Αριθμολογία: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πώς θα είναι το 2021 για εσένα

Αριθμολογία: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πώς θα είναι το 2021 για εσένα

Αισίως πλησιάζουμε στο 2021, που για την αριθμολογία είναι το έτος με την ενέργεια του αριθμού 5, το οποίο κυβερνάται από τον Ερμή. Το νούμερο 5 προκύπτει από την πρόσθεση των ψηφίων του έτους, δηλαδή:

2 + 0 + 2 + 1 = 5.

Σύμφωνα με την αρχαία μέθοδο της αριθμολογίας, κατά το 5ο έτος νιώθουμε πιο ελεύθεροι και πιο ικανοί να προβούμε στις αλλαγές που επιθυμούμε και τις οποίες σκεφτόμαστε πολύ καιρό, αλλά δεν έχουμε τολμήσει να τις κάνουμε. Θα έχουμε έναν αέρα ανανέωσης, θα λαμβάνουμε πρωτοβουλίες και θα αισθανόμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Η γενική επιρροή του 5 απαιτεί αλλαγή και κινητικότητα, ελευθερία και ανεξαρτησία με κάθε κόστος, έστω και μέσω εντάσεων και εξεγέρσεων. Μέσω της τάσης για αλλαγή, δεν είναι απίθανο η νέα χρονιά να σημαδευτεί από απροσδόκητα γεγονότα. Και ίσως είναι κατανοητό ότι μετά από μια χρονιά έντονων περιορισμών να γεννιέται και να αναπτύσσεται η ανάγκη μεγαλύτερης χειραφέτησης και απελευθέρωσης. Είναι μια χρονιά που όλοι θα θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία, ταξίδια και περιπέτεια. Ωστόσο, δεν θα είναι ίδια για όλους. Σε προσωπικό επίπεδο το έτος 5 θα αποκαλύψει τις αδυναμίες μας, θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας και θα μας δοκιμάσει με πειρασμούς. Τα απροσδόκητα γεγονότα θα διαταράσσουν την καθημερινότητα μας και θα υποβάλλουν τις σχέσεις σε κρας τεστ. Θα είμαστε ανυπόμονοι και ίσως υπερβολικοί και θα δοκιμάζεται υπομονή μας.

Η ενεργειακή δόνηση των αριθμών

Σύμφωνα με τη θεωρία του αρχαίου φιλόσοφου, μαθηματικού και γεωμέτρη, του Πυθαγόρα, τα πάντα στο σύμπαν λειτουργούν σε κύκλους και οι βασικές μονάδες του συστήματος μέτρησης, για αυτούς τους κύκλους, είναι τα ψηφία από 1 έως 9. Κάθε ένας από αυτούς τους αριθμούς έχει το δικό του νόημα, ενέργεια και δόνηση. Προσθέτοντας λοιπόν τα ψηφία από την ημέρα και τον μήνα γέννησης (όχι το έτος), προκύπτει ένας μονοψήφιος, που είναι ο προσωπικός σας αριθμός. Αν στη συνέχεια τον προσθέσετε με τον αριθμό της χρονιάς που ενδιαφέρεστε, προκύπτει ο αριθμός για το έτος και παρακάτω αναλύουμε πώς επηρεάζει τη συγκεκριμένη χρονιά. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε αναγωγές σε κάθε έτος και να δείτε ποια θέματα κατά τον επαναλαμβανόμενο κύκλο των εννέα ετών προκύπτουν και θα συνειδητοποιήσετε αν έχετε βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό για το 2021

Στην αριθμολογία, όποτε συναντάμε έναν σύνθετο αριθμό, τον μειώνουμε σε ένα ψηφίο, προσθέτοντας τους αριθμούς μεταξύ τους.

Για παράδειγμα:

το 2021 (2 + 0 + 2 + 1) ισούται με το 5.

Κάθε άτομο έχει το δικό του προσωπικό αριθμό.

Ας υποθέσουμε ότι γεννηθήκατε στις 7 Μαρτίου και θέλετε να μάθετε τον προσωπικό σας αριθμό για το 2021.

Προσθέστε την ημέρα και τον μήνα γέννησής σας με τον αριθμό του νέου Έτους.

Δηλαδή:

     7  (η ημέρα γέννησης σας)

+   3  (ο μήνας γέννησης σας)

+   5  (που είναι το 2021)

= 15

και μετά προσθέτουμε το 1 + 5

και προκύπτει το 6,

που είναι ο δικός σας αριθμός για την νέα χρονιά.

Σας δίνω και άλλο παράδειγμα και μην ξεχνάτε ότι το 2021 ισούται με το 5.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε την ημέρα και τον μήνα των γενεθλίων σας στο 5.

Εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 23 Φεβρουαρίου,

προσθέστε  2 + 3 + 2 + 5 = 12

και μετά προσθέστε το 1 + 2 = 3.

Ο προσωπικός σας αριθμός για το 2021 είναι το 3.

Προσθέστε στη δική σας ημερομηνία το 5 και θα βρείτε τον δικό σας προσωπικό αριθμό για το 2021.

 

Αριθμός 1 – Κυβερνήτης Ήλιος

Προτιμήστε: Να είστε θετικοί, να κάνετε σχέδια, να παίρνετε πρωτοβουλίες.

