Αφροδίτη στον Κριό: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 21/3/2021 μέχρι τις 14/4/2021;

Αφροδίτη στον Κριό

Αφροδίτη στον Κριό: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 21/3/2021 μέχρι τις 14/4/2021;

Όταν η θεά της απόλυτης θηλυκότητας και της σαγήνης γνώρισε τον γενναίο και ρωμαλέο Άρη, πρότυπο του ανδρικού κάλλους, προκλήθηκε χάος στον Όλυμπο.

Οι θεοί την είχαν χαρίσει στον Ήφαιστο, αλλά ούτε οι θεοί ούτε οι δαίμονες μπόρεσαν να εμποδίσουν αυτή τη μαγνητική έλξη του απόλυτου θηλυκού με το απόλυτο αρσενικό. Η Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό στο σπίτι του Άρη δηλαδή  έχει αυτή την ακόρεστη δίψα για να εκφράσει το γενετήσιο δικαίωμα της για τον έρωτα και την αγάπη, με τον πιο αληθινό και φλογερό τρόπο. Η Αφροδίτη στο πύρινο αυτό ζώδιο βρίσκεται σε θέση πτώσης, «ελεύθερης» πτώσης αν λάβουμε υπόψη την παρορμητική φύση αυτού του ζωδίου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να «προσγειωθεί» πολλές φορές σε… ανώμαλο έδαφος μέχρι να μάθει από τα σφάλματα της. Είναι σίγουρα μία πολύ γενναία Αφροδίτη.

Η κατάκτηση του πάθους

Το ζώδιο του Κριού της χαρίζει το κουράγιο, την ατρόμητη φύση ενός αληθινού πολεμιστή και ένα μαχητικό πνεύμα, πάντα έτοιμο να υπερασπιστεί τα πιστεύω, τις αξίες και εκείνους που αγαπά, αψηφώντας τους κινδύνους και τα εμπόδια. Η ενέργεια και η σκέψη αυτής της Αφροδίτης είναι ξεκάθαρη, το ενδιαφέρον της κεντρίζεται άμεσα και όταν θέλει κάτι δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κυνηγήσει μέχρι να κατακτήσει αυτό που θέλει χωρίς να πτοηθεί από τα εμπόδια ή τις αποτυχίες. Θα σταματήσει μόνο αν χάσει το ενδιαφέρον της (κάτι που συμβαίνει συχνά) ή αν νιώσει ότι κάτι δεν αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια. Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει το άτομο ρομαντικό, παθιασμένο, ενεργητικό και άνετο στις σχέσεις του, δίνει μία αθωότητα και μία παιδική αφέλεια στο πώς αντιμετωπίζει τους δεσμούς του. Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί ολόψυχα. Στην πραγματικότητα αυτή η παιδική αφέλεια και ο ενθουσιασμός είναι και τα πιο ουσιώδη όπλα για να κάνει νέα ξεκινήματα όταν πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Φυσικά θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, διότι το άγνωστο είναι η ελευθερία, τα απάτητα εδάφη, η πρωτοπορία. Η αρετή και η τόλμη έρχονται από την καρδιά. Αν είναι καθαρή η καρδιά και γεμάτη πάθος, αυτό τροφοδοτεί την τόλμη. Βρίσκεις το κουράγιο, όπως οι πολεμιστές πού πάνε για να κατακτήσουν νέα εδάφη ή να υπερασπιστούν την πατρίδα, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουν την υπέρτατη θυσία. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μία ιδεαλιστική Αφροδίτη, με μία ροπή προς την υπερβολή. Αυτό μπορεί να δώσει τάση για φανατισμό ή πραγματικό αλτρουισμό, εξαρτάται πάντα από το τι θα πιστεύει. Σίγουρα πάντως, ό,τι πιστεύει το πιστεύει με όλη της την καρδιά. Απεχθάνεται τη ρουτίνα και τους κανονισμούς, μπορεί να γίνει εριστική, επιθετική και να χάνεται στις σκέψεις της. Είναι πρωτότυπη, εκκεντρική, αλλά και εξαιρετικά πεισματάρα. Δεν κρατάει κακίες και είναι δυναμική και ανεξάρτητη. Μπορεί να είναι θορυβώδης με αρχηγικές τάσεις, αλλά πάντα ειλικρινής και συχνά ωμή έως και αγενής στην έκφραση της. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό από τις 21/3/2021 έως τις 14/4/2021.

