Πώς θα βρούμε συναισθηματική ισορροπία με τη Δήμητρα στον Τοξότη

Πώς θα βρούμε συναισθηματική ισορροπία με τη Δήμητρα στον Τοξότη

Πώς θα βρούμε συναισθηματική ισορροπία με τη Δήμητρα στον Τοξότη

Ο αστεροειδής Δήμητρα είναι ένας νάνος πλανήτης που κατά την αστρολογία κυβερνά τη θρέψη, την υποστήριξη και την αφθονία στη ζωή του ατόμου, καθώς σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν η θεά των σιτηρών. Στον γενέθλιο χάρτη μας δείχνει πώς και πού χρειαζόμαστε περισσότερο υποστήριξη, ώστε να αισθανόμαστε γεμάτοι και ευτυχείς, και πώς μπορούμε έπειτα να φροντίσουμε τους άλλους με τη σειρά μας. Η Δήμητρα συνδέεται επίσης με την ανάπτυξη, τους πόρους και τα χρήματα. Μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουμε και διαχειριζόμαστε τα χρήματα, πώς βρίσκουμε την αφθονία ή πώς αντιμετωπίζουμε την έλλειψη.

Ο αστεροειδής Δήμητρα εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη στις 25/11/2023 όπου και θα παραμείνει έως τις 07/02/2024. Στο τυχερό αυτό ζώδιο μπορεί να φέρει μεγάλη αφθονία και μπορεί να υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες, ευκαιρίες για ανάπτυξη ή ευκαιρίες για νέους πόρους. Μπορεί να αισθανθούμε καλά φροντισμένοι, να υπάρξει πληθώρα αγαθών στη ζωή μας και να γίνουμε εξαιρετικά γενναιόδωροι.

Ανάπτυξη, αφθονία και κινητικότητα

Η Δήμητρα παρέχει το σχέδιο και την ανάγκη για προγραμματισμό και ο Τοξότης παρέχει είτε την ανάγκη είτε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τα πράγματα, μια ιδιότητα που μπορεί να μας παρακινήσει να ξεφύγουμε από την ουδέτερη ζώνη μας και να βάλουμε ταχύτητα. Η ανάγκη για την αναζήτηση της αλήθειας και της σοφίας μπορεί επίσης να μεταφραστεί σε αγάπη και διάθεση να μοιραζόμαστε περισσότερο ό,τι έχουμε με τους άλλους. Με τη θέση αυτή ίσως να διευρύνουμε τους πόρους μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερα όταν τα έχουμε ανάγκη και να αισθανθούμε έτσι πιο αισιόδοξοι για τη ζωή μας γενικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερες θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και κατά συνέπεια περισσότερη καλή διάθεση και αισιοδοξία για να μοιραστούμε με τους άλλους.

Με φόντο τον ανοιχτό ορίζοντα

Μπορεί με την επιρροή της Δήμητρας από τον Τοξότη να χρησιμοποιήσουμε πιο πολύ τα φυσικά μας χαρίσματα για να εμπνεύσουμε τους άλλους, ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι στο να αγκαλιάζουμε διαφορετικές απόψεις και μπορεί να διαπιστώσουμε έτσι ότι οι άλλοι γοητεύονται από το εύρος των ιδεών και των εμπειριών που μπορούμε να μοιραστούμε. Αρκεί να αφεθούμε στην ανανεωτική δύναμη της ελευθερίας και της επέκτασης.

Η Δήμητρα στον Τοξότη αφήνει ελεύθερους τους ανέμους της περιπέτειας για να οδηγήσουν στον θαυμαστό εσωτερικό κήπο της αυτογνωσίας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε την έμφυτη ικανότητά της να φροντίζει και να μας προσέχει από ψηλά. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσουμε τα όρια μας με άμεσο ή φυσικό τρόπο για να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Μπορεί ενστικτωδώς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση, απολαμβάνοντας έτσι το αίσθημα της κατάκτησης που φέρνει η κάθε επιτυχία. Μπορούμε να συνδυάσουμε τη φυσική μας αισιοδοξία με κόπο και δουλειά, απολαμβάνοντας έτσι τις νέες γνώσεις που προκύπτουν μέσω της μάθησης και της εμπειρίας ώστε να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα από εκεί που βρισκόμασταν πριν.

