Μια συμβουλή για κάθε ζώδιο, για να αξιοποιήσετε σωστά την επιρροή της έκλειψης από τις 10 μέχρι τις 23 Ιουνίου 2021

Μια συμβουλή για κάθε ζώδιο, για να αξιοποιήσετε σωστά την επιρροή της έκλειψης από τις 10 μέχρι τις 23 Ιουνίου 2021

Μια συμβουλή για κάθε ζώδιο, για να αξιοποιήσετε σωστά την επιρροή της έκλειψης από τις 10 μέχρι τις 23 Ιουνίου 2021

Αναμφίβολα η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους είναι από αυτές που η επιρροή τους συνεχίζεται και μετά τη μέρα του σχηματισμού τους. Όμως οι εκλείψεις μας δείχνουν σε ποιον τομέα μπορεί να έχουμε μπλοκαρίσματα και να δημιουργούμε μόνοι μας εμπόδια στον εαυτό μας. Γι’ αυτό, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει κάθε ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, προτείνω μια συμβουλή, ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε την ένταση και να αξιοποιήσετε την ενέργεια της έκλειψης υπέρ σας.

ΚΡΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Καθώς η έκλειψη στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τον τομέα των μετακινήσεων, αλλά και των κοινωνικών δικτύων, υπάρχει μια συσσώρευση ενέργειας και πίεσης σ’ αυτούς τους τομείς της καθημερινότητας σας. Υπάρχει όμως αντίδοτο που πιθανώς να σας βοηθήσει να καθαρίσει λίγο και το μυαλό σας από τους εξωτερικούς «θορύβους». Έστω για μια μέρα, κι ακόμη περισσότερο αν μπορείτε, μέσα στο διάστημα επιρροής της έκλειψης από τις 10/6 μέχρι τις 23/6 κάντε αποτοξίνωση από οτιδήποτε ηλεκτρονικό δεν είναι απολύτως απαραίτητο στην καθημερινότητα σας. Για μια μέρα μη συμμετέχετε στο facebook, το twitter, το Instagram ή όποιο άλλο μέσο χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε με τους ακολούθους σας. Για μια μέρα βάλτε το κινητό σε λειτουργία «πτήσης» και τσεκάρετε απλά πού και πού αν υπάρχει κάτι επείγον. Για μια μέρα μη χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας και περπατήστε. Προτιμήστε να ακούσετε μουσική στα ακουστικά σας, να συζητήσετε και να πιείτε καφέ δια ζώσης με έναν φίλο-η, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να δείτε μια ταινία, από το να κάθεστε με τις ώρες και να σκρολάρετε στο διαδίκτυο. Αποτοξινωθείτε από τα μέσα επικοινωνίας και ίσως αν σας αρέσει και σας ξεκουράζει να το ξανακάνετε!

ΤΑΥΡΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η έκλειψη στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας κι επειδή εσείς οι Ταύροι πολλές φορές συνδέετε την οικονομική επιτυχία με την αξία σας, ίσως πρέπει πρώτα να δείτε την αξία σας και μετά να ψάξετε το οικονομικό στάτους που σας αξίζει και όχι αντίστροφα. Με αυτή την έκλειψη βάλτε μια τάξη στα θέματα των οικονομικών δίνοντας προτεραιότητα στις λεπτομέρειες. Φτιάξτε λίστες με τα έξοδα που έχετε και βρείτε τρόπους να τα περιορίσετε ή κοιτάξτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδα που έχετε. Πιθανώς αν κάνετε ένα ελεύθερο επάγγελμα να πρέπει να κάνετε μια μικρή αύξηση στις τιμές που χρεώνετε για τις υπηρεσίες σας ή να ζητήσετε μια προαγωγή που θα συνοδεύεται κι από αύξηση. Φτιάξτε, ακόμη, μια λίστα με αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και θέλετε το εισόδημα σας να σας παρέχει την ευκαιρία να ανταποκρίνεστε. Βάλτε μέσα τα ταξίδια, τις διακοπές, την περιποίηση, τις αγορές. Αρχίστε από κάπου, καθώς και οι γραπτές ακόμη αποτυπώσεις των επιθυμιών σας γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα. Ίσως εναρμονίζεστε έτσι καλύτερα με την ενέργεια αυτής της έκλειψης. Στις 22/6 ή 23/6 ανοίξτε έναν λογαριασμό αποταμίευσης ή βάλτε έστω ένα συμβολικό ποσό σε ένα κουμπαρά που δείχνει την πρόθεση σας να αυξήσετε την οικονομική σας ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας αφορά εσάς και μόνο εσάς. Τον ίδιο σας τον εαυτό, την προσωπική σας ανάπτυξη, επέκταση, πρόοδο. Πρέπει να αναρωτηθείτε ίσως αν κάνετε «εκπτώσεις» σε αυτό που είστε, προκειμένου να τα πάτε καλά με τους άλλους. Αν θυσιάζετε χρόνο και ενέργεια για να λύνετε προβλήματα άλλων και όχι τα δικά σας. Οι εκλείψεις όταν συμβαίνουν στο ζώδιο μας είναι καταλυτικές για τη ζωή μας. Μας επιτρέπουν να μεταμορφωθούμε σε αυτό που ονειρευόμαστε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Μέσα σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, της επιρροής της κερδίστε χρόνο για σας τους ίδιους. Για να σκεφτείτε περισσότερο, να αποκαταστήσετε τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Να διαλογιστείτε, να κάνετε ίσως κάποια σεμινάρια αυτοβελτίωσης ή να διαβάσετε περισσότερα βιβλία γι’ αυτή. Να ασχοληθείτε με διαλογισμό για να αδειάζει και να αποσυμπιέζεται ο εγκέφαλος σας από τις συνεχείς πιέσεις που του προκαλείτε. Να απομονωθείτε λίγο έστω μια μέρα ή και περισσότερο από όλους, για να συγκεντρωθείτε μόνο σε σας και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Για να έχουμε εκλείψεις, είτε Σεληνιακές είτε Ηλιακές, ο κυβερνήτης σας η Σελήνη παίζει πάντα ενεργό ρόλο στον σχηματισμό τους. Σαφώς, λοιπόν, είστε από αυτούς που επηρεάζεστε από κάθε έκλειψη που συμβαίνει, ανεξάρτητα από το ζώδιο που πραγματοποιείται. Γι’ αυτή την τελευταία έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους που η επιρροή της φτάνει μέχρι τα γενέθλια σας, χρειάζεται να διοχετεύσετε την ενέργεια της με τέτοιο τρόπο ώστε να σας ωφελήσει. Καθώς η έκλειψη αφορά παρασκήνιο, μυστικά, κρυφές δράσεις, ας εξασκήσετε τον εαυτό σας στο να κρατά τα μυστικά που μαθαίνετε και μην μπαίνετε σε πειρασμό να τα μοιραστείτε με άλλους. Βρείτε τρόπο ώστε να μην επηρεάζεται η ψυχολογία σας και έχετε μεταπτώσεις στην καθημερινότητα σας. Η έκλειψη αυτή είναι εξαιρετική αν θέλετε να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν και να δείτε ποια γεγονότα μπορεί να σας έχουν οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Ακόμη, είναι μια θαυμάσια ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις όποιες εξαρτήσεις έχετε και να τις πετάξετε από πάνω σας. Είναι η ιδανική συνθήκη για αποτοξίνωση του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής. Κι αν δεν ξέρετε τον τρόπο, υπάρχουν εκεί έξω πολλοί θεραπευτές, γιατροί, σύμβουλοι ψυχικής υγείας που ίσως σας δείξουν έναν δρόμο προς ένα νέο εαυτό.