Τι μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Κριό:

  • Να γίνουμε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί με τους στόχους μας.
  • Να είμαστε πιο ειλικρινείς και να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας.
  • Να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας και να γίνουμε πιο αρχηγικοί.
  • Να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι και αυτάρκεις.
  • Να δείξουμε περισσότερο πάθος και θερμή στις σχέσεις μας.
  • Να κατακτήσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει ή να γνωρίσουμε νέους φίλους.
  • Να παλέψουμε για αυτό που επιθυμούμε.
  • Να ζωντανέψουμε τους ρυθμούς της ζωής μας.
  • Να φυτέψουμε σπόρους στις γλάστρες μας και ελπιδοφόρες ιδέες στις καρδιές μας.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η εποχή σας και η άνοιξη απογειώνει την ενέργειά σας. Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να γευτείτε τις χαρές της ζωής. Διψάτε για κοινωνικές συναναστροφές και διασκεδάσεις με φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημιουργικότητα σας είναι ανεβασμένη και βρίσκετε διαρκώς νέους και πρωτότυπους τρόπους για να εκφραστείτε. Θα έχετε μία τάση να κανακέψετε τον εαυτό σας και θα βρείτε τα χρήματα για να γευτείτε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Άλλωστε, αυτό θα σας χαρίσει την αυτοπεποίθηση που σας είναι απαραίτητη, διότι το σύμπαν έχει καλά σχέδια για εσάς αυτό το διάστημα. Το πάθος σας είναι τονισμένο και κάνει τη διαφορά στα αισθηματικά, αλλά και σε όλες τις άλλες φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σιγά – σιγά τα ενεργειακά σας επίπεδα αυξάνονται καθώς μπαίνει η άνοιξη, που πάντα σας κάνει τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας. Από την άλλη πλευρά, νιώθετε πιο ευάλωτοι και χρειάζεστε στοργή, αλλά και ένα φιλικό άγγιγμα στον ώμο για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Βλέπετε, η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας φέρνει καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια, που επηρεάζουν ένα ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από διενέξεις. Μπορεί να διακρίνετε κάποιες υπόγειες κινήσεις ατόμων και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο από καιρό να εκραγεί. Δώστε τόπο στην οργή και αφήστε να ξεδιπλωθούν τα πράγματα μέχρι τον επόμενο μήνα, που θα έχετε περισσότερη εύνοια και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να είστε εγκρατείς με τα έξοδα και να έρθετε σε επαφή με τη φύση, που πάντα λειτουργεί θεραπευτικά για εσάς. Μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας και χαλαροί περίπατοι θα λειτουργήσουν ευεργετικά για εσάς και τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το ξεκίνημα της άνοιξης βιώνετε μία έκρηξη ιδεών μέσα στο κεφάλι σας, που προσπαθεί να βρει το δρόμο της προς την πραγμάτωση και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ο φιλικός σας χαρακτήρας είναι το κλειδί σε αυτή την περίπτωση. Με το να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους, θα βρείτε έναν εποικοδομητικό τρόπο για να έχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο με τους συνεργάτες σας όσο και με τη συμβολή της κοινωνικής δικτύωσης, που ταιριάζει σαν γάντι στην προσωπικότητά σας. Αυτή την εποχή πνέει ένας αέρας ανανέωσης στα οικονομικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Έχετε πολλές χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μία παιχνιδιάρικη ερωτική διάθεση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Εκμεταλλευτείτε τις όμορφες ημέρες για μικρές αποδράσεις που θα σας φορτίσουν με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας κατά τη διέλευση της από το ζώδιο του Κριού, φέρνοντας στο προσκήνιο τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Θα πρέπει να δείξετε σύνεση και ευελιξία σε αυτό το κομμάτι, διότι υπάρχουν καλά νέα, αλλά και απαιτητικές προκλήσεις μπροστά σας. Με πρακτική σκέψη ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και παραμείνετε σιωπηλοί και μετρημένοι, τόσο με τους ανωτέρους όσο και με τους συναδέλφους σας. Την ίδια γραμμή σύνεσης και πρακτικότητας ακολουθήστε στον οικονομικό, αλλά και στον οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε διενέξεις και δείξτε κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία έχουν ανάγκη από την τρυφερότητά σας. Άλλωστε, αγαπητοί Καρκίνοι, όταν δεν έχετε συναισθηματική ηρεμία, τείνετε να σωματοποιείτε το άγχος, το οποίο επηρεάζει το πεπτικό σας σύστημα. Μία εκδρομή που θα σας φέρει σε επαφή με το υγρό στοιχείο έχει πάντα καλή επίδραση στον ψυχισμό σας.

