Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ό Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της δύναμης, της σεξουαλικότητας και της διεκδίκησης, θα περάσει το ζώδιο του Κριού στις 25 Μαΐου 2022 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Ιουλίου 2022, όταν και θα μετακομίσει στον Ταύρο.

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης και έτσι σε αυτή τη θέση νιώθει σα να είναι στο σπίτι του και βγάζει με μεγαλύτερη ευκολία όλα του τα χαρακτηριστικά και τα θετικά και τα αρνητικά.

Σε όλο το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό θα έχουμε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα είμαστε πιο αυθόρμητοι, θαρραλέοι, ενθουσιώδεις, ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας θα είναι η πρωτιά και η νίκη. Οι ενέργειές μας και η δράση μας θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και θα αναζητούμε τον πιο γρήγορο δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βέβαια, θα είμαστε και πιο ανυπόμονοι, αλαζόνες, παρορμητικοί και εγωκεντρικοί και οι αποφάσεις μας δεν θα βασίζονται στη λογική, αλλά θα δρούμε με ένστικτο και βιασύνη. Επίσης, θα εκφράζουμε τον θυμό μας με επιθετικότητα και θα είμαστε με λυμένο το ζωνάρι και έτοιμοι για καβγά, αλλά και επιρρεπείς σε ατυχήματα. Η λέξη «συμβιβασμός» είναι άγνωστη για το ζώδιο του Κριού και για τον Άρη και θα θέλουμε να είμαστε πρώτοι, να κάνουμε πράγματα μόνοι μας, να δίνουμε διαταγές και να είμαστε αρχηγοί. Αυτή η διέλευση ευνοεί τις προσπάθειες που απαιτούν θάρρος, πάθος και γενναιότητα, αλλά μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι μακροπρόθεσμα, διότι οι κινήσεις μας δεν θα βασίζονται σε οργανωμένο σχέδιο, αλλά στην παρόρμηση. Δεν θα θέλουμε να σκεφτόμαστε υπερβολικά, να αναλύουμε και να ακούμε τη γνώμη των άλλων και ίσως αυτό να μας κοστίσει στο μέλλον.

Ο πλανήτης Άρης σχετίζεται και με τον στρατό, τον πόλεμο, τη δύναμη και τη φωτιά και ο Κριός τον κάνει πιο επιθετικό και απερίσκεπτο και ίσως δούμε το επόμενο διάστημα να κορυφώνονται οι πολεμικές συρράξεις, αλλά και οι απειλές από ηγέτες που θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης. Δυστυχώς από αυτή τη θέση ο Άρης και σε συνδυασμό με την επιρροή του Δία από το ίδιο ζώδιο μπορεί να αυξήσει τις πυρκαγιές που λαμβάνουν χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δημιουργεί ακόμη τάση για εξεγέρσεις, εκδηλώσεις βίας, εκρήξεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό

Στις 29 Μαΐου 2022 ο Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία και θα αισθανόμαστε απίστευτη ενέργεια και ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Είναι μια ωραία όψη για δράση, πρωτοβουλία, ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να αυξήσει την αλαζονεία και τον εγωισμό μας και να χάσουμε το μέτρο, λαμβάνοντας τελικά λάθος αποφάσεις. Είναι μια όψη που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις ευκαιρίες, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα, διότι υπάρχει περίπτωση να πέσετε θύματα κερδοσκόπων.

Στις 15 Ιουνίου 2022 ο Άρης, που συμβολίζει τις ενστικτώδεις επιθυμίες μας και το εγώ μας, συναντά τον Χείρωνα, που σχετίζεται με τις βαθιές πληγές μας και τα καταπιεσμένα συναισθήματα μας, και πυροδοτεί τον πόνο και το τραύμα που κρύβουμε μέσα μας, θέλοντας όμως να το γιατρέψουμε και να το ξεπεράσουμε. Ίσως λοιπόν βγούνε στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος που μας πονάνε ακόμη, ίσως ζητήσουμε εξηγήσεις για συμπεριφορές που μας προσβάλουν, προκειμένου να βάλουμε όρια και να ξεπεράσουμε ό,τι μας κρατά πίσω.

Στις 28 Ιουνίου 2022 το εξάγωνο Άρη-Κρόνου μας προικίζει με υψηλή αντοχή, ανθεκτικότητα, τόλμη, θάρρος και ενέργεια για να ακολουθήσουμε τα σχέδια και τους στόχους μας. Είναι μια καλή όψη για δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε ανώτερες θέσεις και ότι οι άλλοι μπορούν να εμπιστευτούν τις ικανότητες και τα ταλέντα μας. Όμως, παράλληλα, μπορεί να γίνουμε σκληροί και αυστηροί με τους άλλους, λέγοντας πολύ βαριές κουβέντες που μπορεί να τους πληγώσουν. Ή να δεχτούμε και εμείς σκληρή κριτική που να μας ρίξει τη διάθεση.

Στις 2 Ιουλίου 2022 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον «κακό» μας εαυτό και τα κατώτερα ένστικτά μας: βία, ζήλια, λαγνεία, σεξουαλικές επιθέσεις. Ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές ανεξέλεγκτες, επιθετικές, προσβλητικές, χυδαίες και με άτομα που είναι αδίστακτα, που παίζουν παιχνίδια εξουσίας και προκαλούν έντονες διαμάχες Η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να έχουμε και ατυχήματα ή έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 2 χρόνια και μαζί επιστρέφει ο ενθουσιασμός, η δράση, το πάθος, αλλά και τα νεύρα και η πίεση στην καθημερινότητα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα ήσασταν απαισιόδοξοι και εσωστρεφείς, τώρα θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας, θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και έμπνευση και θα θέλετε μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες να κάνετε τα πάντα και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές και θα αισθάνεστε πιο θαρραλέοι και δυνατοί για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Όμως, προσέξτε να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε και μην επωμιστείτε άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις, διότι θα εξουθενώσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους γύρω σας, αφού θα είστε απαιτητικοί και πιεστικοί. Θα αισθάνεστε πιο σέξι και ποθητοί, αλλά και έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να εστιάσετε στον εαυτό σας, να μεταμορφώσετε το σώμα σας ή να πάρετε μια τολμηρή πρωτοβουλία. Είτε είστε υπάλληλοι είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας και θα έχετε συνεχώς νέες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις. Προσέξτε, όμως, τον τρόπο που εκφράζεστε και τα λόγια που ξεστομίζετε, διότι θα είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί και οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τα νευρικά σας ξεσπάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο των Ιχθύων που για εσάς αφορούσε τους νέους στόχους και την ενασχόληση με τα κοινά και εισέρχεται στον Κριό σε έναν πιο σκοτεινό και εσωτερικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο των φόβων, των συναισθημάτων, της ψυχής, της απομόνωσης, της πνευματικότητας και της φιλανθρωπίας. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μία περίοδος εσωστρέφειας, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και να φροντίσετε το σώμα και την ψυχή σας. Ίσως να θέλετε να απομονωθείτε, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αξιολογήσετε τόσο τις πράξεις σας όσο και την επιρροή των άλλων στη ζωή σας. Μπορεί τώρα να μπείτε στη διαδικασία να ξεχωρίσετε τους ανθρώπους που πρέπει να μείνουν δίπλα σας και να απομακρύνετε όσους δεν σας υπολογίζουν. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν έχετε ενέργεια και διάθεση για κοινωνικότητες ή μπορεί να αγχωθείτε με κάποια έξοδα που αυξάνονται και σας πιέζουν. Από την άλλη, ο Άρης μπορεί να φέρει κάποια παρασκηνιακή κατάσταση και θα πρέπει να προσέχετε τυχόν… σκάνδαλα. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια παράνομη σχέση ή σε μια παρασκηνιακή δράση στη δουλειά σας ή ίσως κάποιοι προσπαθούν να σας βλάψουν. Μπορεί όμως και εσείς να ετοιμάζετε κάτι μυστικά, το οποίο θα βγάλετε στο φως μετά τις 5/7. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας για σας. Προσοχή και στις ανασφάλειες που μπορεί να σας βγουν τώρα, αλλά και στις εγωιστικές συμπεριφορές που ενδεχομένως να προβάλλετε. Να θυμάστε πάντως ότι είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να προσέχετε πολύ την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να κινείται από τις 25/5 έως τις 5/7 στον τομέα της φιλίας, των ομάδων, της συλλογικότητας και των προσδοκιών, ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα νιώθετε να μειώνεται το άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας και πλέον το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα φιλόδοξα όνειρα σας και στο μέλλον. Τα πράγματα θα είναι πιο θετικά, θα είστε πιο ήρεμοι χωρίς μεγάλες εξάρσεις συναισθήματος, και με ψυχραιμία θα σχεδιάσετε τους στόχους σας. Μπορεί να έχετε οικονομικά κέρδη, να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω, ή αν είστε μόνες-οι να γνωρίσετε ένα άτομο που να σας κάνει να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε. Επίσης, παίζει και το σενάριο μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες έξι εβδομάδες θα αυξηθούν οι φιλοδοξίες σας και η αυτοπεποίθησή σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια και χαρά. Όμως θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι μπορεί τα λόγια σας να γίνουν πολύ σκληρά και να πληγώσετε τους άλλους. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε και δεν κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν κάποιες φιλίες ή συνεργασίες δεν σας εξυπηρετούν πλέον και δεν σας δένει τίποτα πια, μπορεί να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέα άτομα είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τον Κριό περνάει στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στο Μεσουράνημα, και θα δώσει τεράστια ώθηση στην καριέρα σας, οπότε μην αφήσετε αυτή την περίοδο να πάει χαμένη. Κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας και τα επαγγελματικά σας όνειρα και κάντε τις σωστές κινήσεις για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αλλά πρέπει και εσείς να τις αξιοποιήσετε σωστά. Βέβαια, όλο αυτό το κυνήγι της καταξίωσης έχει και μια άλλη ανάγνωση και αυτό σημαίνει ότι θα είστε αγχωμένοι, αφού στην προσπάθεια σας να ανελιχθείτε θα συγκεντρώνετε όλες τις ευθύνες πάνω σας και θα αναλαμβάνετε συνεχώς νέες υποχρεώσεις προκειμένου να δείξετε ότι είστε ικανοί και μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας πιέζουν και οι απαιτήσεις στη δουλειά να είναι αφόρητες. Θα τρέχετε όλη τη μέρα και το μυαλό σας θα είναι μόνο στη δουλειά. Όμως θα πρέπει να κάνετε και κάποια διαλείμματα, διότι στο τέλος και η υγεία σας μπορεί να κλονιστεί, αλλά και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή, διότι αν είστε απόντες συνεχώς ή αν μεταφέρετε το άγχος της δουλειάς στο σπίτι, τα παράπονα από τον σύντροφό σας θα είναι πολλά και ίσως σας οδηγήσουν σε ρήξη. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και μην αφήνετε τα άγχη να σας καταβάλλουν. Επίσης, προσέξτε τυχόν χτυπήματα κάτω από τη μέση από συναδέλφους και να είστε προετοιμασμένοι για παρασκήνιο. Αν εργάζεστε στα σώματα ασφαλείας, στον στρατό ή είστε αθλητές μπορεί να έχετε μια προαγωγή ή διάκριση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στις 25/5 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 5/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον αισιόδοξο εαυτό σας. Καταρχάς σιγά-σιγά θα υποχωρήσουν τα άγχη και οι πιέσεις που είχατε το προηγούμενο διάστημα για τα οικονομικά σας και η διάθεση σας θα φτιάξει. Θα νιώσετε ότι έχετε επιπλέον ενέργεια, ενθουσιασμό και όρεξη για δράση, προκειμένου να βάλετε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας, να κάνετε νέα σχέδια, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, για να πετύχετε τους στόχους σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η διέλευση είναι ευνοϊκή για όσους θέλουν να αλλάξουν θέση εργασίας, να πάρουν μια προαγωγή ή να εξελιχθούν με τις σπουδές τους, αλλά και για όσους έχουν σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Έτσι, μπορεί να αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να εκδώσετε ένα βιβλίο ή και να κάνετε τη δική σας σελίδα στο διαδίκτυο για να επικοινωνείτε τις εμπειρίες σας. Μπορεί να πιάσετε δουλειά στο