Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/12/2023 – 10/12/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/12/2023 – 10/12/2023

Αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις αποκτούν βάθος και ουσία, αφού η Αφροδίτη στις 04/12/2023 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μάς εξιτάρει το μυστήριο και έλκουμε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Οι επιθυμίες τώρα είναι έντονες και δε γίνεται να τις αγνοήσουμε. Θέλουμε να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχουμε δίπλα μας και θα δυσκολευτούμε να συμβιβαστούμε με ανθρώπους που δεν μας προκαλούν έντονα συναισθήματα ή δε θέλουν να σχετιστούν βαθύτερα με εμάς. Στις 06/12/2023 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τις σχέσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Αυτή η όψη σταθεροποιεί σχέσεις και μας δείχνει ποια κατάσταση έχει σταθερές βάσεις και μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω. Στις 08/12/2023 το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι μια πολύ ανάλαφρη όψη που προσφέρεται για να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε ευχάριστες επαφές και γνωριμίες. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή ή για να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία στις 10/12/2023 μας καλεί να αφεθούμε σε απολαύσεις και να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε τις υπερβολικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν και μην υποκύψετε σε ερωτικούς πειρασμούς χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα είναι βέβαιο ότι η σεξουαλική διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές. Άλλωστε το ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ κοντά στη δική σας ιδιοσυγκρασία, από την άποψη ότι δεν του ταιριάζουν τα ημίμετρα και οι επιφανειακές καταστάσεις. Εάν λοιπόν είστε στην αρχή μιας γνωριμίας θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ανοίξετε τα εσώψυχα σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Να θυμάστε ότι η αυτή η θέση της Αφροδίτης σας χαρίζει μαγνητισμό και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να νιώσετε ότι γίνεστε εμμονικοί απέναντι σε ένα πρόσωπο, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο της κατάστασης. Προσπαθήστε λοιπόν να δώσετε περισσότερο χώρο και χρόνο και μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ταύροι, θα είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, αφού από τις 04/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Στις 06/12 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί μια κατάσταση και ίσως να νιώσετε την επιθυμία να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η συνέχεια της εβδομάδας θα είναι εξίσου ευνοϊκή για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 08/12 σας χαρίζει θετική διάθεση και αισιοδοξία και σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Ίσως να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά και είχατε καιρό να επικοινωνήσετε. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και σας καλεί να αφεθείτε σε απολαύσεις χωρίς τύψεις και ενοχές. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που αγαπά την καλοπέραση και τις ανέσεις, επομένως αυτό το Σαββατοκύριακο σας ανήκει. Προσπαθήστε βέβαια να αποφύγετε τις υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μη ρίξετε τις προσδοκίες σας μόνο και μόνο για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης, εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να νιώθετε ότι οι σχέσεις σας είναι μια εμπόλεμη ζώνη αυτό το διάστημα. Υπάρχει ένταση, εκνευρισμός και ανησυχία και θα είναι δύσκολο να γίνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί αφού ο καθένας θα προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του. Πριν βιαστείτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, ζυγίσετε προσεκτικά τα δεδομένα και μην εμπλέκεστε σε αναίτιους καβγάδες γιατί δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας προσφέρουν έξαψη, ενθουσιασμό και έντονες σεξουαλικές στιγμές. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο στον χώρο εργασίας σας ή να έρθετε πιο κοντά με κάποιον/α από την καθημερινή σας ρουτίνα. Στις 08/12 το τρίγωνο Ερμή-Δία σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα εσώψυχα σας και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να είχατε κρυμμένα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν αποκαλύψεις και βαθιές εξομολογήσεις, αφού θα υπάρχει κατανόηση από την πλευρά του άλλου ατόμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Καρκίνοι, ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη από τις 04/12 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα νιώσετε σιγά-σιγά ότι ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις προθέσεις σας. Μάλιστα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 06/12 είναι μια όψη που μιλάει για δέσμευση και αφοσίωση. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δείτε πιο σοβαρά ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Στις 08/12 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από παρέες θα είναι πολύ ευχάριστες για εσάς. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία στις 10/12 σας καλεί να διασκεδάσετε, να βγείτε ραντεβού ή απλώς να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτές τις ημέρες και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη είναι βέβαιο ότι η ερωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και ανήκετε σε εκείνους που έχουν πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση που θα ευνοήσει την οικογενειακή σας ζωή αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Θα έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Μπορεί λοιπόν μέσα στις επόμενες ημέρες να μην έχετε διάθεση να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ή να αλληλεπιδράσετε με κόσμο, αλλά να προτιμήσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σας καλεί να αφήσετε στην άκρη τα άγχη και τις υποχρεώσεις και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τα άτομα που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να έχετε επιστροφή ενός/μιας πρώην ή να νιώσετε νοσταλγία για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση από το παρελθόν, όμως προσπαθήστε να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής έχει εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Αιγόκερου και είναι πιθανό να έχετε αρχίσει ήδη να είστε πιο εξωστρεφείς και πιο εκφραστικοί στον έρωτα. Επιπλέον, η Αφροδίτη από τις 04/12 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Αξιοποιήστε το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου εάν θέλετε να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση ή να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας πιο σοβαρής δέσμευσης με ένα πρόσωπο. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι πολύ ερωτικό και ανάλαφρο για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία θα φέρει συναντήσεις, επαφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αυτή η όψη σας καλεί να είστε άμεσοι και ειλικρινείς, επομένως μη διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε όσα νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, εσείς είστε σε μια πολυάσχολη και ανήσυχη φάση αυτές τις ημέρες και προσπαθείτε να χωρέσετε ραντεβού, επαφές και συναντήσεις μέσα στο πρόγραμμα σας. Από την άλλη πλευρά, με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου εδώ και λίγες ημέρες έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο και τους οικείους σας τουλάχιστον μέχρι τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Από τις 04/12 η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο και θα εισέλθει στον Σκορπιό. Αυτή η θέση σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούσαν. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 08/12 για να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες, αφού στις 04/12 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και των απολαύσεων θα σας χαρίσει ομορφιά και γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας και να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ή βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας ερωτικής γνωριμίας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα ισχυροποιήσει τον δεσμό σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Στις 08/12 το τρίγωνο Ερμή-Δία αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για κάθε είδους επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να στείλετε μηνύματα, να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Μια εκδρομή με το ταίρι σας αυτές τις ημέρες θα σας βοηθούσε επίσης να ανανεώσετε τη σχέση σας. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης-Δία κλείνει την εβδομάδα με χαλαρή διάθεση και σας καλεί να απολαύσετε τον έρωτα. Προσέξτε μόνο να μην κάνετε υπερβολές ή επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη και τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, αυτό το διάστημα τα θέλω και οι επιθυμίες σας είναι στο επίκεντρο και αισθάνεστε ότι είναι δύσκολο να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Εάν όμως δεν θέλετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με το άτομο που έχετε απέναντι σας, είναι σημαντικό να ρίξετε λίγο τους τόνους και να φερθείτε λίγο πιο διπλωματικά. Από τις 04/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Η Αφροδίτη στον πιο μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας μιλάει για ενσυναίσθηση και κατανόηση, επομένως θα είναι πιο εύκολο από εδώ και στο εξής να μπει ο ένας στη θέση του άλλου. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε κάποιες κρυφές συναντήσεις και επαφές ή να κάνετε μια ερωτική γνωριμία που δεν θέλετε να αποκαλύψετε στους γύρω σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κλείσετε κύκλους και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη συναισθηματική σας ζωή μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο στο τέλος του μηνός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής έχει εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχετε αρχίσει ήδη να είστε πιο εξωστρεφείς και δεν διστάζετε να βγάλετε επιτέλους από μέσα σας όσα σκέφτεστε. Από τις 04/12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή και σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους και παρέες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο ή για ένα άτομο από το διαδίκτυο. Στις 06/12 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να έχετε μια γνωριμία που θα έχει διάρκεια στον χρόνο ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εξίσου ευνοϊκό θα είναι και το κλείσιμο της εβδομάδας για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 08/12 σας καλεί να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε ραντεβού ή να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Με λίγα λόγια, αυτές οι ημέρες σας καλούν να κοινωνικοποιηθείτε, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και πειραματιστείτε λίγο παραπάνω για τα δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής έχει κάνει εδώ και λίγες ημέρες την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι εσείς βρίσκεστε σε μια πιο εσωστρεφή φάση. Ίσως να νιώθετε ότι θέλετε την ησυχία σας και ότι πρέπει για λίγο να απομονωθείτε και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Είναι άλλωστε γεγονός ότι μόνο αν στραφείτε μέσα σας θα πάρετε απαντήσεις για ορισμένα ζητήματα που σας απασχολούν. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές τις ημέρες να αναζητήσετε την ηρεμία σας και να μην πιέσετε παραπάνω τον εαυτό σας. Από τις 04/12 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό η καριέρα σας και η κοινωνική σας ζωή, όμως δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 08/12 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όμορφες συναντήσεις και δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και τους οικείους σας και αφήστε για λίγο στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι εδώ και λίγες ημέρες στο επίκεντρο, αφού ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και νιώθετε πλέον την ανάγκη να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που μοιράζονται κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει πίσω τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τις εμμονές που σας βασάνιζαν και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να γίνετε πιο τολμηροί στον έρωτα, να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε και γενικώς για να αναζητήσετε διεξόδους που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στις 06/12 εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου εάν θέλετε να κάνετε μια πιο ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον. Στις 08/12 το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία από το διαδίκτυο ή μέσα από μια ομάδα ατόμων. Να θυμάστε ότι αυτές τις ημέρες οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας δώσουν καθοδήγηση και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.