Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023

Ο Άρης, ο πλανήτης του θάρρους, της επίθεσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για 7 μήνες, δηλαδή μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Κανονικά ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, αλλά κάθε δυο χρόνια γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και περνά πολύ περισσότερο διάστημα από το σύνηθες στο ζώδιο που φιλοξενεί την ανάδρομη πορεία του. Έτσι στο ζώδιο των Διδύμων θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30/10/2022 μέχρι τις 12/01/2023 για να συνεχίσει την πορεία του σε αυτό το ζώδιο.

Ο Άρης στην αστρολογία δείχνει πώς επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε -ακόμη και στην ερωτική μας ζωή- ό,τι ποθούμε, και με τη νέα θέση του στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία θα είναι το κλειδί. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης είναι καλός στα «λόγια», λίγο φαφλατάς και μπορεί να αλλάζει γνώμη συνεχώς, αλλά είναι υπέροχος στο να βρίσκει επιχειρήματα, να λειτουργεί εξαιρετικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, να γεννά νέες ιδέες και να τις υλοποιεί. Είναι ανήσυχος, περίεργος και νοιάζεται πολύ για την επαφή, ιδιαίτερα την εγκεφαλική. Βαριέται εύκολα, τα λέει έξω από τα δόντια και επιδιώκει να είναι σε κίνηση και να αλλάζει παραστάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους αγαπά οτιδήποτε ακονίζει το μυαλό του και μπορεί με ευκολία να βρίσκει λύσεις σε αινίγματα ή να θριαμβεύει σε επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που θα είναι ο Άρης στους Διδύμους θα πρέπει όλοι -ανεξαιρέτως ζωδίου- να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που παθιάζει περισσότερο το μυαλό μας και να το βάλουμε στη ζωή μας.

Σπατάλη ενέργειας και επιδεξιότητα

Η ενέργεια του Άρη σε αυτό το επικοινωνιακό και αεικίνητο ζώδιο είναι έντονη και βιαστική, γι’ αυτό και πρέπει να βρει το σωστό κανάλι να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλά και ετερόκλητα θέματα και να μένουν τα πράγματα στη μέση χωρίς ποτέ να ολοκληρωθούν. Ο Άρης αυτός, εκτός από επιδεξιότητα πνεύματος, δίνει και επιδεξιότητα στα χέρια. Άρα, οποιαδήποτε δουλειά ή σπορ χρειάζεται «δυνατά» και επιδέξια χέρια του ταιριάζει αναμφίβολα. Η πιο ερωτογενής ζώνη αυτού του Άρη είναι σίγουρα το μυαλό του και το αγαπημένο του σπορ το φλερτ!

Επτά μήνες ανατροπών

Οι Δίδυμοι κυβερνούν το νευρικό μας σύστημα, την ωμοπλάτη, τα χέρια, αλλά και τους πνεύμονες, έτσι μπορεί στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του το θέμα του κορωνοϊού να επανέλθει στην επικαιρότητα και να μας ταλαιπωρήσει και πάλι έντονα. Εξελίξεις και εντάσεις θα έχουμε σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θα δούμε μεγάλες ανατροπές σε συμμαχίες στον κόσμο των ΜΜΕ. Οι Δίδυμοι κυβερνούν την επικοινωνία και τα μέσα επικοινωνίας, την τηλεφωνία, τους υπολογιστές, τα μεταφορικά μας μέσα. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του μπορεί να έχουμε σημαντικά προβλήματα που θα επηρεάσουν τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις μετακινήσεις.

Αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023 είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, τις σχέσεις της ζωής μας, την πορεία που έχουμε χαράξει, τον τρόπο που διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και να επαναπροσδιορίσουμε τα αίτια που μας κινητοποιούν. Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να αποτραβηχτούμε από την γραμμή του πυρός. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, αλλά για να εξετάσουμε το πώς θέλουμε να προχωρήσουμε και να επανασχεδιάσουμε τη στρατηγική μας.

Οι κύριες όψεις του Άρη στους Διδύμους

Το εξάγωνο που σχηματίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2022 ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό δίνει ενθουσιασμό, αποφασιστική δράση, έντονη ενέργεια και οργανωτικό ταλέντο. Θα μπορούσε να προκύψει μια επαγγελματική επιτυχία ή μια ευχάριστη γνωριμία. Μπορεί να είμαστε πιο παρορμητικοί και να αναζητούμε την ανεξαρτησία σας, ή θα έχουμε την τάση να ταξιδέψουμε και να ξεφύγουμε από τις σκοτούρες.