Τι θα φέρει η Δήμητρα από τον Τοξότη σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Δήμητρας στον Τοξότη μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστείτε πιο ανοιχτούς ορίζοντες για να αισθανθείτε καλά. Πιθανότατα πρέπει να αφιερώσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς δεσμεύσεις ή ευθύνες και να επιδιώξετε νέες κατακτήσεις και νέες περιπέτειες. Ίσως να γίνετε ακόμη πιο τολμηροί όταν πρόκειται να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και όλες οι νέες αυτές εμπειρίες μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μπορεί είτε να δυσκολευτείτε με τους άλλους αφού θέλετε να ορίζετε εσείς τον εαυτό σας και την ελευθερία σας, είτε μπορεί να υποστηρίξετε άλλους με πολύ μεγάλες χειρονομίες καλής θέλησης. Επίσης αυτό το διάστημα θα έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια, οπότε μάλλον οι σχέσεις σας δεν θα επηρεαστούν αρνητικά. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να καλλιεργήσετε την αίσθηση του ιδεαλισμού σας. Μπορεί να ανεβάσετε τις πνευματικές ή φιλοσοφικές σας αναζητήσεις και πεποιθήσεις σε υψηλότερο επίπεδο. Η καλλιέργεια των φιλοσοφικών και ιδεολογικών ιδανικών, η διδασκαλία, αλλά και τα ταξίδια, η μάθηση και η επαφή με άλλους τρόπους σκέψης θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε συναισθηματική ολοκλήρωση. Η συναναστροφή με νέα άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να έχετε πολύ περισσότερη έμπνευση και αυξημένη αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο η Δήμητρα διελαύνει στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να βρείτε ότι σας αρέσει περισσότερο να νιώθετε μια αίσθηση εξουσίας ή να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ενδυνάμωση. Μπορεί επίσης να βρείτε μεγαλύτερη βοήθεια και κατανόηση σε επιχειρηματικά σχέδια και κοινά με άλλους οικονομικά. Η οικονομική υποστήριξη από τους αγαπημένους σας βοηθά να δημιουργήσετε σταθερότητα στη ζωή όλων. Θα είστε πιο έντονοι και παθιασμένοι στα ερωτικά ζητήματα, αλλά θα έχετε και τη διάθεση να καταλάβετε τα συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να χρησιμοποιήσετε τον κοινό λογαριασμό με σύνεση και προσοχή και να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χρήματα για να βοηθήσετε και να φροντίσετε όσους αγαπάτε. Η οικειότητα και οι βαθιές σχέσεις μπορεί να είναι σημαντικές για την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να αισθάνεστε καλά όταν έχετε ισχυρούς ερωτικούς και συναισθηματικούς δεσμούς. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες συμπεριφορές και να προσαρμόσετε κάποιες πεποιθήσεις ακόμη και τη φιλοσοφία σας για να νιώσετε ότι θα έχετε αυτά που χρειάζεστε στη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα θα αντλήσετε περισσότερη ικανοποίηση με τις ήρεμες και αρμονικές σχέσεις, αλλά και με τη συναισθηματική αποδοχή των άλλων. Ακόμα κι αν είστε εκ φύσεως πιο επιφυλακτικοί, θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις διαφορετικές σχέσεις σας και να δείξετε τα αισθήματα σας. Θα υπάρχει καλύτερο κλίμα, διότι θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση από εσάς, τους συνεργάτες και το ταίρι σας. Τα μέρη με γαλήνια ατμόσφαιρα και ωραία αισθητική θα σας ελκύουν και το ίδιο θα συμβαίνει και με τους ήρεμους και θετικούς ανθρώπους. Μπορεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και στοργικοί και να προβάλλετε πιο έντονα τα θετικά σας στοιχεία στην επαγγελματική ή στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να είναι η καταλληλότερη στιγμή για να τολμήσετε κάποιες νέες συνεργασίες. Μπορεί επίσης να βοηθήσετε έναν νέο σύντροφο να νιώσει πιο άνετα στη σχέση και στο σπίτι σας. Θα επιδιώξετε τώρα πιο αποφασιστικά περισσότερη σταθερότητα και συναισθηματική ολοκλήρωση. Αυτή η διέλευση ευνοεί τις προσπάθειες για να καλλιεργήσετε ισχυρότερες σχέσεις σε προσωπικούς, επαγγελματικούς και ερωτικούς τομείς στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα κατά τη διέλευση της Δήμητρας από τον Τοξότη το πώς να βρείτε έξυπνους τρόπους για να βοηθήσετε τους άλλους να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να φροντίσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενθαρρύνετε να τρώνε πιο υγιεινά, να ασκούνται και να οργανώνουν τα προγράμματα και τη ζωή τους. Θα βρίσκετε επίσης μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση και θα είστε σε θέση να κατευνάζετε τα συναισθήματά σας παραμένοντας απασχολημένοι και εγκαταλείποντας την ανάγκη να γίνουν όλα στην εντέλεια και κατά γράμμα. Όσο περισσότερο θα εργάζεστε τόσο λιγότερο θα σκέφτεστε αρνητικά, θα είστε συγκεντρωμένοι και θα έχετε τον έλεγχο. Μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες όταν δεν παρεμβαίνουν οι ανασφάλειες και οι διάφορες σκέψεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε εύκολα να βρείτε ευχαρίστηση και ικανοποίηση μέσα στις καθημερινές σας ρουτίνες. Ακόμη και οι πιο πεζές και απλές χαρές και δραστηριότητες μπορούν να φέρουν τώρα μια βαθύτερη ανταμοιβή.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση της Δήμητρας από τον Τοξότη μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα σας και αυτό μπορεί να σας φέρει επιτυχίες και επιβράβευση, καθώς και να σας δώσει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να κερδίσετε την προσοχή που επιθυμείτε. Τα χόμπι σας μπορούν να σας δώσουν περισσότερη χαρά και την ευκαιρία να διασκεδάσετε με παλιές και νέες γνωριμίες που θα κάνετε όσο τα εξασκείτε. Τα παιδιά μπορούν να αισθανθούν πολύ όμορφα από την προσοχή και την ενθάρρυνσή σας και είναι κάτι που θα τα ωφελήσει και θα θυμούνται μακροπρόθεσμα. Όλες οι πράξεις που γίνονται με την καρδιά σας αυτό το διάστημα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας εκφράζοντας τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα. Μπορεί να βρείτε μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα μέσω της ενασχόλησης με διασκέδαση, μιας παράστασης, μιας δραστηριότητας αναψυχής με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μια ερωτική σχέση μπορεί να εκπληρώσει την ανάγκη σας για ενθουσιασμό, χαρά, περιπέτεια και συναίσθημα, ακόμη κι αν βρίσκεστε στο στάδιο του φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα η συναισθηματική υποστήριξη θα είναι πιο σημαντική για εσάς. Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης σαν αυτό της οικογένειας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Θα βρείτε προσωπική εκπλήρωση των αναγκών σας, εμβαθύνοντας τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι στο σπίτι σας ή με την παρουσία της οικογένειάς σας. Μπορεί επίσης εύκολα να δημιουργήσετε μια αίσθηση οικειότητας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως χρειαστεί να πάρετε συναισθηματική ικανοποίηση περνώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή σε ένα μέρος που θεωρείτε ότι είναι φιλόξενο και γνώριμο σαν το σπίτι σας. Η επιθυμία σας να νοιάζεστε για τους άλλους δεν περνάει απαρατήρητη και μπορεί να κάνετε τους άλλους να σας βλέπουν ως γονική φιγούρα ή πρότυπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να σας απασχολούν έσοδα και οικονομικά για το σπίτι και τους αγαπημένους, διότι ίσως να θέλετε να τους προσφέρετε με αφθονία όλα τα αγαθά του κόσμου.

ΖΥΓΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις και επικοινωνία, καθώς θα είστε πιο ενθαρρυντικοί, γλυκομίλητοι και θα δείχνετε περισσότερη κατανόηση. Παράλληλα, θα οξυνθεί η ικανότητα να αντιλαμβάνεστε περισσότερα από αυτά που σας λένε και θα είστε πιο ευαίσθητοι στις ψυχικές διακυμάνσεις του περιβάλλοντος σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε πιο κλειστούς ανθρώπους και να καταλάβετε τι χρειάζεται να πείτε σε κάθε περίσταση ώστε να έρθετε πιο κοντά. Θα είστε γενικά πιο προσεκτικοί και θα σας φανεί πιο εύκολο να βρίσκετε λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα, αλλά και να ενεργοποιείτε ή να συναρμολογείτε αντικείμενα με βάση τις οδηγίες, όταν οι άλλοι δυσκολεύονται με αυτά. Είστε σε θέση να βοηθήσετε άλλους να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με πνευματική εργασία ή το αντικείμενο σας αφορά την επικοινωνία και τη συγγραφή. Αυτή είναι μια καλή συγκυρία για να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας με γείτονες, αδέρφια, ξαδέρφια και συνομηλίκους. Μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στη διδασκαλία ή να μάθετε κάτι καινούριο αυτό το χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας και η οικονομική σας σταθερότητα ενισχύονται τώρα και μπορεί σε αυτό να παίξει ρόλο η διαδραστική σχέση με τους άλλους. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να καλλιεργήσετε κάποιες επαφές στο κοινωνικό σας δίκτυο, που ενδέχεται να οδηγήσουν σε εργασιακές, οικονομικές ή ερωτικές εξελίξεις. Μπορείτε να επιδιώξετε τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης με διάφορους τρόπους, αλλά και να κάνετε καλύτερη χρήση των εσόδων σας επιδεικνύοντας πρακτικό πνεύμα. Επίσης μπορεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί ερωτικά, αλλά και να μην μπορείτε εύκολα να αντισταθείτε στους πειρασμούς κάθε είδους, όπως τους γευστικούς που τείνουν να υπάρχουν εν αφθονία αυτή την περίοδο. Με αυτή τη διέλευση είναι σύνηθες να χρησιμοποιείτε τους καρπούς των κόπων σας για να δείξετε την αγάπη και τη στοργή σας σε εκείνους που αγαπάτε. Είστε σε θέση να ενεργήσετε ως σύμβουλος και να μοιραστείτε τη σοφία σας ή να βοηθήσετε τους άλλους να αισθάνονται άνετα και σαν στο σπίτι τους επειδή μοιράζεστε τις εμπειρίες και τα αγαθά σας μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η Δήμητρα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο θα σας βγαίνουν πιο άμεσα και πιο αβίαστα η τρυφερότητα και οι εκδηλώσεις αγάπης. Θα δείχνετε με κάποιο τρόπο πιο προσιτοί και οικείοι, κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε τη φροντίδα και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους, διότι θα το προσέξουν και θα το εκτιμήσουν. Είναι επίσης μια ιδανική συγκυρία για να περιποιηθείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ίσως να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή στη γκαρνταρόμπα ή την εμφάνισή σας, ή να κάνετε μία επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο, γιατί θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα. Η οικονομική ευμάρεια μπορεί να ενισχυθεί αυτή την περίοδο, καθώς θα είστε πιο τολμηροί και μπορεί να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε οικονομικά ανεξάρτητοι και πιο αυτόνομοι. Η Δήμητρα στον Τοξότη θα σας ωθήσει στο να είστε πιο κοινωνικοί και πιο υποστηρικτικοί, αλλά και μπορεί να σας φέρει την ανάλογη συμπάθεια, υποστήριξη και βοήθεια από τους άλλους. Ένα ταξίδι ίσως να σας δώσει μεγάλη χαρά και μπορεί να επιθυμείτε να βγαίνετε συχνότερα ή να κάνετε κάποιες εκδρομές, γιατί δεν θα σας είναι ευχάριστο να μένετε κλεισμένοι μέσα κάνοντας τα ίδια πράγματα. Η τάση να φιλοσοφείτε τα πράγματα αλλά και να εκφραστείτε δημιουργικά θα είναι πιο έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να νιώσετε ότι σας βοηθά η βαθύτερη σκέψη και το να φιλοσοφείτε περισσότερο όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Ίσως να βοηθά επίσης μια πιο πνευματική προσέγγιση, η πίστη και τα ιδεώδη σας. Βρίσκετε καλή διέξοδο στη δημιουργικότητά σας και μοιράζεστε πιο εύκολα τη συμπόνια σας με άλλους. Αν υπάρχει κάτι που σας έχει πληγώσει, μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη που δίνετε και λαμβάνετε από αγαπημένα πρόσωπα. Οι κλίσεις και τα ενδιαφέροντά σας καθώς και οι πράξεις καλοσύνης μπορούν θα σας προσφέρουν συναισθηματική ηρεμία και γαλήνη. Μπορεί επίσης να νιώθετε έλξη από άτομα που μοιράζονται τις απόψεις σας. Η συμμετοχή στα κοινά και η επαφή με άτομα που έχουν παρόμοια πνευματικά ενδιαφέροντα μπορεί να σας γεμίσει αισιοδοξία και θετικότητα. Τα ταξίδια και οι εκδρομές, ειδικά στην ύπαιθρο, λειτουργούν θεραπευτικά και ανεβάζουν τη διάθεση σας. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε τους φόβους σας ψάχνοντας τις πραγματικές σας ανάγκες αντί να τις αγνοείτε.

