Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/08/2022 δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/08/2022 δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/08/2022 δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Στις 21/08/2022 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις κυρίως για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Λογική εναντίον φαντασίας

Από τις 4 Αυγούστου 2022 ο Ερμής κινείται στην Παρθένο, ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά μαζί με αυτό των Διδύμων, και μας έχει χαρίσει αναλυτική σκέψη, πρακτικότητα και λογική. Άλλωστε η Παρθένος ως γήινο ζώδιο φημίζεται για την οργανωτικότητα της και τη σημασία που δίνει σε λεπτομέρειες που οι υπόλοιποι αγνοούν. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας συμβολίζει το όνειρο, τη φαντασία και την ψευδαίσθηση και βρίσκεται επίσης στο ζώδιο που κυβερνά, αυτό των Ιχθύων. Αυτή η σύγκρουση των δύο πλανητών έρχεται για να μας θολώσει το μυαλό και την κρίση και γενικώς να πλήξει τον τομέα της επικοινωνίας. Θα υπάρξουν λοιπόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και μπορεί να νιώσουμε ότι δε γινόμαστε κατανοητοί στους άλλους ή ότι τα λεγόμενα μας παρερμηνεύονται.

Απατή και μπερδέματα

Είναι επίσης πιθανό να πέσουμε θύματα εξαπάτησης, να γίνουμε αποδέκτες ψεύτικων υποσχέσεων ή να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Άτομα που συναντάμε ή που γνωρίζουμε τώρα, μπορεί να μας λένε ιστορίες από το μυαλό τους μόνο και μόνο για να μας εντυπωσιάσουν ή για να κερδίσουν κάτι από εμάς. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση τις πράξεις τους, αφού θα δυσκολευτούμε να διακρίνουμε πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει το ψέμα.

Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες μας, θα έχουμε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες για τους άλλους και δεν θα ξέρουμε τι να πιστέψουμε και πώς να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή για να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού δεν έχουμε μπροστά μας ακόμα όλα τα δεδομένα. Προσέξτε λοιπόν τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας και προσπαθήστε να μην κλείσετε νέες συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές για σημαντικά ζητήματα. Μείνετε μακριά από αναξιόπιστα άτομα και αποφύγετε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και σας προκαλούν αβεβαιότητα.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν με αυτή την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 21/8 θα δημιουργήσει μπερδέματα και σύγχυση μέσα στον χώρο του σπιτιού και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε τώρα με το ταίρι σας ή με τους οικείους σας μπορεί να οδηγήσουν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολλά λόγια. Επιπλέον, μην παρασυρθείτε και δώσετε μεγάλες υποσχέσεις απέναντι στους αγαπημένους σας, γιατί θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην πιστεύετε όσα σας λένε, εάν τα λόγια δε συνοδεύονται από πράξεις. Η αντίθεση αυτή μπορεί επίσης να φέρει συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή να σας δημιουργήσει νοσταλγία για κάποιες καταστάσεις ή ανθρώπους. Ωστόσο, δε θα επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας παρασύρει, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις. Αποφύγετε ακόμη σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται από την αρχή του μήνα στο δικό σας ζώδιο και στις 21/8 σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση στο κεφάλι σας και θα δυσκολευτείτε να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και να τις κρίνετε με ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά, όσο κι αν φημίζεστε για τη λογική σας προσέγγιση. Η αλήθεια τώρα είναι διαστρεβλωμένη, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Θα είναι πολύ εύκολο αυτές τις ημέρες να εξαπατηθείτε και δεν αποκλείεται να ακούσετε μεγάλα λόγια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε επίσης να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά σε νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί το άλλο άτομο μπορεί να μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε σαφείς ως προς τις προθέσεις σας και να μην αφήσετε περιθώρια για αμφιβολίες και παρεξηγήσεις. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω και αφήστε τον χρόνο να δείξει την αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/8 θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς και στις κοινωνικές σας επαφές. Εάν λοιπόν αυτές τις ημέρες δεχτείτε μια πρόταση για συνεργασία ή σας υποσχεθούν επαγγελματική άνοδο ή μια αύξηση, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Ίσως πίσω από όλα αυτά να κρύβεται μια παγίδα που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, γιατί δεν είναι στο οπτικό σας πεδίο προς το παρόν. Προσπαθήστε επίσης να αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας, γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε και να βρείτε μια κοινή γραμμή. Εάν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, θα πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να είστε ξεκάθαροι και να μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές προθέσεις συνεργατών ή να τους παραπλανήσετε. Αναβάλλετε λοιπόν σημαντικές επαφές και συζητήσεις και μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο θα δημιουργήσει ένα χαοτικό κλίμα μέσα στις συνεργασίες σας και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ο Ποσειδώνας είναι ο δικός σας κυβερνήτης, επομένως είστε από τη φύση σας άτομα που είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και έχετε μια τάση να παρασύρεστε από το συναίσθημα και να αψηφάτε τη λογική. Η αντίθεση αυτή στις 21/8 έρχεται για να φέρει ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα εξαπάτησης από έναν σύντροφο ή έναν συνεργάτη. Θα πρέπει λοιπόν να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις, αφού είναι πιθανό οι άλλοι να προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν ή να θέλουν να κερδίσουν κάτι από εσάς. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, δε θα διστάσετε να εξιδανικεύσετε το πρόσωπο αυτό και να παραβλέψετε τυχόν ελαττώματα που μπορεί να έχει. Εάν όμως το κάνετε αυτό, στην πορεία θα φανερωθούν εκείνες οι πλευρές που αποφεύγατε να δείτε, με αποτέλεσμα να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα και να απογοητευτείτε. Αναζητήστε λοιπόν χειροπιαστές αποδείξεις για τις προθέσεις και το ενδιαφέρον των άλλων και μην αφεθείτε εντελώς σε μια κατάσταση μόνο και μόνο επειδή έχετε ανάγκη να βιώσετε ένα παραμύθι.