Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 – 22/01/2024;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 - 22/01/2024;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29/12/2023 – 22/01/2024;

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη από τις 29/12/2023 και ολοκληρώνει αυτή την όμορφη διέλευση στις 22/01/2024. Ο Τοξότης είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που λατρεύει τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα, αλλά την εφαρμόζει με έναν προσγειωμένο εγκόσμιο τρόπο. Τι συμβαίνει όταν η Αφροδίτη συναντά τον Τοξότη; Έρωτας με την πρώτη ματιά. Υπάρχει τύχη στον έρωτα και όλα λάμπουν κάτω από αυτή τη μαγική χρυσόσκονη της αισιοδοξίας. Υπάρχει γενναιοδωρία στις ανθρώπινες σχέσεις, καλές προθέσεις και εγκαρδιότητα. Επίσης, υπάρχει η διάθεση να θεραπεύσουμε και να θεραπευθούμε μέσω της αγάπης. Η Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά τα μακρινά ταξίδια, τη συνεργασία, τις σπουδές και θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Τι πρέπει να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε τη διέλευσή της από τον Τοξότη:

  • Να θέσουμε νέους στόχους.
  • Να ασχοληθούμε με σπουδές, γνώση, φιλοσοφία.
  • Να φροντίσουμε ώστε το μυαλό το συναίσθημα και οι αξίες μας να είναι ευθυγραμμισμένα.
  • Να κάνουμε ταξίδια.
  • Να γνωρίσουμε άτομα με διαφορετική κουλτούρα.
  • Να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε.
  • Να είμαστε ανοιχτόμυαλοι.
  • Να νοιαζόμαστε ενεργά για τους συνανθρώπους και το περιβάλλον μας.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Επιτυχίες θα έχετε στον τομέα της εργασίας σας, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με νομικά, επικοινωνία, τέχνη, δημόσιο. Η φήμη σας θα αυξηθεί μαζί με τη διάθεση να μελετήσετε για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας. Μπορεί να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη σας ή μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα. Θα χαρείτε πολύ όταν σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Η ερωτική σας ζωή θα διευρυνθεί και είναι πιθανόν να κάνετε μια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο με διαφορετική εθνικότητα ή κουλτούρα από τη δική σας και να σας κάνει κλικ. Ο Έρωτας με την Αφροδίτη στον Τοξότη δεν έχει σύνορα. Αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί να ανοίξετε ένα νέο ξεχωριστό κεφάλαιο για τους δυο σας. Ίσως κι ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος. Στα οικονομικά είναι θετικές οι προοπτικές αλλά θα σας ανοίξει πολύ η όρεξη για έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες διευθέτησης κάποιων οικονομικών ενεργειών του παρελθόντος, εξασφαλίζουν το παρόν και δείχνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και για το μέλλον. Έτσι, ρυθμίσεις δανείων και τα ισοζύγια εσόδων-εξόδων ή κάποιων επενδύσεων, βοηθούν στο να έχετε την ψυχική ηρεμία που σας είναι τόσο απαραίτητη. Φυσικά όλα αυτά συνοδεύονται από την ανάλογη ταλαιπωρία μέχρι να τα φέρετε βόλτα. Όμως τελικά θα νιώσετε δικαιωμένοι με τα αποτελέσματα του κόπου σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας, προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι μαζί του και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το σεξαπίλ σας. Ίσως νιώθετε ότι έχετε αλλάξει σε κάποια πράγματα και τώρα μπορείτε να δείτε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο επιλεκτικοί με αυτούς που βάζετε τώρα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στον σύντροφό σας ή σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το πώς θα πετύχετε μία ευτυχισμένη σχέση μαζί του. Ίσως θα πρέπει να βάλετε στην άκρη κάποια πείσματα ή συμπεριφορές που σας απομακρύνουν. Μπορεί επίσης να χρειάζεται τη βοήθειά σας ή τη φροντίδα σας αυτό το διάστημα, αν έχει κάποια θέματα υγείας. Αν πάλι μέχρι τώρα αποφεύγατε τη δέσμευση, μπορεί να ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πιο σοβαρά για το μέλλον. Στον εργασιακό τομέα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητηθεί να κάνετε υπερωρίες, για να καλύψετε το φόρτο εργασίας των ημερών, θα έχετε όμως και τις ανάλογες απολαβές. Αν είστε μόνοι-ες με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση και τάση να φλερτάρετε. Ενδεχομένως να μπείτε σε δίλημμα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Ακούστε την καρδιά περισσότερο από το μυαλό στην τελική επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασία σας είναι ένα από τα θέματα που κατευθύνεται η ενέργειά σας αυτό το διάστημα. Κάποιες ευκαιρίες έρχονται, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς, αλλά θα