ΛΕΩΝ

Η θέση αυτή της Αφροδίτης ταιριάζει στην πύρινη ιδιοσυγκρασία σας και φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας, αλλά και την τύχη στο πλευρό σας. Έχετε τώρα τις επαγγελματικές ευκαιρίες να λάμψετε και να πετύχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε. Αν νιώθατε κάπως πεσμένοι και χωρίς κίνητρο, η Αφροδίτη από τον Κριό θα δώσει φτερά στα πόδια και στην κοινωνικότητα σας. Η καλή σας φήμη είναι το εφόδιο που σας δίνει αυτό το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσετε. Θα υπάρξουν άτομα πρόθυμα να σας βοηθήσουν, αλλά και κάποιες πόρτες που ήταν κλειστές μέχρι τώρα, ανοίγουν μπροστά σας. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή το δημόσιο ή ταξίδια που θα σας φέρουν κέρδη. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες ή νέοι φίλοι. Για τους δεσμευμένους, η θετική επικοινωνία ή το να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μαζί για το καλοκαίρι, αναζωπυρώνει τη φλόγα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό στίβο θα είστε πιο τολμηροί απ’ ό,τι συνήθως και θα θελήσετε να κάνετε τη διαφορά, διότι νιώθετε ότι σας αξίζει. Έχετε ανεβάσει τα στάνταρ σας και σίγουρα έχετε κάποιες απαιτήσεις για το έργο που προσφέρετε. Άλλωστε, με κάποιο τρόπο η αξία σας φαίνεται αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα, κάποια χρέη και δάνεια τακτοποιούνται και έχετε κάποια βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα ή από την οικογενειακή περιουσία. Επιθυμείτε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό στον αισθηματικό τομέα και αν δεν νιώθετε ότι καλύπτεστε, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νεύρα και εντάσεις, που καλό είναι να αποφευχθούν. Προτιμήστε να δείξετε την αγάπη σας με λόγια και τρυφερότητα, παρά με νεύρα και πείσματα. Προσέξτε το άγχος σας, το οποίο μπορεί να παίρνει διαστάσεις, ιδιαίτερα αν σας προβληματίζουν θέματα υγείας κάποιου κοντινού σας προσώπου ή δικές σας διατροφικές ατασθαλίες. Σίγουρα διαθέτετε τη δύναμη να καταπολεμήσετε το στρες με θετικές σκέψεις και αποφάσεις, για αυτό μην το καθυστερείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με την ευεργετική συμβολή της Αφροδίτης από τον Κριό, ο γάμος, οι σχέσεις και οι συνεργασίες δέχονται θετικές επιρροές και ενέσεις αισιοδοξίας. Αν τα πράγματα ήταν στατικά σε αυτούς τους τομείς, έχετε τώρα την ευκαιρία να σφίξετε τις σχέσεις με συνεργάτες ή με το έτερον σας ήμισυ. Θα νιώσετε τη διαφορά και θα έχετε χειροπιαστά δείγματα ότι τα πράγματα επιτέλους άρχισαν να κινούνται. Η χαρά που νιώθετε θα μεταφραστεί σε θετική ενέργεια, που θα απλωθεί και σε άλλους τομείς της ζωή σας, όπως αυτόν της φυσικής σας κατάστασης ή των οικονομικών. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι η αφθονία έρχεται μαζί με την ψυχική ευφορία. Όταν νιώθεις χαρά και πληρότητα μέσα σου, αυτό αντικατοπτρίζεται και στον υλικό κόσμο γύρω σου. Προσέξτε μόνο να μην αφήσετε αυτή την αισιοδοξία να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές παραβάσεις, οι οποίες μπορεί να πληγώσουν την οικογένεια και την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα σας καλεί να δώσετε τη δέουσα σημασία στον εργασιακό σας τομέα. Τα πράγματα θα είναι κάπως απαιτητικά εκεί και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το στόμα σας κλειστό, διότι είναι πιθανό να υπάρχει πολύς ανταγωνισμός από άτομα που αρέσκονται να κάνουν τα μικρά μεγάλα, αν τους δώσεις το δικαίωμα. Δεν φημίζεστε για την υπομονή σας με τέτοιους τύπους, οπότε για να μην οδηγηθείτε σε εκρήξεις θυμού, μείνετε μακριά από λόγια και οριοθετήστε εξαρχής τις υποχρεώσεις της ημέρας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι με την οικογένεια ή το ταίρι σας, αν η κατάσταση στην εργασία σας προκαλεί εντάσεις. Τα έσοδα σας δείχνουν σταθερά και το ίδιο σταθεροί πρέπει να είστε με τα έξοδα σας, ώστε να έχετε ένα καλό ισοζύγιο. Αυτό το διάστημα δεν ευνοεί τις παρορμητικές αγορές. Αναβάλλετε τα ταξίδια για αργότερα και προτιμήστε να κάνετε μικρές εξορμήσεις με φίλους ή το ταίρι σας, ακόμα και μία κοινή αθλητική δραστηριότητα, ώστε να νιώσετε καλύτερα και να έχετε μία εκτόνωση και εποικοδομητική διέξοδο από την καθημερινότητα ή το στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δημιουργικοί σας χυμοί ρέουν άφθονοι με τη συμβολή της φιλικής ως προς το ζώδιό σας Αφροδίτης. Αισθάνεστε τώρα πιο καλά και νιώθετε αυτό το δημιουργικό ούριο άνεμο να φουσκώνει τα πανιά σας. Το ταίρι σας, αλλά και οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας, χαρίζοντας σας αισιοδοξία και πραγματική χαρά. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να βγείτε, να χορέψετε, κάτι που μέχρι τώρα ούτε οι συνθήκες, αλλά ούτε και η διάθεσή σας, το επέτρεπαν. Μπορεί να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή ένα νέο ταίρι που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι. Η καριέρα σας έχει ανοδικές τάσεις και μπορεί να φτάσετε σε νέα ύψη στον επαγγελματικό στίβο, παίρνοντας μία προαγωγή ή αναλαμβάνοντας ένα καλύτερο πόστο. Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα φαίνονται να έρχονται από διαφορετικές πήγες και ίσως ήρθε η στιγμή να χαρίσετε στον εαυτό σας μία απολαυστική έξοδο ή να αγοράσετε κάτι που θέλατε από καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και κυρίως με την οικογένειά σας αυτό το διάστημα, που η Αφροδίτη περιδιαβαίνει στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι άνθρωποι σας νοιάζονται πολύ για εσάς, έχετε την ανάγκη να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους και να είστε πιο πολύ μέσα στην καθημερινότητά τους. Άλλωστε, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ και οι ανασφάλειες και οι έγνοιες δεν σας αφήνουν να χαρείτε αυτά που θα θέλατε μαζί τους. Ίσως τώρα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έχουν την ανάγκη σας ή να χρειάζονται την πολύτιμη συμβολή σας σε διάφορα θέματα και κακά τα ψέματα, σας αρέσει να νιώθετε χρήσιμοι και απαραίτητοι στη ζωή τους. Έχετε κάτι που εμπνέει σιγουριά και τη βεβαιότητα ότι μπορούν να στηριχτούν πάνω σας σε κάθε δυσκολία και αυτό είναι κάτι που αρέσει και στις δύο πλευρές. Στον επαγγελματικό στίβο αυξάνονται οι ευθύνες, αλλά και οι προοπτικές, οπότε αυτό λειτουργεί θετικά και στον οικονομικό τομέα, παρά τα σχετικά σκαμπανεβάσματα. Αν ασχολείστε με ακίνητα ή τον αγροτικό τομέα μπορεί να έχετε κάποια έξτρα κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ερχομό της άνοιξης θα μπορέσετε επιτέλους να απολαύσετε τις μικρές αποδράσεις που τόσο σας έχουν λείψει, κάτι που θα σας προσφέρει χαρά και θα ευνοήσει τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν μπορούσατε να συναντήσετε το προηγούμενο διάστημα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους και συγγενείς και να ανεβάσετε έτσι τη διάθεσή σας. Έχετε μάθει να είστε πιο διεκδικητικοί και είστε έτοιμοι να πάρετε τα ρίσκα σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα και αυτό σας κάνει πιο ελκυστικούς και περισσότερο επικοινωνιακά ισχυρούς από πριν. Αυτό θα το δείτε αργά, αλλά σταθερά, να μεταφράζεται σε οικονομικά κέρδη, αλλά και σε έναν μεγαλύτερο κύκλο ερωτικών και φιλικών γνωριμιών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φλογερή ιδιοσυγκρασία αυτής της Αφροδίτης σας βάζει στην πρίζα, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο εριστικοί, αλλά και παρορμητικοί, απ’ ό,τι συνήθως. Στον οικονομικό τομέα τα εισοδήματά σας είναι ικανοποιητικά, αλλά αυτό δεν σας αρκεί. Θέλετε να ξοδέψετε σαν να μην υπάρχει αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας, αλλά οι ενοχές και οι ανασφάλειες δεν σας αφήνουν, με αποτέλεσμα να γίνεστε νευρικοί και κάπως απότομοι. Αυτό πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα στον επαγγελματικό στίβο, διότι μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι ή ορεξάτοι για κάποιες παραπάνω εργασίες και να έχετε το μυαλό σας αλλού. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας και να βλάψετε έτσι την καλή εικόνα, που με τόσο κόπο έχετε χτίσει. Το ίδιο ισχύει και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε προσοχή και προσέξτε τα λόγια σας όταν είστε θυμωμένοι. Κανονίστε μία εκδρομή σε κάποια παραλία ή απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας για να δώσετε πάθος στη σχέση σας.