Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Μυστήριο, ευαισθησία, ρομαντισμός, φαντασία, καλλιτεχνία, ενσυναίσθηση, προσαρμοστικότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους άλλους. Η ομορφιά τους, τους κάνει να ξεχωρίζουν, παρότι είναι σαν να αποτελούν μια «μίξη» όλων των ζωδίων. Η εξωτερική εμφάνιση των ατόμων με την Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι πολύ δύσκολο να… ταξινομηθεί, όπως και η προσωπικότητά τους που αγγίζει τα όρια του αόριστου. Αυτός όμως είναι και τρόπος για να αναγνωριστούν, η αοριστία και η ομίχλη!

Ο τρόπος που κινούνται δίνει μια εντύπωση που αποπνέει μυστήριο και είναι κυρίως ήσυχη. Τα μάτια τους είναι ο καθρέπτης της ψυχής τους και το βλέμμα τους που πολλές φορές υπνωτίζει, αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση τους. Έχουν μεγάλα μάτια, γεμάτα χείλη και μάγουλα και ανοιχτόχρωμο δέρμα, μεταξένιο και λεπτό. Οι γυναίκες είναι συνήθως αδύνατες, αλλά με καμπύλες και έντονο στήθος. Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι όλες οι αποχρώσεις του μοβ, του μπλε, του ασημί και του πράσινου, ιδιαίτερα της μέντας. Λατρεύουν οτιδήποτε είναι απαλό και βελούδινο. Τους ελκύουν αντικείμενα και ρούχα άλλη εποχής, δαντέλες και καπέλα. Μπορεί να φορούν περίεργα ρούχα και αξεσουάρ και εκκεντρικές κάλτσες.

Στον βωμό

Η Αφροδίτη είναι στην έξαρση της στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να εκφράσει τις ευαισθησίες της με ευκολία σε αυτό το συναισθηματικό ζώδιο. Όμως οι Ιχθύες κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και της εξαπάτησης και η Αφροδίτη εδώ ψάχνει το ιδανικό ταίρι και αν δεν το βρει το κατασκευάζει στο μυαλό της, το εξιδανικεύει και δεν βλέπει μπροστά της. Γίνεται η Ιουλιέττα, ονειρεύεται την απόλυτη αγάπη, ψάχνει τη στοργή και ερωτεύεται τον έρωτα. Δίνει την ψυχή της σε έναν σκοπό, αφοπλίζεται συναισθηματικά και ψάχνει τον προστάτη πρίγκιπα που θα την πάει στο παλάτι της. Είναι η γοργόνα του ζωδιακού, η βασίλισσα των νεράιδων, η χαμένη ψυχή. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, εύθραυστη και αν πληγωθεί απομακρύνεται. Έχει την ικανότητα να βλέπει βαθιά στην ψυχή ενός ατόμου και έχει τη δύναμη και τη θέληση να σώσει και τις πιο προβληματικές ψυχές και ας μην θέλουν να σωθούν. Έχει άγνοια κίνδυνου και είναι έτοιμη για τη θυσία. Μπορεί να γίνει θύμα προβληματικών και καταχρηστικών ανθρώπων, συναισθηματικών βαμπίρ, νομίζοντας ότι θα τους σώσει. Επιθυμεί να συγχωνευθεί, να ερωτευθεί, να θεραπεύσει και πληγώνεται βαθιά και ανεπανόρθωτα. Αντέχει στη μοναξιά και μεγαλουργεί καλλιτεχνικά.

Παραμύθια…

Δεν τους αρέσουν οι φωνές, ούτε οι σπασμωδικές κινήσεις και οι απότομοι άνθρωποι. Είναι ευγενικά άτομα, ήσυχα, ράθυμα και απολαμβάνουν την ξάπλα. Θα μπορούσαν να αράζουν με τις ώρες και να λιάζονται σαν τα γατιά, αλλά θα ήθελαν να κοιτούν τη θάλασσα ή μια λίμνη. Αν θέλετε να τους εντυπωσιάσετε, δείξτε συμπόνια, μην είστε αγενείς, παρουσιάστε τους το όραμα και τα υψηλά ιδανικά σας και πείτε τους παραμύθια και ιστορίες που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αγάπη και καλοσύνη, ειδικές στις γυναίκες.

