Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Χαρά, αισιοδοξία και καλοπέραση

Η Αφροδίτη από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα θα συναντήσει τον Δία από τον Κριό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου που θα κορυφωθεί στις 18/08/2022. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσουμε καλά, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε και γενικώς να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε πύρινα ζώδια και αυτό σημαίνει ότι θα μας χαρίσουν αισιοδοξία, ενθουσιασμό και μια διάθεση να πάρουμε ρίσκα που θα έχουν θετική έκβαση.

Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά

Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να βγούμε έξω με φίλους και να κάνουμε νέες γνωριμίες, αφού δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο ή να έχετε μια συνάντηση η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση, επομένως θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε για εκείνον-η. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με ένα φίλο που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο, αφού το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα γίνετε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι απέναντι στο ταίρι σας, όμως αντίστοιχα και εσείς θα θέλετε να περάσετε όμορφα, να πάρετε επιβεβαίωση και να νιώσετε ποθητοί από τον άλλον.

Ευκαιρία για εξέλιξη και επέκταση

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει επίσης μεγάλη οικονομική εύνοια και δεν αποκλείεται να πάρετε δώρα από αγαπημένους, μπόνους στη δουλειά ή ακόμα και μια αύξηση. Επιπλέον, τα σχέδια σας θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλατε και το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, αλλά και ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Η όψη αυτή είναι κατάλληλη για νέες αγορές, ταξίδια, θέματα σπουδών και γενικώς για να διευρύνετε το πνεύμα και τους ορίζοντες σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε αυτές τις ημέρες είναι να εστιάσουμε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, να ασχοληθούμε με τα πιο ανάλαφρα ζητήματα και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις πολύπλοκες καταστάσεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το φλογερό ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο και αυτές τις ημέρες θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω σας, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το γοητεύσετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι ιδανικές για να φλερτάρετε και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να έχεις έξαψη και ενθουσιασμό. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα νιώσετε σαν να είστε ξανά στον μήνα του μέλιτος, αρκεί να καταφέρετε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες και τα προβλήματα. Θα μπορέσετε επίσης να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και θα έχετε ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Επιπλέον, ευνοούνται θέματα παιδιών, επομένως εάν έχετε παιδιά θα πάρετε μεγάλες χαρές από αυτά και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά τους, ενώ κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά για έναν απόγονο εάν το επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο διάστημα, η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σας έχει χαρίσει γοητεία και σεξαπίλ και σας έχει βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό και να λάμψετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 18/8 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και κυρίως να κάνετε όνειρα και σχέδια από κοινού. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, ενώ δεν αποκλείεται να σας χτυπήσει την πόρτα ένας καλοκαιρινός έρωτας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έχετε μια ευκαιρία για συνεργασία ή να κάνετε μια επαφή η οποία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε γύρω από αυτές τις ημέρες η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Καλείστε γενικότερα να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, ατενίζοντας το μέλλον με θετική σκέψη και αφήνοντας για λίγο στην άκρη όσα σας προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/8 σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξους και σας δημιουργεί τη διάθεση να βγείτε από τη ρουτίνα, να πάρετε ρίσκα και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα σας, αφού θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Ταξίδια, σπουδές, νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και να εξομαλύνετε καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το τρίγωνο αυτό βοηθάει στο να αποκατασταθεί η αρμονία μέσα στη σχέση σας και να σχεδιάσετε το μέλλον από κοινού. Βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν ή πηγαίνετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο.