Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 4/3/2021 έως τις 23/4/2021

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 4/3/2021 έως τις 23/4/2021

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 4/3/2021 έως τις 23/4/2021

Ο Άρης στην αστρολογία δείχνει πώς επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε -ακόμη και στην ερωτική μας ζωή- το αντικείμενο του πόθου μας.

Στο ζώδιο των Διδύμων, που περνά στις 4 Μαρτίου 2021 και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Απριλίου 2021, ο Άρης είναι καλός στα «λόγια», είναι υπέροχος στο να βρίσκει επιχειρήματα, να λειτουργεί εξαιρετικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, να γεννά νέες ιδέες και να τις υλοποιεί. Αγαπά οτιδήποτε ακονίζει το μυαλό του, γι’ αυτό και είναι ο Άρης που μπορεί να βρίσκει λύσεις σε αινίγματα ή να θριαμβεύει σε επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά το μυαλό. Όταν περνά λοιπόν σ’ αυτό το ζώδιο, σημαίνει ότι όλοι -ανεξαιρέτως ζωδίου- πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που παθιάζει περισσότερο το μυαλό μας και να το βάλουμε στη ζωή μας.

Η ενέργεια του που είναι έντονη, πρέπει να βρει το σωστό κανάλι για να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλά και ετερόκλητα αντικείμενα και να αφήνει τα πράγματα στη μέση χωρίς να τα ολοκληρώνει. Ο Άρης αυτός, εκτός από επιδεξιότητα πνεύματος, δίνει και επιδεξιότητα στα χέρια. Άρα, οποιαδήποτε δουλειά ή σπορ χρειάζεται «δυνατά» και επιδέξια χέρια του ταιριάζει αναμφίβολα. Η πιο ερωτογενής ζώνη αυτού του Άρη είναι σίγουρα το μυαλό του και το αγαπημένο του σπορ το φλερτ!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο τις επόμενες επτά εβδομάδες. Στα θετικά του ότι θα σχηματίσει δυο υποστηρικτικά τρίγωνα με τον Κρόνο στις 22/3 και με τον Δία στις 17/4. Η πιο «δύσκολη» όψη του είναι στις 9/4, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που τον αποπροσανατολίζει και διαχέει την ενέργεια του.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά σε μια βολική θέση για το ωροσκόπιο σας και σας κάνει πιο περίεργους, πιο ανήσυχους νοητικά, αλλά και πιο ενεργούς στην επικοινωνία. Θα έχετε για τις επόμενες επτά εβδομάδες πιο γρήγορους ρυθμούς στη καθημερινότητα σας, σούπερ ενέργεια από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και σε θέματα κίνησης. Αλλά μην ξεχνάμε και την πιο πολεμοχαρή φύση του κυβερνήτη σας, που πολλές φορές δεν μπορεί να μετριάσει την παρόρμηση του και να συγκρατήσει τα νεύρα του, με αποτέλεσμα ένταση με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον στη δουλειά, στη γειτονιά ή σε θέματα με συγγενείς. Πάντως θα είστε πολύ πεισματάρηδες και θα υπερασπίζετε τις ιδέες σας μέχρι τελικής πτώσεως, με τα κατάλληλα επιχειρήματα φυσικά. Η περίοδος του Άρη στους Διδύμους, που θα διαρκέσει μέχρι τις 23/4, σηματοδοτεί μια καλή περίοδο για να πουλήσετε μια ιδέα, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να ασχοληθείτε με μάρκετινγκ, διαφήμιση, τα ΜΜΕ, την εκπαίδευση, τις μεταφορές, τον τουρισμό. Γενικότερα η περίοδος είναι καταπληκτική για πνευματική δουλειά. Προσοχή, όμως, σε ταξίδια και στο αυτοκίνητο. Πιθανώς βέβαια, να αποφασίσετε την αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή κάποιου μέσου επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το γεγονός ότι ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας σαφώς θα είναι ένας παράγοντας ανακούφισης για σας τους Ταύρους που μπήκατε με φόρα στη νέα χρονιά, αλλά είχατε να αντιμετωπίσετε φρενήρεις ρυθμούς και αρκετές αντιξοότητες το πρώτο δίμηνο. Στις 4/3 όλα αυτά είναι παρελθόν και μπαίνετε σε μια πιο δυναμική φάση σε σχέση με την υλοποίηση των στόχων σας και την αύξηση των εσόδων σας. Τα οικονομικά είναι αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο με κάθε τρόπο και γι’ αυτό θα τα κυνηγήσετε. Χρειάζεται προσοχή βέβαια, διότι τα έξοδα θα μεγαλώσουν, αλλά ίσως για αυτό να φταίει και η καταναλωτική σας μανία. Βλέπετε, εδώ ο Άρης γίνεται λίγο πιο παρορμητικός στις αγορές και τα δώρα προς τον εαυτό του και τους άλλους. Από την άλλη, μπορεί τα έξοδα αυτά να αφορούν μια πιο μεγάλη αγορά ή ξεκίνημα κάποιας δικής σας επιχείρησης που χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε. Χρειάζονται λεφτά για να βγάλεις λεφτά, όπως λέει και μια Αγγλική παροιμία άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση θα κινητοποιηθείτε για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Πιθανώς, με τη θέση του Άρη σε διπλό ζώδιο, να έρθουν χρήματα από δυο διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο σας πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν χρόνια (τελευταία φορά ήταν τον Απρίλιο του 2019) και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρωταγωνιστές στην περίοδο των επτά επόμενων εβδομάδων. Το επόμενο διάστημα λοιπόν, θα έχει υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας. Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας δώσει αποφασιστικότητα, γενναιότητα, θάρρος και κίνητρο για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Κι ενώ δεν είναι μια χαλαρή περίοδος και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, είναι ένα μοναδικό διάστημα για να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να επηρεάσετε και τους άλλους στο περιβάλλον σας. Βέβαια, ο Άρης έχει και τις αρνητικές του πλευρές, για παράδειγμα να μην είστε πολύ υποχωρητικοί με τους άλλους, να θέλετε να τα κάνετε όλα με τον τρόπο σας κι αυτό να φέρει τσακωμούς, ειδικά αν δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Σίγουρα μέχρι τις 23/4 θα είναι και μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από βιασύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ο Άρης είναι ο φυσικός κυβερνήτης του τομέα της καριέρας σας, η αλλαγή της ζωδιακής του θέσης -εκτός των άλλων- θα επηρεάσει ιδιαίτερα και αυτόν τον τομέα. Στους Διδύμους, ο Άρης προχωρά σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και μοναχικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που ορίζει ο 12ος οίκος. Από δω και κάτω τα σενάρια είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι μπορεί να μπαίνετε σε μια διαδικασία έρευνας και σχεδιασμού μιας επαγγελματικής κίνησης, που θέλετε να κάνετε στην πορεία μέσα στην άνοιξη. Άλλο σενάριο είναι ότι μπορεί να νιώθετε λίγο παραγκωνισμένοι ή αυτό που κάνετε να μην το εισπράττετε όπως θα θέλατε από πλευράς ανταμοιβής. Ίσως εκνευρίζεστε πιο συχνά από άλλες φορές. Φυσικά μπορεί να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα που πιθανώς να το προκαλείτε κι εσείς. Αν, για παράδειγμα, είστε σε μια δουλειά αλλά ψάχνετε κάτι καλύτερο, μπορεί να κάνετε συζητήσεις κρυφές για μια άλλη δουλειά και μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είναι αυτό που ζητάτε να μην το ανακοινώνετε. Από την άλλη, το παρασκήνιο ίσως σας το προκαλούν και άτομα, τα οποία προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Προσοχή σε θέματα της υγείας σας ή των δικών σας ατόμων, μην τα αφήνετε να περνούν έτσι. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βάλετε μια τάξη στη διατροφή, στην άσκηση, αλλά και στον ύπνο.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δίμηνο του 2021 η έμφαση ήταν περισσότερο στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, καθώς ο Άρης περιδιάβαινε τον Ταύρο και τον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Ήταν μια απαιτητική και με αρκετά ευτράπελα περίοδος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, που σας κούρασε και πιθανώς σε κάποιους λειτούργησε κάπως αρνητικά και σε άλλους τομείς, π.χ. σε θέματα στάτους, της επαγγελματικής σας εικόνας ή ακόμη και της οικογένειας ή της σχέσης με τον σύντροφο σας. Από τη στιγμή που ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους, δηλαδή από τις 4/3, θα νιώσετε σταδιακά όλο και πιο άνετα και η διάθεση σας θα είναι σαφώς πιο αισιόδοξη. Από τις 4/3 έως τις 23/4 είναι μια θετική περίοδος που πρέπει να θέσετε τους νέους στόχους σας και να κάνετε κάποια βήματα για να τους υλοποιήσετε. Καλείστε να δουλέψετε σε μια βάση που απευθύνεται περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρόν, ενώ ευνοείται ιδιαίτερα και η συλλογική εργασία. Γενικά οι συνέργειες ευνοούνται και πιθανώς να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες, φίλους, συνεργάτες, προκειμένου να υλοποιήσετε ένα κοινό σας στόχο. Ο Άρης εδώ προσφέρει και ευκαιρίες να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες. Όμως, μην ξεχνάμε και την πολεμοχαρή του φύση. Προσοχή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις ή σε σχέσεις με συνεργάτες, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αντίθετα, χρησιμοποιείστε την ενέργεια για να κάνετε κάτι καλό από κοινού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης προχωρά στις 4/3 στους Διδύμους, το ζώδιο που για σας τους Παρθένους αφορά τον τομέα της καριέρας σας. Με κάποιο τρόπο ενεργοποιεί αυτό τον τομέα από τώρα μέχρι τις 23/4, μολονότι ο τομέας αυτός -εξαιτίας και της έκλειψης της 10ης Ιουνίου- θα παραμείνει ενεργοποιημένος για ένα μεγαλύτερο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι. Συνήθως η επιρροή είναι θετική και τα προβλήματα που δημιουργούνται ελάχιστα και μόνο αν δεν είστε προσεκτικοί και παραγνωρίζετε και τις ανάγκες των άλλων. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα αυξήσει τη φιλοδοξία σας, θα σας κάνει πιο σκληροτράχηλους στη δουλειά, αλλά και πιο «ορατούς» για τους άλλους. Μάλιστα, αν επιδιώκετε μια προαγωγή, μια αλλαγή εργασίας ή μια μεταγραφή, αυτή η περίοδος θα είναι πολύ αποτελεσματική. Επειδή ο Άρης είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 8ου οίκου του ωροσκοπίου σας, ο παράγοντας «οικονομικά» θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας. Αν εργάζεστε στον χώρο των ΜΜΕ, είστε δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο γενικότερα, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το εμπόριο, φαίνεται ότι μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη το επόμενο διάστημα. Από την άλλη βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πολεμοχαρή φύση του Άρη. Μπορεί δηλαδή το ίδιο διάστημα να υπάρχουν εντάσεις με προϊσταμένους ή μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ό,τι έχει σχέση με γονείς, προϊσταμένους, νόμους, μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζει σε αυτή τη φάση. Προσπαθήστε να μην κοντράρετε πολύ, αλλά να συμπλέετε. Νέες προτάσεις και προσαρμογή σε νέα επαγγελματικά ή οικογενειακά περιβάλλοντα είναι μέσα στα σενάρια.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δίμηνο του 2021 έστρεψε περισσότερο την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα και κυρίως στα οικονομικά σας, με την επιρροή του Άρη από τους Διδύμους. Επειδή μάλιστα δημιουργήθηκαν και αρκετά αντίξοες όψεις, είναι πιθανόν να υπήρχε μια δυσάρεστη εξέλιξη ή να υπήρχαν αποκαλύψεις κάποιων θεμάτων που τα κρατούσατε μυστικά και προφυλαγμένα από ανεπιθύμητα βλέμματα. Τώρα όμως ο Άρης περνά σε μια ιδιαίτερα βολική θέση προς το ζώδιο σας, σε ένα ζώδιο του αέρα που τα πηγαίνει περίφημα με το δικό σας, τους Διδύμους. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 23/4 σε έναν τομέα που αφορά κυρίως θέματα που σχετίζονται με πνευματική εργασία, μελλοντικά επαγγελματικά πλάνα, σπουδές ή επιμόρφωση, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, νομικά ζητήματα, αλλά και ταξίδια. Πιθανώς βέβαια, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, τα ταξίδια προς το παρόν να είναι απαγορευτικά, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή του δουλεύοντας με ξένους ή για ξένους. Μπορεί να ασχολείστε π.χ. με εισαγωγές και εξαγωγές, να δουλεύετε σε μια πολυεθνική εταιρεία ή μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε με άτομα άλλης εθνικότητας. Θέματα που σχετίζονται με πολιτική, θρησκεία, νόμους, μπορεί να σας δημιουργήσουν θέμα, γι’ αυτό προσέχετε τις παραβατικές συμπεριφορές και μην πιέζετε τους άλλους προσπαθώντας να τους επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις, ιδέες και πιστεύω. Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μορφωθείτε, να ψαχτείτε σε επιμόρφωση, αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα με το δημόσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο δίμηνο του 2021 ήταν από πολλές απόψεις πιεστικό προς το ζώδιο σας. Η πορεία του Άρη απέναντι σας δυσκόλεψε τα πράγματα σε μια σχέση ή μια συνεργασία ή μπορεί να δημιούργησε ευτράπελα στην καθημερινότητα σας που ζόρισαν το νευρικό σας σύστημα. Μετά τους φρενήρεις ρυθμούς του πρώτου διμήνου ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, αλλάζει ζώδιο στις 4/3 και περνά σε ένα πιο ουδέτερο περιβάλλον για το δικό σας ζώδιο, τους Διδύμους. Από τις 4/3 μέχρι τις 23/4 που θα παραμείνει στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα εστιάσει την προσοχή σας περισσότερο στα οικονομικά σας θέματα. Όχι αυτά του μισθού ή της αμοιβής σας από την παροχή δουλειάς και υπηρεσιών. Αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με

κληρονομιές, ασφάλειες, μπόνους, διατροφές, διαχείριση εσόδων-εξόδων, τα οικονομικά του συντρόφου ή της εταιρείας που εργάζεστε, τα οικονομικά που διαχειρίζεστε εσείς για άλλους, δάνεια, κάρτες, φορολογικά, πιστώσεις και χρηματοδοτήσεις. Σαφώς θα είναι μια περίοδος με περισσότερα έξοδα, αλλά αυτό δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Από την άλλη σας δίνει κίνητρο να βρείτε έσοδα. Μπορεί μάλιστα να υπογράψετε μια καλή οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, αυτή η θέση μπορεί να δείξει και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι επίσης μια ιδιαίτερα έντονη σεξουαλικά περίοδος ή μπορεί να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Ακόμη, ίσως υπάρχει μια τάση για κάποια μικροεπέμβαση ή κάτι σχετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης παίρνοντας την άγουσα από τον Ταύρο προχωρά στους Διδύμους στις 4/3 και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της ερωτικής σας ζωής ή του γάμου μέχρι τις 23/4. Στη θέση αυτή αφορά και τους ανθρώπους που μπορεί να συνεργάζεστε για κάποιο λόγο, όπως π.χ. τον δικηγόρο, τον λογιστή σας. Όταν ο Άρης παίρνει θέση στο απέναντι από το δικό μας ζώδιο, αυτό δείχνει ότι τον έλεγχο από δω και κάτω και για τις επόμενες επτά εβδομάδες τον έχουν οι άλλοι και όχι τόσο πολύ εσείς. Ακόμη κι αν έχετε τις αντιρρήσεις σας σχετικά με τις επιλογές τους, δεν έχετε το πάνω χέρι για να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Φυσικά και θα εκδηλώσετε την όποια δυσαρέσκεια ή ένσταση σας, αλλά μην περιμένετε ότι απαραίτητα θα γίνει δεκτή. Όμως, μην απογοητεύεστε και μην εκνευρίζεστε. Από την άλλη, ένα πιθανό σενάριο είναι κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική ζωή του συντρόφου σας να σας απασχολεί πιο πολύ αυτή την περίοδο. Πιθανώς επίσης να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού.

