Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Μετά από δυο εβδομάδες με εντάσεις και πιεστικές καταστάσεις, η εβδομάδα αυτή μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο ευχάριστη εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 16/08/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό φέρνοντας συναρπαστικά νέα, αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Διαδικτυακές επαφές και συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Στις 18/08/2022 κορυφώνεται η πιο ευχάριστη όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Αυτές τις ημέρες το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και θα νιώσουμε την ανάγκη να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθούμε σε απολαύσεις. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας εάν είστε μέσα σε μία σχέση. Άλλωστε, το τρίγωνο αυτό μας χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τους άλλους και να κερδίσουμε την προσοχή τους. Στις 20/08/2022 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και μάλιστα θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Ο Άρης στους Διδύμους μας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και μας δημιουργεί τη διάθεση να ανανεωθούμε και να πειραματιστούμε στην ερωτική και σεξουαλική μας ζωή. Τώρα μας έλκουν οι πνευματώδεις άνθρωποι που διαθέτουν  χιούμορ, ευφυΐα και γρήγορη σκέψη, ενώ θα χάσουμε το ενδιαφέρον μας για άτομα που δεν έχουμε μαζί τους εγκεφαλική σύνδεση και χημεία. Γενικώς, ο Άρης στους Διδύμους μας κάνει να βαριόμαστε εύκολα και να αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις κάπως πιο επιφανειακά, αφού δυσκολευόμαστε να εμβαθύνουμε. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/08/2022, μια όψη η οποία δημιουργεί σύγχυση, μπερδέματα και ασάφεια. Αυτές τις ημέρες θα είστε επιρρεπείς στο ψέμα και στην εξαπάτηση, επομένως θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όποιους υπόσχονται πολλά ή σε άτομα που δε γνωρίζετε τις αληθινές τους προθέσεις. Μην βιαστείτε λοιπόν να αφεθείτε άνευ όρων σε κάτι που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, γιατί στην πορεία μπορεί να απογοητευτείτε.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς, αγαπητοί Κριοί, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πάρετε τα πάνω σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Στις 18/8 πραγματοποιείται μια εξαιρετική όψη για τα ερωτικά σας, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Κάτω από αυτή την επιρροή θα είστε πιο ενθουσιώδεις και θα νιώσετε την ανάγκη να εστιάσετε στις χαρές της καθημερινότητας και τις μικρές απολαύσεις. Εάν είστε μέσα σε μία σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας, αφού θα υπάρχει μια αμοιβαία επιθυμία να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να φλερτάρετε και να βγάλετε προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν κάποιοι από εσάς να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει να αισθανθείτε ξανά ο εαυτός σας. Από τις 20/8 η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα εμπλουτίσει την καθημερινότητα σας με συναντήσεις, ραντεβού και νέες γνωριμίες. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και αυτό που θα αναζητήσετε είναι άτομα τα οποία σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά και δεν σας κάνουν να βαριέστε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από αρκετές ημέρες με ένταση και δυσκολίες για εσάς, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας δώσει μια μικρή καλοκαιρινή ανάσα. Στις 16/8 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας λοιπόν προσφέρονται για φλερτ, διασκέδαση και καλοπέραση και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία η οποία, ακόμα κι αν δεν έχει διάρκεια στον χρόνο, θα σας ενθουσιάσει και θα σας εξιτάρει. Στις 18/8 το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα ήρθατε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχετε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να καταφέρετε να κάνετε ειρήνη με μια κατάσταση που σας είχε πληγώσει. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θέλει προσοχή καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε μια ψεύτικη ιστορία. Κρατήστε μικρό καλάθι αυτό το Σαββατοκύριακο και μην βιαστείτε να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που μοιάζει ιδανικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 16/8, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει αναπάντεχες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και μια απρόσμενη επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν. Στις 18/8 το όμορφο κλίμα συνεχίζεται, αφού θα κορυφωθεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με φίλους, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικώς να περάσετε πιο ευχάριστες και ανάλαφρες στιγμές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια κοινή παρέα ή σε μια ομάδα. Το σημαντικότερο γεγονός όμως της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 20/8. Μάλιστα, ο Άρης θα παραμείνει εκεί μέχρι και το Μάρτιο του 2023, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας, για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με κάθε κόστος. Ο Άρης σας χαρίζει ενέργεια, τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσετε τα νεύρα σας και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί μπορεί εύκολα να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή, γιατί η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/8 μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 16/8 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ένα απρόσμενο νέο ή αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές που θα σας χαροποιήσουν. Είναι η ιδανική ευκαιρία τώρα για να κοινωνικοποιηθείτε, να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα, ή για να πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει. Σε κάθε περίπτωση, τολμήστε να πειραματιστείτε αυτές τις ημέρες και μη διστάσετε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Από τις 20/8 και για τους επόμενους 7 μήνες, ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια σας θα είναι κάπως πεσμένη και μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε κρυφές σχέσεις ή να έχετε μυστικές επαφές που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, αφού στις 18/8 κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη η οποία θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα ομαλοποιήσει τις σχέσεις σας και θα νιώσετε και πάλι την ανάγκη να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να οργανώσετε ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανοίξει τους ορίζοντες και θα σας ανανεώσει. Από τις 20/8 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους μήνες θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές. Θα σας δοθεί λοιπόν η δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Αυτό που σας εξιτάρει τώρα είναι το μυαλό του άλλου και αναζητάτε πάνω απ’ όλα την εγκεφαλική χημεία με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με απρόοπτα και εκπλήξεις, αφού στις 16/8 ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αρκετοί από εσάς λοιπόν θα έχετε αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας ή συναντήσεις με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρεται λοιπόν για να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες, αφού έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας, μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, και τολμήστε να πειραματιστείτε και να αναζητήστε τρόπους για να ανανεωθείτε. Στις 21/8 ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και ασάφεια μέσα στις σχέσεις σας. Ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας μπορεί να μην είναι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνει, επομένως μη βιαστείτε να αφεθείτε και να επενδύσετε σε μια κατάσταση. Γενικώς, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε αρκετοί επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στις 18/8 και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικώς να περάσετε όμορφα. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία, είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε μέσα από μια κοινή παρέα ή ομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και να μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Από τις 20/8 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους 7 μήνες θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα. Ο Άρης σε αυτή τη θέση σας κάνει πιο θετικούς και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό ευνοούνται και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον-α που θα σας διδάξει πολλά και θα σας ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί, Σκορπιοί, αφού στις 16/8 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό. Η αρχή της εβδομάδας λοιπόν προσφέρεται για να κοινωνικοποιηθείτε, να συναντηθείτε με φίλους και παρέες ή για να κάνετε συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να έχετε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση με ένα άτομο από τον κύκλο σας ή να νιώσετε εσείς ότι θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήσασταν απλώς φίλοι. Από τις 20/8 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους 7 μήνες θα ενεργοποιήσει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα και τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/8, μια όψη η οποία φέρνει μπερδέματα και παρεξηγήσεις κυρίως μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να ακούσετε μεγάλα λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή να σας δώσουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τις τηρήσουν. Δώστε λοιπόν περισσότερη σημασία στις πράξεις και μην βγάζετε συμπεράσματα μόνο από αυτά που σας λένε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει ευνοϊκά για εσάς, αφού στις 18/8 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και σας φέρνει τύχη, χαρά και αισιοδοξία. Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέες ευκαιρίες στα ερωτικά σας, αφού μπορεί να σας προσεγγίσει ένα άτομο που θα σας θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα λάβετε την επιβεβαίωση που επιθυμείτε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάτε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Από τις 20/7 ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους 7 μήνες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα θυμίζουν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Ετοιμαστείτε λοιπόν για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις μέσα στα ερωτικά σας, αφού θα είναι δύσκολο να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και να μπείτε στη θέση του άλλου. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες επιθετικής συμπεριφοράς από το ταίρι σας ή εσείς οι ίδιοι να έχετε απότομα ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι και προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την ένταση και την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Στις 21/8 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψέματα και εξαπατήσεις από τον σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Μην πιστεύετε λοιπόν όσα ακούτε και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 16/8 και φέρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά σας ή απρόσμενα νέα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα πρόσωπο ή μια συζήτηση η οποία θα δώσει λύσεις σε προβλήματα και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, επομένως εάν πάτε διακοπές αυτή την εβδομάδα θα έχετε όμορφες επαφές και συναντήσεις και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Στις 18/8 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια άκρως ευνοϊκή όψη η οποία θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας, κυρίως σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να εκφράσετε όσα νιώθετε ο ένας για τον άλλον και να συμφιλιωθείτε σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα είχατε συγκρουστεί ή ψυχρανθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να έχετε μια επιστροφή ενός/μιας πρώην, ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ευχάριστο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού στις 18/8 κορυφώνεται η πιο ευνοϊκή όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνετε τώρα είναι πολύ σημαντικές, επομένως αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και ελάτε σε επαφή με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ερωτευτείτε ή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση η οποία θα έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Εάν είστε ήδη σε ένα γάμο ή σε μια σχέση, το κλίμα τώρα θα είναι πολύ πιο αρμονικό και θα μπορέσετε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση και να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Από τις 20/8 ο Άρης θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους 7 μήνες θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θάρρος και έντονο ερωτισμό. Ετοιμαστείτε για νέους έρωτες και φλερτ, αυξημένη λίμπιντο και παθιασμένες ιστορίες και μη διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 16/8 με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στον δρόμο σας ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα νιώσετε ότι έχετε πολύ καλή εγκεφαλική επικοινωνία. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Από τις 20/8 ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρξουν εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλείστε επίσης να διαχειριστείτε συναισθηματικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια ή παρελθοντικές καταστάσεις που θα κάνουν επανεμφάνιση και θα σας προκαλέσουν αναταραχή. Στις 21/8 η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας και συνδέεται με απατηλές καταστάσεις. Θα είναι καλό λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που συναντάτε και να φιλτράρετε τα λόγια που ακούτε. Αντίστοιχα, και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και, αν είναι δυνατόν, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις.