Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/07/2021 – 18/07/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/07/2021 – 18/07/2021

Η πιο «καυτή» εβδομάδα του Ιουλίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας με όψεις που τονίζουν τα ερωτικά πάθη και ευνοούν τη σεξουαλικότητα μας. Οι δυο μυθικοί, κοσμικοί εραστές Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Λέοντα την Τρίτη 13/7, σε μια σύνοδο που εκλύει αγνή ερωτική ενέργεια ιδιαίτερα στους εκπροσώπους των ζωδίων της φωτιάς, αλλά και του αέρα. Όμως αυτή την εβδομάδα λόγο για να ενθουσιαστούν έχουν και τα ζώδια του νερού και της γης, καθώς στις 12/7 ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύς και στις 15/7 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, προσθέτοντας έναν βαθμό ρομαντισμού και θετικής σκέψης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας και οι σχέσεις δεν έχουν αρνητικές πλευρές. Το να βλέπεις τη θετική πλευρά και το φως μιας σχέσης δεν σημαίνει ότι η ίδια η σχέση δεν έχει και δύσκολες πλευρές. Αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορεί να συνυπάρχουν σε αρμονία. Έχοντας αυτό κατά νου θα βοηθηθείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα την ενέργεια της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα την επόμενη Κυριακή. Αυτή η όψη αναφέρεται σε ελεγκτικές και χειριστικές συμπεριφορές. Δεν κερδίζει η αγάπη όταν προσπαθούμε να ελέγξουμε τον άλλο, γι’ αυτό αφήστε τις ζήλιες και τις σκηνές στην άκρη χωρίς να τρέφετε τον εγωισμό σας, αλλά την ίδια τη σχέση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΚΡΙΟΣ

Μια συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά για την προσωπική σας ζωή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσετε έστω και για λίγο ενθουσιασμένοι, είτε είστε σε σχέση είτε την αναζητάτε. Ο σφικτός εναγκαλισμός της Αφροδίτης με τον Άρη στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της διασκέδασης, της χαράς την Τρίτη 13/7 θα βοηθήσει αν είστε μόνες-οι να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, ενώ τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν και πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό μη χάσετε ευκαιρίες για βόλτες, εξόδους, εκδρομές. Σαφώς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας κι όταν ένας Κριός έχει κέφια, αυτοπεποίθηση και είναι αισιόδοξος είναι δύσκολο να αντισταθούν στη γοητεία του. Όμως κι εσείς που είστε σε σχέση, αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να ξανανάψετε λίγο τα αίματα, να αναθερμάνετε τη σεξουαλική της πλευρά, να κάνετε πιο πολλές κι ευχάριστες δραστηριότητες με τον σύντροφο σας. Αν είστε γεννημένες-οι στο τέλος του ζωδίου, το Σαββατοκύριακο προσέξετε λίγο περισσότερο τα χειριστικά παιχνίδια στη σχέση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Ερμή-Δία που κάνει αν μη τι άλλο το μυαλό σας να τρέχει σε διακοπές, ταξίδια, ευχάριστες δραστηριότητες με τον σύντροφο σας ή και με τους φίλους. Μολονότι ούτε η Αφροδίτη από τον Λέοντα ούτε ο Άρης από τον Λέοντα είναι σούπερ ερωτικές όψεις για σας, ενδέχεται αν είστε αδέσμευτοι να προσπαθούν κάποιοι από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας κανονίσουν ένα ραντεβού με κάποιο άτομο που πιστεύουν ίσως ότι θα μπορούσατε να ταιριάξετε ή να κάνετε μέσω ενός συγγενικού προσώπου μια γνωριμία που πιθανώς κάπως να σας ενδιαφέρει. Σε γενικές γραμμές περισσότερο θα ευνοηθούν οι δεσμευμένοι σε αυτή την εβδομάδα, παρά οι αδέσμευτοι. Διότι ακόμη κι αν υπάρχει κάτι, αυτό το κάτι είτε έρχεται με προβλήματα ή δεν είναι κατάλληλο το timing που συμβαίνει. Μην απογοητεύεστε όμως. Στις 21/7, την άλλη εβδομάδα, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο κι όλα θα είναι διαφορετικά και στις ευκαιρίες που θα έχετε να ερωτευθείτε. Οι δεσμευμένοι αυτή την εβδομάδα θα έχετε πιο ρομαντική διάθεση