Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ένας μήνας ο οποίος ήταν αρκετά κρίσιμος αφού κλόνισε τις σχέσεις μας σε βάθος και μας έφερε μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης αλλάζουν ζώδιο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε και νέες εξελίξεις στα ερωτικά μας. Συγκεκριμένα, στις 23/05/2022 ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία θα επιστρέψει ξανά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/06/2022 και θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει από τέλη Απριλίου έως το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Ο Ερμής στον Ταύρο στρέφει την προσοχή μας σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θέματα ασφάλειας και μας κάνει πιο ρεαλιστές, λογικούς και προσγειωμένους. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί απέναντι σε καθυστερήσεις, αναβολές και ασυνεννοησίες, αφού ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και να δημιουργεί ευτράπελα. Στις 25/05/2022 ο Άρης θα κάνει δυναμική είσοδο στον Κριό, δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνά. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 05/07/2022 η θέση αυτή θα μας χαρίσει απλόχερα ενέργεια, δυναμισμό, έντονη σεξουαλικότητα και θάρρος, και θα βρούμε το κουράγιο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να δράσουμε και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με αποφασιστικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει όσο γίνεται να ελέγξουμε τα νεύρα και τον παρορμητισμό μας, αφού θα είναι εύκολο να εμπλακούμε σε καβγάδες με το ταίρι μας ή να κάνουμε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής τα οποία θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 27/05/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει ίντριγκες και έντονα πάθη μέσα στις σχέσεις μας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και μην αφήσετε τη ζήλια, την παράνοια και τις εμμονές να σας οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια. Στις 28/05/2022 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ταύρο, μια θέση που της ταιριάζει πολύ αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά. Από τώρα και μέχρι τις 23/06/2022, όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σταθεροποιηθούν αρκετές καταστάσεις που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και θα αναζητήσουμε ηρεμία και ασφάλεια στις σχέσεις μας. Η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου χαρίζει αισθησιασμό και μας δημιουργεί μια επιθυμία να χαλαρώσουμε, να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι μας και να χαρούμε τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Άρη-Δία στο ζώδιο του Κριού, μια όψη η οποία θα μας χαρίσει θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα μας δώσει το κίνητρο να κάνουμε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή μας ή να πάρουμε μια πρωτοβουλία που διστάζαμε. Προσοχή, ωστόσο, στις υπερβολές και στις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια άκρως δυναμική και δραστήρια περίοδος για εσάς, αφού στις 25/5 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5/7. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με θάρρος και αμεσότητα. Δε χωράνε αναβολές ή παιχνίδια στρατηγικής μέσα στις σχέσεις σας, ούτε έχετε άλλο χρόνο να σπαταλήσετε για άτομα που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε. Πλέον είστε εσείς εκείνοι που ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού και δε θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε ή να υποχωρήσετε. Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα μπορέσετε να μαγνητίσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας και να προσπαθείτε να ζυγίσετε τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής, γιατί μπορεί να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Στις 27/5 το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα δημιουργήσει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας, επομένως θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη λογική σας και να μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές. Στις 29/5 η σύνοδος Άρη-Δία στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να τολμήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που θα έχει έντονο πάθος και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει στις 23/5 στο δικό σας ζώδιο σε ανάδρομη πορεία πλέον και επαναφέρει ζητήματα και συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όσα λέτε και κανονίζετε με τους άλλους, αφού θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα, αφού θα εμφανιστούν κάποια δεδομένα που δεν είχατε λάβει υπόψη σας. Εάν πάλι έρθει στο προσκήνιο ένας-μια πρώην, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να ζυγίσετε τις καταστάσεις πριν αποφασίσετε να τον-η βάλετε ξανά στη ζωή σας. Αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση. Από τις 25/5 ο Άρης στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Αυτή η θέση του Άρη μπορεί να μην είναι ιδανική για δράση, νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτείτε το επόμενο βήμα σας. Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο στις 28/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/6. Ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και της ομορφιάς θα σας χαρίσει γοητεία και μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα, είτε είστε σε μια σχέση είτε όχι, και θα αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις, τα δράματα και τους καβγάδες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να επιλύσετε ζητήματα που σας είχαν απομακρύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Κριού στις 25/5 και αυτή η θέση θα βάλει φωτιά στις κοινωνικές σας επαφές. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από μια παρέα, από μια ομάδα ή μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, αφού μπορεί εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα σε μια παρέα. Στις 27/5 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια όψη που μπορεί να φέρει έντονα πάθη και σεξουαλική έξαψη, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, καχυποψία και εμμονές. Ίσως να νιώσετε ότι το άλλο άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει ή να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο σε μια ερωτική κατάσταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε ακραία συμπεριφορά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και ορθολογιστές και μην υποκύψετε σε δράματα. Στις 28/5 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου και σας κάνει πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς απέναντι στους άλλους. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί τα ρομαντικά ειδύλλια, αλλά είναι πιθανό να φέρει και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα να εμπλακείτε μέσα σε κρυφές και μυστικές καταστάσεις ή να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε μια ενδοσκόπηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και στις 23/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου, επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει πριν από ένα μήνα. Εάν είχατε ξεκινήσει μια κουβέντα με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, τώρα μπορεί έρθουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναναστροφές σας μέσα σε παρέες ή στο διαδίκτυο, καθώς και με όσα συζητάτε με φίλους, αφού είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Στις 28/5 η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/6. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες και απόψεις. Είναι πολύ σημαντική η εγκεφαλική έλξη τώρα για εσάς, επομένως θα σας κερδίσει πολύ εύκολα ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να νιώσετε έντονη έλξη για ένα φιλικό σας άτομο ή για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από μια κοινή παρέα. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίσετε να βγαίνετε σιγά-σιγά από το καβούκι σας και δεν θα διστάσετε να πειραματιστείτε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στις 23/5 θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικά διλήμματα που αφορούν την καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, εκτός από ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις, μπορεί να φέρει κάποιες συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις που πήρατε, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στη συναισθηματική σας ζωή και στους οικείους σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέχρι τις 4/6 και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αναποδιές και μπερδέματα. Στις 25/5 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο φλογερό ζώδιο του Κριού και μπορούμε να πούμε ότι αυτή η θέση θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θέληση να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Γενικώς, το επόμενο διάστημα θα έχετε μεγάλη ανάγκη για δράση και περιπέτεια και θα αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Τολμήστε λοιπόν να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και πάρτε ρίσκα που σε άλλη περίπτωση θα διστάζατε. Μην ξεχνάτε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στις 25/5 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/7 και θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση σας στα ύψη. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μια άκρως παθιασμένη γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα υπάρχει ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας. Εάν πάλι είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τότε θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και να σας κατακλύσουν σκοτεινά συναισθήματα όπως ζήλια, κτητικότητα και εμμονές. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο ψυχρή και αντικειμενική ματιά, πριν οδηγηθείτε σε ακραίες και χειριστικές συμπεριφορές. Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο γήινο ζώδιο του Ταύρου στις 28/5. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τώρα ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια άλλη οπτική. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση της Αφροδίτης για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάει μια άκρως δυναμική περίοδος για εσάς αγαπητοί Ζυγοί, αφού από τις 25/5 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και θα ενεργοποιήσει τον τομέα τον διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 5/7 η κατάσταση στα ερωτικά σας θα είναι έκρυθμη και θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας και να νιώσετε την ανάγκη ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανούσιους τσακωμούς -που έτσι κι αλλιώς τους αντιπαθείτε- και απομακρυνθείτε από άτομα τα οποία έχουν εριστική ή ανταγωνιστική συμπεριφορά. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η θέση του Άρη μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική περιπέτεια στη ζωή σας η οποία θα σας χαρίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 28/5 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι και τις 23/6 θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του τις πιο κρυφές σκέψεις και επιθυμίες σας. Οι επιφανειακές και οι χαλαρές σχέσεις δεν έχουν χώρο πλέον στη ζωή σας και θα επιδιώξετε πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους. Επιπλέον, η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη και δεν αποκλείεται να ζήσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές ή να εμπλακείτε σε κρυφά ειδύλλια. Η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού ο Άρης θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Κριού και αυτή η όψη θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας και θα σας δώσει το κίνητρο να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/5 και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει μέσα στον προηγούμενο μήνα. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, αφού είναι πολύ πιθανό ένας-μία πρώην να έχει μετανιώσει και να διεκδικήσει ξανά χώρο στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με το ταίρι σας ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστείτε και να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε μια οριστική απάντηση στους άλλους, αφού το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Από τις 28/5 η Αφροδίτη θα κάνει και αυτή με τη σειρά της την είσοδο της στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου και θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την οποία θα είστε άκρως ευνοημένοι σε ζητήματα έρωτα και σχέσεων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας χαρίσει γοητεία, διπλωματία και όμορφη διάθεση και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να το μαγνητίσετε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα μέχρι και τις 23/6 για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να νιώσετε ξανά ποθητοί. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας, αφού θα έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Εάν μάλιστα κάποιοι από εσάς θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Με λίγα λόγια, το ζητούμενο αυτών των ημερών είναι η αρμονία και η ισορροπία, επομένως αποφύγετε τις τοξικές και τις δραματικές καταστάσεις με κάθε κόστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της σεξουαλικής ενέργειας και του δυναμισμού, ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Κριού στις 25/5, μια θέση η οποία θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς. Μέχρι και τις 5/7 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με θάρρος και αποφασιστικότητα. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η θέση του Άρη θα σας κάνει πιο τολμηρούς και δεν θα διστάσετε να βγείτε στον έξω κόσμο, να φλερτάρετε και γενικώς να εμπλακείτε σε ερωτικά παιχνίδια. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει να περιορίσετε την επιθετική σας διάθεση, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την έντονη ενέργεια των ημερών αυτών στο σεξουαλικό κομμάτι και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 27/5 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή, αφού είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και να δημιουργήσει ζήλια, κτητικότητα και εμμονές. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση σας και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές, γιατί δεν θα βγείτε κερδισμένοι μέσα από όλο αυτό. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με θετική διάθεση για εσάς, αφού στις 29/5 ο Άρης θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη θα ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας και θα δημιουργήσει τις καλύτερες προοπτικές για έναν νέο έρωτα που ξεκινάει τώρα. Πιστέψτε λοιπόν στο αύριο και τολμήστε να κάνετε το επόμενο βήμα που θα σας οδηγήσει σε κάτι όμορφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία και στις 23/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παρανοήσεις και καθυστερήσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εκτός από τα γνωστά μπερδέματα που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής, στη δική σας περίπτωση είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν με το οποίο είχε ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο, αλλά για κάποιο λόγο έμεινε στη μέση. Μια αναπάντεχη συνάντηση ή ένα απροσδόκητο μήνυμα μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να καρδιοχτυπήσετε και να μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε σε ένα άτομο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του άλλου και να μην παρασυρθείτε από λόγια του αέρα πριν πάρετε μια οριστική απόφαση. Στις 25/5 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 5/7 θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό κάποιες συμπεριφορές από τους οικείους σας ή από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος να σας πυροδοτήσουν και να νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε ή ακόμα και να βγάλετε θυμό απέναντι τους. Προσπαθήστε λοιπόν να εκφράσετε τις ανάγκες σας στους άλλους με ψυχραιμία και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο που θα δώσει λύσεις. Η εβδομάδα κλείνει όμορφα για εσάς, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η θέση δημιουργεί ένα άκρως ερωτικό κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν είστε ήδη σε σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση της Αφροδίτης μέχρι και τις 23/6 για να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό μέσα στη σχέση και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία και στις 23/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου, σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση του Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο μνήμες από το παρελθόν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με έναν-μια πρώην που θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει ξανά. Ίσως βέβαια και εσείς να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς, προκειμένου να δώσετε έναν επίλογο ή να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Ερμή για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, όμως μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στο συναίσθημα. Στις 25/5 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς μέχρι και τις 5/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση. Εάν είστε ελεύθεροι, το πρόγραμμα σας θα είναι πολύ φορτωμένο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να πάτε ταξίδια και γενικώς να ανανεωθείτε. Ωστόσο, εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλό είναι να προσέξετε τις συζητήσεις σας, αφού μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί με το ταίρι σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο διαλλακτικοί και να μπείτε στη θέση του άλλου πριν απαντήσετε με επίθεση και εριστική διάθεση. Στις 28/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να ηρεμήσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι σας και να σας κάνει να αισθανθείτε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη θέση της Αφροδίτης μέχρι και τις 23/6 για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους είναι πραγματικά δίπλα σας. Ευνοούνται θέματα σπιτιού, επομένως είναι η κατάλληλη περίοδος για να ομορφύνετε τον χώρο σας ή για δρομολογήσετε μετακόμιση, συγκατοίκηση ή αγορά κατοικίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και στις 23/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα και συζητήσεις που είχαν προκύψει τέλη Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή δεδομένα τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις και τις απόψεις σας για ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει επίσης για εσάς αρκετές ασυνεννοησίες και παρανοήσεις, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο σαφείς και ξεκάθαροι γίνεται εάν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις ή για να βγάλετε συμπεράσματα και πάνω απ’ όλα δεν θα πρέπει να παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δεν έχουν καμία λογική βάση. Στις 28/5 η Αφροδίτη θα κάνει και αυτή την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 23/6 θα σας δοθεί η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε απίστευτη εγκεφαλική χημεία και θα νιώθετε ότι μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί του. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας, να κάνετε καινούριες δραστηριότητες μαζί του και γενικώς να ανανεωθείτε.