εξωτερικό, να γραφτείτε σε κάποιο πανεπιστήμιο σε ξένη χώρα, να συνεργαστείτε με μια εταιρεία πολυεθνική ή να κάνετε ταξίδια. Οι ευκαιρίες που θα έχετε σχετικά με τη καριέρα σας θα είναι πολλές και ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αλλάξει τη ζωή σας. Εξάλλου και εσείς έχετε την ανάγκη για μια επανεκκίνηση, απλά τα νέα ξεκινήματα σας κανονίστε τα μετά τις 4/6 που θα έχει γυρίσει και ο Ερμής στην ορθή του πορεία. Σε ό,τι και αν αποφασίσετε θα βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές και από τον οικογενειακό σας κύκλο. Επίσης, οι επόμενες έξι εβδομάδες ενδείκνυνται για την απόκτηση απογόνων ή μπορεί να λάβετε ένα νέο που να αφορά τα παιδιά σας αν είστε γονείς και να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Και στη σχέση σας θα είστε πιο ζεστοί με τον σύντροφό σας, αλλά και οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης φεύγει από τους Ιχθύς, δηλαδή από το ζώδιο που είναι απέναντί σας, και σιγά-σιγά υποχωρεί η πίεση που δεχόσασταν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Τώρα όμως από τον Κριό, και μέχρι τις 5/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σας απασχολήσει έντονα ο τομέας των οικονομικών σας και ίσως κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες. Πρέπει να  παρακολουθείτε στενά το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και να έχετε το κοντρόλ των οικονομικών σας. Επενδύσεις, φόροι, ασφάλειες, διατροφές, χρέη και δάνεια, έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν σύνεση και λύσεις. Μπορεί να εμφανιστούν πολλά έξοδα από το πουθενά, να πιεστείτε ψυχολογικά και να επηρεαστεί η υγεία σας ή να ξεσπάτε τα νεύρα σας στον σύντροφο ή σε συναδέλφους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε και να μην τσακώνεστε. Ίσως νιώσετε έλλειψη υποστήριξης στον εργασιακό χώρο και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας ή να δημιουργηθούν κάποια θέματα λόγω ανικανότητας άλλων και να βρείτε εσείς τον μπελά σας. Ο Άρης από τον Κριό θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς και μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και προβλήματα που κρύβατε κάτω από το «χαλάκι», ή χειριστικές συμπεριφορές και να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν είστε ελεύθεροι μπορεί να κάνετε νέες καυτές γνωριμίες, αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά, διότι μπορεί να πληγωθείτε. Μην σας παίρνει από κάτω, έξι εβδομάδες είναι θα περάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τον Κριό βάζει φωτιά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, πυροδοτεί εντάσεις, φέρνει πίεση και ανταγωνισμό και εσείς καλείστε να εξασκήσετε για ακόμη μία φορά το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, τη διπλωματία. Όταν ένας πλανήτης παίρνει θέση απέναντι από το ζώδιο μας, όπως τώρα ο Άρης που μπαίνει στον Κριό, τότε οι άλλοι (σύντροφος, συνεργάτες, κλπ.) κάνουν κατά κάποιο τρόπο κουμάντο στη ζωή μας. Αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις, έχουν τον πρώτο λόγο και η φωνή τους είναι πιο δυνατή από τη δική μας. Έτσι λοιπόν για τις επόμενες έξι εβδομάδες ο σύντροφος και οι συνεργάτες θα απαιτούν και θα θέτουν τα όρια και εσείς θα πρέπει να ακολουθείτε! Και μόνο που το διαβάζετε σας πιάνει μία σύγχυση, πόσο περισσότερο να το ζείτε κιόλας. Οπλιστείτε με υπομονή και βρείτε τρόπους να φέρετε την ισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε και να είστε εριστικοί, αλλά να συζητάτε και να συνεργάζεστε. Επειδή μέχρι τις 5 Ιουλίου θα δέχεστε μεγάλες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας, αλλά και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Μην επιλέξετε τον δρόμο της σύγκρουσης, αλλά της ψυχραιμίας. Βέβαια, ο Άρης στον Κριό θα βγάλει και την ερωτική σας πλευρά και αν είστε σε σχέση θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, ενώ αν είστε μόνοι θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να στηρίξετε το ταίρι σας να κατακτήσει κάποιον στόχο του ή να ξεκινήσετε κάτι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα εργασίας και υγείας θα επηρεάζει ο Άρης από τη νέα του θέση στον Κριό, όπου και θα παραμείνει από τις 25/5 έως τις 5/7. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να κάνετε κάτι για εσάς, να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και στο σώμα σας, να ξεκινήσετε γυμναστική, διατροφή, δραστηριότητες, χόμπι και να κάνετε και εκείνο το τσεκάπ για την υγεία σας που όλο αναβάλετε. Στη δουλειά θα έχετε μεγαλύτερο φόρτο, πίεση, αλλά περισσότερη γκρίνια στις σχέσεις με συνεργάτες ή μπορεί και να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο εναντίον σας ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σας φέρουν στα όρια σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας φορτώσουν οι ανώτεροι σας με περισσότερες ευθύνες ή να χρειαστεί να επωμιστείτε και τη δουλειά κάποιου συναδέλφου και να εξουθενωθείτε. Μπορεί όμως και στο σπίτι να διεκδικούν την προσοχή σας ή και να σας πιέζουν να ανταποκριθείτε σε κάποιες ευθύνες και να έχετε γκρίνιες και τσακωμούς και όλη αυτή η πίεση ίσως φέρει αρνητικά αποτελέσματα στα ψυχοσωματικά σας. Ωστόσο, θα καταφέρετε να αποδείξετε σε όλους, αλλά και στον εαυτό σας, ότι είστε ικανοί να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις. Η ενέργειά σας θα είναι πολύ υψηλή, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμείς εργασίες σας και ό,τι άλλο σας φορτώσουν και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στους ανωτέρους σας με τη δημιουργικότητα σας, αρκεί να μείνετε μακριά από καβγάδες και εγωιστικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο των Ιχθύων και παίρνει μια καλύτερη θέση για εσάς στο ζώδιο του Κριού από τις 25/5 έως τις 5/7, απ’ όπου θα επηρεάζει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Εάν το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προβλήματα με το ταίρι σας, ίσως τώρα θα βρείτε τους τρόπους να επιλύσετε τις διαφορές σας και να έρθετε πιο κοντά, αρκεί να περιορίσετε την κριτική και επιθετική συμπεριφορά σας. Επειδή θα είστε ανεβασμένοι, γεμάτοι ενέργεια και ερωτική επιθυμία, αν είστε μόνοι-ες μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που να σας εντυπωσιάσει και να το διεκδικήσετε. Καλά είναι τα νέα και στον τομέα παιδί, καθώς αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ευνοήστε μέχρι τις 5/7, αλλά και αν είστε γονείς θα καταφέρετε να περάσετε πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Γενικά θα είστε πιο χαρούμενοι, ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς και έχετε μεγαλύτερη όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας ή και να φλερτάρετε. Αλλά και στα επαγγελματικά ευνοήστε και για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο και θα κάνετε πολλές επαφές και συζητήσεις για τα μελλοντικά σας πλάνα. Βέβαια, να είστε προετοιμασμένοι και για πολύ τρέξιμο και πίεση στη δουλειά, καθώς και για εντάσεις, αφού θα σας πιάσει η ανυπομονησία σας και θα θέλετε να τα πετύχετε όλα αμέσως και ίσως να εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί να υπάρξουν και κάποια αυξημένα έξοδα αυτή την περίοδο, αλλά θα έχετε και ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε επενδύσεις που ενέχουν ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τον Κριό θα μετακινηθεί στον 4ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς ή μπορεί και να ετοιμάζετε να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη ή να δεχτείτε επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα. Μπορεί όμως να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες στην οικογένεια και να πιεστείτε πάρα πολύ. Επίσης, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιούσιας και είτε να προβείτε σε κάποια αγοροπωλησία, είτε να ξεκινήσετε να κάνετε επισκευές σε κάποιο ακίνητο σας ή να μετακομίσετε. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια εργασία με έδρα το σπίτι σας ή να συνεργαστείτε με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Όμως, υπάρχει και η περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο δικό σας άτομο και να χρειαστεί να τρέξετε και να προσφέρετε τη βοήθεια σας. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι ήταν καλό να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε στήριξη από τους άλλους. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πιο προστατευτικοί απέναντι στους φίλους σας και σε όσους αγαπάτε. Πίεση θα υπάρχει και στον τομέα της δουλειάς, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις. Όμως επειδή θα είστε φορτισμένοι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ρήξεις εξαιτίας της επιθετικότητας σας. Ίσως μιλήσετε απότομα σε φίλους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες και τσακωμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης παίρνει μια πιο βοηθητική θέση για εσάς και θα σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς! Από τη νέα του θέση στον Κριό, θα επηρεάζει τον 3ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνώσεις και τα ταξίδια, δηλαδή το στοιχείο σας. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 25/5 έως τις 5/7 θα είστε πιο εξωστρεφείς, ο λόγος σας θα έχει βαρύτητα και η φωνή σας θα ακούγεται. Ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να μαζέψετε πληροφορίες για να τις μοιραστείτε με τον κόσμο γύρω σας. Είναι ένα θετικό διάστημα για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, την τεχνολογία και τους συγγραφείς. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχετε έντονη κοινωνική διάθεση, πολλά ραντεβού και επαφές για επαγγελματικούς λόγους, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες γνωριμίες. Θα έχετε όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Και στα επαγγελματικά σας θα έχετε καλές προοπτικές, αφού θα είστε πιο φιλόδοξοι και με γενναιότητα θα διεκδικήσετε αυτό σας αξίζει. Όμως προσέξτε μην πάρετε κάποιο αλόγιστο ρίσκο λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε έγγραφα ή κάνετε οποιαδήποτε συμφωνία, διότι μπορεί να πέσετε θύματα απάτης εξαιτίας της βιασύνης σας. Βέβαια, με τον Άρη στον Κριό πρέπει να ξεχάσετε τι θα πει ξεκούραση, αφού οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα αυξηθούν και θα είστε συνεχώς στο τρέξιμο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ θα μιλάτε στο τηλέφωνο και θα δέχεστε πολλά μηνύματα και προσκλήσεις είτε από φίλους, γνωστούς, τα αδέλφια σας ή συνεργάτες. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει παθιασμένους και αισθησιακούς στην ερωτική σας ζωή και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να μην πείτε τη λάθος κουβέντα τη λάθος στιγμή και με τον… γνωστό αυθορμητισμό σας να τα κάνετε όλα μαντάρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στις 25/5 αποχαιρετά το ζώδιο σας για να επισκεφθεί τον Κριό και σιγά-σιγά θα ελαττωθεί η πίεση στην καθημερινότητα σας. Από τη νέα του θέση θα επηρεάζει τον 2ο Ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 5/7, φέρνοντας εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα και αυτό το νόμισμα έχει δύο όψεις. Από τη μία μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά από την άλλη θα αυξηθούν τα έξοδα και ίσως η όρεξη σας για σπατάλες και να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Αυτή η περίοδος θέλει σύνεση και μέτρο! Γενικά, συνεχώς θα σκέφτεστε πώς θα κερδίσετε χρήματα, πώς θα διευθετήσετε τα χρέη σας και πώς θα πιέσετε περισσότερο όσους σας οφείλουν λεφτά. Επίσης, είναι θετικό διάστημα να ζητήσετε κάποια αύξηση από τη δουλειά σας, αν το επιτρέπουν και οι συνθήκες, αλλά και να είστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς στον χώρο εργασίας. Θα έχετε πρωτότυπες ιδέες και δυναμική στάση, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το πώς εκφράζεστε, διότι η ευθύτητα σας μπορεί να εξελιχθεί σε σκληρότητα και να σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παλέψτε γι’ αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό, αλλά μην προσβάλετε και μην μειώνετε τους συνομιλητές σας. Ο Άρης θα σας κάνει εριστικούς και πεισματάρηδες προς τα άτομα που θεωρείτε την αγάπη τους δεδομένη και ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τους καβγάδες. Να θυμάστε ότι η ευελιξία και η ευγένεια είναι το κλειδί για να πετύχετε τους στόχους σας και να βγείτε κερδισμένοι.