Αφροδίτη και Ήλιος

Όπως έχουμε πει πολλές φορές το ζώδιο της Αφροδίτης μας είναι πολύ κοντά στο ζώδιο μας, άρα για να έχει κάποιος Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να εκπροσωπεί από το ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι και του Ταύρου. Η επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθύς στα συγκεκριμένα ζώδια διαφέρει. Στον Αιγόκερω δίνει μια διαισθητική ικανότητα και τον απομακρύνει λίγο από τη συνήθη επιχειρηματική του προσέγγιση, στον Υδροχόο κάνει την επαναστατική πλευρά του πιο ιδεαλιστική, ενώ στον Κριό του δίνει περισσότερο συναίσθημα και λειαίνει την απότομη και σκληρή φύση του. Στον Ταύρο, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, βγάζει με απόλυτη αρμονία όλη τη θετική ενέργεια του πλανήτη και δίνει ιδιαίτερα στις γυναίκες απίστευτη γοητεία. Όσο για τους Ιχθύς, που έχουν και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, η ευαισθησία και η φαντασία διπλασιάζονται και κάνουν πάρτι…

Πολλοί από τους διάσημους μοιράζονται την Αφροδίτη τους στους Ιχθύς και η προσωπικότητα και εμφάνιση των εκπροσώπων της είναι ιδιαίτερη.

Αγγελική Νικολούλη

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ερευνήτρια και συγγραφέας Αγγελική Νικολούλη έχει αποδείξει ότι δεν ξέρει τι θα πει «φόβος». Κάνεις και τίποτα δεν κατάφερε ποτέ να τη σταματήσει από το να ασχολείται με ανθρώπους που έχουν την ανάγκη της και να προσπαθεί να βγάλει στο φως επικίνδυνες αλήθειες. Την ασταμάτητη ορμή και το όραμα που έχει, τα οφείλει στον Ήλιο της που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Το πάθος της για το άγνωστο, το μυστικό και το έγκλημα, τονίζεται από τον ωροσκόπο της στον Σκορπιό, αλλά η καλοσύνη και η γλυκύτητα με την οποία αγκαλιάζει τους συγγενείς των θυμάτων είναι απόρροια της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που την έχει προικίσει με αυτή τη μυστηριακή ομορφιά. Η Ελληνίδα «Μις Μάρπλ», που η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» έχει τιμηθεί με 25 σημαντικές διακρίσεις από κοινωνικούς φορείς και κατέχει σημαντική θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, είναι μια όμορφη γυναίκα που με την ήρεμη φωνή της μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι εύθραυστη και ότι μπορείς να την «κοροϊδέψεις», όμως αυτό είναι και το ατού της Αφροδίτης στους Ιχθύς, να δημιουργεί μια… ομίχλη και μια μαγεία που αποτελεί παγίδα για τους άλλους.

Μαρία Μπακοδήμου

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Πολυσχιδής και πολυτάλαντη προσωπικότητα, η Μαρία Μπακοδήμου «δικαιούται» να έχει πολλούς τίτλους, αφού η διπλή φύση των Ιχθύων που είναι και ο Ήλιος και η Αφροδίτη της σε αυτό το ζώδιο, της επιτρέπουν να μπορεί να εκφραστεί σε πολλούς ρόλους. Παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός, σε όλα έχει δοκιμαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει τα χαρακτηριστικά που της προσδίδει αυτή η ευαίσθητη και τόσο καλλιτεχνική Αφροδίτη και την κάνουν να ενθουσιάζεται σαν μικρό παιδί και να απογοητεύεται με την ίδια ευκολία. Η ιδιαίτερη σχέση με την μόδα, η εξαιρετική της αισθητική σημαντικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στους Ιχθύς δημιουργούν μια ιδιαίτερη ομορφιά που όχι μόνο αντέχει στον χρόνο αλλά όσο μεγαλώνει φαίνεται να ανθίζει ακόμη πιο πολύ. Βέβαια παίζει ρόλο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον άρχοντα του χρόνου τον Κρόνο!

Αθηνά Οικονομάκου

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Όμορφη και πάντα ευγενική η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έχει και αυτή Ήλιο και Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Στο πανέμορφο πρόσωπο της βλέπουμε όλα τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης της, γεμάτα χείλη, μεταξένιο δέρμα, μεγάλα και μαγευτικά μάτια, με βλέμμα που ποτέ δεν κρύβει αυτό που νιώθει. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα σύγχρονο icon που επηρεάζει με την αισθητική της πολλές γυναίκες που την ακολουθούν πιστά και αυτή την ξεχωριστή αισθητική την μεταφέρει και στις δημιουργίες της στο χώρο της μόδας.