Αποφύγετε: Να τα παρατάτε εύκολα, να συνεργάζεστε με άτομα αμφιβόλου προελεύσεως, να κολλάτε στο παρελθόν.

Είναι ένα έτος δράσης, αλλαγών, προοπτικών και πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε πίσω την ανεξαρτησία σας. Σχεδιάστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ονειρευτείτε πού θα θέλατε να είστε σε λίγα χρόνια και βάλτε μπροστά τις μηχανές και τα θεμέλια για μια νέα αρχή. Πρέπει όμως, να οριοθετήσετε τους στόχους σας για να μπορέσετε να τους πετύχετε. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που συναντάτε, αλλά χωρίς παρορμητικές κινήσεις και αφού έχετε εξετάσει προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, αλλά η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς. Αν ήσασταν σε μια σχέση ή συνεργασία που σας έχει κουράσει, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ξεφύγετε από μια βαλτωμένη κατάσταση. Δώστε ένα τέλος, πάρτε μια βαθιά ανάσα και απελευθερωθείτε. Με θάρρος και αποφασιστικότητα, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, αλλά χωρίς αλαζονεία, θα έχετε το απόλυτο πλεονέκτημα.

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που είχατε θα ξεπεραστούν και θα βρείτε ισχυρούς συμμάχους στα νέα σχέδια σας. Δεν είναι μόνο μια χρονιά που ξεκινά, είναι ένας νέος εννεαετής κύκλος, αφού θεωρείται έτος σποράς και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία σε ό,τι ξεκινήσετε γιατί θα επηρεάσει τη ζωή σας για τα επόμενα εννέα χρόνια.

Εργασία

Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εάν εργάζεστε ήδη κάπου, είναι μια χρονιά που θα φανεί το έργο σας, η έμπνευση θα είναι σύμμαχός σας και θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας, που θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας. Αν έχετε στο μυαλό σας να συνεταιριστείτε, καλύτερα να το αφήσετε για την επόμενη χρονιά, γιατί το έτος 1 ευνοεί τις ανεξάρτητες κινήσεις.

Σχέσεις

Είναι μια καλή χρονιά για να ξεκινήσετε μια σχέση, οπότε να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Εάν είστε σε μια ευτυχισμένη σχέση που σας γεμίζει και σας εκφράζει, ενδέχεται να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, να δεσμευτείτε και να αποκτήσετε τη δική σας οικογένεια. Αν όμως έχετε κουραστεί και βλέπετε ότι η σχέση σας δεν τραβάει, θα βάλετε ένα οριστικό τέλος. Εξάλλου το μεγαλύτερο μέρος του 2020 αυτό σκεφτόσασταν, απλά δεν το αποφασίζατε. Τώρα, ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Υγεία

Μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους και ένταση και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε. Γενικά θα βελτιώσετε την υγεία σας, σωματικά και ψυχολογικά. Είναι μια χρονιά εκκινήσεων, οπότε μην ζείτε με το παρελθόν και ό,τι σας πονάει. Κάντε μια λίστα επιθυμιών, δείτε τι σας φέρνει χαρά και ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε το 2021, είναι να τεμπελιάσετε, γιατί θα χάσετε το… τρένο.

Αριθμός 2 – Κυβερνήτης Σελήνη

Προτιμήστε: Να είστε συνεργάσιμοι, να έχετε ισορροπία, να εξοικονομήσετε χρήματα, να είστε υπομονετικοί και να ακολουθείτε ό,τι ξεκινήσατε πέρυσι.

Αποφύγετε: Τα νέα ξεκινήματα, να παίρνετε οικονομικά ρίσκα, να ξοδεύετε και να μένετε μόνοι σας.

Είναι η χρονιά της συνεργασίας, της αναμονής και της κατανόησης. Φέτος θα δείτε να καρποφορεί η περσινή σας σπορά και να ωριμάζουν τα σχέδια σας. Δεν πρέπει όμως να βιάζεστε και να πιέζετε τις καταστάσεις. Πρέπει να γίνετε πιο συνεργάσιμοι, πιο διπλωματικοί και ίσως πιο «παρασκηνιακοί», υπό την έννοια να μην βγαίνετε συνεχώς μπροστά και είστε επιθετικοί, ειδικά εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στους στόχους και τα σχέδιά σας. Η επιτυχία σας εξαρτάται από την καλή και αγαστή συνύπαρξή σας με τους άλλους, οπότε πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία με όσους συνεργάζεστε, να είστε προσεκτικοί και να ακούτε τις ιδέες των γύρω σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία, αλλά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, ειδικά αν αφορά σε συνέταιρο γυναίκα. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε να καλμάρετε τα νεύρα σας να μην ξεσπάτε σε όποιον βρίσκεται μπροστά σας. Η χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά εσείς δεν πρέπει να παρατήσετε τους στόχους και ό,τι ξεκινήσατε πέρυσι. Σκεφτείτε τα λάθη και τις παραλείψεις σας και διορθώστε τα. Μετά την επίλυση των προβλημάτων, θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά για τα αποτελέσματα. Όλη αυτή η αναμονή μπορεί να σας κάνει συναισθηματικά ασταθείς και να βγάλετε την ευαισθησία σας. Κρυμμένοι φόβοι και ανασφάλειες, μαζί με τα άγχη σας, μπορεί να χαλάνε τη διάθεση σας, αλλά να θυμάστε ότι το σύμπαν δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές σας και αν τα καταφέρετε θα σας ανταμείψει. Ψυχραιμία λοιπόν και πίστη στις δυνατότητες σας.

Εργασία

Συνεχίστε να εργάζεστε με ό,τι ξεκινήσατε πέρυσι και μην κάνετε αλλαγές πλεύσης. Την προηγούμενη χρονιά ρίξατε τα θεμέλια και τώρα περιμένετε την ανέγερση των σχεδίων σας. Δεν είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, ούτε επιβολής της άποψης σας στους άλλους. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες και συνεργατικοί και να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην εργασία και τα σχέδια σας. Εάν πρέπει να ξεκινήσετε κάτι νέο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι πιθανές παραλείψεις και λάθη μπορεί να σας κάνουν να πρέπει να τα στήσετε όλα από την αρχή ξανά και ξανά. Οπότε αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, αλλά και τα οικονομικά ανοίγματα και τα ρίσκα, καθώς μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο έξοδο.

Σχέσεις

Προσέξτε, διότι θα σας κατακλύζουν τα συναισθήματα, θα ενεργείτε βιαστικά και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Από την ανάγκη σας για λίγη αγάπη, θα δίνεστε σε ανθρώπους, που ίσως σας βάζουν σε δεύτερη μοίρα και αυτό να σας πληγώνει πολύ. Πρέπει να βρείτε τους τρόπους να είστε δυνατοί και να μην αφήνετε να σας επηρεάζει το κάθε τι και να χαλάει την ψυχολογία σας. Όσοι βρίσκεστε σε μια ικανοποιητική σχέση μπορεί να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, όσοι βρίσκετε σε τοξικές σχέσεις, το τέλος τους είναι πολύ κοντά.

Υγεία

Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την πέψη και το στομάχι σας, οπότε πάρτε τα μέτρα σας. Δώστε σημασία στο σώμα σας και ακούστε τις ανάγκες του. Οι φίλοι θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας, οπότε μην τους αποκόβετε από τη ζωή σας.

Αριθμός 3 – Κυβερνήτης Δίας

Προτιμήστε: Να προωθήσετε, να επεκτείνετε και να διαφημίσετε τη δουλειά σας.

Αποφύγετε: Να κάνετε σημαντικές αλλαγές, να ξεκινήσετε κάτι νέο, να κλειστείτε στο καβούκι σας, να διασκορπίστε την ενέργειά σας.

Επιτέλους, είναι η χρονιά σας! Μια χρονιά εξωστρέφειας, που θα υπάρχουν ευκαιρίες επέκτασης και ανάπτυξης και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα επιβραβευθούν, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η ενέργεια της χρονιάς 3 είναι ο ενθουσιασμός και οι απολαύσεις. Θα διασκεδάσετε, θα εκφραστείτε μέσω των δημιουργικών σας ταλέντων, όπως η υποκριτική, το τραγούδι ή η γραφή και η έμπνευση σας, αλλά και η διαίσθηση σας, θα είναι στα κόκκινα. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη σας είστε εσείς οι ίδιοι, αν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση ή υπερβολική υπεροψία. Το 2021 έχετε όλες τις προδιαγραφές να χαρείτε τη ζωή και να είστε η χαρά της ζωής. Θα αισθάνεστε σα να ξυπνάτε από έναν συναισθηματικό λήθαργο, που σας είχε βάλει η προηγούμενη χρονιά, που εκπροσωπούσε για εσάς το νούμερο 2. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπου που θα γίνουν φίλοι και σύμμαχοι και έρθετε σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους που τους είχατε παραμελήσει. Θα είναι μια χρονιά με οικονομικό κέρδος, φήμη και κοινωνικές επαφές. Ωστόσο, επειδή ο Δίας μπορεί να τα κάνει όλα υπερβολικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που ακούτε, διότι μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, αλλά και στους νέους ανθρώπους που βάζετε στο πλευρό σας, διότι μπορεί να θέλουν να κλέψουν λίγη από την τύχη σας. Είναι ο καιρός της ευτυχίας, αλλά όχι της επιπολαιότητας, για αυτό δώστε προσοχή στην παρορμητικότητά σας και σε όσα υπόσχεστε, καθώς λόγω ενθουσιασμού μπορεί να καταλήξετε απογοητευμένοι και αναγκασμένοι να λέτε ψέματα και να χειρίζεστε ανθρώπους. Δεν είναι η κατάλληλη χρονιά για μακροπρόθεσμα σχέδια, είναι η στιγμή να προωθήσετε τη δουλειά που έχετε κάνει τα προηγούμενα χρόνια και να δείξετε τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό. Τώρα θα δείτε τα απτά αποτελέσματα όσων σπείρατε και ξεκινήσατε το έτος με το νούμερο 1. Τώρα θα δείτε τους πρώτους βλαστούς και θα θερίσετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας το έτος 3. Είναι μια χρονιά, που μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και αν σκοπεύατε να πουλήσετε ένα ακίνητο, τώρα είναι μια καλή περίοδος.