Από την άλλη, είναι μια περίοδος που ίσως προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, καθώς τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και αδυναμίες που καλύπτονταν εδώ και καιρό. Νέες συνεργασίες και προτάσεις επίσης μπορεί να προκύψουν. Επειδή ο Άρης θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία, η επιρροή του δεν θα είναι τόσο βαριά. Μάλιστα, μπορεί κάποιοι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, στη δουλειά, να σας απαλλάξουν κι από ένα μεγάλο φόρτο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη, που περνά στις 3/4 στο ζώδιο των Διδύμων, δίνει το στίγμα για τις επόμενες επτά εβδομάδες που θα κρατήσει αυτή τη θέση μέχρι τις 23/4. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Άρης θα περάσει στον τομέα που συνδέεται περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει αρκετή κούραση προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας, να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ανωτέρων και συνεργατών και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί αποδεικνύοντας πόσο πολύτιμοι είστε για τον εργοδότη ή τους πελάτες σας. Αυτή η περίοδος του Άρη στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα επωφελής και για τα οικονομικά σας, καθώς συνδέεται με δυο θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία που βρίσκονται μέσα στον τομέα των οικονομικών. Έτσι ναι μεν θα κουραστείτε, αλλά ο κόπος θα πιάσει τόπο για το πορτοφόλι σας. Ιδιαίτερα τον άλλο μήνα, το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, στις 17/4 είναι μια μέρα που πρέπει να την επιλέξετε αν έχετε να κάνετε μια σοβαρή διαπραγμάτευση, παρουσίαση, συμφωνία. Ο Άρης στους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες για να αλλάξετε τον τρόπο ή τις μεθόδους με τις οποίες δουλεύετε. Ίσως αποφασίσετε να εκσυγχρονίσετε με τη χρήση νέων τεχνολογιών τη δουλειά σας. Ή μπορεί να προσλάβετε ένα άτομο για να σας βοηθήσει. Προσέξετε μόνο εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες.