Μισέλ Ομπάμα

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

H Μισέλ Ομπάμα εκπροσωπεί το γήινο και οργανωτικό ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά έχει πολλούς πλανήτες στο μεταβλητό και αρκετά εσωστρεφές ζώδιο των Ιχθύων. Στον Αιγόκερω έχει και τον Ερμή της, κάτι που δείχνει πρακτικό πνεύμα, άνθρωπο με αίσθημα ευθύνης για ό,τι αναλαμβάνει και φυσικά άτομο που δεν κουράζεται να εργάζεται. Η Αφροδίτη της στους Ιχθύς με τον Χείρωνα την κάνει ιδιαίτερα δοτική και συμπονετική και έχει δείξει ότι προσφέρει με φιλανθρωπικές υπηρεσίες. Μάλιστα αυτή η Αφροδίτη την έκανε να μοιάζει τόσο οικεία και δίπλα σε όλους ακόμα και όταν ήταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Οι δύσκολες όψεις Σελήνης-Κρόνου την κάνουν αρκετά μελαγχολική κάποιες στιγμές, αλλά κάθε φορά που πέφτει βρίσκει μεγαλύτερη δύναμη για να σηκωθεί ψηλά και να δημιουργήσει.

Μισέλ Φάιφερ

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ έχει αυτό που λένε φυσική ομορφιά και από τη δεκαετία του ‘80 που έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, έκλεψε εκτός από τα βλέμματα και τις καρδιές του ανδρικού πληθυσμού. Ιδιαίτερα η εμφάνιση της το 1983 δίπλα στον Αλ Πατσίνο «σημάδεψε» την καριέρα της. Η πανέμορφη Μισέλ Φάιφερ έχει τον Ήλιο της στο ζώδιο του Ταύρου, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, την οποία έχει στους Ιχθύς και αυτός ο συνδυασμός δίνει αρμονία στα χαρακτηριστικά και συνήθως μια θηλυκότητα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η γοητεία που εκπέμπει είναι απροσδιόριστη και κρύβει ένα μυστήριο στο βλέμμα της, ενώ ταυτόχρονα προβάλει μια σταθερότητα και αξιοπιστία. Είναι πάντα κομψή, ποτέ προκλητική, με την ομορφιά της να θεωρείται πια διαχρονική. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μισέλ Φάιφερ έχει στον προσωπικό της χάρτη τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, μεταξύ αυτών τον Ερμή, τον Δία, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, κάτι που την κάνει να είναι πιο εσωτερικός και σύνθετος χαρακτήρας, αλλά με πρωτότυπη σκέψη και έκφραση.

Πενέλοπε Κρουζ

Η αινιγματική ομορφιά της Αφροδίτης στους Ιχθύς

Άλλη μια σημαντική και διεθνώς αναγνωρισμένη ηθοποιός που εκπροσωπεί επάξια το ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο. Βέβαια, επειδή η Αφροδίτη είναι πολύ σημαντική για το ωροσκόπιο ενός Ταύρου, αφού χρωματίζει και όλη του την προσωπικότητα, πρέπει να πούμε ότι η Πενέλοπε είναι ιδιαίτερα τυχερή που έχει και αυτή τον πλανήτη της ομορφιάς, της αισθητικής και της καλλιτεχνίας στην έξαρσή του, το ζώδιο των Ιχθύων. Στο ίδιο ζώδιο έχει και τον Δία που δείχνει ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα και έξω από τα περιορισμένα σύνορα της πατρίδας της όπως και έκανε. Με τον Ερμή στον Κριό, η όμορφη ηθοποιός δεν έχει μόνο υποκριτική ικανότητα και εξαιρετική παρουσία, αλλά και κοφτερό μυαλό. Η Κρούζ ξέρει την αξία της και όταν αφοσιώνεται σε ένα σκοπό δεν σταματά αν δεν τον επιτύχει. Με τόσους πλανήτες σε ζώδια του νερού φαίνεται να έχει αυξημένη διαίσθηση, αλλά και ευαισθησία. Κάποιες στιγμές μπορεί να είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική ή να έχει αμυντική στάση στα πράγματα, αλλά από την άλλη είναι και ιδιαίτερη υπομονετική.

Άλλοι διάσημοι που μοιράζονται την Αφροδίτη τους στους Ιχθύς είναι η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ, που αναδείχτηκε μέσα από τον ρόλο της στον «Ε.Τ. ο Εξωγήινος» και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παιδιά-ηθοποιούς στο Χόλυγουντ, αλλά οι πληγές στην ευαίσθητη ψυχή της από τα παιδικά της χρόνια δεν έκλεισαν ποτέ. Επίσης, το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, η πανέμορφη Ούρσουλα Άντρες, έχει Αφροδίτη στους Ιχθύς, όπως και οι τραγουδίστριες Νταϊάνα Ρος και Μπάρμπρα Στράιζαντ, η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, η σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ, η Βασίλισσα Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ Β΄ και πολλοί άλλοι.