Εργασία

Οι ευνοϊκές συνθήκες στην εργασία θα σας κάνουν πιο ενεργητικούς και ενθουσιώδεις. Θα επικοινωνείτε πιο ευχάριστα με τους συναδέλφους σας και όλοι θα ενδιαφέρονται να ακούσουν τη γνώμη σας. Μπορεί να λάβετε αύξηση ή μια προαγωγή. Όμως αποφύγετε να αναλάβετε πολλά και να μην βάζετε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, διότι στο τέλος δεν θα προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας και θα εκτεθείτε. Δεν ευνοούνται οι υπογραφές νέων επιχειρηματικών συμβάσεων, έργων ή δικαστικών συμφωνιών. Θα έχετε κέρδη.

Σχέσεις

Επειδή θα είναι μια χρονιά συναισθηματικής αφύπνισης, θα αναζητάτε την αγάπη και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα και να συνάψετε σχέσεις. Μπορεί να ζήσετε πολλά φλερτ, ρομαντικά ταξίδια και αισθησιακές απολαύσεις. Ωστόσο και σε αυτόν τον τομέα ο ενθουσιασμός μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε μπροστά σας, διότι θα καθοδηγήστε από την καρδιά σας και όχι από τη λογική, οπότε προσέξτε σε ποιον δίνεστε. Εάν είστε σε σχέση που δεν σας ικανοποιεί και αποφασίσετε να την τερματίσετε, δεν θα είστε ανοιχτοί σε νέες δεσμεύσεις και θα ψάχνετε εφήμερες απολαύσεις. Όσοι είστε σε σοβαρές σχέσεις μπορεί να έρθει ένας απόγονος.

Υγεία

Μπορεί να αντιμετωπίσετε συναισθηματική υπερφόρτωση, απογοήτευση, άγχος, νευρικότητα ή κόπωση. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε την φυσική σας κατάσταση και να ξεκουράζεστε, γιατί το επόμενο έτος θα είναι πιο κουραστικό.

Αριθμός 4 – Κυβερνήτης Ήλιος και Ουρανός

Προτιμήστε: Να εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά και με μεγάλη οργάνωση. Να κάνετε έναν προϋπολογισμό και να μην ξεφύγετε από αυτόν.

Αποφύγετε: Να είστε ράθυμοι, τεμπέληδες, γκρινιάρηδες και σπάταλοι. Μην βασίζεστε στους άλλους.

Αυτή είναι μια χρονιά που απαιτεί σκληρή δουλειά, προκειμένου να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη. Θα πρέπει να βρείτε τις αδυναμίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις… λεπτομέρειες, που αποτελούν τα αγκάθια για την εξέλιξη σας στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και μετά την ευχάριστη περσινή χρονιά, θα πρέπει φέτος να είστε γειωμένοι, μεθοδικοί, τυπικοί με τις υποχρεώσεις σας και προσεκτικοί με τους άλλους. Επειδή θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας μπορεί να γίνετε ενοχλητικοί, καθώς θα πιέζετε τους πάντες να κινούνται στους δικούς σας ρυθμούς. Επίσης, επειδή θα αισθάνεστε ανίκητοι, μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις, που θα φέρουν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, από τα οικονομικά μέχρι την οικογένεια και την υγεία. Περιορίστε τα ρίσκα, παραμείνετε λογικοί και μην είστε άπληστοι. Εάν προκύψουν νομικά θέματα δώστε τη δέουσα προσοχή και μην αγνοήσετε τυχόν έγγραφα.

Η αξιοπιστία και η ευθύνη είναι τα κλειδιά σας για την επιτυχία φέτος, διότι μόνο με εγρήγορση και σκληρή δουλειά θα έχετε οικονομικά οφέλη και σταθερότητα. Είναι το έτος που πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, να είστε πρακτικοί και υπομονετικοί. Δεν πρέπει να αποφεύγετε τις ευθύνες σας και δεν είναι η χρονιά που μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από άλλους, πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας και όταν δείτε τα αποτελέσματα θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Θα πετύχετε περισσότερα από όσα περιμένετε.

Είναι μια καλή χρονιά για να μάθετε τι σημαίνει πειθαρχία και οργάνωση. Φέτος, ευνοούνται οι μετακομίσεις και οι αλλαγές κατοικίας, οι επισημοποιήσεις υγειών σχέσεων και η απόκτηση απογόνου. Αυτό το έτος θα είναι καλό για ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις και θρησκευτικές δραστηριότητες.

Εργασία

Είναι η χρονιά που θα πρέπει να τα δώσετε όλα στη δουλειά και αν είστε συνεπείς και οργανωτικοί θα ανταμειφθείτε. Δεν θα είναι περίπατος, καθώς οι άλλοι θα είναι απαιτητικοί, τα προβλήματα πολλά και οι ώρες δουλειάς ατέλειωτες, όμως η επιτυχία είναι μπροστά σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, κάνετε υπομονή γιατί οι αλλαγές δεν ευνοούνται.