Ο έκτος οίκος που θα βρίσκεται ο Άρης κυβερνά και τα θέματα της υγείας, της διατροφής και της άσκησης. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά τα θέματα και να μεθοδεύσετε πιο υγιεινές καθημερινές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από ένα απαιτητικό και για κάποιους από σας δύσκολο πρώτο δίμηνο με τον Άρη στον Ταύρο στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας και σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους θα είναι σαφώς πιο εύκολη, αποδοτική και γενναιόδωρη απέναντι σας.

Καταρχάς θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας και την επιθυμία να κλέψετε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Εδώ ο Άρης βρίσκεται μέσα στον τομέα που συμβολίζει την αυτοέκφραση, τη δημιουργία, τον έρωτα, την ψυχαγωγία, τα σπορ και τα παιδιά. Αν είστε γονείς είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείτε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους κάνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και μια αναστάτωση σε θέματα παιδιών, αν είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και κάνουν τη δική τους επανάσταση. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 23/4. Πολύ έντονη κινητικότητα μπορεί να έχουν και τα φλερτ αυτή την περίοδο, οπότε αν είστε μόνες-οι τώρα είναι η ευκαιρία σας για νέες γνωριμίες και δημιουργία σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα διάστημα πιο ανάλαφρο, πιο υποστηρικτικό και για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή για τις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Το μόνο κακό είναι ότι ίσως δεν θα είστε πολύ πειθαρχημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης παίρνει θέση στους Διδύμους σχεδόν δυο χρόνια μετά (η προηγούμενη φορά ήταν τον Απρίλιο του 2019) και εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας. Εξ αντανακλάσεως βέβαια, μπορεί να επηρεαστεί και η καριέρα ή η επαγγελματική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή σπιτιού, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε από τώρα μέχρι τις 23/4. Ή αν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον ή μια αναδιακόσμηση, αγορές επίπλων ή οικιακών συσκευών, το διάστημα των επόμενων επτά εβδομάδων είναι ιδανικό. Ακόμη, αν θέλετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να βρείτε ενοικιαστές ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία και πάλι ο Άρης θα σας δώσει βοήθεια και κίνητρο. Κάποιες φορές αυτή η όψη δείχνει την ανάγκη να σταθείτε δίπλα σε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος ή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις. Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους μπορεί να δείξει και αλλαγές σε οικονομικά θέματα ή ακόμη και στο περιβάλλον της δουλειάς. Βέβαια, αυτή η θέση πολλές φορές δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές ή αντιδράσεις με τους γύρω σας. Σαν να ψάχνετε κάτι που δεν μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε. Ή να σας πιάνει ένα ανικανοποίητο. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει.