Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μας καλωσορίζει με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/08/2022, μια όψη η οποία φέρνει εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις μυστικών και γενικώς μας δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να κάνουμε ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις. Στις 26/08/2022 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις επαφές μας αφού θα μας χαρίσει διπλωματία και θα μας δώσει την ευκαιρία να βρούμε μια μέση λύση στα προβλήματα. Μάλιστα, από τις 09/09/2022 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο, επομένως μέχρι τότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τότε για να τακτοποιήσετε θέματα σχέσεων και να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις. Στις 27/08/2022 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού το οποίο μας δημιουργεί ένα αίσθημα έντασης και ανησυχίας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσουμε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία ή να επιδιώξουμε να ταράξουμε τα νερά μέσα στις σχέσεις μας με αποτέλεσμα να συγκρουστούμε με το ταίρι μας. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τώρα μια ερωτική ιστορία η οποία μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα, όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, ένα φεγγάρι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και να κάνουμε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και να μας φέρει σε σύγκρουση με τους άλλους εάν  φερθούμε εγωιστικά και δεν υπολογίσουμε τις επιθυμίες των άλλων. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 28/08/2022, μια απαιτητική όψη που φέρνει εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις σχέσεις μας, τα οποία μπορεί να μας δημιουργήσουν απογοήτευση και αίσθημα ματαίωσης. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι η σχέση σας περνάει μια δοκιμασία ή να έρθετε αντιμέτωποι με απόρριψη ή ψυχρή στάση από το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να αφήσετε όλο αυτό να σας καταβάλλει και να σας ρίξει την ψυχολογία. Ελάτε κοντά με φίλους που νοιάζονται αληθινά για εσάς ή μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας προκειμένου να αποφορτιστείτε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδανική για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή ακόμα και νέες γνωριμίες, αφού από τις 26/8 ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε στη θέση του άλλου και να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είστε πιο κοινωνικοί και προσιτοί στους άλλους και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα είναι πολύ σημαντικές. Στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόσμενες συναντήσεις ή μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα έχει κάτι το εκκεντρικό ή αντισυμβατικό για τα γούστα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως υπάρχει ένταση και αστάθεια μέσα στη σχέση σας, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 28/8, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου έρχεται για να βαρύνει λίγο το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι δεν έχετε ανταπόκριση στα συναισθήματα σας, κάτι που ίσως ρίξει την αυτοπεποίθηση σας. Μην έχετε λοιπόν μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους μέσα στο σαββατοκύριακο και προτιμήστε να μείνετε για λίγο μόνοι σας ή να έρθετε κοντά σε φίλους που σας καταλαβαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/8, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να μοιραστείτε βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό το τρίγωνο ευνοεί νέες επαφές και γνωριμίες και δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία. Ωστόσο, στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να φέρει ρήξεις και αναταραχές μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό τώρα να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση με όποιον προσπαθήσει να σας πάει κόντρα. Στις 28/8, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου θα μπλοκάρει το συναίσθημα σας και θα φέρει δυσκολίες οι οποίες θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας ή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέσα στο σαββατοκύριακο και πάνω απ’ όλα μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμοι φημίζεστε για την ανάγκη σας να επικοινωνείτε αλλά και για την τάση σας να προσεγγίζετε κάπως πιο ανάλαφρα και επιφανειακά τις καταστάσεις. Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/8 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού θα νιώσετε πιο άνετα να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με έναν/μία πρώην ή να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από τις 26/8 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία περνάτε καλά. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους άλλους με το πνεύμα και το λέγειν σας.  Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο του σπιτιού, επομένως είναι ιδανική ευκαιρία για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας.  Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/8, μια όψη οποία θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας αφού θα σας κάνει να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας αγγίξει σε βάθος. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις σας ή να σας εκμυστηρευτούν κάτι που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Από τις 26/8 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας στους άλλους. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φέρνει νέες επαφές και γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανανεώσουν. Το φεγγάρι αυτό σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο στην κοινωνική σας ζωή και σας καλεί να είστε ανοιχτοί και να μη διστάσετε να εκφράσετε στους άλλους όσα έχετε στο μυαλό σας, ακόμα κι αν έρθετε σε κόντρα με κάποιους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού από τις 26/8 και ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις επαφές. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι επίσης μια ευκαιρία να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφο σας και γενικώς να αναζητήσετε τρόπους οι οποίοι θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα μέσα στις σχέσεις σας τα οποία θα σας οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πυροδοτήσετε ακραίες συμπεριφορές. Η εβδομάδα κλείνει με τη δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 28/8, μια όψη η οποία αποτελεί ένα τεστ αντοχής για τις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα ή σκληρή συμπεριφορά από το ταίρι σας ή θα νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται και συναντάτε έναν τοίχο μπροστά σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε εσείς την ανάγκη να δώσετε οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι γιατί οι παρορμητικές αποφάσεις δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/8, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει μια γνωριμία με ένα άτομο που ίσως σας αγγίξει σε βάθος και θα νιώσετε την ανάγκη να είστε ειλικρινείς απέναντι του-ης και να εκμυστηρευτείτε ακόμα και τα πιο σκοτεινά μυστικά σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα είναι αποκαλυπτική για τη σχέση σας. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε επίπεδο σχέσεων. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσετε σε νέες βάσεις με περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η νέα αυτή Σελήνη με τον Άρη, σας λέει ότι αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να μην είναι εύκολο γιατί είναι πιθανό να συγκρουστείτε με κάποιο άτομο ή ακόμα και να έρθετε σε ρήξη μαζί του. Ωστόσο, εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες  και να μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτό το φεγγάρι σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και τόλμη για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικώς για να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 26/8 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις επαφές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Ο Ερμής θα ηρεμήσει αρκετά τα πνεύματα και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τη διπλωματική σας πλευρά, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές μέσα στο επόμενο διάστημα. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για εκδρομές και ταξίδια και γενικώς για να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας. Στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις ή να δημιουργήσει αστάθεια μέσα σε μια ερωτική σας σχέση. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ψύχραιμοι αυτές τις ημέρες και να μην έχετε ακραίες αντιδράσεις. Η εβδομάδα κλείνει με τη δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει πικρία και απογοητεύσεις μέσα στις ερωτικές ή τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά και να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στο ενδιαφέρον σας ή ότι σας βάζουν όρια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε υπομονή και να μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 26/8, και ενεργοποιεί το πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε  ενδοσκόπηση και αναθεώρηση των όσων έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχει κάποιες μυστικές συναντήσεις ή κρυφές επαφές. Στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με απρόοπτες καταστάσεις ή με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 27/8 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδέες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια ομάδα στην οποία εμπλέκεστε. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 28/8, είναι μια σκληρή όψη η οποία μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας βαραίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 26/8 και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να συμφιλιωθείτε με φίλους και να εμπλακείτε μέσα σε καινούργιες ομάδες και παρέες που σας εκφράζουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινές ιδέες και κοινά ενδιαφέροντα, ενώ εάν είστε μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Στις 27/8 το τετράγωνο Ήλιου – Άρη είναι μια όψη η οποία φέρνει ένταση και ανταγωνισμό μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας ή εσείς να ξεσπάστε τα νεύρα σας από τη δουλειά στο σύντροφο σας με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Χρειάζονται λοιπόν διπλωματία, ψυχραιμία και κυρίως λεπτοί χειρισμοί, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο στις 22/8, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις οι οποίες θα σας φανερώσουν την αλήθεια για τις σχέσεις σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας και να ανοίξετε ο ένας στον άλλον την καρδιά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να έχετε τώρα μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα άτομο το οποίο θα σας αγγίξει ψυχικά και θα νιώσετε ότι σας καταλαβαίνει σε βάθος. Στις 27/8, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση η οποία θα σας αναστατώσει. Εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη για ανανέωση ή ένας από τους δύο να επιδιώξει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 28/8, μια απαιτητική όψη η οποία μπορεί να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος μιας κατάστασης. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 26/8 ο Ερμής θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και για το επόμενο διάστημα θα σας χαρίσει περισσότερη αισιοδοξία και θετική σκέψη. Θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και γενικώς να ανανεωθείτε. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση σας καλεί να είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να μη μένετε άλλο κολλημένοι στη ρουτίνα. Στις 27/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει αναταραχές, αστάθεια ή απρόσμενες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι θέλετε να αποδεσμευτείτε από ένα πρόσωπο το οποίο σας κρατάει πίσω ή σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο. Μπορεί από την άλλη πλευρά να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με απρόβλεπτη συμπεριφορά από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και αποστασιοποίηση. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη συναισθηματική σας ζωή, αφού μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Με αυτό το φεγγάρι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη τώρα να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με το παρελθόν σας ή τα «θέλω» των άλλων. Η εβδομάδα κλείνει με τη δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 28/8, μια όψη η οποία αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις σας αφού φέρνει ψυχρότητα, σκληρή κριτική ή ακόμα και συναισθηματική απομάκρυνση. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, ενώ αν μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, μπορεί τώρα να λήξει οριστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 22/8, μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις πιο κρυφές σκέψεις και τις επιθυμίες σας ο ένας στον άλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας κύκλο με ένα άτομο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα νιώσετε ότι μπορεί να σας κατανοήσει σε βάθος. Επιπλέον, από τις 26/8 ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση η οποία σας καλεί να μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των καταστάσεων και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλύψεις μυστικών ή εκμυστηρεύσεις. Για το επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες με μεγαλύτερη ευκολία. Στις 27/8 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, ένα φεγγάρι το οποίο στρέφει όλη σας την προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να κάνετε μια καινούργια αρχή στη συναισθηματική σας ζωή και δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με άτομα από το παρελθόν ή από το οικογενειακό σας περιβάλλον προκειμένου να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας.