Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν την εβδομάδα 04/12/2023 – 10/12/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν την εβδομάδα 04/12/2023 - 10/12/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν την εβδομάδα 04/12/2023 – 10/12/2023

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξεκινά με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό τη Δευτέρα 04/12/2023 δίνοντας έμφαση στις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά. Το διάστημα μέχρι τις 29/12/2023 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα είναι γεμάτο ένταση, αλλά και δυνατότητες να μεταμορφώσουμε αυτά που μας δυσκολεύουν σε κάτι ωφέλιμο στη ζωή μας. Οι σχέσεις και τα οικονομικά είναι το πεδίο που στρέφει την προσοχή μας με ενδιαφέροντα σενάρια και στα δύο μέτωπα το επόμενο διάστημα, καθώς θα σχηματίσει πολύ έντονες όψεις τόσο με τον Κρόνο, τον Δία και τον Ουρανό. Η Αφροδίτη αυτή αγαπά το μυστήριο, τα μυστικά και εμπνέεται από οτιδήποτε είναι βαθιά συναισθηματικό, της παρέχει ασφάλεια αλλά την κρατά και σε μια εγρήγορση. To τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στις 06/12/2023 είναι πολύ βοηθητική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να υπογράψουμε συμβάσεις, συμβόλαια, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα. Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του κι από δω και κάτω κι ιδιαίτερα αυτό τον μήνα ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις, ειδικά από την επόμενη εβδομάδα, για να μη διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή του ορθόδρομου Ποσειδώνα τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών όταν κάποιοι μας υπόσχονται τη γη και τον ουρανό. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12/2023, που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, είναι μια εξαιρετική όψη για επαφές, επαγγελματικά ραντεβού, παρουσιάσεις, δημόσιες σχέσεις, εμπορικές δοσοληψίες, ταξίδια, υπογραφές. Στις 10/12/2023 η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που αυξάνει το ανικανοποίητο και «φουσκώνει» τις προσδοκίες μας. Θα πρέπει να είμαστε γειωμένοι και να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Μολονότι είναι μια όψη που συνδέει ευεργέτες πλανήτες καλό είναι να προσέχουμε τις υπερβολές.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν την εβδομάδα 04/12/2023 – 10/12/2023

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Ζυγό και προχωρά στον Σκορπιό και μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που συνδέεται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη φήμη, τα παιδιά και την επιχειρηματικότητα. Άσχετα από τη φάση που είστε σε ερωτικό επίπεδο, θα αυξηθούν οι ευκαιρίες να νιώσετε χαρούμενοι-ες στις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια καλή θέση επίσης για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να κάνετε αλλαγές αν θέλετε να σας αρέσετε περισσότερο και φυσικά να αρέσετε και στους άλλους. Αν ενδιαφέρεστε για νέες γνωριμίες και φλερτ κυκλοφορήστε περισσότερο! Οι επόμενες ημέρες με την όψη της Αφροδίτης προς τον Κρόνο στις 06/12 θα είναι θετικές στο να προχωρήσετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε μια σημαντική σχέση, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας. Οι όψεις με τον Κρόνο πάντα ζητούν να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Τι είναι λοιπόν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα σας; Πού θα δίνατε την καρδιά σας με όλη σας την προθυμία; Είναι ένα επαγγελματικό πρότζεκτ; Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό έργο; Μια ερωτική σχέση; Ένα παιδί; Οι σπουδές σας; Όποια κι αν είναι η απάντηση σας είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως με τον Κρόνο δεν σας χαρίζεται κάτι. Πάντα εργάζεστε γι’ αυτό και με το παραπάνω. Όμως ο Κρόνος έχει μια δικαιοσύνη. Αν εργαστήκατε σκληρά και κουραστήκατε για την επίτευξη ενός στόχου, τότε ο στόχος αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχει. Την ίδια μέρα η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία θρέφει τις «μεγάλες προσδοκίες» κυρίως σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων ή στόχων. Προσέξτε κυρίως από την επόμενη εβδομάδα τις υποσχέσεις που σας δίνονται γιατί μπορεί να αποδειχτούν «κούφιες», από την άλλη ακριβώς επειδή η κρίση σας δεν θα είναι στα καλύτερα της είναι προτιμότερο να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας. Αν ακούτε μεγάλα λόγια, καλύτερα να μην κρατήσετε τίποτε όσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να σας κολακεύει. Έχετε τα πόδια στη γη σταθερά. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 φέρνει ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις, ευχάριστες επαφές, προτάσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10/12 μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο δίλημμα, καθώς μπορεί να λαμβάνετε κάποια πρόσκληση από τους φίλους σας κι από την άλλη ο σύντροφός σας ή ένα φλερτ να σας προτείνει κάτι διαφορετικό. Με την όψη αυτή προσέξτε ιδιαίτερα και τα κουτσομπολιά για να μην μπλέξετε σε κάτι που δεν σας αφορά. Προσοχή στις υπερβολές και στις λιχουδιές και το ποτό.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας. Οι επιθυμίες σας θα είναι στο επίκεντρο και δεν θα σας είναι τόσο εύκολο να συγκρατηθείτε χωρίς να πείτε αυτά που νιώθετε. Όμως αυτό δεν είναι κακό. Αντιθέτως το να τα κρύβετε και να περιμένετε ο άλλος να μαντέψει είναι κακό. Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των στενών συγγενικών σχέσεων μέχρι τις 29/12. Από τη θέση αυτή θα ευνοήσει την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, ενώ θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνήστε τις ιδέες και το έργο σας και θα αποκτήσετε αρκετούς θαυμαστές και ακολούθους. Στις 06/12 η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των εκδηλώσεων. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε δράσεις είτε επαγγελματικού είτε κοινωνικού ενδιαφέροντος είναι η κατάλληλη στιγμή. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας. Μάρκετινγκ, διαφήμιση, καμπάνιες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα. Βοηθητική είναι η όψη της Αφροδίτης κι από πλευράς γνωριμιών είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα κυρίως στις σχέσεις σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, αλλά αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις, όπως και να προχωρήσετε σε λήψη αποφάσεων που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα τη ζωή σας, ειδικά από την επόμενη εβδομάδα που γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής. Πιθανώς να βλέπετε με παραμορφωτικούς φακούς ένα άτομο σε ερωτικό επίπεδο στη ζωή σας ή αν το είχατε δει έτσι στο παρελθόν να σας αποκαλυφθεί μια ιδιαίτερα απογοητευτική πλευρά του. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στις 08/12 σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, περιπέτεια, διασκέδαση. Αξιοποιήστε την όψη είτε για να περάσετε όμορφα είτε ακόμη και για να προχωρήσετε σε μια συμφωνία. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10/12 μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους, αλλά μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα ειδικά αν πρόκειται για υποκειμενικές απόψεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η στιγμή σας να αναζωογονηθείτε, να γίνετε το επίκεντρο και να επιστρέψει ο ενθουσιασμός για τη ζωή! Τα σπουδαία νέα της εβδομάδας έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας για τις επόμενες εβδομάδες. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε κάπως «αόρατοι», τώρα είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά και να κάνετε πολλούς να σας δουν. Θα βοηθήσει τόσο στην προσωπική σας ζωή, σε θέματα εμφάνισης, όσο και στις δημόσιες σχέσεις και τη δουλειά. Η συνέχεια όμως είναι εξαιρετική, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 06/12. Η όψη αυτή όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές προβλέψεις έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Είναι θετικές μέρες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, συμφωνίες, για θέματα δουλειάς ή και σπουδών. Εξαιρετική όψη και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Βέβαια όπου ακουμπά ο Κρόνος χρειάζεται να δείξετε και πειθαρχία και υπομονή, αλλά και μια σοβαρότητα στις προθέσεις και στην προσέγγιση σας. Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία κι από δω και κάτω και κυρίως από την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε κι ανάδρομο Ερμή πιθανώς ό,τι ακούτε και μαθαίνετε να μην είναι ακριβώς και η αλήθεια. Προσέξτε ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και στα οικονομικά σας. Θα έχετε την τάση να κάνετε σπατάλες προκειμένου να περάσετε καλά ή να εντυπωσιάσετε κάποιον-α με ένα ακριβό δώρο. Προσοχή στη χρήση πιστωτικών καρτών. Μην ξανοίγεστε ιδιαίτερα. Ακόμη μην κάνετε υπερβολές με γευστικούς πειρασμούς ή αλκοόλ. Όπως και με τα ψώνια που γίνονται χωρίς να μας είναι απαραίτητα, η απόλαυση είναι στιγμιαία αλλά οι ενοχές και τα προβλήματα που δημιουργούν μπορεί να είναι μεγαλύτερα. Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο συγκρατηθείτε κάπως μέχρι να ανακαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει με την άλλη πλευρά. Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία στον άξονα των σχέσεων σας προσωπικών κι επαγγελματικών μπορεί να σας κάνει να παραβλέπετε κάποια σημάδια που σας δείχνουν οι άλλοι. Όμως προσπαθήστε να μη βάζετε κάτω από το χαλί συμπεριφορές των άλλων που σας φαίνονται κακές. Επίσης προστατέψτε τον εαυτό σας από τις μεγάλες προσδοκίες για να μην απογοητευθείτε στο τέλος.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ πιο αισιόδοξη περίοδος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό τη Δευτέρα. Μετά από ένα διάστημα που μπορεί να σας κατέβαλλε ψυχολογικά ή να δημιούργησε πιέσεις και συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, έρχεται μια πιο αισιόδοξη περίοδος που θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο και να είστε πιο ενθουσιώδεις με ό,τι γίνεται στη ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σάς ταιριάζει περισσότερο από την προηγούμενη θέση της, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα σας και δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές για τους αδέσμευτους-ες σε νέες γνωριμίες. Θα είστε αρκετά πιο άνετοι να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, αλλά και πιο ειλικρινείς απέναντι στους άλλους χωρίς να φιλτράρετε τα λόγια σας. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι για τα Χριστούγεννα και γενικά για να έχετε πολλές ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Η πρώτη πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στη συνέχεια της εβδομάδας στις 06/12 από ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στα θέματα της καρδιάς ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις δέσμευσης ή και αποδέσμευσης. Θετικές μέρες είτε είστε σε μια σχέση είτε μπορεί να ψάχνεστε. Η ίδια μέρα φέρει την υπογραφή του μοντέρνου κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, καθώς επιστρέφει στην ορθή του πορεία δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σας. Πιο πολύ επηρεάζονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κι εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους και συνεργάτες. Και μπορεί να είστε ευγενικοί από τη φύση σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτείτε κακές συμπεριφορές ή κοροϊδία. Έτσι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να είστε διπλωμάτες στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα, αλλά και να λέτε με παρρησία και χωρίς φόβο και πάθος την άποψή σας και κυρίως την αλήθεια σας. Προσέξτε ιδιαίτερα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καιρό και μην ενθουσιάζεστε αν δεν αποδείξουν πρώτα ότι μπορείτε να τους έχετε εμπιστοσύνη ερωτικά ή και επαγγελματικά. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι πολύ βοηθητικό για τις φιλικές σας σχέσεις, για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, εξόδους και ταξίδια. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10/12 στον άξονα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας απαιτεί να βάλετε κάποια «φίλτρα» σε αυτά που λέτε, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να πληγώσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο με μια υπερβολική κριτική ας πούμε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.