Σχέσεις

Δεν είναι η χρονιά που θα δώσετε μεγάλη σημασία στον ερωτικό τομέα, διότι η σκέψη σας θα είναι επικεντρωμένη στην εργασία και την καριέρα σας. Αν ξεκινήσετε το 2021 μια σχέση, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, αφού ο/η σύντροφός σας θα έχει προσδοκίες και εσείς δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση και αντέξει όλο το 2021, τότε πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε στο πλευρό σας έναν σύντροφο ζωής, που έχει περάσει όλες τις εξετάσεις σας. Εάν είστε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να την τερματίσετε, δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να το κάνετε, καλύτερα να περιμένετε το επόμενο έτος, γιατί τότε θα χωρίσετε χωρίς συνέπειες. Τα ζευγάρια που επιθυμούν ένα μωράκι, φέτος μπορεί να το αποκτήσουν. Εάν τερματίσατε πρόσφατα μια σχέση, μην μπείτε αμέσως σε καινούργια, χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονιά για να κάνετε την αυτοκριτική σας, να βρείτε τι πήγε λάθος και να αποφασίσετε τι ψάχνετε σε μια σχέση και πώς θέλετε να είναι ο σύντροφός σας.

Υγεία

Επειδή θα είναι μια κουραστική χρονιά, θα πρέπει να δώσετε σημασία στην υγεία σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποσυμπιεστείτε από το άγχος, είναι η άσκηση και η σωματική δραστηριότητα. Τρέξτε, περπατήστε, κάνετε ποδήλατο ή οτιδήποτε σας ευχαριστεί και μπορεί να σας εκτονώνει. Πόνοι στην πλάτη, καθώς και προβλήματα με τα νεφρά ή την ουροδόχο κύστη, είναι πιθανά.

Αριθμός 5 – Κυβερνήτης Ερμής

Προτιμήστε: Να σκέφτεστε, να επικοινωνείτε, να έχετε ανοιχτό μυαλό, να αποδέχεστε τις προκλήσεις, να περιμένετε το αναπάντεχο.

Αποφύγετε: Να παραβείτε τους νόμους, να είστε κολλημένοι, αμετακίνητοι, υπερβολικοί και σπάταλοι.

Μετά από ένα έτος σκληρής δουλειάς, έρχεται η χρονιά 5 και αλλάζουν όλα. Αλλάζει η ενέργεια και γίνεται πιο θετική και αναζωογονητική. Θα έχετε ένα αίσθημα ελευθέριας και θα αναζητάτε την ανεξαρτησία σας. Θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, θα απομακρυνθείτε από τις παλιές ρουτίνες, θα έχετε νέες ευκαιρίες και θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες. Θα θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην είστε παρορμητικοί και θέλετε να τα κάνατε όλα, διότι μπορεί από τον ενθουσιασμό σας να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, με αποτέλεσμα να διασκορπίσετε την ενέργειά σας και στο τέλος της χρονιάς η επιτυχία σας θα είναι μισή.

Αυτή τη χρονιά θα έχετε σημαντικές αλλαγές, πιθανότατα να αλλάξετε κατοικία, καριέρα ή οικογενειακή κατάσταση. Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να επωφεληθείτε σε όλους τους τομείς. Μπορεί να παρουσιαστεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία ή μια δουλειά που υπόσχεται μεγάλη καριέρα, εσείς πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά τις επιλογές σας, προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση, για να έχετε στο τέλος τα μεγαλύτερα κέρδη.

Φέτος θα κάνετε πολλά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για απόλαυση και είναι μια θετική χρονιά για όσους απασχολούνται στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των επικοινωνιών: συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιοί, διασκεδαστές, παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, που θα σας φανεί ότι περνά πολύ γρήγορα αφού θα είστε συνεχώς σε δράση, πρέπει να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι μονότονο ή σας κουράζει. Είτε αυτό είναι σχέσεις είτε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Κάνετε χώρο για το νέο και απολαύστε τη χρονιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και ξεχάστε το παρελθόν. Δεν είναι χρονιά για πλήξη και τεμπελιά.

Εργασία

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το βήμα που θα σας ωφελήσει πολύ. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη, θα είστε ανταγωνιστικοί και θα διαπρέψετε. Όμως, μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιον το λέτε. Η χρονιά είναι ευνοϊκή και για τη δημιουργία επιχειρηματικών συνεργασιών και για αλλαγές.

Σχέσεις

Με την ενέργεια σας στα ύψη θα έχετε πάρα πολλές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά δεν θα θέλετε να δεσμευτείτε, καθώς η χρονιά θέλει ελευθερία και όχι δέσμευση. Αν το ταίρι σας σάς πιέσει θα σας φανεί η σχέση αφόρητη και ασφυκτική και θα θέλετε να τα διαλύσετε όλα. Και επειδή τίποτα δεν σας σταματά το 2021 και οι αλλαγές θα είναι πολλές, ίσως και να το κάνετε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υγεία

Οι πολλές δραστηριότητες μπορεί να προκαλέσουν εξάντληση στον οργανισμό σας, οπότε μην ξεχάσετε να ξεκουράστε. Να είστε προσεκτικοί και ιδιαίτερα σε τραυματισμούς των άκρων, αλλά να βρείτε τρόπους να καλμάρετε και τα νευρά σας, που θα είναι τσίτα λόγω του υπερβολικού ενθουσιασμού και της ανυπομονησίας που θα σας διακατέχει.

Αριθμός 6 – Κυβερνήτης Αφροδίτη

Προτιμήστε: Να είστε υπεύθυνοι, γενναιόδωροι και στοργικοί, να προσαρμόζεστε στις αλλαγές και να δεσμευτείτε.

Αποφεύγετε: Τα πείσματα και τους εγωισμούς.