Αφήστε τη σοφία της φύσης να σας εμπνεύσει και να σας καθοδηγήσει και έπειτα μοιραστείτε όσα διαισθητικά αντιλαμβάνεστε με εκείνους που έχουν την ίδια δίψα και ανάγκη με τη δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη διέλευση της Δήμητρας στον Τοξότη θα παρατηρήσετε ότι ψάχνετε τώρα λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας και αναζητάτε περισσότερες αλλαγές. Μπορεί να βρείτε πιο ελκυστική την ιδέα του διαφορετικού, παρά με ό,τι παραμένει σταθερό και ίδιο. Μπορεί να βρείτε έμπνευση σε καινούρια πρόσωπα, μέρη, αλλά και σε άτομα που σας ωθούν σε νέα πεδία δραστηριοτήτων και στόχους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καλλιεργήσετε τις φιλίες σας, να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες και να δοκιμάσετε νέες περιπέτειες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να βρείτε και να αισθανθείτε περισσότερη αγάπη, αποδοχή και κατανόηση μέσω φίλων, ομάδων οργανώσεων και συνεργατών. Ό,τι έχει να κάνει με νέους στόχους, προοδευτικές αλλαγές και πρωτοποριακές μεθόδους σας εξάπτει και σας κινητοποιεί τώρα. Μπορεί να προτιμάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας για να ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε και τα χόμπι σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε την τάση να ασχοληθείτε με τα κοινά ή με ανθρωπιστικούς σκοπούς. Το να βλέπετε τα πράγματα πάνω και πέρα από τον εαυτό σας είναι κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε καλά εσωτερικά και εξωτερικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Δήμητρας στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας ωθήσει να αντλήσετε συναισθηματική πληρότητα από την ενασχόληση με την καριέρα και τη φήμη σας. Η οικονομική και επαγγελματική σας πορεία θα ενισχυθεί και θα έχετε βοήθεια από εκείνους που σας ενθαρρύνουν και στέκονται στο πλευρό σας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό είναι επίσης ένα ιδανικό διάστημα για να γαλουχήσετε άλλους στο επαγγελματικό σας πεδίο. Μια ενισχυμένη αίσθηση καθήκοντος και αποστολής μπορεί να σας οδηγήσει να μοιραστείτε τις γνώσεις σας σε ατομική αλλά και σε ευρύτερη κλίμακα και να φροντίζετε καλά όσους εξαρτώνται από σας. Είναι πιθανό επίσης να αναλάβετε εργασία που περιλαμβάνει τη φροντίδα, τη συμβουλευτική ή την παροχή υπηρεσιών. Αυτό το διάστημα θα κάνετε τους άλλους να αισθάνονται πιο οικεία και ακόμη και οι συνάδελφοι ή οι πελάτες μπορεί να αισθάνονται σαν οικογένεια, λόγω της καταδεκτικότητας και της θετικής σας ενέργειας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να καλλιεργήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα και να επεκτείνετε τους στόχους σας καλλιεργώντας όμως παράλληλα τις σχέσεις σας με τους άλλους.