Αφροδίτη στον Αιγόκερω 23/01/2024 – 16/02/2024: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ερωτικά και οικονομικά;

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 23/01/2024 - 16/02/2024: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ερωτικά και οικονομικά;

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 23/01/2024 – 16/02/2024: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ερωτικά και οικονομικά;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της χαράς, της απόλαυσης και του χρήματος, κάνει την είσοδο της στις 23 Ιανουαρίου 2024 στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Το  γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, που κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο, δεν είναι μια χαλαρή και διασκεδαστική θέση για την Αφροδίτη που είναι ευαίσθητη και θέλει αγάπη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης απαιτείται ποιότητα και ωριμότητα στις σχέσεις, πειθαρχία και όρια στα οικονομικά, τις αξίες και την αυτοεκτίμηση. Η Αφροδίτη εδώ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή, δεν αρέσκεται στις σχέσεις της μίας βραδιάς, ψάχνει σταθερούς δεσμούς που μπορούν να εξελιχθούν και θέτει κανόνες σε όλα.

Ρεαλισμός και όρια

Η Αφροδίτη στον σοβαρό Αιγόκερω μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε με ρεαλισμό και να δούμε σε ποιους τομείς έχουμε κερδίσει ή έχουμε ελλείψεις και στη συνέχεια να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικών. Ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει στο ηλιακό μας ωροσκόπιο, η Αφροδίτη μπορεί να μας κάνει πιο φιλόδοξους ή και φοβισμένους, αυτό εξαρτάται από τα πεπραγμένα μας και τι έχουμε επιτρέψει να συμβεί στις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας. Πάντως η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης θα μας δώσει την ευκαιρία να αντιληφθούμε την πραγματική αξία ανθρώπων και στόχων στη ζωή μας και αν αξίζει να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της θα μάθουμε πόσο εκτιμούμε τον εαυτό μας, αν ελέγχουμε τα πάθη μας, τι παιγνίδια εξουσίας παίζονται από τους άλλους ή από εμάς, αλλά και την αξία των χρημάτων μας. Δεν είναι μια αρνητική θέση, αρκεί να καταλάβουμε την ενέργειά της και τι ακριβώς θέλει από εμάς, δηλαδή θα μας προσφέρει ανταμοιβές, αλλά μόνο ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και σεβασμού του εαυτού μας και των άλλων. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά σε σχέσεις ή συνεργασίες, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να μείνει μόνο ό,τι αξίζει. Επαγγελματικά θα υπάρχει η τάση να εργαζόμαστε περισσότερες ώρες και με μεγαλύτερη επιμονή και ίσως αυτό το διάστημα να ολοκληρωθούν εργασίες σας που ήταν σε αναμονή στο παρελθόν. Όσοι διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση θα είναι πολύ φιλόδοξοι και στοχοπροσηλωμένοι και η διέλευση είναι επωφελής για τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους.

Οι σημαντικές όψεις της Αφροδίτης στο διάστημα της παραμονής της στον Αιγόκερω

Στις 28 Ιανουαρίου 2024 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια σταθεροποιητική όψη που πυροδοτεί την ανάγκη μας για συντροφικότητα. Θέλουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε αλλά αυτή η αγάπη πρέπει να είναι αληθινή και ουσιαστική. Ψάχνουμε εξασφάλιση, δέσμευση και σοβαρότητα στις σχέσεις μας και δύσκολα μπαίνουμε σε ιστορίες της μιας βραδιάς ή λίγων ημερών. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται όπως και οι οικονομικές συμφωνίες. Είναι εξαιρετική όψη για να ξεκινήσουμε ένα πλάνο αποταμίευσης ή για να ξεπληρώσουμε χρέη του παρελθόντος.

Στις 29 Ιανουαρίου 2024 τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία. Πρόκειται για μια όψη που φέρνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και θετικές προοπτικές στις προσωπικές μας σχέσεις. Εξαιρετική όψη για ερωτικά ραντεβού, για να αναθερμάνουμε σχέσεις μας που πέρασαν κρίση, για να κοινωνικοποιηθούμε, για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις και να ενισχύσουμε τη φήμη μας. Ευνοούνται τα οικονομικά μας, οι αγοραπωλησίες, ενώ μπορεί να είμαστε πολύ τυχεροί στις οικονομικές μας δοσοληψίες.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα. Πρόκειται για μια όψη που μας φέρνει αντιμέτωπους με τα τραύματα που έχουμε βιώσει στις ερωτικές μας σχέσεις και μας καλεί να τα ξεπεράσουμε. Οι συνθήκες απαιτούν να προχωρήσουμε μπροστά. Ίσως ο σύντροφός μας ή η οικογένεια μας να μην μας παρέχουν αυτό που επιθυμούμε πραγματικά. Ίσως χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο με τον εαυτό μας και την αυτοεκτίμηση μας, ώστε να μην αναζητάμε αποδοχή και αγάπη εκεί που μας απορρίπτουν.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2024, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη αυτή μας παρακινεί να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα, να πειραματιστούμε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, από τα χόμπι μας μέχρι τον έρωτα. Η ρουτίνα θα μας φαίνεται ενοχλητική και εύκολα το βλέμμα μας θα κερδίζει ό,τι «λάμπει» ή είναι καινούριο.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2024, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες πάθους και ρομαντισμού. Θα έχουμε την ανάγκη να αγαπηθούμε και να δείξουμε τρυφερότητα, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος μη ρεαλιστικών προσδοκιών από τους άλλους, επειδή θα φοράμε ροζ γυαλιά και θα εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης, η διαίσθηση θα είναι αυξημένη, οπότε δώστε σημασία σε μικρές λεπτομέρειες και στα όνειρα σας.

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζει η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω παίρνει θέση στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με αυτό που θέλετε να δείχνετε προς τα έξω και μπορεί να σχετίζεται με την εργασία ή με τα ταλέντα σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να βελτιώσετε την εικόνα σας σε επίπεδο προβολής της δουλειάς σας και γενικώς να εστιάσετε περισσότερο στο κομμάτι της καριέρας, διότι εκεί μπορεί να έχετε και τα μεγαλύτερα οφέλη. Άρα βάλτε υψηλούς στόχους, δείτε τι διορθωτικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε, τι να βελτιώσετε και τα πράγματα μπορούν να πάνε μια χαρά! Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα σας δώσει ευκαιρίες για να επιτύχετε τους μακροχρόνιους στόχους σας, αλλά θέλει σκληρή δουλειά για να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Ενδέχεται να δείτε αύξηση των εσόδων σας ή μια προαγωγή, αλλά θα πρέπει να μειώσετε έτσι και αλλιώς τις επιπόλαιες δαπάνες σας. Ωστόσο, επειδή θα ρίξετε όλο το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και τη φήμη σας, μπορεί να δυσαρεστήσετε τους αγαπημένους σας, καθώς δεν θα έχετε τόσο χρόνο να διαθέσετε για αυτούς, γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Πάντως σε επίπεδο συναισθηματικό δεν προσφέρει πολλά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τι τρώτε και τι πίνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, τις σπουδές, το να μάθετε καινούρια πράγματα, να ταξιδέψετε. Ουσιαστικά ξεκινά μια περίοδος που θα έχετε την τάση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και μπορεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει. Θα υπάρχει εύνοια και κέρδη αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τον τουρισμό ή με θέματα νομικά και εκπαιδευτικά. Τώρα θα δείτε και αν ευδοκιμούν οι προσπάθειες που είχατε κάνει το περασμένο διάστημα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Δεν θα θέλετε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει και για το οποίο παλέψατε. Μπορεί να λάβετε και κάποια χρηματοδότηση που περιμένατε ή μια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που θέλει να σας στηρίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τις πιο προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο σας και θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση και το σεξαπίλ σας. Αυτή είναι μια περίοδος που έχει έμφαση σε οικονομικά θέματα και μπορεί να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Μέχρι τις 16/02/24 ευνοήστε γενικώς στα οικονομικά, είτε έχει να κάνει με αγοροπωλησίες, με επενδύσεις, με διατροφές, ασφάλειες, κληρονομικά, θέματα που αφορούν την εφορία, οπότε έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μπορεί να ευνοηθείτε και από τα οικονομικά του-ης συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή μπορεί η εταιρεία που εργάζεστε να αυξήσει τον τζίρο της και να σας δώσει ένα μπόνους. Βέβαια, δεν θα πρέπει αυτά τα ξαφνικά έσοδα να τα ξοδέψετε, πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα έξοδά σας και να μην είστε σπάταλοι. Επίσης, αποφύγετε περιττά ταξίδια, προσέξτε την υγεία σας και μην εμπλέκεστε σε καμία δραστηριότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας και επηρεάζει τον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η υπόσχεση μιας συμβίωσης, ενός γάμου, ο ερχομός ενός παιδιού ή μια καινούρια συνεργασία, μπορεί να είναι τα θέματα που γίνονται προτεραιότητα στη ζωή σας και θα έχουν θετικές εξελίξεις. Είναι μια καλή περίοδος για να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή να έχετε προτάσεις που θα ανοίξουν καινούρια επαγγελματικά κεφάλαια. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα κάνετε επαφές και θα αποδίδετε στη δουλειά σας, ενώ αν έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να σας δοθούν οι ευκαιρίες να την επεκτείνετε. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί και θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα υγείας μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχίες, γι’ αυτό παρακολουθήστε τα.

ΛΕΩΝ

Την καθημερινότητά σας, τις ρουτίνες σας, τα θέματα που αφορούν στη δουλειά, στην υγεία, επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει στη δουλειά, και επειδή στα επαγγελματικά θα έχετε εύνοια εστιάστε σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να δεχτείτε και πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο εργασίας, καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να βλάψουν την εικόνα και τη φήμη σας. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης πρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των εξόδων σας και να μην ξοδεύετε επιπόλαια. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Δώστε λίγη σημασία στον εαυτό σας, αποσυμπιεστείτε, ξεκουραστείτε και ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική η μετακίνηση της Αφροδίτης μέσα σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα καλλιτεχνικά, την αισθητική, τα παιδιά, τη διασκέδαση. Άρα ξεκινά για εσάς ένα διάστημα που φαίνεται ότι τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα. Ίσως προκύψουν καινούρια δεδομένα και στην προσωπική σας ζωή. Για όσους είστε λίγο απογοητευμένοι σε αυτόν τομέα, κάτι μπορεί να έρθει και να τονώσει τη διάθεση σας και να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Γενικά είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος, αλλά και δημιουργική, έτσι εκτός από ρομαντισμό θα έχετε και έμπνευση που θα σας βοηθήσει και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Αν είστε καλλιτέχνες θα ευνοηθείτε και μπορεί να έχετε οφέλη. Επίσης, είναι ένα διάστημα που μπορεί να αυξήσετε τα έξοδα σας, γι’ αυτό δείξτε μια προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιο σας, παίρνει θέση στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Θα αναζητάτε τη σταθερότητα και αν υπήρξαν οικογενειακά προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι μπορεί να πάνε καλύτερα, όπως και οι υποθέσεις με ακίνητα. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να γίνει το κέντρο συναντήσεων για φίλους και συγγενείς. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έτσι και αλλιώς, θα θέλετε να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι και θα αναζητάτε την ευτυχία στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μπορεί να έχετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας, αλλά και το κύρος σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δεχτείτε χτυπήματα κάτω από τη μέση από αντίπαλους στα επαγγελματικά ή κάποιος φίλος ή συνάδελφος μπορεί να προσπαθήσει να αλλοιώσει την εικόνα σας, όμως οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό αν εσείς φερθείτε ώριμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τονώνει πιο πολύ το κομμάτι που αφορά την επικοινωνία. Θα έχετε επαφές, ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού περιβάλλοντος και ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις για δουλειά και σπουδές και ό,τι έχει να κάνει με τη μόρφωση σας. Ήρθε η ώρα να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλατε όσο διάστημα η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη. Γενικά θα είστε πιο ενεργητικοί και θα λειτουργείτε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Οι συνθήκες εργασίας σας θα βελτιωθούν. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, η οικογενειακή ζωή θα ομαλοποιηθεί και θα νιώθετε γεμάτοι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιείτε σε τεταμένες καταστάσεις και όταν χάνετε την ψυχραιμία σας. Χρειάζεται τακτική και διπλωματία και να θυμάστε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Επειδή μπορεί να είστε και λίγο κυκλοθυμικοί, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου εστιάσετε σε κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα που σας κάνει χαρούμενους και θα σας αποσυμπιέζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, η Αφροδίτη, εγκαταλείπει το ζώδιο σας για να περάσει στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις απολαβές σας. Όπως