Επιστροφή στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, μετά από μια χρονιά διασκέδασης και ελευθερίας. Είναι ένα έτος που θα αναλάβετε ευθύνες άλλων και θα αποζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια, αγάπη και ευτυχία. Το έτος 6 έχει σταθεροποιητική επιρροή και έτσι όσοι είναι ελεύθεροι θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους και θα κάνουν σταθερές σχέσεις, ενώ οι παντρεμένοι θα περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους. Φέτος θα μάθετε τι είναι η αγάπη και η εκτίμηση για τους άλλους και μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον συγγενή σας ή ένα κοντινό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να προσφέρετε αν μπορείτε, έστω και αν δεν σας έχουν στηρίξει ποτέ ή δεν έχετε ακούσει ένα ευχαριστώ. Να είστε αφοσιωμένοι, να δείχνετε κατανόηση και να συγχωρείτε. Το σύμπαν θα σας ανταποδώσει την καλοσύνη σας με άλλους τρόπους. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάτε τον εαυτό σας και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε ή να φροντίζετε τους άλλους εις βάρος σας. Πρέπει πρώτα να είστε εσείς καλά, για να μπορείτε να προσφέρετε και στους γύρω σας. Φροντίστε το σώμα σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Επίσης είναι καλή χρονιά αν θέλετε να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας και ευνοούνται και οι αγοροπωλησίες ακινήτων.

Εργασία

Αν ψάχνετε για εργασία έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι που θα σας γεμίζει. Ευνοούνται οι τομείς ομορφιάς, αισθητικής, δώρων, κοσμημάτων, διακόσμησης και όσοι ασχολούνται με τις τέχνες. Για εσάς που έχετε σταθερή εργασία μπορεί να λάβετε αύξηση μισθού. Γενικά, θα υπάρξουν οικονομικά κέρδη και νέες πηγές εισοδήματος, αλλά δεν πρέπει να ξοδεύετε αλόγιστα. Αντ’ αυτού, μειώστε τις δαπάνες σας και ξεκινήστε αποταμίευση. Είναι μια καλή περίοδος για επενδύσεις σε ακίνητα. Επίσης ευνοούνται οι επιχειρηματικές συναλλαγές, αλλά δεν πρέπει να είστε εγωιστές, να μην βιάζεστε και θα πρέπει να ακούτε και τη γνώμη των άλλων.

Σχέσεις

Δεδομένου ότι είναι μια χρονιά αγάπης, είναι η ιδανική στιγμή να αναρωτηθείτε αν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο ή τη σχέση σας. Εάν έχετε έναν πετυχημένο γάμο, ανανεώστε τους όρκους πίστης και οργανώστε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί αυτή η χρονιά σας ευνοεί. Εάν είστε σε μια ευτυχισμένη σχέση πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε και αν είστε δυστυχείς σε μια σχέση δεν χρειάζεται να παραμένετε παγιδευμένοι. Απομακρυνθείτε ειρηνικά και χωρίς καβγάδες και αντιπαραθέσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

Υγεία

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην υγεία σας. Φροντίστε το σώμα σας, κάνετε κάποιες αλλαγές στη διατροφή σας και ασκηθείτε. Μπορεί να υποφέρετε από προβλήματα νεφρών, μέσης  ή πνευμόνων.

Αριθμός 7 – Κυβερνήτης Σελήνη και Ποσειδώνας

Προτιμήστε: Να ξεκουραστείτε, να βρείτε νέες ιδέες, να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Αποφύγετε: Τις βιασύνες, το εύκολο χρήμα.

Ένα έτος ενδοσκόπησης και εσωτερικής διεργασίας! Μετά από μια χρονιά που ασχολείστε με τους άλλους και τα προβλήματα τους, φέτος θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να στραφείτε στον εαυτό σας. Πατήστε φρένο, κοιτάξετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας και βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία. Είναι μια χρονιά προετοιμασίας για το επόμενο έτος και πρέπει να είστε προσεκτικοί, να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, διότι μπορεί να κάνετε λάθη.

Να είστε προσεκτικοί σε τυχόν νομικά ζητήματα και να συμβουλεύεστε πάντα τους ειδικούς, για να έχουν θετική έκβαση. Οι κινήσεις σας φέτος θα πρέπει να είναι ήρεμες, χωρίς βιασύνες και μετά από ώριμη σκέψη. Υπάρχει η πιθανότητα να πρέπει να μετακινηθείτε από την κατοικία σας και μάλιστα αυτό να γίνει ξαφνικά και να σας ταράξει. Αν προκύψει κάποιο ταξίδι, πριν το κάνετε βεβαιωθείτε ότι είστε υγιείς και δυνατοί. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και να μην πιέζεστε, αλλά ούτε να προκαλείτε προβλήματα στους άλλους, Φέτος θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, δυσκολίες, περισσότερη δουλειά και λιγότερα κέρδη. Επίσης, είναι μια χρονιά που θα δοκιμαστούν φίλοι και συνεργάτες. Να είστε υπομονετικοί και αισιόδοξοι και όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Εξάλλου οι δυσκολίες είναι μόνο μια δοκιμασία, από την οποία πάντα βγαίνουμε πιο δυνατοί.