ΛΕΩΝ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Η έκλειψη στους Διδύμους, που η επιρροή της συνεχίζεται μέχρι τις 23/6, αφορά εσάς και το κοινωνικό σας δίκτυο. Ποιους ξέρετε; Με ποιους έχετε χάσει επαφή; Ποιοι είναι οι φίλοι σας; Έχετε τους συνεργάτες ή τους ανθρώπους στην ομάδα σας που θα στηρίξουν τα σχέδια και τα όνειρα σας; Αν το προηγούμενο διάστημα νιώσατε ότι δεν έχετε πια το πάθος και την όρεξη να κυνηγήσετε κάποιο στόχο σας, μήπως ήρθε η στιγμή να δείτε γιατί χάσατε τον ενθουσιασμό σας; Γι’ αυτό το διάστημα που περισσότερο σας μπερδεύει, σας δημιουργεί σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση σας, αλλά σας βάζει και ερωτηματικά για κάποιες από τις σχέσεις σας, πρέπει να κάνετε μια βαθιά αναζήτηση μέσα σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής, ο κυβερνήτης της έκλειψης, είναι ανάδρομος και επιβραβεύει την εσωτερική δουλειά. Από την άλλη, αν στόχοι, φίλοι και συνεργάτες είναι οι τομείς που βιώνετε μεγαλύτερο μπλοκάρισμα και ένταση, τότε σταματήστε αυτό που κάνετε και κάντε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Στρέψτε την προσοχή σας σε έναν άλλο τομέα, διότι πιθανώς έτσι μόνο θα ξεμπλοκαριστεί. Βρείτε ένα νέο χόμπι, ασχοληθείτε με ένα σπορ, κάνετε κάτι δημιουργικό με τα χέρια σας, επισκεφτείτε ένα μουσείο, πηγαίνετε κάπου να ακούσετε μουσική. Κάποιες φορές μια μικρή αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ροή του τομέα που νιώθουμε ότι έχει μπλοκάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Όπως ήδη γνωρίζετε αυτή η έκλειψη είναι καταλυτική για τις εξελίξεις στην καριέρα σας, αλλά και για την κατεύθυνση της ζωής σας. Πολλοί μπορεί να είχατε ήδη εξελίξεις στο μέτωπο των επαγγελματικών, άλλοι μπορεί να ζοριστήκατε και να στρεσαριστήκατε για εξελίξεις σε άλλα μέτωπα. Η αγωνία, το άγχος, το στρες για σας τους Παρθένους είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου που είναι ανάδρομος και ο κυβερνήτης σας Ερμής και σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Από την άλλη, είναι ένα διάστημα με πολύ φορτωμένα προγράμματα και υποχρεώσεις, που εξαιτίας και των καθυστερήσεων, των μικροαναποδιών, μπορεί να γίνεται κάθε μέρα που περνά πιο βαρύ για τους ώμους σας. Μέσα σε όλο αυτό όμως, κάπως πρέπει να τροφοδοτείτε τον εαυτό σας κι επίσης να προστατεύετε τις άμυνες σας. Εσείς οι Παρθένοι που σωματοποιείτε τα πάντα πολύ εύκολα σε περιόδους κρίσης και έντασης (ακόμη κι αν δεν αφορά απόλυτα εσάς τους ίδιους, αλλά το περιβάλλον στο οποίο κινείστε), χρειάζεστε καλή γείωση και σύνδεση με το περιβάλλον του στοιχείου σας που είναι η γη. Το στοιχείο της γης αναφέρεται στο σώμα και στις πρακτικές πλευρές της ζωής σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν νιώθετε μπερδεμένοι, μουδιασμένοι ή έχετε άγχος, ειδικά για τα επαγγελματικά, είναι να βρίσκετε λίγο χρόνο να κάνετε μια χειρωνακτική εργασία (κάντε γενική στο σπίτι, ασχοληθείτε με τα φυτά σας, πηγαίνετε μεγαλύτερες βόλτες το σκύλο) ή άσκηση έξω στη φύση. Αν μπορείτε περπατήστε στο σπίτι σας ακόμη και ξυπόλυτοι για λίγη ώρα.

ΖΥΓΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Η έκλειψη στους Διδύμους σίγουρα δεν ήταν για σας τόσο ζόρικη όσο για άλλα ζώδια. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή πραγματοποιήθηκε σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το μυαλό σας, τις σκέψεις σας, τα όνειρα σας για το μέλλον, τις ιδέες σας, την επικοινωνία, μπορεί να σας κούρασε ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο κι ακόμη να νιώθετε θολωμένοι ή μπερδεμένοι ή και αγχωμένοι για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σας και σε θέματα δουλειάς. Όσο πιέζετε όμως το μυαλό σας να λύσει το παζλ, να σκεφτεί προκαταβολικά τι μπορεί να πάει στραβά για να το αποτρέψει, τόσο κάνετε τα πράγματα χειρότερα και μπλοκάρετε έτσι τις εξελίξεις. Γι’ αυτό προσπαθήστε από τώρα μέχρι τις 23/6, έστω για λίγη ώρα κάθε μέρα ή και για μια ολόκληρη μέρα αν σας δίνεται η ευκαιρία, να μην σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και κυρίως να μην τα ανακυκλώνετε και στις συζητήσεις σας με τους άλλους. Επειδή ακόμη δεν έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας είναι σημαντικό να στραφεί η σκέψη σας σε άλλα πράγματα, για να αποσυμφορηθεί και το πνεύμα σας. Βγείτε με άλλους ανθρώπους από τη συνήθη παρέα σας. Ασχοληθείτε με άλλα πράγματα που σας διασκεδάζουν και θα δείτε πως όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη σωστή τους θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Σαφώς δεν είναι μια ήσυχη περίοδος αυτή που διανύουμε και τα συναισθήματα σας είναι κάθε μέρα μεταβαλλόμενα, ενώ δεν είναι και λίγες οι στιγμές που μπορεί να νιώσατε και άβολα στη διαχείριση καταστάσεων στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Κάποιοι, πέρα από προβλήματα με κάποιους ανθρώπους, με συναισθήματα θυμού που μπορεί να νιώσατε, μπορεί να είχατε και πρακτικά ζητήματα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, τις δοσοληψίες, κάρτες, δάνεια, τα χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο σας, αλλά ακόμη και θέματα που αφορούν στα παιδιά σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο και έχετε καταφύγει σε εξωσωματικές. Όπως καταλαβαίνετε η ανασφάλεια είναι διάχυτη και συνήθως σε αυτές τις στιγμές νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε κι αυτό ίσως να είναι η λάθος αντιμετώπιση. Με μια έκλειψη στους Διδύμους αντιθέτως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που ξέρετε ότι σας αγαπούν κι έχουν στην καρδιά τους την καλύτερη σκέψη σας. Αν δεν θέλετε να μιλήσετε, τότε γράψτε αυτά που νιώθετε, ξεκινήστε ένα ημερολόγιο. Επικοινωνία δεν είναι μόνο ο προφορικός λόγος, αλλά και ο γραπτός. Βγάλτε το από μέσα σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η έκλειψη στους Διδύμους έφερε στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τις επαφές που έχετε με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας. Τους αγαπημένους σας, τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας, τον ίδιο σας τον σύντροφο. Ίσως διαπιστώνετε ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας δεν σας ταιριάζουν πλέον ή δεν έχουν πλέον κάτι να σας πουν και να τους πείτε. Από την άλλη, μπορεί να επανήλθαν άνθρωποι από το παρελθόν, είτε της προσωπικής σας ζωής εραστές ή φίλοι ή ακόμη και παλιοί συνεργάτες, με αίτημα να τους δεχτείτε ξανά στη ζωή σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να τρέξετε. Η έκλειψη αυτή θέλει από σας να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον ίδιο σας τον εαυτό σε ψυχολογικό επίπεδο στον τομέα των σχέσεων. Όλα ξεκινάνε από μας, ακόμη και στην αλληλεπίδραση μας με τους άλλους. Εσείς πρώτα πρέπει να οριοθετήσετε τι ζητάτε από μια σχέση ή μια συνεργασία και μετά θα κάνετε τα βήματα που πρέπει για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας προς τα έξω. Αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις ανάγκες των άλλων, βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε ειλικρινά τι επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η