κάποια μεγάλη αγορά είτε για τη διασκέδαση σας και να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα και να μην φτάνουν ούτε τα επιπλέον έσοδα που τυχόν εξασφαλίσατε. Θέλει μέτρο! Επίσης, είναι θετικό διάστημα να ζητήσετε κάποια αύξηση από τη δουλειά σας, αν το επιτρέπουν και οι συνθήκες, αλλά και να είστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς στον χώρο εργασίας. Μην είστε όμως εριστικοί, διότι και οι καβγάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Καλώς τα δεχτήκατε! Ο Άρης θα κατοικοεδρεύσει στο ζώδιο σας για τις επόμενες επτά εβδομάδες και  θα είστε πιο φιλόδοξοι, δημιουργικοί και δυναμικοί. Θα έχετε εξελίξεις σε πολλούς τομείς και θετικές προοπτικές. Στη δουλειά θα είστε διεκδικητικοί και προσηλωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και πολύ τρέξιμο. Ο Άρης φέρνει πίεση και δράση και στο χέρι σας είναι να τα διοχετεύεστε δημιουργικά και όχι να αναλωθείτε σε καβγάδες και ίντριγκες. Είναι η περίοδος να ανανεωθείτε και να τρέξετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα ήταν «κολλημένα», με τον Άρη στο πλευρό σας θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις που θέλετε. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή, οπότε λίγη υπομονή μέχρι τις 22/6 και μετά ποιος σας πιάνει. Και στα ερωτικά σας θα έχετε εξελίξεις και όσοι είστε σε μια υγιή σχέση θα έρθετε πιο κοντά, αλλά και όσοι είστε μόνες-οι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες και παθιασμένους έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης θα μετακομίσει σε έναν πιο κρυφό και εσωτερικό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο των φόβων, των συναισθημάτων, της ψυχής, της απομόνωσης, της πνευματικότητας και της φιλανθρωπίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και να δώσετε στο σώμα και την ψυχή σας φροντίδα. Ίσως να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε ποιον δρόμο έχετε πάρει στη ζωή σας και να κάνετε μια επανεκκίνηση. Μπορεί και κάποιοι δικοί σας άνθρωποι να χρειαστούν τη βοήθεια σας και να τρέξετε να τους βοηθήσετε. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που το παρασκήνιο θα βασιλεύει και ίσως θα πρέπει να προσέχετε τυχόν… σκάνδαλα. Μπορεί να εμπλακείτε σε έναν παράνομο δεσμό που θα ξυπνήσει κρυμμένα πάθη ή σε μια παρασκηνιακή δράση στη δουλειά σας. Ίσως έχετε κρυφές συναντήσεις, μυστικές συμφωνίες και δράτε στις… σκιές. Να θυμάστε πάντως ότι είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να προσέχετε, διότι θα είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, εγκαύματα, δηλητηριάσεις ή μολύνσεις, οπότε προσέξτε τι τρώτε και πίνετε και μην ξεχνάτε τη μάσκα σας!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να κινείται από τις 11/6 έως τις 29/7 στον τομέα της φιλίας, των ομάδων, της συλλογικότητας και των προσδοκιών, ετοιμαστείτε να βγείτε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η νέα θέση του Άρη είναι σαν να παίρνει ένα βάρος από τους ώμους σας και θα το καταλάβετε αμέσως, αφού θα νιώθετε να μειώνεται το άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα πλέον είναι πιο θετικά για εσάς και μπορεί να έχετε οικονομικά κέρδη, να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω και να δεσμευτείτε ή αν είστε μόνες-οι να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μπορεί βέβαια και μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες επτά εβδομάδες θα αυξηθούν οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια και χαρά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να μην δανείσετε και να μην δανειστείτε χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, θα κινείται από τις 11/6 μέχρι τις 29/7 στον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, της κοινωνικής καταξίωσης και του γάμου και όπως καταλαβαίνετε το μυαλό σας θα είναι απορροφημένο μόνο σε αυτά. Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και να εξετάσετε όλες τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Τα σενάρια είναι πολλά, ίσως αλλάξετε συνεργάτες, ίσως κάποιος ανώτερος σας προτείνει να αλλάξετε πόστο και να πάρετε μια προαγωγή ή και εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε να μετακινηθείτε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν θα είναι μία εύκολη περίοδος, καθώς θα έχει πολλή πίεση και απαιτήσεις από τους άλλους και εσείς καλείστε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας που θα σας απογειώσουν. Να έχετε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και τον γάμο σας ή μπορεί να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή στο σπίτι που να επηρεάσει όλη την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στις 11/6 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 29/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση σάς κλείνει το μάτι και συνωμοτεί να βρείτε ξανά τον αισιόδοξο εαυτό σας. Θα σας δώσει ενέργεια, θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για δράση, αλλά και  ευκαιρίες να βάλετε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Είναι η περίοδος που ευνοούνται πολύ τα ταξίδια, οι σπουδές, οι σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να εκδώσετε ένα βιβλίο ή και να κάνετε ένα δικό σας ιστολόγιο στο διαδίκτυο για να επικοινωνείτε τις εμπειρίες σας. Μπορεί να κανονίσετε ένα ταξίδι, να πιάσετε δουλειά στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με μια πολυεθνική εταιρεία. Οι ευκαιρίες που θα έχετε σχετικά με τη σταδιοδρομία σας θα είναι πολλές και ίσως να αλλάξει η ζωή σας. Εξάλλου, έχετε και εσείς την ανάγκη, αλλά και την όρεξη να κάνετε μια επανεκκίνηση, απλά τα νέα ξεκινήματα σας κανονίστε τα μετά τις 22/6 που θα έχει γυρίσει και ο Ερμής στην ορθή του πορεία. Σε ό,τι και αν αποφασίσετε θα βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές και από τον οικογενειακό σας κύκλο. Ετοιμαστείτε, το ταξίδι για το μέλλον σας ξεκινάει, ανοίξτε τα φτερά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο ο Άρης βρισκόταν στον Καρκίνο η πίεση που δεχόσασταν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα ήταν μεγάλη. Τώρα όμως που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα θα πάρετε μια ανάσα σε αυτούς τους τομείς και μέχρι τις 29/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει έντονα ο τομέας των οικονομικών σας. Επενδύσεις, φόροι, ασφάλειες, διατροφές, χρέη και δάνεια, έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν σύνεση και λύσεις. Πρέπει να τα παρακολουθείτε στενά και να έχετε το κοντρόλ εσόδων – εξόδων. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες. Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σας και να αποφεύγετε δραστηριότητες επικίνδυνες, διότι το ενδεχόμενο τραυματισμών και εγκαυμάτων είναι πιθανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στον Λέοντα, δηλαδή απέναντί σας και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα σας απασχολήσουν πολύ ο γάμος σας, οι σχέσεις με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας, αλλά και τα συμβόλαια και οι συμφωνίες που έχετε υπογράψει. Το πρόγραμμα σας θα είναι πιεστικό, σχεδόν ασφυκτικό και η ξεκούραση θα είναι είδος πολυτελείας. Θα είστε επαναστάτες χωρίς αιτία, τα νεύρα σας θα είναι στο κόκκινο και η συμπεριφορά σας λίγο εριστική, κάτι που δε βοηθά και πάρα πολύ στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο και την υπομονή να αποφεύγετε τις εντάσεις, να μην είστε επιθετικοί και να μην ξεσπάτε στα λάθος άτομα. Καλύτερα να μιλήσετε ειλικρινά στον άνθρωπο σας και να του εξηγήσετε ότι πιέζεστε, για να μην φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Όπως καταλαβαίνετε, σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές που δεν έχουν το σωστό υπόβαθρο θα περάσουν μεγάλη κρίση. Όσες όμως αντέξουν θα δεθούν ακόμη περισσότερο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσω φίλων, που μπορεί να εξελιχθούν σε ρομαντικά ειδύλλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασία και υγεία θα επηρεάζει ο Άρης από τη νέα του θέση στον Λέοντα, όπου και θα παραμείνει από τις 11/6 έως τις 29/7. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να κάνετε κάτι για εσάς και να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και στο σώμα σας. Ξεκινήστε γυμναστική, διατροφή, δραστηριότητες, χόμπι και κάντε και εκείνες τις εξετάσεις για την υγεία σας που όλο λέτε και ποτέ δεν αποφασίζετε. Επίσης, θα έχετε περισσότερη πίεση στη δουλειά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σας κουράζει και θα σας δυσκολεύει. Οι συνάδελφοι σας μπορεί να έχουν κάποιες δικές τους ανησυχίες και προβλήματα ή και να στήνουν κάποιο παρασκήνιο για να σας υποτιμήσουν. Μην μπλέκετε σε θέματα που δεν σας αφορούν, κοιτάξτε μόνο τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας και αντιμετωπίστε τους με διπλωματία, ευγένεια και εξυπνάδα. Μην πέσετε στην παγίδα τους και δείξτε τους ότι εσάς σας ενδιαφέρει μόνο το να είστε δημιουργικοί και θα βγείτε κερδισμένοι, καθώς η στάση σας θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.