Αφροδίτη στον Σκορπιό 04/12/2023 – 29/12/2023: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;

Αφροδίτη στον Σκορπιό 04/12/2023 – 29/12/2023: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;

Αφροδίτη στον Σκορπιό 04/12/2023 – 29/12/2023: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού από τις 04 Δεκεμβρίου 2023 και παραμένει εκεί έως αργά το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου 2023. Αυτή είναι μία θέση «αδυναμίας» για την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι χρειάζεται προσπάθεια, αλλά και εμπειρία, για να κατακτήσει την άνεση στην έκφραση της. Και αυτό που επιθυμεί να εκφράσει δεν είναι απλό, δεν είναι για άτολμους ή δειλούς. Είναι να κερδίσει τη μάχη της ζωής μέσω του έρωτα, με τον ανίκητο εχθρό, τη φθορά, το τέλος, τον θάνατο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ψάχνει τον χαμένο παράδεισο, το ταίρι της, για να ενωθεί μαζί του ολοκληρωτικά με σώμα, πνεύμα, ψυχή και να δημιουργήσει τη ζωή από την αρχή.

Αυτή η ενστικτώδης αναζήτηση κουβαλάει μαζί της τον πόνο του αρχικού αποχωρισμού και το βάρος του απαγορευμένου καρπού της γνώσης. Επιθυμεί να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο αντικείμενο του πόθου της πέρα από τα όρια του χρόνου, για μια αιωνιότητα ή για τη μία και μόνο στιγμή που ο χρόνος σταματάει και μοιάζει με αιώνας. Είναι μια βαθιά πνευματική θέση αν αντιληφθούμε τον έρωτα, όπως τον περιέγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι.

Με τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των απολαύσεων στο έντονο και δυνατό ζώδιο του Σκορπιού το διάστημα από τις 04/12/2023 μέχρι τις 29/12/2023 μπορεί να βιώσουμε πιο δυνατά συναισθήματα, να επιθυμούμε να εμβαθύνουμε περισσότερο στις σχέσεις μας και να έρθουμε αντιμέτωπο με σημαντικές εξελίξεις τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στα οικονομικά. Η επιρροή της Αφροδίτης από τον Σκορπιό μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε μια «βουτιά» στις βαθύτερες επιθυμίες μας, να έρθουμε σε επαφή με τα αληθινά μας συναισθήματα και να ενισχύσουμε τους σημαντικούς μας δεσμούς. Αν και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές δοσοληψίες και διαπραγματεύσεις μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σπατάλες. Προσέξτε ιδιαίτερα στις 10/12/2023 με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία στον Ταύρο που οδηγεί σε υπερβολές. Η διέλευση της σχετίζεται με αλλαγές ενώ η αντίθεση της με τον Ουρανό στις 21/12/2023 μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε έντονα την ανάγκη να αλλάξουμε τη ζωή μας κυρίως σε επίπεδο σχέσεων και καριέρας.

Αφροδίτη στον Σκορπιό στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Τα άτομα με αυτή τη θέση στο προσωπικό τους ωροσκόπιο είναι πολύ θελκτικά, εκπέμπουν έντονο ερωτισμό και είναι μυστηριώδη. Έχουν μοιραία προσωπικότητα, γεμάτη αντικρουόμενα συναισθήματα. Είναι πολύ δυνατά, αν και αυτό που κρυφά λαχταρούν είναι να αποποιηθούν αυτή τους τη δύναμη και να νιώσουν παραδομένοι και ευάλωτοι. Επιθυμούν να έχουν σχέσεις ζωής, την απόλυτη αγάπη και πίστη, αν και μπορεί να δημιουργήσουν κρίσεις στις σχέσεις τους για να νιώσουν ζωντανοί. Βαριούνται εύκολα, δυσκολεύονται να αντισταθούν στον πειρασμό και απεχθάνονται τη μετριότητα. Δεν αποκαλύπτουν εύκολα τις προθέσεις τους, ούτε τον αληθινό τους εαυτό. Δεν ακολουθούν τη μόδα ιδιαίτερα, έχουν δικό τους στιλ, λίγο γοτθικό, αγαπούν το μαύρο, το βαθύ κόκκινο και τα σκούρα χρώματα. Στην τέχνη προτιμούν τον σουρεαλισμό.

Πώς να αξιοποιήσετε τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό

  1. Απομακρύνετε από τη ζωή σας τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας έχουν φερθεί καλά.
  2. Αλλάξτε τις δικές σας τοξικές συμπεριφορές ή συνήθειες.
  3. Απαλλαγείτε από έπιπλα, ρούχα, πράγματα που δεν θέλετε πια.
  4. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και νιώστε σέξι!
  5. Αφεθείτε στον έρωτα.
  6. Κάνετε κάτι τολμηρό!
  7. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.
  8. Αποκτήστε παιδί ή ένα δημιουργικό πάθος!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό

ΚΡΙΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο για τις σχέσεις σας αλλά πολλοί μπορεί να μπερδευτήκατε ή να είχατε περίεργες εξελίξεις σε αυτές. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σάς καλεί να επουλώσετε όποια πληγή παραμένει ανοιχτή με τρυφερότητα και υπομονή. Παρ’ όλο που θέλετε να πιστεύετε ότι είστε φτιαγμένοι από σίδερο, κάποιες στιγμές πρέπει να επιτρέψετε να φανεί ότι είστε τόσο ευάλωτοι όσο και ο υπόλοιπος κόσμος. Εμπιστευτείτε ότι το μονοπάτι σας οδηγεί σε έναν νέο καλύτερο δρόμο, όπως άλλωστε πάντα έκανε. Θυμηθείτε ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια, γι’ αυτό… αλλάξτε τα όλα!

Με την επιρροή της Αφροδίτης από τον Σκορπιό θα έχετε πιο έντονα συναισθήματα και κάποιες φορές μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και ζήλιες ή κτητικότητα. Η διέλευση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει όμως να έρθετε αντιμέτωποι με θέματα που αποφεύγατε και να τα επιλύσετε. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει και στον οικονομικό τομέα παρουσιάζοντας σας κάποιες ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας.

Προσπαθήστε να είστε ζεν όσον αφορά το στρες που σας προκαλεί η εργασία σας και αποφύγετε προς το παρόν επικίνδυνες επενδύσεις ή περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους θα αναγνωριστεί η προσφορά και η αγάπη που δίνετε στους γύρω σας. Ή ίσως εσείς θα αναγνωρίσετε τη δύναμη της αγάπης σας. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, διότι όλα ξεκινούν από μέσα μας… για να μας εκτιμήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας.

Κάτω από αυτό το μαγικό φως κάτι γίνεται και οι άλλοι αρχίζουν να έλκονται από εσάς, να σας υποστηρίζουν και να ζητούν την πολύτιμη παρουσία σας. Σύντροφοι, αλλά και συνεργάτες, βασίζονται πάνω σας, γιατί είστε αξιόπιστοι και στο τέλος της ημέρας πάντα αποδοτικοί. Η συλλογική εργασία αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι θα διευρύνει τις προοπτικές σας για επιτυχία.Βέβαια πολλές φορές αυτή η επιρροή καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση προς το ζώδιο σας μπορεί να φέρνει και κάποιες προκλήσεις. Μια από αυτές είναι να αντιμετωπίσετε τις εσωτερικές σας φοβίες και ανασφάλειες. Κοντά στις 10/12 και στις 21/12 προσέξτε ιδιαίτερα σε ακραίες συμπεριφορές στις σχέσεις αλλά και στο επενδυτικό ρίσκο. Καλύτερα να το αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας καλεί να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας ενέργεια σε θετικές σκέψεις, δράσεις και διαδικασίες και όχι να αφήσετε το άγχος των ημερών να σας καταβάλλει. Θυμηθείτε ότι το στρες επηρεάζει άμεσα την υγεία μας, γι’ αυτό μην αφήνεστε ανεξέλεγκτοι σε σκέψεις που δεν σας βοηθούν. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, γίνετε παραγωγικοί και μην ξεχνάτε να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε με ό,τι καταπιάνεστε. Οργανώστε μια καλή στρατηγική όσον αφορά τις πληρωμές των υποχρεώσεων σας και αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές για να μην ξεμείνετε από χρήματα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορείτε να συσφίξετε τις σχέσεις σας ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο κι αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να ενισχύσετε το πελατολόγιο σας. Στην επικοινωνία προσπαθήστε να είστε πιο ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα της πορείας της Αφροδίτης στον Σκορπιό, τα οικονομικά σας θα δείξουν σημάδια ανάκαμψης, κάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς. Καθώς πλέετε σε πιο ήσυχα νερά, καλμάρει και ο συναισθηματικός σας κόσμος. Κάποιες εντάσεις που είχατε το προηγούμενο διάστημα επιλύονται, η υγεία σας βελτιώνεται και νιώθετε ότι η αγάπη είναι γύρω σας, αρκεί να απλώσετε το χέρι σας.