πάντως, ενώ όσοι έχετε οικογένεια θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει πολύ ενδιαφέρον η εβδομάδα αυτή για τους αδέσμευτους Διδύμους, καθώς στον τομέα της επικοινωνίας συναντιούνται στο ζώδιο του Λέοντα Αφροδίτη και Άρης και τα μηνύματα συμβολικά και κυριολεκτικά πάνε κι έρχονται. Ούτως ή άλλως το δυνατό σας χαρτί είναι η επικοινωνία κι όταν ενισχύεται κι από τη σέξι επιρροή Αφροδίτης-Άρη, τότε το να φλερτάρετε από το διαδίκτυο μέχρι στις εξόδους σας είναι απλά αναμενόμενο. Η διαφορά βέβαια σε ό,τι κάνετε είναι ότι θα έχετε και ανταπόκριση, οπότε στις 13/7 ας αρχίσει το παιχνίδι! Κι εσείς βέβαια που είστε δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση, να κάνετε τα παιχνίδια σας, τα ναζάκια σας και να της δώσετε την απαραίτητη φρεσκάδα που χρειάζεται όταν ο χρόνος λειτουργεί μερικές φορές αδυσώπητα στο πέρασμα του. Όμως αν συζείτε ή είστε παντρεμένοι, προσέξτε στο τέλος της εβδομάδας τις εντάσεις με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, κυρίως αν έχετε κοινό πορτοφόλι, διότι μπορεί να προκύψουν παρατράγουδα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γιορτάζετε τα γενέθλια σας, είστε στο επίκεντρο της προσοχής και είναι λογικό να θέλετε να είστε και το επίκεντρο στη σχέση σας και να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζει, αλλά σας δείχνει και τον έρωτα του. Κι ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι όλα πιο εύκολα και ρέουν τα πράγματα και τα συναισθήματα εκφράζονται πιο εύκολα, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος της, διότι η όψη αντίθεσης Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να καταστρέψει την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση. Η όψη αυτή φημίζεται για παιχνίδια χειρισμού και εξουσίας. Μπορεί εσείς ή το ταίρι σας να παίζετε παιχνίδια ποιος έχει το πάνω χέρι στις σχέσεις και τις αποφάσεις. Ή μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη καταπίεση από το ταίρι σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 18/7. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι εκεί κοντά στις 17, 18, 19, μπορεί να σκέφτεστε συνέχεια μια σχέση από το παρελθόν σχεδόν εμμονικά. Προσπαθήστε να αφήσετε το παρελθόν εκεί που είναι και κοιτάξτε μπροστά. Από την άλλη εβδομάδα κιόλας θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΛΕΩΝ

Χωρίς καμία αμφιβολία η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας είναι η πιο σέξι εβδομάδα του Ιουλίου κι εσείς θα νιώσετε το πιο «επιθυμητό» από τα 12 ζώδια! Δεν συμβαίνει συχνά Αφροδίτη και Άρης, οι μυθικοί εραστές, να συναντιούνται στο ζώδιο σας. Αυτό θα συμβεί την Τρίτη 13/7 και θα ενεργοποιήσει τις πλανητικές ενέργειες και των δυο πλανητών στο έπακρο. Τα θέματα αυτής της συνάντησης αφορούν τον έρωτα, το σεξ, το πάθος, την ομορφιά, τον ενθουσιασμό, το ρομάντζο. Αν είστε μόνες-οι είναι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να ενθουσιαστείτε ξανά με το φλερτ, ενώ γενικά θα εκπέμπετε αυτό το «κάτι» που τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα. Για σας που έχετε ήδη σχέση είναι η ευκαιρία σας να την ενισχύσετε, να την αναθερμάνετε και να νιώσετε ευτυχισμένοι με τον σύντροφο σας. Αν μάλιστα σας παίρνει ίσως να κανονίζατε και μερικές μέρες διακοπών αυτή την εβδομάδα, διότι θα περάσετε υπέροχα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα κάνουν την εβδομάδα πολύ δυνατή, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι. Για τους αδέσμευτους ο Ιούλιος κρατάει τα πιο δυνατά του χαρτιά στο τελευταίο δεκαήμερο που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Αφροδίτη. Όχι ότι δεν θα έχετε ευκαιρίες και με τις θετικές όψεις αυτής της εβδομάδας να φλερτάρετε φυσικά. Απλά προσέξτε στις 15/7 λίγο τις εξιδανικεύσεις. Αν είστε καιρό μαζί δεν είναι καθόλου κακό να βάλετε το ταίρι σας στο θρόνο, αν του αξίζει πραγματικά και σας έχει κι εσάς σε θρόνο. Όμως άτομα που δεν γνωρίζετε καλά δεν είναι ανάγκη να τα εξιδανικεύετε, επειδή ενθουσιαστήκατε μαζί τους. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να δείξει το Σαββατοκύριακο μια γνωριμία που ενδεχομένως σας γοητεύει, αλλά θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις και τους σκοπούς αυτού του ατόμου, πριν βιαστείτε να του χαρίσετε την καρδιά σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΖΥΓΟΣ

Μια όψη φωτιά έρχεται στις 13/7, καθώς Αφροδίτη και Άρης σχηματίζουν μια παθιασμένη όψη συνόδου στον Λέοντα που δεν συμβαίνει κι ιδιαίτερα συχνά. Για σας το ζώδιο του Λέοντα κυβερνά τους φίλους, τους στόχους σας και τις μεγάλες επιθυμίες σας. Μπορεί κάποιος φίλος να σας καλέσει σε μια έξοδο και να σας γνωρίσει κάποιον-α που σας κάνει κλικ ερωτικά ή μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ δημοφιλές άτομο στο περιβάλλον που κινείστε και να σας γοητεύσει. Φυσικά με αυτή την όψη μπορεί να καταλυθούν εύκολα τα όρια φιλίας – έρωτα, γι’ αυτό προσέξτε λίγο περισσότερο για να μην χάσετε μια σημαντική φιλία εξαιτίας ενός βραχύβιου πάθους. Αν είστε σε σχέση είναι μια εξαιρετική εβδομάδα, τουλάχιστον στην αρχή της, για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να μοιραστείτε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί του, αλλά και με τους κοινούς σας φίλους. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 18, 19 Οκτωβρίου, προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις και την ανάμιξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος στην προσωπική σας ζωή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι από θέση Αφροδίτη και Άρης δεν ευνοούν ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή, κάποιες πιο γλυκές όψεις αυτή την εβδομάδα -όπως το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία τη Δευτέρα και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Πέμπτη- θα κάνουν την καρδιά σας να μελώσει περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο αρκετά αιχμηρό διάστημα του Ιουλίου. Βέβαια πολύ πιο δυνατά, ειδικά για τους αδέσμευτους, θα παίξει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Όμως κι αυτή την εβδομάδα θα είστε λίγο πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντι στους άλλους όταν σας φλερτάρουν, άσχετα αν εσείς σε αυτή τη φάση μπορεί να μην νιώθετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες στα θέματα του έρωτα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα ευνοήσει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα όλους όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 16/11. Οι δεσμευμένοι ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις 13/7, διότι ενώ η όψη Αφροδίτης-Άρης θεωρείται ιδιαίτερα σέξι και ερωτική, κάποιες φορές όταν είναι κόντρα μπορεί να φέρει καβγάδες και εντάσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όποια κι αν είναι η ερώτηση αυτή την εβδομάδα μία είναι η απάντηση αγαπητοί μου Τοξότες: η αγάπη! Μια παθιασμένη όψη συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη την Τρίτη 13/7 μπορεί να βοηθήσει να σας έλξει κάποιο άτομο από το περιβάλλον που κινείστε και να σας κάνει κλικ ερωτικά. Αν έχετε κάποια σχέση μπορεί να απολαύσετε καυτές νύχτες με τον σύντροφο σας, ενώ αν είστε μόνες-οι μπορεί αυτή η όψη να σας βοηθήσει να βρείτε ένα άτομο που να σας αρέσει, ακόμη κι αν δεν είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα σας να δεσμευτείτε, αλλά απλά να χαρείτε την ελευθερία σας. Το σημαντικότερο όλων είναι να είστε ανοιχτοί στις επιλογές σας. Διότι ενδέχεται το άτομο που θα γνωρίσετε να είναι μιας τελείως διαφορετικής κουλτούρας σε σχέση με σας, να προέρχεται από ένα διαφορετικό εθνικό, πολιτιστικό πλαίσιο. Αυτό δεν είναι σοβαρός λόγος φυσικά για να μην ερωτευτείτε. Άλλωστε είστε Τοξότες! Η διαφορετικότητα κυλάει στο αίμα σας!