Ο Άρης σχηματίζει δύο φορές τρίγωνο με τον Κρόνο, ένα στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ένα στις 28 Νοεμβρίου 2022 που θα βρίσκεται στην ανάδρομη πορεία του. Είναι μια καλή όψη για τα επιχειρηματικά σχέδια, αφού δίνει μεγάλες οργανωτικές δεξιότητες και επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, δίνει ενθουσιασμό για τη ζωή, για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά βοηθά και να πάρουμε σωστές αποφάσεις και για τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Απλώς όταν είναι στην ανάδρομη πορεία του ο Άρης δεν ενδείκνυνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις μας και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου 3 φορές, στις 12 Οκτωβρίου 2022, στις 19 Νοεμβρίου 2022 (ανάδρομος) και στις 15 Μαρτίου 2023. Είναι μια όψη που αποπροσανατολίζει τη δράση του Άρη και διαχέει την ενέργεια του, καθώς αυτό το τετράγωνο από τη μία μας δίνει ισχυρή φαντασία, αλλά από την άλλη μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε τρελά σενάρια με το μυαλό μας και να αποκτήσουμε εμμονές. Επίσης, φέρνει βία, ξεσπάσματα, περιθωριακές και αρνητικές σκέψεις. Είναι μια όψη που βγάζει έντονη ζήλια και σεξουαλική επιθυμία, αλλά χωρίς όρια και ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τη βία. Επίσης, είναι μια όψη που βασιλεύει το ψέμα, η κακία, τα σκάνδαλα και οι ψευδείς κατηγορίες και ειδήσεις.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, ιδιαίτερα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τους Διδύμους κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο τους επόμενους 7 μήνες

