Τα 3 ζώδια που δεν θα κρατήσουν το φλερτ του καλοκαιριού

Τα 3 ζώδια που δεν θα κρατήσουν το φλερτ του καλοκαιριού

Τα 3 ζώδια που δεν θα κρατήσουν το φλερτ του καλοκαιριού

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι ήδη βρίσκονται σε μια παράλια ή ετοιμάζουν βαλίτσες για τις διακοπές τους με την ελπίδα ότι θα γνωρίσουν τον έρωτα που θα τους πάρει τα μυαλά. Και όντως, πολλοί έρωτες έχουν γεννηθεί με φόντο ένα ειδυλλιακό θερινό τοπίο και πολλά φλερτ έχουν ξεκινήσει με τα κορμιά να καίγονται από την αλμύρα. Όμως, το θέμα μας είναι ποιοι έρωτες αντέχουν επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, ποιοι επιβιώνουν μετά τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια και ποιοι μένουν απλά ως αναμνήσεις ενός καλοκαιρινού φλερτ που ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Για να μην φτάσετε λοιπόν στο τέλος του καλοκαιριού και έχετε μία γλυκόπικρη γεύση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα και ειδικά αν το άτομο που σας έδωσε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκπροσωπεί ένα από τα παρακάτω ζώδια. Δεν εννοούμε ότι όλοι οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων με το που τελειώσει η καλοκαιρινή σεζόν χωρίζουν, αλλά η τάση τους είναι μόλις περάσει το πάθος να απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Διότι πώς να το κάνουμε, πολλές φορές άλλο χαρακτήρα δείχνουμε όταν είμαστε χαλαροί και χωρίς υποχρεώσεις και άλλον όταν μπαίνουμε σε πρόγραμμα, σε ρουτίνα και αρχίζει το τρέξιμο της δουλειάς. Τότε είναι που οι ανέμελες αγάπες του καλοκαιριού μπαίνουν σε περιορισμούς και ο ρεαλισμός είναι αδυσώπητος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξέρετε το τραγούδι που λέει «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»;. Ε, κάτι τέτοιο ταιριάζει με το φλερτ των Διδύμων. Και όχι δεν εννοώ ότι είναι ψεύτες, σε καμία περίπτωση. Εκείνη τη στιγμή πιστεύουν ό,τι και αν πουν, απλά είναι λίγο επιπόλαιοι και βιάζονται να ξεστομίσουν βαρύγδουπες εκφράσεις που μπορεί να σας κάνουν να τις πιστέψετε, ενώ αυτοί την επόμενη στιγμή να νιώθουν κάπως αλλιώς. Έχουν έναν μαγικό τρόπο να προσεγγίζουν το αντικείμενο του πάθους τους και να το κάνουν να νιώθει μοναδικό. Του δίνουν τόση σημασία και το φλερτάρουν με τόση τέχνη που τελικά κερδίζουν αυτό που θέλουν. Και τι είναι αυτό; Να περάσουν καλά. Και ναι λοιπόν, αυτό μπορούν να σας το εγγυηθούν, για όσο τουλάχιστον είστε στο επίκεντρό του πόθου τους θα νιώθετε ότι κάθεστε σε θρόνο. Όμως επειδή βαριούνται εύκολα και είναι περίεργοι πολύ και κάτι άλλο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον τους, ίσως να μην φτάσετε ούτε μέχρι το τέλος των διακοπών μαζί. Αν πάλι το πάθος τους είναι μεγάλο και επιστρέψετε μαζί στο κλεινόν άστυ, μην κάνετε το λάθος και τους πιέσετε, διότι θα πετάξουν μακριά σας. Σιγά σιγά και αγάλι αγάλι, αν δεν θέλετε να γίνει το πάθος σας μια ωραία ανάμνηση. Μόλις πατήσουν το πόδι τους στην εστία τους θα θέλουν να κάνουν ξανά το πρόγραμμα τους, να δουν τους φίλους τους και ό,τι έκαναν και πριν σας γνωρίσουν… οπότε αν αποτελέσετε εμπόδιο, θα γίνετε ένδοξο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλοκαιρινά ειδύλλια ανήκουν στους ταξιδιάρηδες Τοξότες. Είναι ελεύθερα πνεύματα, αισιόδοξα και ζουν για τη στιγμή. Θέλουν να απολαμβάνουν το κάθε λεπτό και να γεμίζουν εικόνες και εμπειρίες. Ενθουσιάζονται εύκολα και παθιάζονται δυνατά. Είναι άτομα που μαγνητίζουν και έχουν έναν μοναδικό τρόπο να προσελκύουν θαυμαστές και εραστές. Είναι θερμοί, κοινωνικοί, γελαστοί, αστείοι και συναρπαστικοί και σιγά σιγά κερδίζουν έδαφος προς την καρδιά που θέλουν να ρίξουν τα βέλη τους. Με περίσσια μαεστρία και αυθορμητισμό που αφοπλίζει κάνουν τους άλλους να αφήνονται και τα όρια και οι άμυνες καταλύονται. Προσφέρουν στιγμές πάθους και οι άλλοι νιώθουν ότι κέρδισαν τον πρώτο λαχνό. Από τον ενθουσιασμό τους κολλάνε στο αντικείμενο του πόθου τους και δίνουν την εντύπωση ότι είναι εξαρτημένοι. Μόλις όμως το πάθος ξεφουσκώσει βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό. Τον αδέσμευτο, τον ανεξάρτητο, τον ελεύθερο και εσείς που φτάσατε στον 7ο ουρανό μαζί τους αναρωτιέστε τι έγινε λάθος. Τίποτα, έτσι είναι στην πραγματικότητα, έχουν το φευγιό μέσα τους. Αν θέλετε λοιπόν να μην βιώσετε αυτές τις καταστάσεις, αφήστε τους να νιώθουν ότι μπορούν να πετάξουν, ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και μην προσπαθείτε να τους ελέγξετε, μόνο έτσι δεν θα ψάξουν τον επόμενο προορισμό πριν πέσουν τα πρώτα φύλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αντίθεση με τους Διδύμους και τους Τοξότες, οι Αιγόκεροι δεν τελειώνουν τα καλοκαιρινά ρομάντζα επειδή θέλουν την ελευθερία τους για να πετάξουν σε άλλο λουλουδάκι και να αναζητήσουν μια νέα περιπέτεια. Ρίχνουν τους τίτλους τέλους επειδή αλλάζουν οι προτεραιότητες τους. Όπως αλλάζουν οι εποχές, έτσι αλλάζουν και οι στόχοι των Αιγόκερων και αυτό που έχει σημασία και αξία για αυτούς. Όταν λοιπόν ξεκινάνε για τις διακοπές τους, βάζουν στο μυαλό τους ότι θα το ζήσουν μέχρι τέλους, θα ξεκουραστούν, θα χαλαρώσουν, θα ερωτευθούν και θα ξεδώσουν (εκτός αν υπάρχουν εκκρεμότητες από τη δουλειά που θα τις κουβαλούν στο λάπτοπ μαζί τους στην παραλία). Έτσι λοιπόν αφήνονται όσο μπορούν και προσπαθούν μέσα σε λίγες ημέρες να ζήσουν ότι δεν έζησαν τους προηγούμενους 11 μήνες. Αν λοιπόν γνωρίσουν κάποιον-α που θα τους κάνει κλικ ερωτικά θα πέσουν με τα μούτρα. Και μην ξεχνάτε ότι οι Αιγόκεροι όσο ψυχροί και απόμακροι φαίνονται τόσο «ηφαίστεια» είναι στις προσωπικές τους στιγμές. Και εκεί λοιπόν που ζουν στο αποκορύφωμα του, τον μεγάλο έρωτα, μόλις φτιάξουν τις βαλίτσες της επιστροφής μεταλλάσσονται και γίνονται και πάλι άκαμπτοι, απρόσιτοι και οι σνομπ Αιγόκεροι που κυνηγάνε τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους φιλοδοξίες και όχι την καρδιά σας. Μόλις επιστρέψουν και στο γραφείο θα ξεχνούν να σας πάρουν τηλέφωνο, να απαντάνε στα μηνύματα σας, θα ακυρώνουν τα ραντεβού σας και αν τους κάνετε παράπονα θα σας πουν ότι υπάρχουν σημαντικές προτεραιότητες. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε αυτό το παιγνίδι είναι να δώσετε σημασία σε αυτά που θέλει να πετύχει και αν δει ότι αντέχετε και μπορείτε να τον κατευθύνετε σωστά στους στόχους του θα το ξανασκεφτεί… αλλιώς θα τερματίσει ψυχρά τη σχέση.