Άρης στους Διδύμους από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023: Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επιρροής του για τους επόμενους 7 μήνες;

Άρης στους Διδύμους από τις 20/8/2022 έως τις 25/03/2023: Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επιρροής του για τους επόμενους 7 μήνες;

Άρης στους Διδύμους από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023: Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επιρροής του για τους επόμενους 7 μήνες;

Ο Άρης, ο πλανήτης του θάρρους, της επίθεσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για 7 μήνες, δηλαδή μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Κανονικά ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, αλλά κάθε δυο χρόνια γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και περνά πολύ περισσότερο διάστημα από το σύνηθες στο ζώδιο που φιλοξενεί την ανάδρομη πορεία του. Έτσι στο ζώδιο των Διδύμων θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30/10/2022 μέχρι τις 12/01/2023 για να συνεχίσει την πορεία του σε αυτό το ζώδιο.

Ο Άρης στην αστρολογία δείχνει πώς επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε -ακόμη και στην ερωτική μας ζωή- ό,τι ποθούμε, και με τη νέα θέση του στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία θα είναι το κλειδί. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης είναι καλός στα «λόγια», λίγο φαφλατάς και μπορεί να αλλάζει γνώμη συνεχώς, αλλά είναι υπέροχος στο να βρίσκει επιχειρήματα, να λειτουργεί εξαιρετικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, να γεννά νέες ιδέες και να τις υλοποιεί. Είναι ανήσυχος, περίεργος και νοιάζεται πολύ για την επαφή, ιδιαίτερα την εγκεφαλική. Βαριέται εύκολα, τα λέει έξω από τα δόντια και επιδιώκει να είναι σε κίνηση και να αλλάζει παραστάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους αγαπά οτιδήποτε ακονίζει το μυαλό του και μπορεί με ευκολία να βρίσκει λύσεις σε αινίγματα ή να θριαμβεύει σε επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που θα είναι ο Άρης στους Διδύμους θα πρέπει όλοι -ανεξαιρέτως ζωδίου- να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που παθιάζει περισσότερο το μυαλό μας και να το βάλουμε στη ζωή μας.

Σπατάλη ενέργειας και επιδεξιότητα

Η ενέργεια του Άρη σε αυτό το επικοινωνιακό και αεικίνητο ζώδιο είναι έντονη και βιαστική, γι’ αυτό και πρέπει να βρει το σωστό κανάλι να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλά και ετερόκλητα θέματα και να μένουν τα πράγματα στη μέση χωρίς ποτέ να ολοκληρωθούν. Ο Άρης αυτός, εκτός από επιδεξιότητα πνεύματος, δίνει και επιδεξιότητα στα χέρια. Άρα, οποιαδήποτε δουλειά ή σπορ χρειάζεται «δυνατά» και επιδέξια χέρια του ταιριάζει αναμφίβολα. Η πιο ερωτογενής ζώνη αυτού του Άρη είναι σίγουρα το μυαλό του και το αγαπημένο του σπορ το φλερτ!

Επτά μήνες ανατροπών

Οι Δίδυμοι κυβερνούν το νευρικό μας σύστημα, την ωμοπλάτη, τα χέρια, αλλά και τους πνεύμονες, έτσι μπορεί στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του το θέμα του κορωνοϊού να επανέλθει στην επικαιρότητα και να μας ταλαιπωρήσει και πάλι έντονα. Εξελίξεις και εντάσεις θα έχουμε σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θα δούμε μεγάλες ανατροπές σε συμμαχίες στον κόσμο των ΜΜΕ. Οι Δίδυμοι κυβερνούν την επικοινωνία και τα μέσα επικοινωνίας, την τηλεφωνία, τους υπολογιστές, τα μεταφορικά μας μέσα. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του μπορεί να έχουμε σημαντικά προβλήματα που θα επηρεάσουν τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις μετακινήσεις.

Αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023 είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, τις σχέσεις της ζωής μας, την πορεία που έχουμε χαράξει, τον τρόπο που διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και να επαναπροσδιορίσουμε τα αίτια που μας κινητοποιούν. Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να αποτραβηχτούμε από την γραμμή του πυρός. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, αλλά για να εξετάσουμε το πώς θέλουμε να προχωρήσουμε και να επανασχεδιάσουμε τη στρατηγική μας.