Εργασία

Καθυστερήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις στη δουλειά μπορεί να σας προκαλούν άγχος και να γίνεστε νευρικοί. Φέτος θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά από ό,τι πέρυσι, αλλά οι απολαβές δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Οι πληρωμές μπορεί να καθυστερούν, οπότε μην δανείζεστε χρήματα, επειδή δεν θα μπορείτε να τα επιστρέψετε και αυτό θα σας αγχώνει ακόμη πιο πολύ. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναγνωρίζονται τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματα σας, απλά αυτό δεν θα μεταφράζεται σε χρήμα. Να είστε προσεκτικοί αν ξεκινάτε νέες εργασίες.

Σχέσεις

Τα νέα δεν είναι καλά ούτε στις σχέσεις. Εάν είστε δυσαρεστημένοι στη σχέση ή το γάμο σας, μην πάρετε φέτος τις οριστικές αποφάσεις, διότι τα προβλήματα που θα προκαλέστε θα είναι τραγικά. Καλύτερα να πάρετε λίγο χρόνο, να κάνετε ένα διάλειμμα , αλλά μην χωρίσετε. Εάν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ίσως ταλαιπωρηθείτε ψυχικά, διότι μπορεί η ένωση σας να βασίζεται στο πρόβλημα και τη θλίψη του ενός από τους δύο. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μια μυστική σχέση όπου ένας σύντροφος είναι ήδη δεσμευμένος σε μια καταπιεστική σχέση και να ταλαιπωρείστε και οι δυο. Αν μπλέξετε σε μια τέτοια αδιέξοδη κατάσταση, του χρόνου τέτοιο καιρό θα αναρωτιέστε γιατί την ξεκινήσατε και θα συνειδητοποιήσατε ότι χάσατε τον χρόνο και την ηρεμία σας. Επομένως, καλύτερα φέτος να ξεκουραστείτε και να μην εμπλακείτε σε περίεργες σχέσεις, που μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν. Φτάνουν αυτά που έχετε.

Υγεία

Θα είστε πιο ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως και αυτό θα επηρεάσει και τη σωματική σας υγεία. Ξεκουραστείτε και απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που θέλουν να σας βλάψουν και οι οποίοι σας εξαντλούν ψυχικά. Προσοχή σε προβλήματα δέρματος ή της πέψης, καθώς και θέματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα μέλος της οικογένειας σας.

Αριθμός 8 – Κυβερνήτης Κρόνος

Προτιμήστε: Να είστε ταπεινοί, σεμνοί και να στηρίζεστε στα πόδια σας.

Αποφύγετε: Να είστε ανέντιμοι, να σπαταλάτε χρήματα, να είστε αλαζονικοί.

Είναι η καλύτερη χρονιά στον εννεαετή κύκλο. Είναι η χρονιά της απόλυτης δράσης και των επιτευγμάτων και θα πρέπει φέτος να εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία σας παρουσιάζεται. Μετά το σκληρό έτος 7, πλέον μπορείτε να στοχεύετε μόνο στην κορυφή. Το άγχος των προηγούμενων ετών θα εξαφανιστεί, θα χαλαρώσετε και θα πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Παρότι η τύχη είναι στο πλευρό σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Σηκώστε τα μανίκια και βάλτε μπροστά τους στόχους σας και μην γίνεστε θύματα των άλλων. Φέτος πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργειά σας για να δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Αν κάνατε ένα νέο ξεκίνημα τη χρονιά με τον αριθμό 1, τώρα θα δείτε τα μέγιστα αποτελέσματα του. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε εάν υπογράφετε συμβόλαια, συμφωνίες ή νομικά έγγραφα, να έχετε πάντα τον δικηγόρο σας μαζί και να κοιτάζει με μεγάλη λεπτομέρεια τα ψιλά γράμματα.

Θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με την επινοητικότητα και τη συνεχή προσπάθειά σας. Θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε συναισθηματική εμπλοκή στις αποφάσεις σας. Να είστε ρεαλιστές, να μην κυνηγάτε ανέφικτα όνειρα και να παίζετε έντιμα, διότι θα χάσετε την πιο καλή χρονιά σας. Επίσης, μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας και μην γίνετε άπληστοι. Να είστε υπομονετικοί και γενναιόδωροι στους άλλους. Φέτος θα νιώθετε σαν να έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας.

Εργασία

Είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά για τις επιχειρήσεις και πρέπει να είστε οργανωμένοι σωστά για να θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα είστε πιο ισχυροί και θα αποτελείτε πηγή έμπνευσης για τους άλλους. Μην ξεγελαστείτε από την τύχη σας και τεμπελιάσετε, τώρα θέλει σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Επίσης, προσέξτε μην γίνετε άκαρδοι και νευρικοί, διότι τα λάθη και οι αργοί ρυθμοί των συνεργατών σας μπορεί να σας κάνουν έξαλλους. Δεδομένου ότι ο αριθμός 8, εκτός από τύχη, φέρνει και πλούτο, υπάρχει η πιθανότητα να έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε και μην γίνετε εγωιστές. Το κάρμα είναι πάντα εδώ και αν πλουτίσατε σε βάρος των άλλων ή δεν είστε δίκαιοι, θα έρθουν χρονιές που θα πρέπει να το πληρώσετε. Αυτή είναι μια χρονιά που πρέπει να μοιραστείτε την επιτυχία σας με άλλους.

Σχέσεις

Εκτός από επιχειρηματικές και υλικές επιτυχίες θα έχετε εύνοια και στα ερωτικά θέματα. Όσοι είναι ελεύθεροι μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση, αλλά προσέξτε μήπως τα κίνητρα σας είναι η οικονομική σας εξασφάλιση και όχι η ευτυχία σας. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη που τέλειωσε άδοξα. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσετε ή να αποκτήσετε απόγονο. Οι παντρεμένοι θα πρέπει να προσέξετε, γιατί η καλή διάθεση σας και η αυξημένη ενέργεια που θα έχετε, μπορεί να σας κάνουν να παίζει το ματάκι σας και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και το γάμο σας. Και ένα διαζύγιο φέτος μπορεί να το πληρώσετε πολύ ακριβά.

Υγεία

Θα αισθάνεστε καλά, αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας. Η υπερφόρτωση της εργασίας, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σας κατάσταση. Αποφύγετε το άγχος και το στρες. Πιθανά προβλήματα με τα οστά, τα δόντια, την αρτηριακή πίεση, το συκώτι, τη χολή, τους πονοκεφάλους και τραυματισμούς στη δουλειά. Φέτος θα είστε πιο επιρρεπείς στο να βάλετε βάρος.

Αριθμός 9 – Κυβερνήτης Άρης

Προτιμήστε: Να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρειάζεστε και κάνετε σχέδια για το επόμενο έτος.

Αποφύγετε: Να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και να λυπάστε τον εαυτό σας

Φέτος είναι η χρονιά ολοκλήρωσης των 9 ετών. Κλείνει ένας κύκλος και μαζί του φεύγει και ό,τι είναι περιττό. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το έτος της κάθαρσης. Σχέσεις, σκέψεις, όνειρα, άτομα και δουλειές, που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιον σκοπό στη ζωή σας και μόνο σας δυσκόλευαν τα τελευταία οκτώ χρόνια, πρέπει να απομακρυνθούν και αν δεν το κάνετε εσείς, τότε το σύμπαν θα το φροντίσει, για να μπορείτε να συνεχίσετε χωρίς βαρίδια. Καθαρίστε τις ντουλάπες του σπιτιού και του μυαλού σας και βάλτε μια τάξη στη ζωή σας. Προσέξτε, φέτος λαμβάνετε τις αποφάσεις και κάνετε τα ξεκαθαρίσματα, δεν ξεκινάτε όμως τίποτα καινούργιο, ούτε σχέση, ούτε δουλειά.

Το 9 είναι ένας χρόνος απελευθέρωσης, αγάπης, συγχώρεσης, ευτυχίας και επιτυχίας και οι διαδικασίες εκκαθάρισης είναι απαραίτητες, ώστε να μπορέσετε να πάτε στον επόμενο χρόνο χωρίς βαρίδια. Μην αφήνετε πράγματα και ανθρώπους να σας βασανίζουν και να μην τους κουβαλήσατε μαζί σας την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου. Ξεφορτωθείτε το παρελθόν και όλες τις αναμνήσεις σας, καλές και κακές. Μην φοβάστε να αλλάξετε, να σπάσετε τα πρότυπα και τα στερεότυπα, να κλάψετε και να αναγεννηθείτε. Είναι η κατάλληλη χρονιά για να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές, επειδή οι πόρτες θα ανοίξουν για εσάς και τα αυτιά φίλων και γνωστών θα είναι πρόθυμα να ακούσουν. Δεδομένου ότι είναι μια χρονιά λήξης, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε ό,τι εκκρεμότητες έχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Εργασία

Οι συνθήκες στην εργασία είναι ευνοϊκές και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε αναλάβει. Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες μπορεί να επεκταθούν και στο εξωτερικό αν θέλετε και τώρα πρέπει να καταστρώσετε τα σχέδια σας για το μέλλον. Μην αλλάξετε δουλειά φέτος, διότι δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, κάνετε υπομονή και του χρόνου βάλτε πλώρη για αλλού. Μην πιστεύετε όλα όσα σας λένε, γιατί θα υπάρχει τάση ωραιοποίησης των καταστάσεων.

Σχέσεις

Τα νέα ξεκινήματα φέτος δεν ευνοούνται ούτε στις σχέσεις. Είστε σε φάση ανακατατάξεων και αλλαγής νοοτροπίας. Αν είστε ελεύθεροι και γνωρίσετε κάποιον, μπορεί να περάσετε καλά, αλλά οι πιθανότητες μακροημέρευσης είναι λίγες. Φέτος θα δείτε αν πραγματικά οι σχέσεις και ο γάμος σας θέλετε να συνεχίσουν και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να ζείτε άλλο με έναν άνθρωπο που δεν σας κάνει ευτυχισμένους και θα απομακρυνθείτε. Ωστόσο, μπορεί στο μέλλον ο-η σύντροφός σας να επιστρέψει, αλλά εντελώς διαφορετικός. Όσοι βρίσκεστε σε μια αρμονική σχέση, μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας και θα δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία από ότι συνήθως.

Υγεία

Επειδή θα έχετε πολλά στο μυαλό σας, θα πρέπει να προσέχετε πώς οδηγείτε, αλλά και την συναισθηματική και ψυχική ένταση που μπορεί να υπάρξει. Αποφύγετε τα πικάντικα τρόφιμα, το αλκοόλ και τις καταχρήσεις.