Η ενδόμυχη επιθυμία σας άλλωστε, είναι να βρείτε το πιο καθαρό συναίσθημα, αυτή την αγάπη που τα αντέχει όλα, που είναι μόνο για εσάς, που δεν θα χαθεί ποτέ ό,τι και αν γίνει. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αναλώνεστε εδώ κι εκεί και να ακολουθήσετε το όραμα σας; Κάτι καινούριο μοιάζει πολλά υποσχόμενο, ίσως ήρθε η στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ

Οι μεταμορφωτικές ενέργειες της Αφροδίτης στον Σκορπιό σάς καλούν να φροντίσετε τις «ρίζες σας» ή να ρίξετε μια εξεταστική μάτια σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Πολλές φορές οι γονείς μας επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε, που σχετιζόμαστε, αλλά και τα μοτίβα της συμπεριφοράς μας. Τι ήταν αυτό που σας πλήγωνε όταν ήσασταν παιδί; Νιώθατε ότι ακουγόταν η φωνή σας; Μήπως σας έχει επηρεάσει αυτό; Μήπως ασυναίσθητα αναπαράγετε κάτι τοξικό από το μητρικό ή το πατρικό πρότυπο; Είναι καιρός να καθαρίσετε την ενέργεια σας για να βαδίσετε στον δρόμο της ευτυχίας.

Μπορεί να αποφασίσετε να επενδύσετε κάποια χρήματα για να κάνετε πιο άνετη τη διαβίωση σας στον χώρο του σπιτιού. Ακόμη μπορεί να σκεφτείτε τρόπους να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Το σπίτι μπορεί να είναι η εστία που θα συναντάτε αγαπημένα πρόσωπα φίλους και συγγενείς και θα γιορτάζετε μαζί τις μέρες των Χριστουγέννων. Η εργασία θα σας αποδώσει τα δέοντα, αλλά θα χρειαστεί να κουράσετε το μυαλό σας για να βρείτε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό. Παρά τη σκληρή δουλειά το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Μην ξεχνάτε να εκφράζετε το συναίσθημα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι ο έρωτας που σας έχει πάρει τα μυαλά, ίσως είναι η προσοχή σας στις λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται να έχετε τελειοποιήσει την τέχνη της αποπλάνησης σε επικοινωνιακό επίπεδο. Παρατηρώντας τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έρχονται, τόσο στον ερωτικό όσο και σε άλλους τομείς , αναπτερώνεστε και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας και μια θέση στον ήλιο. Συνεχίστε να συμπεριφέρεστε με καλό και ταπεινό τρόπο σε συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες για να μην δημιουργηθούν ζήλιες ή προστριβές. Η Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων μέχρι τις 29/12 υπόσχεται να σας ανοίξει την όρεξη για ταξιδάκια, γνωριμίες, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ενώ πιο αισθητή θα είναι και η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα κοντά στις 21/12 μπορεί να προκύψει κι ένα φλερτ διαδικτυακό!

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά και αναπάντεχα κέρδη ή τρόπους να κερδίσετε χρήματα φέρνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό για εσάς. Το εισόδημα σας δείχνει αυξητικές τάσεις, κάτι που αλλάζει τη διάθεση σας. Η οικονομική άνεση σας εξασφαλίζει όλα τα ωραία πράγματα της ζωής που τόσο απολαμβάνετε. Θέλετε να ξοδεύετε χωρίς να σας βασανίζει η αβεβαιότητα για το αύριο και αυτό φαίνεται πιο εφικτό αυτή τη στιγμή.

Κάτι άλλο που λαχταράτε είναι η αγάπη. Αν δεν την έχετε, καλέστε την στη ζωή σας. Κάντε μια συναισθηματική εκκαθάριση για να προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι νέο. Αν υπάρχουν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι επιρροές της Αφροδίτης από τον Σκορπιό θα βοηθήσουν τους άλλους να δουν πιο ξεκάθαρα τις απόψεις σας. Σε αυτό θα βοηθήσετε και εσείς, με το να κρατήσετε τη θέση σας με τόλμη, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας πηγαίνει καλά και μάλλον δεν θα λυπηθείτε τα έξοδα για να επενδύσετε στον εαυτό σας. Θα αγοράσετε ρούχα, παπούτσια, είδη καλλωπισμού, γκάτζετ, ηλεκτρονικά είδη. Άλλωστε οι γιορτές πάντα μας ανοίγουν την όρεξη για ψώνια!

