Αν πληγώσετε αυτά τα 4 ζώδια δεν θα το ξεχάσουν ποτέ

Αν πληγώσετε αυτά τα 4 ζώδια δεν θα το ξεχάσουν ποτέ

Αν πληγώσετε αυτά τα 4 ζώδια δεν θα το ξεχάσουν ποτέ

Έχετε απογοητευθεί, κάνετε δεύτερες σκέψεις για κάποιον και θέλετε να τον πληγώσετε για να τον κάνετε να ξανασκεφτεί ή να παίξετε μαζί του ή για τους όποιους λόγους. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που αν τους στεναχωρήσετε και τους πληγώσετε δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Και όταν λέμε ποτέ το εννοούμε, θα το θυμούνται όσα χρόνια και αν περάσουν και ίσως επιδιώξουν να πάρουν και το αίμα τους πίσω. Σκεφτείτε το καλά λοιπόν πριν πάρετε αυτό το ρίσκο και μην μου πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν ξεχνά ΠΟΤΕ και δεν θα σας συγχωρήσει ούτε σε 7 ζωές. Θα θυμάται με λεπτομέρειες πόσο πολύ τον πληγώσατε και δεν θα επιτρέψει να έχετε καμία επαφή μαζί του. Και να το μετανιώσετε και να θέλετε να ζητήσετε συγνώμη γονυπετείς δεν θα την δεχτεί. Ούτε το βλέμμα σας δεν θα επιτρέψει να τον ακουμπήσει. Επίσης, τιμωρεί και μάλιστα θα προσπαθήσει να πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια θα του πάρει. Μπορεί να επιστρέψει με το σχέδιο του δεκαετίες μετά το γεγονός και να σας παγιδεύσει. Μπορεί και ο ίδιος να μην θυμάται πια με λεπτομέρειες τι ακριβώς είχε συμβεί. Θα θυμάται όμως το πόσο πολύ τον είχατε πονέσει και θα το ανταποδώσει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θα θυμάται πάντα τον ρόλο που διαδραματίσατε και τον πόνο που του προκαλέσατε και ας έχουν περάσει αιώνες από τότε. Δεν θα ασχοληθεί μαζί σας, δεν θα επιδιώξει να σας απαντήσει. Εξάλλου μεγαλύτερη εκδίκηση από την αδιαφορία δεν υπάρχει. Και αυτό θα κάνει. Θα σας σβήσει από παντού, από κινητά, σταθερά, θα σκίσει τις φωτογραφίες και στο τέλος θα σας διαγράψει και από τη μνήμη του. Αρκεί να μην τον πλησιάσετε, να μην βρεθείτε μπροστά του και να μην τον προκαλέσετε. Αν για παράδειγμα συναντηθείτε μετά από χρόνια σε δημόσιο χώρο και θεωρήσετε ότι όλα είναι περασμένα ξεχασμένα θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνετε. Καλύτερα να τρέξετε, να εξαφανιστείτε. Διότι το λιγότερο που θα κάνει είναι ότι δεν σας γνωρίζει και να σας συμπεριφερθεί απαξιωτικά και να σας τσαλακώσει. Βέβαια, μπορεί και να πάρει το θεατρικό του στιλ και να ανοίξει το στόμα του να σας περάσει από γενεές 14 και να θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί, ενώ εκείνος το διασκεδάζει απεριόριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μνήμη του Καρκίνου είναι καλύτερη και από του ελέφαντα. Μπορεί να θυμάται τι φορούσε την πρώτη μέρα στο σχολείο και πώς αισθάνθηκε όταν η μητέρα του τον άφησε στο προαύλιο, δεν θα θυμάται το πώς του συμπεριφερθήκατε εσείς; Όχι, δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα το μάθουν και όλοι. Θα έχει ανακοινώσει σε γνωστούς και αγνώστους το πόσο αχάριστοι, κακοί, απαράδεκτοι, μισητοί -και χίλια άλλα δύο «κοσμητικά» επίθετα- είστε και μάλιστα με τον πιο δραματικό τρόπο. Δεν το θα κάνει από κακία, ούτε για να σας εκδικηθεί, όχι πως δεν θα το ήθελε, αλλά επειδή έτσι το βιώνει. Περιγράφει τη δική του αλήθεια έτσι όπως την ένιωσε όταν τον πληγώσατε βαθιά και αυτά τα τραύματα δεν γιατρεύονται ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για το ζώδιο της Παρθένου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν δεχτεί προδοσία. Δεν μπορεί να ελέγξει την επικριτική του πλευρά ούτε σε αυτούς που αγαπάει, πόσο περισσότερο σε αυτούς που δεν του φέρθηκαν όπως έπρεπε. Αν κάποιος τον πληγώσει δεν μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα και αρχίζει ένα ατέλειωτο ταξίδι στο παρελθόν. Ανασύρει μνήμες και γεγονότα και ψάχνει να βρει τι ακριβώς συνέβη και έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Όμως συνήθως δεν θα βρει ελαφρυντικά για εσάς, αλλά μόνο για τη δική του συμπεριφορά και μόλις βγάλει την ετυμηγορία ότι φταίτε εξολοκλήρου εσείς, τότε μπαίνετε στα μαύρα κατάστιχα για πάντα. Για το ζώδιο της Παρθένου υπάρχει άσπρο και μαύρο και αν μπείτε στη μαύρη λίστα δεν υπάρχει σωτηρία και επιστροφή. Την πατήσατε και είστε σε δυσμένεια. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί θα σας κάνει βούκινο, όχι τόσο για να κατηγορήσει εσάς όσο για να βγάλει τον εαυτό του λάδι, τουλάχιστον στον εαυτό του.