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά σε μια βολική θέση για το ωροσκόπιο σας και σας κάνει πιο περίεργους, πιο ανήσυχους νοητικά, αλλά και πιο ενεργούς στην επικοινωνία. Είναι ευνοϊκή περίοδος για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να ασχοληθείτε με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ, την εκπαίδευση, τις μεταφορές, τον τουρισμό. Για τους επόμενους επτά μήνες θα έχετε πιο γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε και οι προσκλήσεις και οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Ευτυχώς θα έχετε σούπερ ενέργεια για να τα προλαβαίνετε όλα και τις απαιτήσεις στη δουλειά που θα είναι αυξημένες, αλλά και τις εξόδους για διασκέδαση, αφού αυτή θα είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος με πολλές επαφές και συναντήσεις. Όμως, επειδή ο πολεμοχαρής κυβερνήτης σας Άρης θα σας κάνει πεισματάρηδες και πιο επιθετικούς στον λόγο σας, δυστυχώς δεν θα καταφέρνετε πολλές φορές να μετριάσετε την παρόρμηση σας και να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και ρήξεις με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον στη δουλειά, στη γειτονιά ή με συγγενείς. Το πιο απαιτητικό διάστημα θα είναι αυτό της ανάδρομης πορείας του Άρη από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ταξίδια, μετακινήσεις, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας και καβγάδες, αλλά μην γίνεστε ανυπόμονοι και μην περιμένετε γρήγορες λύσεις. Αξιοποιήστε την ανάδρομη πορεία του Άρη για να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας και να τα συντονίσετε στις ανάγκες της εποχής. Κάντε ένα βήμα πίσω για να πάρετε περισσότερη φόρα και μόλις επιστρέψει ο Άρης στην ορθή του πορεία στις 12/1/23 πατάτε ξανά το γκάζι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ότι ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας είναι σαφώς ένας παράγοντας ανακούφισης για σας τους Ταύρους, που το προηγούμενο διάστημα είχατε να αντιμετωπίσετε φρενήρεις ρυθμούς και αρκετές αντιξοότητες στην καθημερινότητα σας. Από τις 20/8/22 και για τους επόμενους 7 μήνες θα είναι προτεραιότητα το θέμα των οικονομικών, αφού ο Άρης στους Διδύμους σας κινητοποιεί να δουλέψετε πιο σκληρά, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στα οικονομικά και να κάνετε καλύτερη διαχείριση εσόδων και εξόδων. Χρειάζεται προσοχή βέβαια, διότι και τα έξοδα θα μεγαλώσουν και γι’ αυτό ίσως να φταίει η καταναλωτική σας μανία. Βλέπετε, ο Άρης στους Διδύμους γίνεται λίγο πιο παρορμητικός στις αγορές και τις σπατάλες. Από την άλλη μπορεί τα έξοδα αυτά να αφορούν μια πιο μεγάλη αγορά ή το ξεκίνημα κάποιας δικής σας επιχείρησης που χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε. Σε κάθε περίπτωση, θα κινητοποιηθείτε για να βγάλετε περισσότερα χρήματα και επειδή ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα διπλό ζώδιο, ίσως τα χρήματα να έρθουν από δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Η πιο απαιτητική περίοδος θα είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23, καθώς ο Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και τα έξοδα φαίνεται ότι θα πάρουν την άγουσα. Τα οικονομικά θέματα και τα θέματα ασφάλειας μπορεί να σας ταλανίσουν περισσότερο αυτό το χρονικό διάστημα και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανασκεφτείτε και να αναπρογραμματίσετε τα πλάνα σας, να δείτε τι μπορείτε να περικόψετε από πλευράς εξόδων ή πώς θα αυξήσετε με κάποιο τρόπο τα έσοδα σας. Το ίδιο διάστημα μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος και εσωτερική ένταση, διότι θα υπάρχουν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σας. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από περίπου 1,5 χρόνο και για τους επόμενους 7 μήνες σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρωταγωνιστές. Από τις 20/8/22 έως τις 25/3/23 θα είναι ένα διάστημα που θα έχει υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και το 24ωρο δεν θα σας φτάνει. Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας δώσει αποφασιστικότητα, γενναιότητα, θάρρος και κίνητρο για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά η πίεση θα είναι ασφυκτική και θα πρέπει να είστε πολύ ψύχραιμοι και οργανωτικοί για να αντεπεξέλθετε. Παρότι δεν θα είναι μια χαλαρή περίοδος και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, είναι ένα μοναδικό διάστημα για να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να επηρεάσετε και τους άλλους στο περιβάλλον σας. Βέβαια, ο Άρης έχει και τις αρνητικές του πλευρές, για παράδειγμα μπορεί να είστε βιαστικοί και απερίσκεπτοι, να θέλετε να τα κάνετε όλα με τον τρόπο σας κι αυτό να φέρει τσακωμούς, ειδικά αν δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και θεωρείτε ότι έχετε πάντα δίκιο! Σίγουρα μέχρι τις 25/3/23 θα είναι και μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος, που θα δώσετε πολλές μάχες και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, αλλά και να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Η πιο απαιτητική και κουραστική περίοδος θα είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας και εσείς θα δώσετε μάχη για να αντεπεξέλθετε στους πιεστικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητα σας σε καλά επίπεδα. Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη και μην παραβλέπετε τα σημάδια που σας δίνει το σώμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης μπαίνοντας στους Διδύμους προχωρά σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και μοναχικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που ορίζει ο 12ος οίκος και για τους επόμενους 7 μήνες τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί να μπαίνετε σε μια διαδικασία έρευνας και σχεδιασμού μιας επαγγελματικής κίνησης που θέλετε να κάνετε, ή μπορεί να νιώθετε λίγο παραγκωνισμένοι, καθώς οι άλλοι δεν εκτιμούν τον κόπο σας και τις προσπάθειες σας. Φυσικά μπορεί να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα που είτε το προκαλείτε εσείς είτε γίνεται σε βάρος σας. Όλη αυτή η εσωτερική πίεση θα σας κάνει να είστε νευρικοί και να ξεσπάτε στους γύρω σας. Από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 ο Άρης θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, τις κινήσεις που εμπεριέχουν οικονομικό κίνδυνο ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο σας. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια σας και να βρείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνετε τη δουλειά σας. Μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες στον χώρο εργασίας και αποφύγετε να αναμεταδίδετε κουτσομπολιά και ανυπόστατες φήμες. Φυσικά το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και σε βάρος σας, γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα ή να αντιδράσετε σπασμωδικά αν μάθετε κάτι. Σημαντικό την περίοδο του ανάδρομου Άρη είναι να ελέγχετε και τη σωματική σας υγεία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βάλετε μια τάξη στη διατροφή, στην άσκηση, αλλά και στον ύπνο.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνάει στους φιλικούς σας Διδύμους και σιγά-σιγά θα νιώθετε πιο άνετα και η διάθεση σας θα είναι σαφώς πιο αισιόδοξη. Από τις 20/8/22 έως τις 25/3/23 είναι μια θετική περίοδος που πρέπει να θέσετε τους νέους στόχους σας και να κάνετε κάποια βήματα για να τους υλοποιήσετε. Καλείστε να δουλέψετε για τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας, αυτά που απευθύνονται περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρόν, ενώ ευνοείται ιδιαίτερα και η συλλογική εργασία. Γενικά οι συνέργειες ευνοούνται και πιθανώς να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες, φίλους, συνεργάτες, προκειμένου να υλοποιήσετε ένα κοινό σας στόχο. Ο Άρης στους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες και νέες συμμαχίες. Όμως, μην ξεχνάμε και την πολεμοχαρή του φύση η οποία μπορεί να σας κάνει πιο εγωιστές και πιεστικούς στους άλλους και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις ή σε σχέσεις με συνεργάτες. Αυτή η θέση του Άρη θα ζωντανέψει και την ερωτική σας επιθυμία και θα σας κάνει πιο πρόθυμους να φλερτάρετε και γενικώς να παίξετε. Το πιο απαιτητικό διάστημα θα είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 που ο Άρης θα είναι φαινομενικά ανάδρομος και μπορεί να δημιουργηθούν προκλήσεις στον τομέα που αφορά τους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους που έχετε για το μέλλον, την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα παιδιά είτε έχετε είτε θέλετε να αποκτήσετε. Κάποιοι μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα στόχο, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα, ενώ υπάρχει και το σενάριο μια σημαντική σχέση να αποδειχτεί ότι ήταν απλός ενθουσιασμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης προχωρά στις 20/8/22 στους Διδύμους, το ζώδιο που για σας τους Παρθένους αφορά τον τομέα της καριέρας σας και θα αυξήσει τη φιλοδοξία σας, θα σας κάνει πιο σκληροτράχηλους στη δουλειά, αλλά και πιο «ορατούς» για τους άλλους μέχρι τις 25/3/23 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Μάλιστα, αν επιδιώκετε μια προαγωγή, μια αλλαγή εργασίας ή μια μεταγραφή, αυτή η περίοδος θα είναι πολύ αποτελεσματική, αφού ο παράγοντας «οικονομικά» θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας. Αν εργάζεστε στον χώρο των ΜΜΕ, είστε δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο γενικότερα, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το εμπόριο, φαίνεται ότι μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη το επόμενο διάστημα. Από την άλλη βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του θυμού και επίθεσης και μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με προϊσταμένους ή μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ό,τι έχει σχέση με γονείς, προϊσταμένους, νόμους, μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζει σε αυτή τη φάση. Προσπαθήστε να μην κοντράρετε πολύ τους άλλους, να μην δημιουργείτε αντιπάθειες στο πρόσωπο σας, αλλά να συμπλέετε. Νέες προτάσεις και προσαρμογή σε νέα επαγγελματικά ή οικογενειακά περιβάλλοντα είναι μέσα στα σενάρια. Η περίοδος του Άρη στους Διδύμους θα είναι εξαντλητική από πλευράς ρυθμών, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και μάλιστα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί την περίοδο της ανάδρομης πορείας του από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να χρειαστεί να ακολουθήσετε έναν διαφορετικό δρόμο, να αναμορφώσετε τους στόχους σας, να αλλάξετε ρότα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ίσως βγουν στην επιφάνεια όσα κρύβατε κάτω από το «χαλάκι» για χρόνια όχι μόνο στα προσωπικά, αλλά και στη δουλειά ή την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης περνά στις 20/8/22 σε μια ιδιαίτερα βολική θέση προς το ζώδιο σας, σε ένα ζώδιο του αέρα που τα πηγαίνει περίφημα με το δικό σας, τους Διδύμους. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 25/3/23 σε έναν τομέα που αφορά κυρίως θέματα που σχετίζονται με πνευματική εργασία, μελλοντικά επαγγελματικά πλάνα, σπουδές ή επιμόρφωση, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, νομικά ζητήματα, αλλά και ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μορφωθείτε, αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα με το δημόσιο, την εφορία, τις νομικές σας διεκδικήσεις, ή αν ασχολείστε με εισαγωγές και εξαγωγές ή με άτομα από το εξωτερικό μπορεί να κάνετε ένα άνοιγμα στη δουλειά σας. Παράλληλα, θέματα που σχετίζονται με πολιτική, θρησκεία, νόμους, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό προσέχετε τις παραβατικές συμπεριφορές και μην πιέζετε τους άλλους προσπαθώντας να τους επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις, ιδέες και πιστεύω. Επίσης, ο Άρης από τους Διδύμους θα είναι πολύ βοηθητικός και στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να κάνετε και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ωστόσο, από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και αυτό σημαίνει ότι αυτό το διάστημα τα πράγματα κινούνται με μεγαλύτερη δυσκολία. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να αμφισβητείτε τις ιδέες, την πίστη, τα ενδιαφέροντα σας, ή να χρειάζεται να βρείτε άλλους τρόπους για να κάνετε όσα σας ενδιέφεραν στο παρελθόν. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μπροστά ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο στα οικονομικά σας, να κάνετε αγορές μηχανημάτων ή μέσου μεταφοράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, αλλάζει ζώδιο στις 20/8/22 και περνά σε ένα πιο ουδέτερο περιβάλλον για το δικό σας ζώδιο, τους Διδύμους. Μέχρι τις 25/3/23 που θα παραμείνει στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα εστιάσει την προσοχή σας περισσότερο στα οικονομικά σας θέματα. Όχι αυτά του μισθού ή της αμοιβής σας από την παροχή δουλειάς και υπηρεσιών, αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με κληρονομιές, ασφάλειες, μπόνους, διατροφές, διαχείριση εσόδων-εξόδων, τα οικονομικά του συντρόφου ή της εταιρείας που εργάζεστε, τα οικονομικά που διαχειρίζεστε εσείς για άλλους, δάνεια, κάρτες, φορολογικά, πιστώσεις και χρηματοδοτήσεις. Σαφώς θα είναι μια περίοδος με περισσότερα έξοδα, αλλά σας δίνει κίνητρο να βρείτε και έσοδα και μάλιστα μπορεί να υπογράψετε μια καλή οικονομική συμφωνία. Από την άλλη αυτή η θέση μπορεί να δείξει και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι επίσης μια ιδιαίτερα έντονη σεξουαλικά περίοδος ή μπορεί να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Το διάστημα που χρειάζεται την απόλυτη προσοχή σας, ειδικά σε θέματα υγείας και οικονομικών, είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 όταν ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί και πάνω από όλα ψύχραιμοι αν υπάρξει στασιμότητα, αναβολές, ακυρώσεις, εμπόδια ή προβλήματα. Μπορεί με κάποιο τρόπο να πρέπει να αναδιοργανωθείτε, ειδικά αν συνειδητοποιήσετε ότι έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν. Προσέξτε τις καινούριες επενδύσεις, γιατί δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για οικονομικά ρίσκα, αλλά και τη διαχείριση του θυμού σας, δεν χρειάζεται να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους στις 20/8/22 και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της ερωτικής σας ζωής ή του γάμου μέχρι τις 25/3/23. Η θέση αυτή αφορά και τους ανθρώπους που μπορεί να συνεργάζεστε για κάποιο λόγο, όπως π.χ. τον δικηγόρο, τον λογιστή σας. Όταν ο Άρης παίρνει θέση στο απέναντι από το δικό μας ζώδιο, αυτό δείχνει ότι τον έλεγχο από δω και κάτω και για τις επόμενους 7 μήνες τον έχουν οι άλλοι και όχι τόσο πολύ εσείς. Ακόμη κι αν έχετε τις αντιρρήσεις σας σχετικά με τις επιλογές τους, δεν έχετε το πάνω χέρι για να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Φυσικά και θα εκδηλώσετε την όποια δυσαρέσκεια ή ένσταση σας, αλλά μην περιμένετε ότι απαραίτητα θα γίνει δεκτή. Όμως, μην απογοητεύεστε και μην εκνευρίζεστε. Από την άλλη, κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας μπορεί να σας απασχολεί πιο πολύ αυτή την περίοδο. Πιθανώς επίσης να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού. Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες και προτάσεις, ή ίσως προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, καθώς τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και αδυναμίες που καλύπτονταν εδώ και καιρό και να έχετε έντονες ασυμφωνίες και εντάσεις. Μην είστε όμως παρορμητικοί και να εξετάσετε καλά τα δεδομένα πριν πάρετε κάποια οριστική απόφαση προσωπικά ή επαγγελματικά και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Άρη από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχετε την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας για να μην έρθετε σε ρήξη και πείτε λόγια που μετά τα μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνά στις 20/8/22 στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει το στίγμα για τους επόμενους επτά μήνες, αφού θα κρατήσει αυτή τη θέση μέχρι τις 25/3/23. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Άρης θα περάσει στον τομέα που συνδέεται περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει αρκετή κούραση προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ανωτέρων και συνεργατών. Ο Άρης στους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες για να αλλάξετε τον τρόπο ή τις μεθόδους με τις οποίες δουλεύετε. Ίσως αποφασίσετε να εκσυγχρονίσετε με τη χρήση νέων τεχνολογιών τη δουλειά σας. Ή μπορεί να προσλάβετε ένα άτομο για να σας βοηθήσει. Προσέξτε μόνο εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς εκτός από τη δράση ο Άρης φέρνει και αντίδραση και μπορεί εύκολα να δημιουργείται κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας. Το διάστημα που θα είναι πιο απαιτητικό κι εσείς καλείστε να είστε πιο προσεκτικοί, τόσο στα θέματα υγείας όσο και στη δουλειά, είναι από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 που εκτείνεται η ανάδρομη πορεία του Άρη. Μπορεί να πάρετε κάποιες απογοητεύσεις στον χώρο εργασίας ή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ή να νιώθετε πτώση στα επίπεδα της ενέργειας σας και να χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο προκειμένου να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις της δουλειάς. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις, αλλά κυρίως να πιέζεστε εσείς οι ίδιοι. Εννοείται ότι στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικά ρίσκα ή ρίσκα με την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους θα είναι σαφώς πιο εύκολη, αποδοτική και γενναιόδωρη απέναντι σας. Καταρχάς θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας και την επιθυμία να κλέψετε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Πολύ έντονη κινητικότητα μπορεί να έχουν και τα φλερτ αυτή την περίοδο, οπότε αν είστε μόνες-οι τώρα είναι η ευκαιρία σας για νέες γνωριμίες και δημιουργία σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα διάστημα πιο ανάλαφρο, πιο υποστηρικτικό και για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή για τις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Το μόνο κακό είναι ότι ίσως δεν θα είστε πολύ πειθαρχημένοι. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα που συμβολίζει την αυτοέκφραση, τη δημιουργία, τον έρωτα, την ψυχαγωγία, τα σπορ και τα παιδιά. Αν είστε γονείς είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείτε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους κάνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και μια αναστάτωση σε θέματα παιδιών, αν είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και κάνουν τη δική τους επανάσταση. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 25/3/23, αλλά αποφύγετε την περίοδο που θα είναι ανάδρομος, δηλαδή από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Το διάστημα που θα είναι ανάδρομος θα είναι πιο πιεστικό για εσάς και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια όσο και σε ζητήματα που αφορούν στα προσωπικά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, δυσκολίες ή μια σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό τώρα μπορεί να χάσει κάτι από τη λάμψη και τη χαρά της αρχικής επαφής. Προσοχή και στα «κολλήματα» επίσης, καθώς μπορεί να σκέφτεστε μια παλιότερη σχέση και να ταλαιπωρείστε. Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για οικονομικά και επιχειρηματικά ρίσκα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης παίρνει θέση στους Διδύμους και εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας. Εξ αντανακλάσεως βέβαια, μπορεί να επηρεαστεί και η καριέρα ή η επαγγελματική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή σπιτιού, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε από τώρα μέχρι τις 25/3/23. Ή αν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον ή μια αναδιακόσμηση, αγορές επίπλων ή οικιακών συσκευών, το διάστημα των επόμενων 7 μηνών είναι ιδανικό. Ακόμη, αν θέλετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να βρείτε ενοικιαστές, να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία, ή να κάνετε μια μετακόμιση και πάλι ο Άρης θα σας δώσει βοήθεια και κίνητρο, όμως μπορεί και να πιεστείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, διότι οι καταστάσεις να απαιτούν από εσάς να προσαρμοστείτε νέα δεδομένα. Κάποιες φορές αυτή η όψη δείχνει την ανάγκη να σταθείτε δίπλα σε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος ή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις. Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους μπορεί να δείξει και αλλαγές σε οικονομικά θέματα ή ακόμη και στο περιβάλλον της δουλειάς. Βέβαια, αυτή η θέση πολλές φορές δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές ή αντιδράσεις με τους γύρω σας. Σαν να ψάχνετε κάτι που δεν μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε ή να σας πιάνει ένα ανικανοποίητο. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και ανυπόμονους, αλλά η βιασύνη σε σημαντικές αποφάσεις δεν είναι καλός σύμβουλος. Ιδιαίτερα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, δηλαδή από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις αντιδράσεις σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν και περισσότεροι τριγμοί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.