Οι κύριες όψεις του Άρη στους Διδύμους

Το εξάγωνο που σχηματίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2022 ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό δίνει ενθουσιασμό, αποφασιστική δράση, έντονη ενέργεια και οργανωτικό ταλέντο. Θα μπορούσε να προκύψει μια επαγγελματική επιτυχία ή μια ευχάριστη γνωριμία. Μπορεί να είμαστε πιο παρορμητικοί και να αναζητούμε την ανεξαρτησία σας, ή θα έχουμε την τάση να ταξιδέψουμε και να ξεφύγουμε από τις σκοτούρες.

Ο Άρης σχηματίζει δύο φορές τρίγωνο με τον Κρόνο, ένα στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ένα στις 28 Νοεμβρίου 2022 που θα βρίσκεται στην ανάδρομη πορεία του. Είναι μια καλή όψη για τα επιχειρηματικά σχέδια, αφού δίνει μεγάλες οργανωτικές δεξιότητες και επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, δίνει ενθουσιασμό για τη ζωή, για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά βοηθά και να πάρουμε σωστές αποφάσεις και για τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Απλώς όταν είναι στην ανάδρομη πορεία του ο Άρης δεν ενδείκνυνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις μας και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου 3 φορές, στις 12 Οκτωβρίου 2022, στις 19 Νοεμβρίου 2022 (ανάδρομος) και στις 15 Μαρτίου 2023. Είναι μια όψη που αποπροσανατολίζει τη δράση του Άρη και διαχέει την ενέργεια του, καθώς αυτό το τετράγωνο από τη μία μας δίνει ισχυρή φαντασία, αλλά από την άλλη μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε τρελά σενάρια με το μυαλό μας και να αποκτήσουμε εμμονές. Επίσης, φέρνει βία, ξεσπάσματα, περιθωριακές και αρνητικές σκέψεις. Είναι μια όψη που βγάζει έντονη ζήλια και σεξουαλική επιθυμία, αλλά χωρίς όρια και ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τη βία. Επίσης, είναι μια όψη που βασιλεύει το ψέμα, η κακία, τα σκάνδαλα και οι ψευδείς κατηγορίες και ειδήσεις.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, ιδιαίτερα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από περίπου 1,5 χρόνο και για τους επόμενους 7 μήνες σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρωταγωνιστές. Από τις 20/8/22 έως τις 25/3/23 θα είναι ένα διάστημα που θα έχει υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και το 24ωρο δεν θα σας φτάνει. Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας δώσει αποφασιστικότητα, γενναιότητα, θάρρος και κίνητρο για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά η πίεση θα είναι ασφυκτική και θα πρέπει να είστε πολύ ψύχραιμοι και οργανωτικοί για να αντεπεξέλθετε. Παρότι δεν θα είναι μια χαλαρή περίοδος και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, είναι ένα μοναδικό διάστημα για να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να επηρεάσετε και τους άλλους στο περιβάλλον σας. Βέβαια, ο Άρης έχει και τις αρνητικές του πλευρές, για παράδειγμα μπορεί να είστε βιαστικοί και απερίσκεπτοι, να θέλετε να τα κάνετε όλα με τον τρόπο σας κι αυτό να φέρει τσακωμούς, ειδικά αν δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και θεωρείτε ότι έχετε πάντα δίκιο! Σίγουρα μέχρι τις 25/3/23 θα είναι και μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος, που θα δώσετε πολλές μάχες και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, αλλά και να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Η πιο απαιτητική και κουραστική περίοδος θα είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας και εσείς θα δώσετε μάχη για να αντεπεξέλθετε στους πιεστικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητα σας σε καλά επίπεδα. Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη και μην παραβλέπετε τα σημάδια που σας δίνει το σώμα σας. Ακόμη προσέξτε την αμετροέπεια αυτό το διάστημα. Φιλτράρετε καλύτερα αυτά που λέτε και κυρίως τις απόψεις που εκθέτετε δημοσίως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης προχωρά στις 20/8/22 στους Διδύμους, το ζώδιο που για σας τους Παρθένους αφορά τον τομέα της καριέρας σας και θα αυξήσει τη φιλοδοξία σας, θα σας κάνει πιο σκληροτράχηλους στη δουλειά, αλλά και πιο «ορατούς» για τους άλλους μέχρι τις 25/3/23 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Μάλιστα, αν επιδιώκετε μια προαγωγή, μια αλλαγή εργασίας ή μια μεταγραφή, αυτή η περίοδος θα είναι πολύ αποτελεσματική, αφού ο παράγοντας «οικονομικά» θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας. Αν εργάζεστε στον χώρο των ΜΜΕ, είστε δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο γενικότερα, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το εμπόριο, φαίνεται ότι μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη το επόμενο διάστημα. Από την άλλη βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του θυμού και της  επίθεσης και μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με προϊσταμένους ή μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ό,τι έχει σχέση με γονείς, προϊσταμένους, νόμους, μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζει σε αυτή τη φάση. Προσπαθήστε να μην κοντράρετε πολύ τους άλλους, να μην δημιουργείτε αντιπάθειες στο πρόσωπο σας, αλλά να συμπλέετε. Νέες προτάσεις και προσαρμογή σε νέα επαγγελματικά ή οικογενειακά περιβάλλοντα είναι μέσα στα σενάρια. Η περίοδος του Άρη στους Διδύμους θα είναι εξαντλητική από πλευράς ρυθμών, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και μάλιστα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί την περίοδο της ανάδρομης πορείας του από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να χρειαστεί να ακολουθήσετε έναν διαφορετικό δρόμο, να αναμορφώσετε τους στόχους σας, να αλλάξετε ρότα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ίσως βγουν στην επιφάνεια όσα κρύβατε επιμελώς για χρόνια όχι μόνο στα προσωπικά, αλλά και στη δουλειά ή την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους στις 20/8/22 και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της ερωτικής σας ζωής ή του γάμου μέχρι τις 25/3/23. Η θέση αυτή αφορά και τους ανθρώπους που μπορεί να συνεργάζεστε για κάποιο λόγο, όπως π.χ. τον δικηγόρο, τον λογιστή σας. Όταν ο Άρης παίρνει θέση στο απέναντι από το δικό μας ζώδιο, αυτό δείχνει ότι τον έλεγχο από δω και κάτω και για τις επόμενους 7 μήνες τον έχουν οι άλλοι και όχι τόσο πολύ εσείς. Ακόμη κι αν έχετε τις αντιρρήσεις σας σχετικά με τις επιλογές τους, δεν έχετε το πάνω χέρι για να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Φυσικά και θα εκδηλώσετε την όποια δυσαρέσκεια ή ένσταση σας, αλλά μην περιμένετε ότι απαραίτητα θα γίνει δεκτή. Όμως, μην απογοητεύεστε και μην εκνευρίζεστε. Από την άλλη, κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας μπορεί να σας απασχολεί πιο πολύ αυτή την περίοδο. Πιθανώς επίσης να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού. Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες και προτάσεις, ή ίσως προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, καθώς τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και αδυναμίες που καλύπτονταν εδώ και καιρό και να έχετε έντονες ασυμφωνίες και εντάσεις. Μην είστε όμως παρορμητικοί και να εξετάσετε καλά τα δεδομένα πριν πάρετε κάποια οριστική απόφαση προσωπικά ή επαγγελματικά και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Άρη από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχετε την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας για να μην έρθετε σε ρήξη και πείτε λόγια που μετά τα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης παίρνει θέση στους Διδύμους και εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας. Εξ αντανακλάσεως βέβαια, μπορεί να επηρεαστεί και η καριέρα ή η επαγγελματική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή σπιτιού, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε από τώρα μέχρι τις 25/3/23. Ή αν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον ή μια αναδιακόσμηση, αγορές επίπλων ή οικιακών συσκευών, το διάστημα των επόμενων 7 μηνών είναι ιδανικό. Ακόμη, αν θέλετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να βρείτε ενοικιαστές, να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία, ή να κάνετε μια μετακόμιση και πάλι ο Άρης θα σας δώσει βοήθεια και κίνητρο, όμως μπορεί και να πιεστείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, διότι οι καταστάσεις να απαιτούν από εσάς να προσαρμοστείτε νέα δεδομένα. Κάποιες φορές αυτή η όψη δείχνει την ανάγκη να σταθείτε δίπλα σε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος ή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις. Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους μπορεί να δείξει και αλλαγές σε οικονομικά θέματα ή ακόμη και στο περιβάλλον της δουλειάς. Βέβαια, αυτή η θέση πολλές φορές δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές ή αντιδράσεις με τους γύρω σας. Σαν να ψάχνετε κάτι που δεν μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε ή να σας πιάνει ένα ανικανοποίητο. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και ανυπόμονους, αλλά η βιασύνη σε σημαντικές αποφάσεις δεν είναι καλός σύμβουλος. Ιδιαίτερα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, δηλαδή από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις αντιδράσεις σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν και περισσότεροι τριγμοί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.