Πιστεύετε ότι έτσι θα βρείτε την ευτυχία; Στιγμιαία, μπορεί. Μακροπρόθεσμα, μάλλον όχι. Η ευτυχία όταν ακολουθείς τα ένστικτα και τις παρορμήσεις είναι εφήμερη. Όταν προσπαθείς να ακολουθήσεις το μυαλό τα πράγματα γίνονται στεγνά. Για να βρείτε την ευτυχία, αυτό που πρέπει να αφουγκραστείτε είναι η φωνή της καρδιάς σας. Αυτό συχνά είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, γιατί οι συχνότητες της συχνά μπερδεύονται με εκείνες των άλλων δύο. Το πέρασμα της Αφροδίτης ίσως είναι ο καταλύτης που θα σας βοηθήσει να δείτε τι στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τη δυνατότητα να γευτείτε τη χαρά της ζωής, την απόλυτη ευτυχία. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε θα σας φανερωθεί και ο τρόπος να το αποκτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπαίνετε ουσιαστικά στο κουκούλι σας και προετοιμάζεστε για την επόμενη φάση της ζωής σας.

Μπορεί να μοιάζουν όλα στατικά, αλλά κάτω από τον πάγο του χειμώνα εκατομμύρια νέοι σπόροι βγάζουν ρίζες και προετοιμάζονται αργά για να βγουν στην επιφάνεια.

Μέχρι τότε καλείστε να κάνετε όσο πιο συντηρητική διαχείριση μπορείτε τόσο στα οικονομικά σας όσο και στις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε όποτε σας δίνεται η ευκαιρία και φροντίστε την υγεία σας. Κάθε δράση φέρνει και αντίδραση. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις εσωτερικές σας άμυνες και να τις αυξήσετε προς τα έξω, σε άτομα που μπορεί να σας ζηλεύουν κρυφά ή δεν έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις για εσάς. Με την επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό καλείστε να εξερευνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας αλλά να κινηθείτε και αρκετά μυστικά σε ό,τι αφορά τα νέα σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να εξακολουθήσετε να έχετε την οικονομική επιτυχία που επιθυμείτε, πρέπει να βρείτε νέους στόχους, να αλλάξετε στρατηγική και να ελιχθείτε στη σκακιέρα της νέας οικονομικής πραγματικότητας που ζούμε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα, αλλά σας βάζει στη διαδικασία να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να έχετε γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σας, μια συζήτηση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κρυφές εντάσεις αν έχετε μια φιλική προσέγγιση στον τρόπο που επικοινωνείτε. Αν έχετε παιδιά θα νιώσετε περήφανοι με τις επιδόσεις τους ή θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια καλή θέση σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα για τις σπουδές τους. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα νιώθετε ότι έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν ενώ θα έχετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια τις μέρες των εορτών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον δέκατο οίκο του ωροσκοπίου σάς προετοιμάζει για επιτυχίες στη δουλειά σας, αλλά και αυξημένη δημοτικότητα. Θα έχετε τύχη, θα αναγνωριστεί η προσφορά και οι επιδόσεις σας από τους συνεργάτες, αλλά και τους προϊσταμένους.

Την ίδια ευχάριστη επιρροή θα έχετε και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε όμως υπόψη να μην δώσετε τροφή σε αρνητικά σχόλια ή κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σας βλάψουν. Αντίθετα, η αγάπη έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο σας προς το καλύτερο. Προτιμήστε το δεύτερο. Όπως επίσης είναι σημαντικό να προτιμήσετε τη διπλωματία προκειμένου να κερδίσετε αυτά που θέλετε παρά την επίθεση. Όπως πολύ σοφά λέει και μια αγγλική παροιμία με το μέλι μαζεύεις περισσότερες μύγες από ότι με το ξύδι. Πάντως το διάστημα αυτό θα ενισχυθεί και η κοινωνική σας ζωή ενώ μπορεί να σας προσέξουν στον χώρο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά και να δεχτείτε ανταγωνιστικές προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια ισχυρά κοσμικά μαθήματα έρχεται να σας διδάξει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Ίσως η φιλοσοφική σας οπτική ενισχύεται με πιο βαθιά γνώση, που θα σας οπλίσει ψυχικά για να αντιμετωπίζετε τη ζωή διαφορετικά. Τα οικονομικά σας δέχονται κάποιες τονωτικές ενέσεις, που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τα αυξημένα έξοδα. Παρόλα αυτά, δεν θα λείψουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα στη ροή των πραγμάτων, τα οποία θα σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Οι σχέσεις σας με τους αγαπημένους είναι καλές, αν και πάντα σας τρώει η ανησυχία για την ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε να ζείτε και να αγαπάτε στο σήμερα, στο τώρα, χωρίς περιττές αγωνίες για το αύριο. Η Αφροδίτη θα σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και δη μακρινά στο εξωτερικό που με την ευκαιρία των εορτών θα μπορείτε πιο εύκολα να πραγματοποιήσετε. Ακόμη θα βοηθήσει σε επίπεδο επικοινωνίας να υπάρχει καλύτερη ροή και σίγουρα θα είναι το αντίπαλο δέος του ανάδρομου Ερμή.