φαίνεται λοιπόν, μέχρι τις 16/02/24, θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε με κάθε τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψουν νέα οικονομικά δεδομένα ή μια καινούρια πρόταση για δουλειά, που να συνοδεύεται από χρηματικό όφελος. Είναι όμως και μια περίοδος με έξοδα, γι’ αυτό περιορίστε όσο μπορείτε τις περιττές σπατάλες. Όπως και να έχει στο τέλος το διάστημα της πορείας της θα έχει θετικό πρόσημο και επειδή έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, μπορείτε πλέον να χαμογελάσετε, διότι κάτι αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μην εκπλαγείτε αν κάνετε νέες φιλίες ή αναπτύξετε και κάποια χόμπι που θα σας ενθουσιάσουν. Πρέπει όμως να χειριστείτε τα οικογενειακά ζητήματα με ήρεμο τρόπο και ειδικά εάν έχετε διαφωνίες με μέλη της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλώς δεχτήκατε τον πλανήτη του έρωτα, της δημιουργίας και του χρήματος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 16/02/24 και εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων. Θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία, θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως και σχέσεις, θα αγαπήσετε τον εαυτό σας, θα γίνετε πιο φιλικοί και θα έχετε προτάσεις όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας αποφέρουν και οικονομικά. Η Αφροδίτη βοηθάει πολύ και στις προσωπικές σχέσεις και έτσι αρχίζουν να βελτιώνονται τα πράγματα και εσείς θα είστε πιο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Μπορεί μάλιστα να βγάλετε και τη ρομαντική πλευρά σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσο περισσότερο εργαστείτε σκληρά τόσο θα αυξάνεται το εισόδημα και η αυτοπεποίθηση σας. Μπορεί να σας πιάσει καταναλωτική μανία και να ξοδέψετε υπερβολικά χρήματα σε gadget ή άλλα είδη, κάντε λίγο κράτει και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν προσθέτουν καμία αξία στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την ψυχολογία σας και εσείς θα ψάχνετε να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας. Δυναμώνει πιο πολύ η επιθυμία σας για πνευματικές αναζητήσεις και επανεξετάζετε όρια και καταστάσεις της ζωής σας, προκειμένου να καθορίσετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους και με ποιους θα πάτε παρακάτω. Είναι μια περίοδος πιο άτονη σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί αν έχετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν, να μην θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλους και να προτιμάτε να απομονωθείτε. Ακόμη, μπορεί αυτό το διάστημα να έχει έντονο παρασκήνιο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Μπορεί με αυτή τη διέλευση να έρθουν κάποια άκοπα κέρδη, αλλά μην τα ξοδέψετε σε πολυτέλειες και ανέσεις, καθώς αυτή την τάση θα έχετε. Επίσης, θα υπάρχει αυξημένο άγχος και εντατικοποιημένο πρόγραμμα στη δουλειά, που θα σας εξαντλήσει σωματικά και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπαίνει σε ένα πιο κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με φίλους και συνεργάτες, με ανθρώπους που επιθυμείτε και αγαπάτε να βλέπετε. Ξεκινάει μια περίοδος που έχετε και όρεξη και λόγους για να βγείτε και να δείτε κόσμο. Η Αφροδίτη μέχρι τις 16/02/24 σας βοηθάει να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβάλλετε τη δουλειά και ιδιαίτερα την ομαδική δουλειά. Από δω και κάτω το εμείς γίνεται πιο σημαντικό από το εγώ και ευνοούνται όλες οι κοινές δραστηριότητες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε φιλικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναζητήστε συνεργασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και η επιτυχία θα στέψει τις προσπάθειές σας. Φίλοι και ηλικιωμένα άτομα θα σας υποστηρίξουν και ίσως οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν. Είναι επίσης πιθανό να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή να ακούσετε κάποιο καλό νέο που θα αφορά τα μικρότερα αδέλφια σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και τα οικονομικά.