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στον Λέοντα και μέσα στον 8ο οίκο της σεξουαλικότητας και της ερωτικής επιθυμίας την Τρίτη, τίποτε δεν φαίνεται να είναι ταμπού για σας. Μάλιστα μπορεί να ενδώσετε και σε ένα ερωτικό πειρασμό, που σε άλλες περιπτώσεις ίσως να μην το κάνατε. Όλα αυτά βέβαια αν είστε ελεύθεροι κι όχι δεσμευμένοι. Διότι αν είστε σε σχέση μπορεί αυτή η όψη να μην είναι τόσο υποστηρικτική για σας. Ενδεχομένως άλλοι λόγοι, π.χ. τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά, να μπλεχτούν στη μέση και να έχετε ένταση με το έτερον ήμισυ. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να βγει από μέσα σας μια τεράστια ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα ή να σας βγουν ζήλιες. Προσέξτε, διότι σε κάθε περίπτωση σημασία στη σχέση δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός, αλλά η αγάπη. Από την άλλη εβδομάδα όλα θα είναι καλύτερα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα έρχεται με μια όψη πάθους, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, στον τομέα των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας. Αυτός ο συνδυασμός ερωτικής ενέργειας και σεξουαλικότητας είναι ακριβώς αυτός που χρειάζεται να ξανανάψει το πάθος σε μια υπάρχουσα σχέση ή να προκύψει μια νέα δυνατή έλξη. Βέβαια, δεν είναι απίθανο το μυαλό σας να ανατρέχει σε σχέσεις του παρελθόντος και στις καλές στιγμές που ζήσατε με πρώην συντρόφους. Ακόμη, είναι πιθανό να θελήσετε να έρθετε σε επαφή ή να στείλετε κάποιο μήνυμα για να τα ξαναβρείτε. Κάποιες φορές η όψη Αφροδίτης-Άρη είναι από αυτές που οι καβγάδες και οι εντάσεις λύνονται στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας. Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το σενάριο, το μόνο βέβαιο είναι ότι η ερωτική σας ζωή ανάβει φωτιές αυτή την εβδομάδα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΙΧΘΥΕΣ

Με δυο υπέροχες όψεις έρχεται αυτή η εβδομάδα του Ιουλίου, η μία τη Δευτέρα 12/7 με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και η άλλη την Πέμπτη 15/7 με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Και οι δυο όψεις σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, τα φλερτ, τη δημιουργία. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να γίνετε αποδέκτες ενός φλερτ που μάλιστα μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα γοητευτικό. Αλλά κι εσείς που έχετε σχέση μπορεί να κάνετε μια τονωτική ένεση στην ερωτική σας ζωή και τη σεξουαλική διάσταση της σχέσης σας μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια, η όψη της Πέμπτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς πολλές φορές μπορεί εύκολα να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις και να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα. Ο Ποσειδώνα είναι ο κυβερνήτης της εξιδανίκευσης, αλλά και της εξαπάτησης. Όταν μας επηρεάζει, πολλές φορές φοράμε ροζ γυαλιά και δεν βλέπουμε ρεαλιστικά, ειδικά όταν είμαστε ερωτευμένοι. Ευτυχώς η όψη που δημιουργεί είναι αρμονική, οπότε δεν διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο να σας βγει άνθρακας ο θησαυρός.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού ακολουθήστε και κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.