έκλειψη στους Διδύμους δημιούργησε νέα δεδομένα τόσο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά όσο και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Οι εκλείψεις σε αυτό τον τομέα είναι πάντα αρκετά έντονες, καθώς επηρεάζουν την καθημερινότητα μας, μας κάνουν πιο αγχώδεις και πιο δύσκολους στην επαφή με τους άλλους γύρω μας. Όμως μια έκλειψη είναι απλώς η αφορμή για να δούμε τα λάθη, τις ατέλειες και τα προβλήματα του τομέα τον οποίο επηρεάζει και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, αλλά και δράση. Για σας τους Αιγόκερους όλο αυτό έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι, άτονοι, μπερδεμένοι, ίσως ακόμη ψάχνετε να βρείτε αλήθειες γύρω σας σε μια περίοδο που δεν τις ευνοεί ιδιαίτερα. Όλο αυτό δεν μπορεί να μην έχει αντίκτυπο και στην υγεία. Μπορεί να μην κοιμάστε όσο χρειάζεται, να τρέφεστε πρόχειρα, να καταφεύγετε σε ένα ποτηράκι παραπάνω ή σε ανθυγιεινές τροφές. Από τώρα μέχρι τις 23/6 βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Για κάποια ώρα μέσα στη μέρα σας ασχοληθείτε μόνο με σας. Είτε για να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό, για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να χαλαρώσετε στην μπανιέρα σας, να κάνετε έναν περίπατο στη φύση κι ας είναι και στο κοντινότερο πάρκο. Και προς θεού σταματήστε να ανακυκλώνετε με τους φίλους σας τα ίδια και τα ίδια για τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε μόλις χτες και πίεσε όλους ή δημιούργησε περίεργα συναισθήματα, συνεχίζει να σας επηρεάζει μέχρι τις 23/6. Για κάποιους από σας μπορεί να ενεργοποίησε μέσα σας μια αίσθηση ανασφάλειας, αστάθειας και ρευστότητας σε θέματα οικονομικά. Σε άλλους σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Ή και σε θέματα παιδιών αν είστε σε διαδικασία απόκτησης απογόνου. Για κάποιους άλλους μπορεί ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο να αντιμετώπισε μεγαλύτερα εμπόδια και καθυστερήσεις. Όμως η έκλειψη αυτή στην πραγματικότητα σκοπό έχει να σας παρακινήσει να βγάλετε από μέσα σας τη δημιουργικότητα σας, να ασχοληθείτε με ό,τι σας παθιάζει, να κάνετε μια ιδέα σας πραγματικότητα. Τι να τις κάνετε τις ιδέες και τις πρωτότυπες σκέψεις αν δεν τις επικοινωνήσετε προς τα έξω και μένουν μόνο στο μυαλό σας. Ήρθε η στιγμή να τις μοιραστείτε με τον κόσμο, με ανθρώπους που σας πιστεύουν, που θέλουν να σας στηρίξουν. Μέχρι τις 23/6 σκεφτείτε και μετά στις 23/6 μιλήστε για μια ιδέα σας που μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός.

ΙΧΘΥΕΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη πέρασε μεν, αλλά όχι και η επιρροή της, αφού αυτή θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 23/6. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε τον χρόνο να δείτε όλα τα θέματα, τα οποία σας απασχόλησαν και μόλις πάρετε τις αποφάσεις σας να τις εκδηλώσετε στις 23/6, που είναι και μια τυχερή μέρα για σας τους Ιχθύς με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Δία. Αυτή η έκλειψη κίνησε για πολλούς από σας ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ως ακίνητο, στην ακίνητη περιουσία σας, σε αγοραπωλησίες. Μπορεί να σκέφτεστε αλλαγές σπιτιού, μετακομίσεις, αγορά εξοχικού ή ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις κλπ. Όλα τα παραπάνω μπορεί να σας μπέρδεψαν όμως κιόλας ή να μην είχατε τους ρυθμούς που θα θέλατε στην επίτευξη τους. Σας δίνεται όμως η ευκαιρία μέχρι τις 23/6 να δείτε τα θέματα με την άνεση σας και χωρίς να βιαστείτε, να πιέσετε και να πιεστείτε να πάρετε τη στιγμή που πρέπει τις σημαντικές σας αποφάσεις. Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να χάσετε κάτι το οποίο προορίζεται για σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα η συμβουλή μου είναι να επιχειρήσετε να πετάξετε από τον χώρο που μένετε ό,τι δεν σας χρησιμεύει, ό,τι απλώς πιάνει χώρο. Χαρίστε, ανακυκλώστε, πουλήστε ό,τι πλέον δεν σας ευχαριστεί. Έτσι θα φτιάξετε χώρο για ό,τι πραγματικά πρέπει να έρθει στη ζωή σας.