χρειαστεί στοχοπροσήλωση στις λεπτομέρειες και γρήγορα ανακλαστικά για να μην υπάρξουν θέματα. Η υγεία σας ή η φυσική σας κατάσταση χρειάζεται την προσοχή σας. Ένα καλό πρόγραμμα, κάποιος ειδικός που μπορεί να σας βοηθήσει, νέα φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής, θα δώσουν καλά αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη να φωτίζει τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δεν αποκλείεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάποιος που εργάζεται στον τομέα της υγείας ή σχετικών με αυτήν υπηρεσιών. Όσο για τους δεσμευμένους, μία κοινή δραστηριότητα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη έρχεται να σας αποζημιώσει, φέρνοντας τα μαγικά δώρα της. Ίσως τώρα έχει έρθει η στιγμή να θέσετε ένα δημιουργικό πλάνο σε κίνηση ή να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Ο έρωτας αυτή την περίοδο μπορεί να σας απογειώσει, να σας κάνει να νιώσετε ότι πετάτε στα σύννεφα. Όμως, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, για να μην προσγειωθείτε απότομα. Αν είστε σε σχέση, θα περάσετε καλά και θα διαθέσετε χρήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να περάσετε με τα παιδιά σας στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, το επιβάλλουν άλλωστε και οι ημέρες των εορτών. Αν είναι στα σχέδιά σας η απόκτηση ενός παιδιού, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σας δώσει αυτή την ευκαιρία. Εξαιρετική η θέση της και για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και να κάνετε ίσως κάποιες αλλαγές στο στυλ ή την γκαρνταρόμπα σας. Ρίξτε το όσο μπορείτε έξω με φίλους και ασχοληθείτε με ό,τι σας παθιάζει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευτυχία χτυπάει την πόρτα του σπιτιού σας, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη να το γεμίζει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολλές ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Πολλοί από σας συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε ίσως ένα μεγαλύτερο σπίτι ή μία αλλαγή, για παράδειγμα να μετακομίσετε ώστε να είστε πιο κοντά στην εργασία σας και να μην σπαταλάτε χρόνο στις μετακινήσεις σας. Όποιοι και να είναι οι λόγοι που σας ωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, αξιοποιείστε το πέρασμα της από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να βάλετε αυτό το πλάνο μπροστά ή να ασχοληθείτε με όλες τις παραμέτρους που θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν βάλετε παραπάνω κόπο στην εργασία, σας περιμένουν ανταμοιβές. Με τον σύντροφό σας θα έχετε χαλαρές στιγμές ξεκούρασης στο σπίτι, με απαλή μουσική, ποτό και σπιτικές λιχουδιές που θα σας βάλουν σε εορταστική διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάνοντας σας ακόμα πιο επικοινωνιακούς, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνηθίζατε. Τώρα πια βλέπετε τα πράγματα κάπως πιο βαθιά και σας κουράζουν αυτοί που στέκονται στην επιφάνεια. Οι προηγούμενες δυσκολίες έστρεψαν το βλέμμα σας προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να βγείτε πιο φιλοσοφημένοι από αυτή τη διαδικασία. Νιώθετε ότι οι δεσμοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν ενισχυθεί και σας ευχαριστεί ιδιαίτερα η συντροφιά τους, όμως μην ξεχνάτε να αποφύγετε την απότομη συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σας. Στον εργασιακό τομέα θα ωφεληθείτε από άτομα που έχουν ανώτερες θέσεις ή έστω θα σας βοηθήσουν να ορίσετε κάποιος νέους στόχους που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Δώρα ή αγορές θα σας δώσουν πολλή χαρά. Αν το 2024 σας βρίσκει μόνους-ες η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει μέχρι τις 22/12 να κάνετε νέες γνωριμίες. Ακόμη σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι εφαρμογές γνωριμιών. Δείξτε την περίοδο αυτή με μηνύματα, εκπλήξεις την τρυφερότητα και το νοιάξιμο σας για τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα φώτα στραμμένα στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάποιες κινήσεις μπορεί να δώσουν καλά οικονομικά αποτελέσματα. Με τη δική σας μοναδική υπογραφή σε αυτό που κάνετε και τη βοήθεια κάποιου συνεργάτη, μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα είναι αποδοτικό και να κερδίσετε έτσι χρήματα από διάφορες πηγές. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, με τα οποία θα περάσετε όμορφες στιγμές, προσπαθήστε όμως να βάλετε στη ζωή σας μόνο αυτούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με σας, για να μην απογοητευτείτε. Αν η δουλειά που κάνετε δεν νιώθετε ότι σας γεμίζει και η έκφρασή σας περιορίζεται είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε τις προοπτικές μιας άλλης εργασίας ή μιας παράλληλης δουλειάς. Αν είστε σε σχέση δείτε λίγο το πως διαχειρίζεστε τα κοινά οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας, η ζωή σας δονείται σαν ένα βέλος που καρφώθηκε στον στόχο του. Πριν όμως βγάλετε το αμέσως επόμενο βέλος από τη φαρέτρα σας, σταματήστε, πάρτε μία ανάσα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί τη στιγμή, την επιτυχία και όλα αυτά που έχετε καταφέρει. Τα πιο σημαντικά επιτεύγματα, η αγάπη που δώσατε και πήρατε, θα είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά σας και θα σας δώσουν την ώθηση για να συνεχίσετε. Αν οι δυσκολίες και η κούραση έχουν καταβάλει τον οργανισμό σας, δώστε προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μη ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και η επίσκεψή του στο ζώδιο σας μπορεί να βοηθήσει να κάνετε τονωτικές ενέσεις στην εμφάνισή σας. Πιθανώς να κάνετε και κάποιες αλλαγές στο στυλ σας. Αν είστε μόνες – οι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες και να φλερτάρετε. Θα έχετε τη βοήθεια των αγαπημένων σας, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Ένα εορταστικό τραπέζι στη διάρκεια των διακοπών θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και συγγενείς και θα σας προσφέρει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εσωτερικό σας κόσμο στρέφει την προσοχή σας η Αφροδίτη, περνώντας από τον 12ο οίκο σας. Νιώθετε την ανάγκη να εμπλουτίσετε την ψυχή σας με περισσότερη πνευματικότητα, πίστη και να αφήσετε πίσω σας αντιλήψεις ή συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν. Ίσως έχετε την ανάγκη να συνεισφέρετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, να κάνετε κάποιες καλές πράξεις κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και συγκίνηση. Όσο κι αν θέλετε να φαίνεστε αυστηροί εξωτερικά, αυτοί που σας γνωρίζουν ξέρουν ότι μέσα σας κρύβεται μία τρυφερή ευαίσθητη καρδιά πάντα έτοιμη να προσφέρει. Αν είχατε εντάσεις το προηγούμενο διάστημα με τον σύντροφό σας ή κάποιον φίλο είναι η κατάλληλη περίοδος για να ρίξετε λίγο τους τόνους και να επιλύσετε τυχόν διαφορές.  Προσέξτε αυτό το διάστημα και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και μην την παραμελείτε. Αν έχετε κάποιες χρηματικές απώλειες εισοδήματος, οπλιστείτε με υπομονή προς το παρόν. Τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα την περίοδο των εορτών και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας θαυμάζει από μακριά και να διστάζει να εκδηλωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχετε τη διάθεση να θέσετε νέους στόχους και θα στρέψετε τις προσπάθειές σας στο να κατακτήσετε κι άλλα πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε την πληρότητα που επιθυμείτε. Θέλετε περισσότερα χρήματα, καλύτερες σχέσεις, να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο… Και με έναν τρόπο να συνδυάσετε όλα τα γρανάζια, να κάνετε όλον αυτόν τον μηχανισμό να συντονιστεί και να μην είναι ασύνδετο το ένα με το άλλο. Το λάδι αυτής της μηχανής είναι να θέσετε σωστά τις προτεραιότητες, την ιεραρχία, το πρόγραμμα και να φέρετε σε επαφή όλα αυτά με το συναίσθημα σας. Στην εργασία θα έχετε κέρδη ίσως από διαφορετικές πηγές, ενώ θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών. Προσπαθήστε να είστε ελαστικοί με το ταίρι σας. Επίσης, αυτό το διάστημα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο, με το οποίο θα γίνετε πολύ καλοί φίλοι στη συνέχεια. Ή αν είστε μόνοι-ες είναι πιθανόν να κάνετε κάποια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον μέσω φίλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον εργασιακό σας χώρο συμβαίνουν πολλά και διάφορα, που σας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια πλευρά υπάρχουν δυσκολίες, από την άλλη οι ίδιες αυτές οι δυσκολίες σας φέρνουν μια νέα ευκαιρία και χρήματα. Αυτός ο νέος στόχος που σας χαρίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, ανεβάζει το επαγγελματικό σας στάτους και υπόσχεται αναγνώριση, αλλά και ευτυχία. Προσπαθήστε να βάλετε σε πρώτο πλάνο το επικοινωνιακό και δημιουργικό σας ταλέντο τόσο για να προωθήσετε τη δουλειά σας όσο και για να κατευνάσετε τους αντιπάλους, οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τη νέα κατάσταση. Αποφύγετε εντάσεις στην οικογένεια, ιδιαίτερα για τα περιουσιακά. Κάντε τον σύντροφό σας να νιώσει σημαντικός (ίσως τον/την έχετε παραμελήσει) και δείξτε προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας. Δεν είναι απίθανο αυτή την περίοδο αν είστε μόνοι-ες να σας κάνει  κλικ ερωτικά ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.